herkese merhaba, benım ogluşum bugün sabah 6 dan aksam 19 a kadar bir dk gözünü kırpmadı, emmediği zamanlar agladı ve bol bol kustu. içtiği ne varsa anne sütü mama 15 dk da etraafa börtletti gazdan sanırım geberdik bütün gün... hiç böle zorlu bir gün olmamıstı.Allahım beterinden sakınsın.
bende moraller ıflas etti tabii. akşam babası gelınce ona verdim bebişi ve yattım. bende sızmışım yenı uyandım. babamızda konuşmuş hoplatmış pışpışlamıs sonunda uyutmayı basarmış. aksam yedıden berı uyuyor bakalım ne zaman kalkacak.
ayyy allah sabır versin....akıllansın üzmesin yormasın oğluşun seni=)
ay canim kiyamam ben ona gazdandir annesi cok huzursuz oldugu zamanlarda banyo yaptirsan sicak suyun icinde karnina masaj yapsan bri de banyodan sonra zeytinyagiyla masaj yapip sicak havlu koysan karnina iyi gelebilir bizim cok gazimiz olunca boyle yapiyoruz bir de rezene icirsen birkac kasik iyi gelebilir canim sana da allah kolaylik versin ins. bu gece misil misil uyur bebegin
gaz ilacı hiç kullanmadım cnm ama rezeneyı hergun bır bardak ıcıyordum cogaltayım bari. sıcak kompressi de deneyecegım..hante geçmiş olsun canım çok zor gazdan dolayı yapmıştır bebiş sanırım gaz ilacı verdinmi birde karnına ayaklarına sıcak havlu filan koysan böyle durumlarda çok işe yarıyor çünkü.
ben rezeneyi kendim içiyorum günde üç kere bebeğede faydası oluyordur diye düşünüyorum.
hante
Sen yediklerine dikkat ediyor musun? Kendi yedigin herseyin icine kimyon kat derim birde kimyon yagi bulursan onunla göbegine saat yönüne masaj yap bu arada kusak gibi bi havlu yada tülbenti ütüyle isitip beline göbegine sar derim.
hante
Birde emzirmeyi 2 saatten az zaman araliginda yapinca gaz oluyormus.
slm kızlar
geceleri bebeklerin kendi uyanmasınımı bekliyorsunuz
yoksa sizmi uyandırıyorsunuz
ben kendim kaldırıyorum
kaldırmazsam uykusunda bilmez ac kalır diye korkuyorum
doktorada hiç danışmadım
dogum sonrası olabiliyormuş akut pankreatit geçirdim hastanede yattım taburcu oldum.ama pazartesi sabah tekrar agrı ile hastaneye yattım.dün narkozla agızdan girilip ercp yapıldı bi kaç gun sonrada kapalı safra kesesi ameliyatı olacagım safra alınınca pankereatitt tekrarlamıcakmış.kolumda serum yazıyorum..dua edin bana..bugun kızımın aşılarıda oldu gelişimi iyi dedi mama yiyor ben sütümü sagıp döküyorum agır dozda ilaçlar kullanılıyor.benden haberler böyle..
slm kızlar biz hala nöbetteyiz hiç uyumadı zehra bugün .üstelik misafirlerde vardı mahvoldum valla gaz sancıları tuttu bütün gün napacagımı şaşırıyorum hiç bişey karetmiyor.
kızlar birde ben emziriyorum ama emzirdikten sonrada hala yalanmaya devam ediyor agzını açıyor. acaba sütüm yetmiyormu yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim .aralarda mamamı versem acaba ?
sağolun kızlar...
jasmıncım zeytınyagı ıle karnına mı masaj yapıyorsun? sonra ne oluyor öle yaglı yaglı? bırde rezeneyı nasıl demlıyorsun, ölçün ve demleme süren nasıl? Allahım hepımızın bebıslerıne uykular versın bol bolda büyüsünler bıran evvel ıns. ne zaman kurtulacagız bu gazdan yaaa.. kusmasınında bu kadar artması gazın fazlalasmasından mı acaba?:uhm:
Hoya
Desene bir gurbetannesi daha geliyor aramiza :) Hayirlisi olsun.Ne tarafa gidiyorsunuz? Avrupa da nereye gitsen Türkiye de gibi hissediyorsunda Amerika cok uzak geliyor bana .Nur icin cok iyi olacak nerdeyse orda dogmus gibi yetisecek.
kuşağı belini tutsun diye koyuyorlar karnını ben de sıcak tutayım sağolHoya
Ayaklar ve eller soguk olunca sorun diil normal diyor doktor kan dolasimindan oluyormus daha yeni yeni basliyor ya.Karnini sicak tutmak gerekiyor gaz icin ben hatirliyorum eskiden göbege kusak koyarlardi kundagin icine acaba sicak olsun diyemiymis ne bilim
slm kızlar biz hala nöbetteyiz hiç uyumadı zehra bugün .üstelik misafirlerde vardı mahvoldum valla gaz sancıları tuttu bütün gün napacagımı şaşırıyorum hiç bişey karetmiyor.
kızlar birde ben emziriyorum ama emzirdikten sonrada hala yalanmaya devam ediyor agzını açıyor. acaba sütüm yetmiyormu yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim .aralarda mamamı versem acaba ?
cindy naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?