2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anam sindy iyicene uzman olmuşsun sen

Hee istemeden uzman oldum.
Hastaneden vermislerdi bana Medela elektrikli pompa, ikili cantali bisi.
Ben de gulmustum bu ne yaa diye.
Gulmeyecekmisim meger lmaz:

Meme ucunda problemlerim var canim maalesef
Onceden ara sira idi simdi devamli sagiyorum
Hayirlisi...
Bir an once iyileseyim de emzireyim oglusu...

inşallah canım
benim göğüs ucu hep çatlak taM ÇIKMADI zaten ne yapacam bilmem acımıyor da nur yanlış emiyo desem

cinderella hayat nası orda arkadaş falan buldun mu
zaten ing. var değil mi sende boğaziçilisin galiba

cinderella hayat nası orda arkadaş falan buldun mu
zaten ing. var değil mi sende boğaziçilisin galiba

Baska kim bogazicili anacim?

Arkadaslar var canim burada okumaya gelen Turkler var genelde de evli ve esleri hamile ya da benim gibi yeni dogum yapmis:) Benim isyerinden arkadasim var 2 kat ustumuzde oturuyor:) Esi de hamileydi simdi 3 aylik oglu var kaydirigubbakcemile3

inşallah canım
benim göğüs ucu hep çatlak taM ÇIKMADI zaten ne yapacam bilmem acımıyor da nur yanlış emiyo desem

Acimiyor mu? Ya bizim velet de yanlis emdi hala da oyle gerci.
Bir de cok seviyor yaa emmeyi. surekli istiyor aldi mi birakmiyor.
Basta yara oldu memisler felan simdi de enfeksiyon; ilac kullaniyorum epey duzeldi ama korkuyorum emzirmeye baslayinca yine cook aciyacak diye.

bilmem ki kim var boğaziçili başka
iyi iyi bak arkadaşın çokmuş
acımıyo ama çatlak var işte
bi doktora sormam lazım benim

günaydın....buyrunnnnnnnnn
çok işim var çooookkkk :1no2:
patron 11:00'de gidiyor. benimde o gittikten sonra arkasından fırlayabilmem için işlerimi bi an önce bitirmem gerek :1closedeyes:
kaçıp evimi toplayam yarına hazırlık diye..

bugun aldim canim eczaneden daha denemedim gerci cok tikali degildi bugun burnu umarim kolay kullanirim surekli kullaniyomusun sen yoksa sadece burnu tikaliyken mi kullaniyosun canim

ben burnu tıkalıyken kullanıyorum. normalde bişey gelmiyo zaten..

oyy geçmiş olsun bacım.
bir an önce atlatır inşallah

yook tek kullanımlık canım.
atıyorsun 1 kereden sonra..

he hemen topla işleri kaç anammmm . yarın için kolay gelsin sana. ama ne güzel evine çıkıyorsun artık hem annene de yakınn:lepi:

he hemen topla işleri kaç anammmm . yarın için kolay gelsin sana. ama ne güzel evine çıkıyorsun artık hem annene de yakınn:lepi:

ayy şu işler bi hallolsa üzerimden büyük bir yük kalkacak delfcim

günaydın kızlar birazdan dr a gitcez oğlumla selam verelim dedik size..a.s.a.s.

merhaba canımmm..
inşallah memnun kalırsınız doktordan.
ben bugün öğleden sonradan itibaren pazartesiye kadar giremeyebilirim. ama arada açabilirsem bakarım naptınız diye..

günaydın arkadaşlar

bir sorum var yakında işe başlayacağım için pompalama işlerine bugün sabah başladım ama nerdeyse hiç süt çıkmadıohaoldumsmile:sinifsinif: ardından bebiş ağladı onu emzirdiğimde çok güzel emdibilmiyorumkismile pompam medela elektrikli nasıl süt biriktiricem ben ya:gitme:

Merhaba güzel cumalar

Hoya
Texas ta cok türk var cok sevdigim bi arkadasimda orda üniv arastirmada esin hangi üniv bellimi? Nur a gecmis olsun cocuk konusunda babalar bisi anlamiyor bosver sen kendi icgüdülerini dinle.Bizde de o korku var abi okuldan gelince hemen yapisip öpmek istiyor doktorda bol bol emzir dedi koruyormus ama bazen öksürük filan geliyor gidiyor korkuyorum.Son günlerdeki huzursuzluguda ondanmis demekki.

hante
Her cocuk ayni diil canim ya aglamadan duruyorsa seninkide o kadar uyuyan bi cocuk demekki.Benim büyük az uyurdu bunun masallahi var uyku konusunda.Emzirme durumunu bi kac gün not alsana 10 saat bi memeyi emzirmemis olmana sasirdim neden öyle oldu? Bi arkadasta sormustu sütü akiyormus ped koymus bende öyle akmiyor süt pedde kullanmiyorum emzirdigimde ne var ne yok bitiriyor zaten benimki bir daha emmesine kadar gene doluyor gene bosaltiyor emzirme sütyenide dikkat ettim ucunun tahris olmasini engelliyor .Birde emzirirken kahverengi kismi komple agzina girmesi gerek icme seside gelecek yoksa hem meme yara olyuor hem gaz oluyor .

canım bende ayın sonunda işe başlayacam pompalama için erken değil mi ben daha başlamadım senin tam gün mü çalışma .

kızlar merhaba
bugun 2.ay asılarımızı olduk
rota asısınıda olduk
hemşire 2 kez,eczacı 3 dedi
yaptıran veya bilgisi olan varmı

kızlar merhaba
bugun 2.ay asılarımızı olduk
rota asısınıda olduk
hemşire 2 kez,eczacı 3 dedi
yaptıran veya bilgisi olan varmı

cnm bende yaptırmışıtım rota geçen ay...
biz rotarix olduk bu 2 doz...fiyatı 142 liraydı...
bir tane daha varmış adını bilmiyorum o 3 dozmuş...o daha ucuzmuş ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…