[
kız üşümez sar sarmala paket gibi yap yüzüne de bi tülbent ört bak soba gibni olur hiç korkma eğer 0ın altında değilse sıcaklık her gün 10 15 dk. çıkarılmalıymış zaten
haklısın cnm. yarın cıkarayım 10 15 dk dısarda bır yorayım eve geleyım bıcı bıcı ıle bır yorayım sonra emzıırıp karnıda tomtok uyutayım bakalım ınsallahh bugunku gıbı olmaz...
ewet masallah ama, bu 100 cc cıkan mememden 10 saattr emmıyordu. dıger gögsumden emdı 3 saat sonra mama derken vakıt nasıl gecmıs. sütte gıdım gıdımda olsa bırıktı tabi..
birde cokılgınctır aynı anda ıkı memei boşaltsa benım oglus3-4 saat sonra sol mememdekı süt sağ mememdekının nerdeyse ıkı katı oluyor, yanı bırı dıgerıne göre cok cabuk doluyor . bu nasıl mantık acaba nıe böle??kafamçokkarıştı
hoya cındırella sagdım sımdı,ilk defa böle cok sutum geldı saskınlıklar ıcındeyım. tek memeden 100cc süt cıktı. daha önce sagma ıslemını cok denemıstım, en dolu anında 20 c yı gecmemıstı o yusden sagmaktan cok uzaktım . sımdı sız dedınız dye bır dah adenedım cok mutluyum 100 cc gelecegını hıc tahmın etmezdım. ama bu arada gögus ucum eskısının 4 katı kadar olducokda acıyo. normal mi????
bilmem ki hante iki göğsünü de emzir sonra emeceği zaman son emzirdiğin göğsünü ver
çünkü yağlı kısım sonda kalırmış sütün
inşallah canım
Bebek masajı nasıl yapılır? | KadınMAG | Sıradışı Kadınların Sitesi
bi de böyle masaj yaparsın zeytinyağı ya da bebe yağıyla
ilk süt sulu açık olur bebeğe uyku hali verir ve susuzluğunu giderir bebek o yüzden hemen uyur kalır son süt koyu ve yağlı olur bebecik bu sütü içer ve doyar bebeye kilo aldıran da son süttür
o yğüzden emzirmede önce son emzirdiğimiz memişten emzirmeliyiz ki, bebecik doysun kilo alsın
hA Bİ DE 15 DK. birini 15 dk. diğerini vermeli
Iyi gusel de sekerim volunteer bulamiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Benim oglus o hayatta videodaki bebe gibi durmuyor ki :sinifsinif:
ewet cındırella yumusacık olmamıstı önceden sagdıgımda ama yınede ınatla yarım saat beklemıstım gelmemıstı o zaman, sımdı yumusacıkda oldu geldı de. inşallah böle devam eder. ayy nası mutlu oldugumu anlatamam ben hıc bukadar sütüm oldugnu bılmıyordum.gercı bırdaha bu kadar ne zaman dolar bılmem( acaba sütüm arttı mı bu aksam yoksa 10 saat kımın memesı beklese buk adr dolarmıydı.. yanı fazlada asevınıp heveslenmeyeyımmı ... bır daha bu sahneyı yasayabılımyım ki...:bbo:
ewet cındırella yumusacık olmamıstı önceden sagdıgımda ama yınede ınatla yarım saat beklemıstım gelmemıstı o zaman, sımdı yumusacıkda oldu geldı de. inşallah böle devam eder. ayy nası mutlu oldugumu anlatamam ben hıc bukadar sütüm oldugnu bılmıyordum.gercı bırdaha bu kadar ne zaman dolar bılmem( acaba sütüm arttı mı bu aksam yoksa 10 saat kımın memesı beklese buk adr dolarmıydı.. yanı fazlada asevınıp heveslenmeyeyımmı ... bır daha bu sahneyı yasayabılımyım ki...:bbo:
guzucumun sesi çıkmıyo ağlamaya dermanı yok karnı gazdan gurul gurul
kucağımda uyuyo emziriyom her saat başı doktor bol bol emzir dedi
vay yavrum vay dayanamam ben sana guzuuum
Benim oglus 2 aylik oldu sayilir ve bir seferde 100 cc.den fazla iciyor. Yani 10 saatte emerek 100 cc.den fazlasini iciyordur. Bence pompadan hesaplamana gerek yok cunku dedigim gibi sagmak bi mesele ikincisi de bebisler pompadan daha iyi emiyorlar cekiyorlar sutu.
Pompayla sagarken sut gelmemeye basladiginda birak biraz bekle o sirada memisine yukardan asagiya masaj yap sonra tekrar dene yeniden sutun gelmeye basladigini goreceksin.
ci.ndy what time is it in boston:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?