2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

[

kız üşümez sar sarmala paket gibi yap yüzüne de bi tülbent ört bak soba gibni olur hiç korkma eğer 0ın altında değilse sıcaklık her gün 10 15 dk. çıkarılmalıymış zaten

haklısın cnm. yarın cıkarayım 10 15 dk dısarda bır yorayım eve geleyım bıcı bıcı ıle bır yorayım sonra emzıırıp karnıda tomtok uyutayım bakalım ınsallahh bugunku gıbı olmaz...

bilmem ki hante iki göğsünü de emzir sonra emeceği zaman son emzirdiğin göğsünü ver
çünkü yağlı kısım sonda kalırmış sütün

Heh he he kaydirigubbakcemile3
Benim de oyle kis, benim de sag meme daha dolu oluyo hep kaydirigubbakcemile3

Canim pompayla sagmayi da ogrenmek lazim. Ben de baslarda hic sagamiyordum sutum yok benim diyodum ama simdi master yaptim bu konuda doktoraya baslicam kaydirigubbakcemile3 Sagma isin bitince memeciklerin yumusacik olmuyorsa daha sut var demektir. Ve bebisler pompadan kesinlikle daha iyi cekiyolar sutu.

ewet cındırella yumusacık olmamıstı önceden sagdıgımda ama yınede ınatla yarım saat beklemıstım gelmemıstı o zaman, sımdı yumusacıkda oldu geldı de. inşallah böle devam eder. ayy nası mutlu oldugumu anlatamam ben hıc bukadar sütüm oldugnu bılmıyordum.gercı bırdaha bu kadar ne zaman dolar bılmem ( acaba sütüm arttı mı bu aksam yoksa 10 saat kımın memesı beklese buk adr dolarmıydı.. yanı fazlada asevınıp heveslenmeyeyımmı ... bır daha bu sahneyı yasayabılımyım ki...:bbo:

ilk süt sulu açık olur bebeğe uyku hali verir ve susuzluğunu giderir bebek o yüzden hemen uyur kalır son süt koyu ve yağlı olur bebecik bu sütü içer ve doyar bebeye kilo aldıran da son süttür
o yğüzden emzirmede önce son emzirdiğimiz memişten emzirmeliyiz ki, bebecik doysun kilo alsın
hA Bı DE 15 DK. birini 15 dk. diğerini vermeli

Baslarda daha bile uzun duruyordu ama artik 15'er dakika surmuyor emmesi. Cok daha kisa suruyor.

Iyi gusel de sekerim volunteer bulamiyorum ben kaydirigubbakcemile3 Benim oglus o hayatta videodaki bebe gibi durmuyor ki :sinifsinif:

bizim valunteeri soy da sonra nedersen et yeter ki çıplak kalsın sempatiksalakcinni

hante yeter diye beynine msj yolla o zaman olur acaba yetiyor mu demek bile sütü azaltırmış
bebeğin rızkını yollayan Allah o yüzden takma kafana doymnazsa daya mamayı yeter ki sağlıklı olsun canım

guzucumun sesi çıkmıyo ağlamaya dermanı yok karnı gazdan gurul gurul
kucağımda uyuyo emziriyom her saat başı doktor bol bol emzir dedi
vay yavrum vay dayanamam ben sana guzuuum

Benim oglus 2 aylik oldu sayilir ve bir seferde 100 cc.den fazla iciyor. Yani 10 saatte emerek 100 cc.den fazlasini iciyordur. Bence pompadan hesaplamana gerek yok cunku dedigim gibi sagmak bi mesele ikincisi de bebisler pompadan daha iyi emiyorlar cekiyorlar sutu.

Pompayla sagarken sut gelmemeye basladiginda birak biraz bekle o sirada memisine yukardan asagiya masaj yap sonra tekrar dene yeniden sutun gelmeye basladigini goreceksin.

sagol tatlım deneyecegım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…