2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cok moralım bozuk..
benım kızda 1. aydan sonra hep gaz var gaz var dıyordum ya
gaz yok bu cocukta..
bız gecenın bır yarısı rahatsız ederek bu cocugu bosuna aglatmısız bosuna morarmıs yavrum son bır aydır..
anneme geldım bır guzel uyuyor meger cocuga saat 9-10 dan sonra ellememek lazımmıs zaten ne zaman annem gıttı kayınvalıdamlekayınpeder o zamandan berı her uyandırdıgında kucaklarına alıp hırpalıyorlar korıdorda gezınıyorlar vs vs.. ve cocuk hıc uyumuyo sabahlıyoruz ben de esım de telef olduk..
gunah yaa anlatamadık gıttı bır ıkı aylık bebek o kadar kucaga alınmaz onu gectım
uyurken uyandırdılar hep cok uzuluyorum sımdı ıcım acıyor
nasıl bır aydır boyle oldu bende cok hata var kırmayeyım etmeyeyım kayınpeder gec gelıyo gorsun dıye bırsey demedım ama sımdı ne kadar yavruma ezıyet ettıgımı anlıyorum ıcım acıyor yaa..
nasıl oderım ben bunun vebalını aglıyorum sabahtan berı cok canım sıkkın..

bırde sımdı ben nasıl anlatacagım bu durumu onlara kesın cok kırılacaklar sevemıyorlar dıye.
bebegı cesıtlı sebeplerle hep uyandırıyorlar off ya da uyanmasını beklıyorlar gece uyanınca uzerıne atlıyorlar ama o saatte uyanınca 5 e kadar uyumuyo sonra hıc ellemeden pıs pıs yapıp yıne ytaırmak lazım emer emmez..

kibele gerçekten üzüldüm ama canını sıkma. gerçekten bebekler uyuyarak büyürler. neden öyle yapmışlar anlamadım benim bebeğe hep annem bakıyo oda habire uyutmaya çalışıyor. herkes kendi kafasına göre bişeyler yapıyo emzirmeden habire uyutuyoduda çocuğu bende anneme dedimki öyle yapma emzirmek için beni çağır dedim.herkes farklı çocuğa bakıyo. allahtan benimkinin ailesi gelmiyolar

canım bende ayın sonunda işe başlayacam pompalama için erken değil mi ben daha başlamadım senin tam gün mü çalışma .

7.30 dan öğlen 2 ye kadar canım
biyerde okudum günde 1 defa biberonla verin işe başlamadan en az 2 hafta önce diyodu
26 mart gözüküyo işe başlama yarın sorucam doktora 2 hafta rapor verirmi diye geç başlamak istiyorum

sen tam günmü çalışıyosun canım

.
bende senle aynı gün başlıyorum. ben rapor alamam öğretmenim müdür tirip yapar. bende haftaya bakıyım artık pompa falan alıyım. biberon olarak chicco gaz yapmayan biberonu var onu almayı düşünüyorum. bakalım artık nasıl olacak bebeğine kim bakacak

kızlar bebegımı bıle bıle sefıl ettım ben yaa cok gunah masuma..
ben ne yaptım offf..

üzülme canım bu senin suçun değil neyaparsak yapalım müdahale ediyorlar ben annemle bu yüzden tartıştım kadın hala bildiğini yapıyo çocuğa zaten birazda gazı vardır

üzülme canım bu senin suçun değil neyaparsak yapalım müdahale ediyorlar ben annemle bu yüzden tartıştım kadın hala bildiğini yapıyo çocuğa zaten birazda gazı vardır

aynen benim annemde habire uyusun istiyor. emzirmek için bile beni zor çağırıyor. bundan sonra gece bebeğimle ben kalacam annem kalıyodu gece

bende öğretmenim canım okul müdürüm değişmiş ben izindeyken daha önceki demişti bizim temennimiz biran önce dönmenizdir diye yerime ücretlide bakıyoken 2 hafta almaya çalışıcam

bebeğime annem bakacak ama yinede onu bırakıp gidemiyorum hala ağladımı çok ağlıyo benimki

pompa al bian önce canım zaten emziriyoruz biriktirene kadarda vakit geçer biberona bende bakayım benimki feci gazlı sen kime bırakacaksın

eşin söylesin ailesine.

ah be canım neler dedık neler bır bılsen esım deflarca soyledı aaa uyanıyo deyıp elını kolunu cekıstırıyorlar bazen cok sınır oluyorum surat yapıyorum cok sıırlerım bozuluyo hayır bende hata ben tavır alamadım bastan cok sevıyorlar dıye uzerıne dusmedım ama hem benım hem de esımın sorumlulukları var esım ıse gıdıyor hergun uykusuz sonra apartmanda herkes rahatsız..
ama kayınpederım 2 de gelse 2 de yıne uyandırmak ıstıyo beklıyo gorsun dıye uyanınca yatırıp uykusuna devam ettırecegımıze cagırıyoruz sevsın dıye ben de hata anlayacagınız uyanmadı dıyebılırdım ama gercı gecıp bakıyorlar sesı duyuluyo yan tarftan desem de care olmazdı..
ıcım nasıl acıyo anlatamam helekı gecen gece bır uyandırdılar kızım katıldı aglamaktan ve cocuk uzun suredır kucagımda uyumuyordu sarıldı aglaya aglaya uyudu zaten o geceden sonra cok tepkı gosterdım ınsallah bır daha yasamayız bunları yaa 4 aya kadar cocugu ellememk lazımmıs sımdı arastırıyorum netten de sınırlerım gerılıyo..

ahh canım bıraz da benım sucum daha once tepkı gosterebılırdım ama bılemedım cahıllık mı dersın ılk bebek dıye..
aptallık mı soyleyemedım onlara da kıyamadım cok sevıyorlar dıye ama bundan sonra once cocugum.. gercekten tavız yok..

bıde gazı var gazı var deyıp hoppıdı hpoppıdı korıdorda en sınır oldugum da o bana bırakmıyorlar bıle elımden alıyorlar bırak sen yoruldun ben gezdıreyım ben 5 dkdan fazla kucagımda tutamadıgımdan ben susturamadı oluyorum bıraksanız susturacagım herhalde..
neden cocuk 5 te uyup aksam ustune kadar benımle huzurla uyuyorda sız varken gece 5 e kadar ayakta kalıyo once bunun cevabını vermelıler..

benim annemde bizde kalıyo o bakacak haftaya alıyım bende

kesin belli değil üni meltem abla evet teksas güzel çok tanıdık var orda bizim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.
nur mahvoldu ağlamaya dermanı yok ilaçlarını aldı babası sabah
sabah ezana kadar gözüme uyku girtmedi kolunu zor kaldırıyor yavrum
sabah da babasını uyandırdım bi bir buçuk saat de o baktı sonra emirdim yatağımızda yanıma yatırdım uyudu yavrum
bi de doktora kaç gündür yeşil kaka yapıyor dedim ishal ilacı verdi ishal olan yeşil mi kaka yapar bilmiyorum

kızlar bebegımı bıle bıle sefıl ettım ben yaa cok gunah masuma..
ben ne yaptım offf..

kibele canım nazar da olabilir yavruna mutlaka okuyun çocuğu 7 şer ayetelkürsi felak nas fatiha okuyun
üzülme ama olur böyle şeyler annene gelmeseydin anlayamayacaktın ki

evet canim zeytinyagi ile karnina ve ayka tabanlarina amsaj yapiyorum masajdan sonra da bez utuleyip ilik ilik koyuyorum karnina ayak tabanina da sicak su torbasi zeytinyagi cildi besler canim silmene gerek yok zaten 2 gund ebir banyo yapiyor eger bebekler gazini cikaramazlarsa kusarak cikarirlarmis o yuzden kusuyordur yavrusun rezene de milupanin rezene cayini almistim ben toz halinde sicak suya koyup 1.5 tatli kasigi 1 fincana iliyinca veriyorum 3-4 cay kasigi oglusuma gerisini de kendim iciyorum
ay canim kiyamam ben ona cok gecmis olsun ins. bir an once iyilesir annesi

benimki tek gogsu emiyor uyuya kaliyor orda illa 2 gogsu vermek mi alzim 1.5-2 saat sonra da digerini emiyor yanlis mi yapiyorum acaba
biz de dune kadar silikon gogus ucuyla emiyorduk dun nihayet kendi gogsumu kapmayi becerdi oglusum cok sukur ama kipkirmizi gogus uclarim ve agrili bir aci oliyor sizlerin de oyle mi yoksa bir sorun mu var benim gogus uclarimda
hadi kolay gelsin esmer insallah cabucacik yerelsir mutlu mesut bebisnle esinle oturusunzu yeni evinizde
ilk pompaladigimda ben de aglamistim sutum gelmiyro hic diye sakin bir odaya gecip konsantre olup o sekilde bir daha dene canim
canim bu kadar yuklenme kendine nerden bilecegiz ki sonucta ilk ebbsilerimiz bundan sonra tavrini koyarsin guzellikle aciklasrin olayi anlarlar sonucta egiitimli insanlar sen de rahat edersin uzme annesi kendini bu kadar kizin da uzulur sonra

selam kızlar a.s. a.s. a.s.
culi hoşgeldin

ay canim kiyamam ben ona cok gecmis olsun ins. bir an once iyilesir annesi

benimki tek gogsu emiyor uyuya kaliyor orda illa 2 gogsu vermek mi alzim 1.5-2 saat sonra da digerini emiyor yanlis mi yapiyorum acaba

tşk. canım
uyuyorsa uyandır canı koltuk altlarından kaldırıp dik tut oyuncak bebek gibi açılır gözleri ya da emerken uyursa elinin içini oyna uyanır sonra diğerini de emzir
hem bebek yağlı sütü almalı ki böylece karnı doysun kilosunu iyi alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…