2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam jasminim
gesmeye geldik
melisacıkta uyuyo

oğlusun nasıl
benim de oglusum uyuyor teyzesi simdi sabah banyo yapti banyodan sonra bayilmis sekilde uyuyor uyansa bzi de kardesime gidecegiz

kiyamiyorum uyuyunca canim ya doymuyomudur yani tek gogusle bundan sonra ikisini de vermeye calisayim bari ama uyaninca da bu sefer uyutmak zor oluyro ozellikle geceelri emziriyorum emerken uyuyo kaliyo hemen yatiriyorum boylece gece oldugunu anlamaya basladi doktora sormustum ben emerken uyrsa gece gazini cikarayim mi diye kafasinin altini yukselt yatirabilrisin demisti ondan beri gece uykulari duzeldi yavrumun

herkese selam kızlar... kıbele moralının bozuk olmasına cok üzüldüm bu tıp seyler ınsanın psıkoljsını alt ust edıyor senı cok ıyı anlıyorum bende aglamamakıcın cok savas ettım kendımle,içimde patladı bır cok sey . ama yapacak ve dıyecek hıc bırsey yok. keske moral verecegım bır kac cumlem olsaydı. ama sadece sunun altını cızerek söylemek ıstıyorum senın hıc bır sucun yok. hata bende deyıp durma.. annesın sen de meleksın hala nerden bıleceksın...

kızlar benımde ellerıme ığneler batıp duruyor bır hafta on gundur . böyle sankı dıkenlı bır bıtkıyı elıme alıp sıkmısım gıbı, ısırgan otunu hıc elledınız mı bılmıyorum küçük küçük dıkenler nasıl batar öyle batıyor.. bılmıyorum neden oluyor bır turlu geçmedı gıttı... cocugun sırtını sıvazlarken gaz cıkarırken bırseylere elımı surterken nasıl acıyor batma tarzında anlatamam. fıkrı olan varmı nedir bu ???

zaten gündüz uyandırıp emzireceksin dediğim gibi ki memede uyumasın gece gündüz farkını anlasın
ilk gelen süt uyku yapar ve susuzluğunu giderir tokluk hissi verir de doyurmazmış oyüzden bi saat sonra tekrar emmek istermiş
ama seninki iki saat sonra emmek istiyorsa tek göğse devam
son gelen süt de doyururmuş yağlı ya kilo almasını sağlarmış o yüzden emzirmeye hep son emzirdiğin göğüsten başla ki yağlı sütü alsın 15. er dakika emzir ki iyice doysun sonra göreceksin emme aralıkları da açılacak gazı azalacak kuzunun

işe başlama tarihini nasıl hesaplıyorsunuz
ben doğum yaptığım günden itibaren hafta hafta saydım
21 mart görünüyor işe başlama tarihimCADIARZU

ayrıca benim kızım hiç biberon almıyor
nasıl bırakıp okula gidecem bilmiyorum
bugün müdürümle konuştum heyet raporu al dedi
heyetle sanırım 40 güne kadar rapor alabiliyoruz
yada 20 gün 20 gün şeklinde alırım
en azından 23 nisanı bayramını kapatmam lazım
yoksa birsürü gösteri hazırlamam gerekecek

selam kızlar a.s. a.s. a.s.
selam canım merak ettım cok senı arayacaktım valla :))
melısa kusun nasıl bakalım?
canim bu kadar yuklenme kendine nerden bilecegiz ki sonucta ilk ebbsilerimiz bundan sonra tavrini koyarsin guzellikle aciklasrin olayi anlarlar sonucta egiitimli insanlar sen de rahat edersin uzme annesi kendini bu kadar kizin da uzulur sonra
sagol canım haklısın ama ınan guzellıkle acıklayamıyorum aslına bakarsan egıtımlı olmaları daha kotu bız daha ıyı bılırız oluyo anlatamıyorum helekı kayınpedere anlatmam cok zor alınıyo hemen ustelık dr benı en ıyı onun anlaması lazım bebekle ılgılı ama cok sevıyor gelıyo uyandırıyo bakalım tatlı dılle anlatmaya calısacagım ne olacak..

canım cok sagol sorma bugun berbat haldeyım psıkolojı fılan hıc yok bende..

bu arada uyusma tarzında bırsey mı meltemde de olmustu bebegı sureklı tasımaktan olabılır mı acaba (
bolca hareket ettır ellerını gun ıcınde belkı ıyı gelır..
kibele canım nazar da olabilir yavruna mutlaka okuyun çocuğu 7 şer ayetelkürsi felak nas fatiha okuyun
üzülme ama olur böyle şeyler annene gelmeseydin anlayamayacaktın ki

okumaz mıyım canım aynen habıre okuyorum 7 aytel kursı hatta besıgıne bıle koydum off canım bence uyku böcükmesı derler burada ondan oldu benım kızım tamamen uyuyamamaktan.. ve agladıkca gaz oluyo mıdesınde bıde ondan bagırıyo garıbım..

canım bu arada anneanne benı hep uyardı ama ben bırsey yapamadım uyusun bu cocuk dıye neyse olan oldu..

Son düzenleme:
selam kibelecim
hayırdır gecmişe bakamadım kim kızdırdı seni

melisacım iyi annanesnin bacaklarında sallanıyo

hayalcim masıl büyümüştür

yok cnm uyusma degıl ıgne batıyor5-10 sanıye gecıyor... öyle uyusuk kalmıyor. heralde sıkıntıdan , bende cokkk sıkılıyorum benımde derdım cokk allah baska dert vermesın....

benim müdürüm hesapladı işe başlayacağım tarihi
benimkide almıyordu biberonu ama aç bırakırsan mecbur almak zorunda kalıyor
sendemi anasınıfı öğretmenisin olumunekankayizsmile23 nisanı bende geçirmek isterdim ama galiba olmayacak:umursamaz:
basit bişeyler yaparım artık birde kıyafet işivardı demiakannehir

Son düzenleme:
canım o dr a gidemedim malesef sekreterinin hatası yüzünden.dr haftaiçi 4 ten sonra geliyomuş sekreteri bilgilendirmedi beni ,hatta o kadarda sordum madem randevuyla çalışmıyosunuz öğle saatlerinde gelicem nasıl yoğun oluyomu bebekle beklemek istemiyorum diye..belli olmuyo falan dedi. insan der biz 4 ten sonra hasta kabul ediyoruz..gittik kapı duvar.çocuk kucağımda.çok kızdım sekretere.

ordan çıktık nereye gitsek diye..tanıdık bi eczacı vardı ona sorduk önerebileceğin dr varmı diye.o da pendiğin yerlilerindendir bilir iyi dr.bi tıp merkezinde dr önerdi.oraya gittik o dr da cumaları orda olmuyomuş.tamamnen şanssızlığımız..ordaki başka dr a gittik artık ama hiç sevmedim.asık suratlı sevimsiz bi adamdı.aşısını bile kendi yapmadı asistanına tarttırdı boyunu ölçtürdü..bilmiyorum ben dr arayışına devam edicem anlaşılan.
tutku
Kolay gelsin uslu dursun doktor da
sağol canım uslu durdu benim oğlum teyzesi.aşısınıda oldu
kızlar merhaba
bugun 2.ay asılarımızı olduk
rota asısınıda olduk
hemşire 2 kez,eczacı 3 dedi
yaptıran veya bilgisi olan varmı
2 kez yapılan 142 lira 3 kez yapılan 110 lira..genelde dr lar 2 doz yapılanı tercih ediyolar

ah canım ya niye yıpratıyosun kendini bu kadar..tamamen senin iyi niyetinden temiz kalpliğinden.nerden bilceksin böyle olcağını..

güzellikle anlatırsın anlamzlarsa eşin ciddi konuşur onlarla..yada benim bi yöntemim var bebeğin diliyle konuşurum güzel güzel o zaman anlar çevremdekiler..
mesela geçen görümcem geldi uslu duran çocuğu aldı kucağına bi ileri bi geri sallıyo..oğlum sallanmaya alışırsan halan gelir sallar dedim gülerek ,anladı hemen bıraktı yerine.yada utku ağlamaya başlıyo birinde ben annemi özledim ya bırakın beni diyorum alıyorum hemen..
sende dersin ben uyumak istiyorum dedeciğim sonra sevsen beni.
yada çok huzursuzdu bütün gün uyumadı yeni daldı sonra sevsen baba diye..haftasonun getiririz biz sana dersin..anlatmanın çok yolu var..bütün bunları anlamayan kişilerse eğer tavrını sert şekilde koyarsın senin bebeğinin huzurundan kimse önemli değil..kafanı takıp bebeişinide üzme..

bebekler huzuru çok seviyolar yaygarayı sevmiyolar..ben başından beri utkuyu kucağa almam gaz için emmek için sadece babasıda iştan gelince 5 10 dk tutar kucağında sonra yattığı yerden sever..o yüzden çok sakin bi bebek..çok iyi anlıyorum seni kendini üzmeden çözersin bu meseleyi takma kafana sakın

evet canım anasınıfı öğretmeniyim
23 nisan benim kabusum onun için nisanı evde geçirmeyi düşünüyorum
müdürün nasıl hesapladı biliyorsan yazarmısın

off bi dr badiresinden sonra başım çatlayacak gibi ağrıyor..çocuğumu doğru dürüst tartmadılar bile kıyafetleriyle tarttılar 8 kilo dediler sankim düzmdüz 8 kilo ne gramı var ne bişeyi.boyuda 64 cm miş.galiba benim oğlum güdük olcak babasına çekmicak bana çekicek..:sinifsinif:
ucuz dr a gidince paralar bize kaldı oğluma alışveriş yaptım yinelaelaelaelaelaesefamız olsun gıcık babamız yüzünden uğraştık o kadar

ay yazmayı unutmuşum pnömokok aşısı olduk birde.oğlum aşılarda hiç ağlamazdı.. bu sefer yapan çocuk uzun boylu sarışındı babasına benzetti galiba utku..babası canını yakmaz ya hiç ağladı yavrumda..akşam babasını sevmicek oh canıma değsin:lepi::lepi:

evet canım anasınıfı öğretmeniyim
23 nisan benim kabusum onun için nisanı evde geçirmeyi düşünüyorum
müdürün nasıl hesapladı biliyorsan yazarmısın

aslında benimde kabusum çocuklara ve kendime eziyet etmeden atlatmaya çalışacağım bakalım

ben okulu aradım doğum yaptığım tarihi sordular ona göre hesapladılar ama nasıl bilmiyorum

galiba 56 gün gibi bişey koyuyolar birde doğum öncesi aktardığın günleri canım ama tam bilmiyorum bende:sm_confused:

evet öyleymiş
kendiminkini hesapladım 56 gün doğum sonrası iznim var
aktardıklarını koy üzerine nekadardı kaçında doğum yaptın

çamlıca erdemdeyim juli.yarın nişantaşında tekrar ercp yapılcak.sabah ambulansla gitcem.öyle bıktımki kolumdaki serumlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…