benim de oglusum uyuyor teyzesi simdi sabah banyo yapti banyodan sonra bayilmis sekilde uyuyor uyansa bzi de kardesime gidecegizselam jasminim
gesmeye geldik
melisacıkta uyuyo
oğlusun nasıl
culi hoşgeldin
tşk. canım
uyuyorsa uyandır canı koltuk altlarından kaldırıp dik tut oyuncak bebek gibi açılır gözleri ya da emerken uyursa elinin içini oyna uyanır sonra diğerini de emzir
hem bebek yağlı sütü almalı ki böylece karnı doysun kilosunu iyi alsın
benim de oglusum uyuyor teyzesi simdi sabah banyo yapti banyodan sonra bayilmis sekilde uyuyor uyansa bzi de kardesime gidecegiz
kiyamiyorum uyuyunca canim ya doymuyomudur yani tek gogusle bundan sonra ikisini de vermeye calisayim bari ama uyaninca da bu sefer uyutmak zor oluyro ozellikle geceelri emziriyorum emerken uyuyo kaliyo hemen yatiriyorum boylece gece oldugunu anlamaya basladi doktora sormustum ben emerken uyrsa gece gazini cikarayim mi diye kafasinin altini yukselt yatirabilrisin demisti ondan beri gece uykulari duzeldi yavrumun
bıde gazı var gazı var deyıp hoppıdı hpoppıdı korıdorda en sınır oldugum da o bana bırakmıyorlar bıle elımden alıyorlar bırak sen yoruldun ben gezdıreyım ben 5 dkdan fazla kucagımda tutamadıgımdan ben susturamadı oluyorum bıraksanız susturacagım herhalde..
neden cocuk 5 te uyup aksam ustune kadar benımle huzurla uyuyorda sız varken gece 5 e kadar ayakta kalıyo once bunun cevabını vermelıler..[/QU
bebekler bence kalabalıktan hoşlanmıyor. benim oğlumda eve ne zaman misafir gelse o akşam huzursuz uyuyor. evde ikimiz yanlızken çok mutlu. benimde kayınvalidemler öyle. oğlumu uynadırmaya bayılıyorlar.evinde uyusun biz sevelim diyorlar. sonra ağlayınca bir sıkıntısı var bu çocuğun diyorlr..alllahtan biz aynı evde değiliz. :umursamaz:
7.30 dan öğlen 2 ye kadar canım
biyerde okudum günde 1 defa biberonla verin işe başlamadan en az 2 hafta önce diyodu
26 mart gözüküyo işe başlama yarın sorucam doktora 2 hafta rapor verirmi diye geç başlamak istiyorum
sen tam günmü çalışıyosun canım
selam canım merak ettım cok senı arayacaktım valla :))selam kızlar a.s. a.s. a.s.
sagol canım haklısın ama ınan guzellıkle acıklayamıyorum aslına bakarsan egıtımlı olmaları daha kotu bız daha ıyı bılırız oluyo anlatamıyorum helekı kayınpedere anlatmam cok zor alınıyo hemen ustelık dr benı en ıyı onun anlaması lazım bebekle ılgılı ama cok sevıyor gelıyo uyandırıyo bakalım tatlı dılle anlatmaya calısacagım ne olacak..canim bu kadar yuklenme kendine nerden bilecegiz ki sonucta ilk ebbsilerimiz bundan sonra tavrini koyarsin guzellikle aciklasrin olayi anlarlar sonucta egiitimli insanlar sen de rahat edersin uzme annesi kendini bu kadar kizin da uzulur sonra
herkese selam kızlar... kıbele moralının bozuk olmasına cok üzüldüm bu tıp seyler ınsanın psıkoljsını alt ust edıyor senı cok ıyı anlıyorum bende aglamamakıcın cok savas ettım kendımle,içimde patladı bır cok sey . ama yapacak ve dıyecek hıc bırsey yok. keske moral verecegım bır kac cumlem olsaydı. ama sadece sunun altını cızerek söylemek ıstıyorum senın hıc bır sucun yok. hata bende deyıp durma.. annesın sen de meleksın hala nerden bıleceksın...
kızlar benımde ellerıme ığneler batıp duruyor bır hafta on gundur . böyle sankı dıkenlı bır bıtkıyı elıme alıp sıkmısım gıbı, ısırgan otunu hıc elledınız mı bılmıyorum küçük küçük dıkenler nasıl batar öyle batıyor.. bılmıyorum neden oluyor bır turlu geçmedı gıttı... cocugun sırtını sıvazlarken gaz cıkarırken bırseylere elımı surterken nasıl acıyor batma tarzında anlatamam. fıkrı olan varmı nedir bu ???
kibele canım nazar da olabilir yavruna mutlaka okuyun çocuğu 7 şer ayetelkürsi felak nas fatiha okuyun
üzülme ama olur böyle şeyler annene gelmeseydin anlayamayacaktın ki
işe başlama tarihini nasıl hesaplıyorsunuz
ben doğum yaptığım günden itibaren hafta hafta saydım
21 mart görünüyor işe başlama tarihimCADIARZU
ayrıca benim kızım hiç biberon almıyor
nasıl bırakıp okula gidecem bilmiyorum
bugün müdürümle konuştum heyet raporu al dedi
heyetle sanırım 40 güne kadar rapor alabiliyoruz
yada 20 gün 20 gün şeklinde alırım
en azından 23 nisanı bayramını kapatmam lazım
yoksa birsürü gösteri hazırlamam gerekecek
canım o dr a gidemedim malesef sekreterinin hatası yüzünden.dr haftaiçi 4 ten sonra geliyomuş sekreteri bilgilendirmedi beni ,hatta o kadarda sordum madem randevuyla çalışmıyosunuz öğle saatlerinde gelicem nasıl yoğun oluyomu bebekle beklemek istemiyorum diye..belli olmuyo falan dedi. insan der biz 4 ten sonra hasta kabul ediyoruz..gittik kapı duvar.çocuk kucağımda.çok kızdım sekretere.ayy şu işler bi hallolsa üzerimden büyük bir yük kalkacak delfcim
merhaba canımmm..
inşallah memnun kalırsınız doktordan.
ben bugün öğleden sonradan itibaren pazartesiye kadar giremeyebilirim. ama arada açabilirsem bakarım naptınız diye..
sağol canım uslu durdu benim oğlum teyzesi.aşısınıda oldututku
Kolay gelsin uslu dursun doktor da
2 kez yapılan 142 lira 3 kez yapılan 110 lira..genelde dr lar 2 doz yapılanı tercih ediyolarkızlar merhaba
bugun 2.ay asılarımızı olduk
rota asısınıda olduk
hemşire 2 kez,eczacı 3 dedi
yaptıran veya bilgisi olan varmı
kızlar cok moralım bozuk..
benım kızda 1. aydan sonra hep gaz var gaz var dıyordum ya
gaz yok bu cocukta..
bız gecenın bır yarısı rahatsız ederek bu cocugu bosuna aglatmısız bosuna morarmıs yavrum son bır aydır..
anneme geldım bır guzel uyuyor meger cocuga saat 9-10 dan sonra ellememek lazımmıs zaten ne zaman annem gıttı kayınvalıdamlekayınpeder o zamandan berı her uyandırdıgında kucaklarına alıp hırpalıyorlar korıdorda gezınıyorlar vs vs.. ve cocuk hıc uyumuyo sabahlıyoruz ben de esım de telef olduk..
gunah yaa anlatamadık gıttı bır ıkı aylık bebek o kadar kucaga alınmaz onu gectım
uyurken uyandırdılar hep cok uzuluyorum sımdı ıcım acıyor
nasıl bır aydır boyle oldu bende cok hata var kırmayeyım etmeyeyım kayınpeder gec gelıyo gorsun dıye bırsey demedım ama sımdı ne kadar yavruma ezıyet ettıgımı anlıyorum ıcım acıyor yaa..
nasıl oderım ben bunun vebalını aglıyorum sabahtan berı cok canım sıkkın..
bırde sımdı ben nasıl anlatacagım bu durumu onlara kesın cok kırılacaklar sevemıyorlar dıye.
bebegı cesıtlı sebeplerle hep uyandırıyorlar off ya da uyanmasını beklıyorlar gece uyanınca uzerıne atlıyorlar ama o saatte uyanınca 5 e kadar uyumuyo sonra hıc ellemeden pıs pıs yapıp yıne ytaırmak lazım emer emmez..
benim müdürüm hesapladı işe başlayacağım tarihi
benimkide almıyordu biberonu ama aç bırakırsan mecbur almak zorunda kalıyor
sendemi anasınıfı öğretmenisin olumunekankayizsmile23 nisanı bende geçirmek isterdim ama galiba olmayacak:umursamaz:
basit bişeyler yaparım artık birde kıyafet işivardı demiakannehir
evet canım anasınıfı öğretmeniyim
23 nisan benim kabusum onun için nisanı evde geçirmeyi düşünüyorum
müdürün nasıl hesapladı biliyorsan yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?