evet öyleymiş
kendiminkini hesapladım 56 gün doğum sonrası iznim var
aktardıklarını koy üzerine nekadardı kaçında doğum yaptın
kıyamam ona sallamaya baslamıssınız :)) annene dınlemedı mı yoksa senı :))selam kibelecim
hayırdır gecmişe bakamadım kim kızdırdı seni
melisacım iyi annanesnin bacaklarında sallanıyo
hayalcim masıl büyümüştür
yok cnm uyusma degıl ıgne batıyor5-10 sanıye gecıyor... öyle uyusuk kalmıyor. heralde sıkıntıdan , bende cokkk sıkılıyorum benımde derdım cokkallah baska dert vermesın....
canım o dr a gidemedim malesef sekreterinin hatası yüzünden.dr haftaiçi 4 ten sonra geliyomuş sekreteri bilgilendirmedi beni ,hatta o kadarda sordum madem randevuyla çalışmıyosunuz öğle saatlerinde gelicem nasıl yoğun oluyomu bebekle beklemek istemiyorum diye..belli olmuyo falan dedi. insan der biz 4 ten sonra hasta kabul ediyoruz..gittik kapı duvar.çocuk kucağımda.çok kızdım sekretere.
ordan çıktık nereye gitsek diye..tanıdık bi eczacı vardı ona sorduk önerebileceğin dr varmı diye.o da pendiğin yerlilerindendir bilir iyi dr.bi tıp merkezinde dr önerdi.oraya gittik o dr da cumaları orda olmuyomuş.tamamnen şanssızlığımız..ordaki başka dr a gittik artık ama hiç sevmedim.asık suratlı sevimsiz bi adamdı.aşısını bile kendi yapmadı asistanına tarttırdı boyunu ölçtürdü..bilmiyorum ben dr arayışına devam edicem anlaşılan.
sağol canım uslu durdu benim oğlum teyzesi.aşısınıda oldu
2 kez yapılan 142 lira 3 kez yapılan 110 lira..genelde dr lar 2 doz yapılanı tercih ediyolar
ah canım ya niye yıpratıyosun kendini bu kadar..tamamen senin iyi niyetinden temiz kalpliğinden.nerden bilceksin böyle olcağını..
güzellikle anlatırsın anlamzlarsa eşin ciddi konuşur onlarla..yada benim bi yöntemim var bebeğin diliyle konuşurum güzel güzel o zaman anlar çevremdekiler..
mesela geçen görümcem geldi uslu duran çocuğu aldı kucağına bi ileri bi geri sallıyo..oğlum sallanmaya alışırsan halan gelir sallar dedim gülerek ,anladı hemen bıraktı yerine.yada utku ağlamaya başlıyo birinde ben annemi özledim ya bırakın beni diyorum alıyorum hemen..
sende dersin ben uyumak istiyorum dedeciğim sonra sevsen beni.
yada çok huzursuzdu bütün gün uyumadı yeni daldı sonra sevsen baba diye..haftasonun getiririz biz sana dersin..anlatmanın çok yolu var..bütün bunları anlamayan kişilerse eğer tavrını sert şekilde koyarsın senin bebeğinin huzurundan kimse önemli değil..kafanı takıp bebeişinide üzme..
bebekler huzuru çok seviyolar yaygarayı sevmiyolar..ben başından beri utkuyu kucağa almam gaz için emmek için sadece babasıda iştan gelince 5 10 dk tutar kucağında sonra yattığı yerden sever..o yüzden çok sakin bi bebek..çok iyi anlıyorum seni kendini üzmeden çözersin bu meseleyi takma kafana sakın
off bi dr badiresinden sonra başım çatlayacak gibi ağrıyor..çocuğumu doğru dürüst tartmadılar bile kıyafetleriyle tarttılar 8 kilo dediler sankim düzmdüz 8 kilo ne gramı var ne bişeyi.boyuda 64 cm miş.galiba benim oğlum güdük olcak babasına çekmicak bana çekicek..:sinifsinif:
ucuz dr a gidince paralar bize kaldı oğluma alışveriş yaptım yinelaelaelaelaelaesefamız olsun gıcık babamız yüzünden uğraştık o kadar
allam alemsın kız keske ben de senın gıbı dalgaya alabılsem.. neyse :)) maşallah de bence gayet ıyı oglunun kılosu fılan bız o kadar alamayız ustelık kılolu dogduk ona ragmen bu ay az almısız ama ben anladım ılk ay neredeyse ıkıye katladık annane bızdeydı yemek tamdı ıkıncı ay gıttı e tabıı bır de o gıder gıtmez gece 5 e kadar sevmelerden uyuyamayınca ben de altust oldum gunduz uyumaktan beslenemedım sutum resmen sulandı off cok onemlı seyler bunlar goruyor musun bır seveceklerı tuttu herseyden olduk.. sutume bıle zarar verdı bu..ay yazmayı unutmuşum pnömokok aşısı olduk birde.oğlum aşılarda hiç ağlamazdı.. bu sefer yapan çocuk uzun boylu sarışındı babasına benzetti galiba utku..babası canını yakmaz ya hiç ağladı yavrumda..akşam babasını sevmicek oh canıma değsin:lepi::lepi:
canım kolay gelsın valla umarım ayarlarsın ızın olayını..40 gün izin alabilirsem 27 nisana denk geliyor
23 nisandan kurtarmış olurum
benim müdürüm gösteriş düşkünü en az iki gösteri istiyor bayramlarda
bende çok yoruluyorum
nisandan önce başlarsam kesin gösteri hazırla diyecek
süt izni istiyeceğim için itiraz edemiyecem en iyisi nisanı atlatmak
çamlıca erdemdeyim juli.yarın nişantaşında tekrar ercp yapılcak.sabah ambulansla gitcem.öyle bıktımki kolumdaki serumlardan.
valla julıcım ben dıremıyorum resmen kendı uyuyabılıyo uyandırmasalar aglatıyorum bıraz ama artıkalısacak mecbur..ben alıstırdım kibelcm
hemen uyuyo bide kollarını sarıyom
kendini uyandırıyo yoksa
burda uyku düzenini kurdu insallah eve gidincede devam eder
40 gün izin alabilirsem 27 nisana denk geliyor
23 nisandan kurtarmış olurum
benim müdürüm gösteriş düşkünü en az iki gösteri istiyor bayramlarda
bende çok yoruluyorum
nisandan önce başlarsam kesin gösteri hazırla diyecek
süt izni istiyeceğim için itiraz edemiyecem en iyisi nisanı atlatmak
allam alemsın kız keske ben de senın gıbı dalgaya alabılsem.. neyse :)) maşallah de bence gayet ıyı oglunun kılosu fılan bız o kadar alamayız ustelık kılolu dogduk ona ragmen bu ay az almısız ama ben anladım ılk ay neredeyse ıkıye katladık annane bızdeydı yemek tamdı ıkıncı ay gıttı e tabıı bır de o gıder gıtmez gece 5 e kadar sevmelerden uyuyamayınca ben de altust oldum gunduz uyumaktan beslenemedım sutum resmen sulandı off cok onemlı seyler bunlar goruyor musun bır seveceklerı tuttu herseyden olduk.. sutume bıle zarar verdı bu..
birde bize ve sınıfçılara süt izni yok dediler bize :umursamaz:sen kaça kadar çalışıyosun
ha birde 2 gösteri istemiş müdürün sanki çok kolaydıalsanaalsanasmile
ben 12 ye kadar çalışıyorum
geçen sene doğum yapan bir arkadaş süt iznini kullanmıştı
benada müdürüm kulanabileceğimi söylemişti
ama bu sene müdür değişti
eskisi müdür yardımcısı oldu
inşallah bu izin verir
eskisi bayan müdürdü onunda küçük çocukları var
bizi anlayabiliyor
ama yeni müdür nasıl bilmiyorum
henüz tanışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?