2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

agızdan narkozla girip kanalı açmaya çalışıyorlar.safradan taşlar düşüp kanalı tıkıyormuş pankresım iltihaplanıyormuş riskli bi hastalıkmış.yarın ercpden sonra bikaç gun içindede safra kesesi alıncak.salı çarşamba belki çıkarım.ayriste ii napsın anneannesi bakıyo ona ayrı üzülüyom zaten çok zor böyle..

evet öyleymiş
kendiminkini hesapladım 56 gün doğum sonrası iznim var
aktardıklarını koy üzerine nekadardı kaçında doğum yaptın

24 aralıkta doğum yaptım
12 hafta doğum sonrası iznim var
yani dört hafta aktardım doğum sonrasına
12*7 84 gün yapıyor
18 mart işe başlama tarihi oluyor
umarım doğru hesaplamışımdır
senin yerine ücretli gelmedi mi

40 gün izin alabilirsem 27 nisana denk geliyor
23 nisandan kurtarmış olurum
benim müdürüm gösteriş düşkünü en az iki gösteri istiyor bayramlarda
bende çok yoruluyorum
nisandan önce başlarsam kesin gösteri hazırla diyecek
süt izni istiyeceğim için itiraz edemiyecem en iyisi nisanı atlatmak

selam kibelecim
hayırdır gecmişe bakamadım kim kızdırdı seni

melisacım iyi annanesnin bacaklarında sallanıyo

hayalcim masıl büyümüştür
kıyamam ona sallamaya baslamıssınız :)) annene dınlemedı mı yoksa senı :))
gecen aksam babannede sallayacakmısız herkes sallıyormus..(!)allamm dedım zorda kalmayınca gerek yok.
off canım fenayım bugun moral sıfır hayalı de benı de telef ettıler de ona kızıp duruyorum..
hayal asılarını oldu bu arada bugun cok agladı yaa..

yok cnm uyusma degıl ıgne batıyor5-10 sanıye gecıyor... öyle uyusuk kalmıyor. heralde sıkıntıdan , bende cokkk sıkılıyorum benımde derdım cokk allah baska dert vermesın....

ayy dertler bıtmıyo desene herkeste var bı dolu..
ınsallah gececek yanı gecmez de bız bu dertlerle yasamayı ogrenecegız..

ah canım ınsallah ben o bebek ağızlarını cok yaptım ama maalesef yıne denerız ama sagol..
masallah tutkuya yaa bızım burada pnomokok asısını bırlıkte yaptılar 3 ası bırden hemıde bugun sızın neden 3. ay hatta bızım ası takvımınde de 3. ay gorunuyo ama hemsıre bugun yapılacak dedı haydaaa sınır oldum sımdık bak..

allam alemsın kız keske ben de senın gıbı dalgaya alabılsem.. neyse :)) maşallah de bence gayet ıyı oglunun kılosu fılan bız o kadar alamayız ustelık kılolu dogduk ona ragmen bu ay az almısız ama ben anladım ılk ay neredeyse ıkıye katladık annane bızdeydı yemek tamdı ıkıncı ay gıttı e tabıı bır de o gıder gıtmez gece 5 e kadar sevmelerden uyuyamayınca ben de altust oldum gunduz uyumaktan beslenemedım sutum resmen sulandı off cok onemlı seyler bunlar goruyor musun bır seveceklerı tuttu herseyden olduk.. sutume bıle zarar verdı bu..

ben alıstırdım kibelcm
hemen uyuyo bide kollarını sarıyom
kendini uyandırıyo yoksa
burda uyku düzenini kurdu insallah eve gidincede devam eder

canım kolay gelsın valla umarım ayarlarsın ızın olayını..

ben alıstırdım kibelcm
hemen uyuyo bide kollarını sarıyom
kendini uyandırıyo yoksa
burda uyku düzenini kurdu insallah eve gidincede devam eder
valla julıcım ben dıremıyorum resmen kendı uyuyabılıyo uyandırmasalar aglatıyorum bıraz ama artıkalısacak mecbur..
bu arada anneannelerde var bır meleklık :)) onların yanında cocuklar nasıl huzurlu duzenlı bak..

doğru hesaplamışsın 84 gün iznin var yapabiliyosan 23 nisanı atla çok iyi olur benim yerimede ücretli başlamıştı bakalım bende alabildiğim kadar almaya çalışıcam:hulya:

birde bize ve sınıfçılara süt izni yok dediler bize :umursamaz:sen kaça kadar çalışıyosun

ha birde 2 gösteri istemiş müdürün sanki çok kolaydıalsanaalsanasmile

ben takarım herşeyi normalde o yüzden bu yaşta saçımda bi sür5ü beyaz var ama taktığımı belli etmem bi dr meselesini bile ne kadar büyüttüm görüyosun eşimle ilk defa bu kadar uzun süre küs kaldık..
kilosu çok iyi canım utkunun farkındayımda dr düzgün tartmadı ona kızdım.
her çocuk farklı hayalde alıyodur senden yeterli gıdasını merak etme..ben kaynanaya kayınpedere yanımda kaldıkları bi hafta dayanamadım aramız açıldı kaçtılar kızlarına gittiler.sen yine iyi dayanıyosun hep aynı ortamdasınız..sütün en büyük etkeni stres zaten..

birde bize ve sınıfçılara süt izni yok dediler bize :umursamaz:sen kaça kadar çalışıyosun

ha birde 2 gösteri istemiş müdürün sanki çok kolaydıalsanaalsanasmile

ben 12 ye kadar çalışıyorum
geçen sene doğum yapan bir arkadaş süt iznini kullanmıştı
benada müdürüm kulanabileceğimi söylemişti
ama bu sene müdür değişti
eskisi müdür yardımcısı oldu
inşallah bu izin verir
eskisi bayan müdürdü onunda küçük çocukları var
bizi anlayabiliyor
ama yeni müdür nasıl bilmiyorum
henüz tanışmadım

ayy inanılmaz yoğum bir hafta geçirdim ya o yüzden hiç buralara bakamadım valla
dün mevlütümüzüde yaptık bu işte bitti çıktı çok şükür günlerdir uykusuzum gündüz hiç dinlenemedim bitmiş vaziyetteyim resmen:)
amaa yarın 2 günlük ufak bi tatile gidiyoruz çok ihtiyacım var
tabiikide demirde geliyo ama annem ve kardeşimde geliyo 4 kişi gidiyoruz demiri arada anneme satıcam:) zaten oda bana bırakmaz o tutar bende belki azıcık dinlenmiş olurum en azından yol boyunca hiç ağlamıcak bu bile sevindiriyo beni

merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim,dogru konudamiyim bilmiyorumda
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
2 bucuk ay önce dogum yaptim suan 73 kilodayim haftalardir aynni degisen bisey yok,emziriyorum zayiflamakda istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum ya,her yerde emziren diyet yapamaz diye duyuyorum ama bunun bask formülü karisimi yokmu hem emzirip hem zayiflamak icin ,sabah aksam 50 tane mekik cekiyorum onuda yeni ögrednim yaglari yakmadigini sadece kas yapgitini ögrendim,ben suan icin kas istemiyorum :1no2: göbegim simdilik gitsin yeter.bana önerileirniz varmi ,ilk cocugumda 2 bucuk ay sonra 17 kilo vermisdim dogumdan sonra ,simdi ise 12 anca gitti,ikiside normal dogumdu.

erke başlıyosun o zaman işe birde 2 sınıf var galiba sabahçı öğleci ne güzel eve erken gideceksin benim yol 40 dk sürüyo evime benneyaptımki

denizeiklim süt iznini nasıl kullanmayı düşünüyodun ben olsam erken çıkmak isterdim ama çocuklarda mecburen çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…