demet hadi gecmiş olsun.insallah rahat atlatirsiniz.
bobrek icin test sonuclarin ne zamn belli olacak?
gittim canım evet..evi çok sıcak yapıyosun heralde dedi ondan olur burun tıkanıklığıda balgamda dedi..çok sık havalandır odayı dedi..yakasına sürülen bi ilaç verdi..bebeğin kıyafetine sürcem o burnuna doğru koktukça açılcakmış..ama dr u beğenmedim başka bi dr a daha gitcem bu ay galiba.tutku bugün doktora gitmiştin heralde doktora balgamı sordun mu canım ne dedi
merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim,dogru konudamiyim bilmiyorumda
bana yardimci olursaniz cok sevinirim
2 bucuk ay önce dogum yaptim suan 73 kilodayim haftalardir aynni degisen bisey yok,emziriyorum zayiflamakda istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum ya,her yerde emziren diyet yapamaz diye duyuyorum ama bunun bask formülü karisimi yokmu hem emzirip hem zayiflamak icin ,sabah aksam 50 tane mekik cekiyorum onuda yeni ögrednim yaglari yakmadigini sadece kas yapgitini ögrendim,ben suan icin kas istemiyorum :1no2: göbegim simdilik gitsin yeter.bana önerileirniz varmi ,ilk cocugumda 2 bucuk ay sonra 17 kilo vermisdim dogumdan sonra ,simdi ise 12 anca gitti,ikiside normal dogumdu.
denizeiklim süt iznini nasıl kullanmayı düşünüyodun ben olsam erken çıkmak isterdim ama çocuklarda mecburen çıkacak
inş. etkilememiştir hante.merhaba kızlar.. biz yıne kusmaya devam edıyoruz. cok merak edıyorum bu ay kılo alımımızı engellemıs mi bu kusmalar, 11 martta ögrenecegım meraktan catlıyroum....
selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
kızlar benim bebiş çok gazlı gazı gelince hiç durmuyor doktora götürdüm sindirim sistemini düzenlemek için şurup verdi zincoyuda kullan dedı cok gerekırse fitil verdi aama en son care dedı hiç biri bir işe yaramadı fitil hariç zincoyu degıstırmeyeı dusunuyorum ne alayım acıl cevap versenız yardımcı olun kızlarr
merhaba kızlar
kimse kalmamış ama yinede sorayım
ben bugün ilk defa kızıma biberon verdim
epey bi zorlandı almakta ama sonunda aldı
kendi sütümü sağıp verdim
ama biberonda epey bi süt arttı
o sütü atacakmıyım yoksa
buzdolabında saklayıp
birkaç saat sonra tekrar verebilirmiyim
lütfen cevap yazın
bu konuda hiçbir bilgim yok
sütte ziyan olsun istemiyorum
deniz anne sütü oda ısısnda 6 saat buzdolabında 24 saat kalabiliyor sakın atma bende çok sagıp içirdim kızıma hep buzdolabına koydum verecegim zaman sıcak su dolu bi cezvenin içine oturt biberonu ısınınca ver canım.sütünü sakın atma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?