2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tutku bugün doktora gitmiştin heralde doktora balgamı sordun mu canım ne dedi
gittim canım evet..evi çok sıcak yapıyosun heralde dedi ondan olur burun tıkanıklığıda balgamda dedi..çok sık havalandır odayı dedi..yakasına sürülen bi ilaç verdi..bebeğin kıyafetine sürcem o burnuna doğru koktukça açılcakmış..ama dr u beğenmedim başka bi dr a daha gitcem bu ay galiba.

canım hepimiz seninle aynı dertteniz..göbüşleri indirelim diye bir başlık var oraya bi göz at istersen

ay bizde görümcemden geldik yeni..misafirleri gelmiş eşim bizde gidelim dedi..görümcemin bir aylık oğlu var misafirlerinin 2 aylık oğlu var benimkide 3 ayylık..boy boy dizildiler..ama ikiside çok hastaydı öksürüyolar ağlıyolar..utkuda sesi sevmez hiç huzursuzlandı..eve geldik emdi uykuya daldı..
bizde babasıyla barıştık,gazamız mübarek olsun..:dance:

denizeiklim süt iznini nasıl kullanmayı düşünüyodun ben olsam erken çıkmak isterdim ama çocuklarda mecburen çıkacak

çıkış saatinde kullanmayı düşünüyorum
bir saat erken çıksam bana yeter
benim sınıfta bakıcı var ben çıkınca bir saat o bakacak
tabi yeni müdür nasıl bi adam bilemiyorum
belki izin vermez
eskisiyle anlaşmıştık ne güzel
nerden çıktı bu yeni müdür anlamadımkaydirigubbakcemile

tutku cnm ben oğlumunda burnu tıkanıyor. buhar makinemiz var ama astım yapma ihtimali var diye çalıştırmıyorum.öksürük yok bizde . boğazına bişey kaçmış giibi oluyor. ben de son gittiğim doktoru beğenmedim.benim içimi rahatlatacak cevaplar vermiyor. bir de olayı ben abartıyormmuşum gibi ilk çocuğunuz herhalde dedi. sinir oldum.

merhaba kızlar.. biz yıne kusmaya devam edıyoruz. cok merak edıyorum bu ay kılo alımımızı engellemıs mi bu kusmalar, 11 martta ögrenecegım meraktan catlıyroum....

selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?

günaydın kızlar biz bu geceyi kazasız belasız atlattık çok şükür.kızlar benim oglumunda çok tıkanıyor burnu.sobanın üzerine su koymamı önerdi hemşire komşum var bi tane.ama çokta işe yaramıyor açıkcası oluyor yinede.otri bebenin aspiratörünü bulamadım.çok bi eczane ilaç zannetti o derece habersizler yane.ohaoldumsmiledelikafadulden

merhaba kızlar.. biz yıne kusmaya devam edıyoruz. cok merak edıyorum bu ay kılo alımımızı engellemıs mi bu kusmalar, 11 martta ögrenecegım meraktan catlıyroum....
inş. etkilememiştir hante.
selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?

hoya ve esmer almışlardı yanlış hatırlamıyorsam.sen eski sayfalara bi bak yine yanlış hatırlamıyorsam hepsi buradan dan sipariş etmişlerdi.

kızlar benim bebiş çok gazlı gazı gelince hiç durmuyor doktora götürdüm sindirim sistemini düzenlemek için şurup verdi zincoyuda kullan dedı cok gerekırse fitil verdi aama en son care dedı hiç biri bir işe yaramadı fitil hariç zincoyu degıstırmeyeı dusunuyorum ne alayım acıl cevap versenız yardımcı olun kızlarr

canım benim bebişte aynı dertten muzdarip dr bizde gittik gazdan dolayı debridat şurup verdi 20gün sabah öğle akşam kullandım spazmo panalgine diyede bi fitil verdi karın agrısı içinmiş ozamanda gaz sancısı gibi çok ağlıyorlarmış onuda sabah akşam yarım attım kutu bitene kadar sonrada çok aynı ağlarsa durmazsa verirsin dedi çok sıkıntısı olunca atıyorum kakasınıda yaptırıyor çabucak sakinliyor gaz ilacıda başından beri sab sımplex kullanıyorum 8damla 2 yada 3 kez veriyorum düzene girdi gibi allaha şükür ilk zamanlardaki gibi gazdan çok ağlamıyor düzene soktu o ilaçlar tavsiye ederim

merhaba kızlar
kimse kalmamış ama yinede sorayım
ben bugün ilk defa kızıma biberon verdim
epey bi zorlandı almakta ama sonunda aldı
kendi sütümü sağıp verdim
ama biberonda epey bi süt arttı
o sütü atacakmıyım yoksa
buzdolabında saklayıp
birkaç saat sonra tekrar verebilirmiyim
lütfen cevap yazın
bu konuda hiçbir bilgim yok
sütte ziyan olsun istemiyorum

deniz anne sütü oda ısısnda 6 saat buzdolabında 24 saat kalabiliyor sakın atma bende çok sagıp içirdim kızıma hep buzdolabına koydum verecegim zaman sıcak su dolu bi cezvenin içine oturt biberonu ısınınca ver canım.sütünü sakın atma.

canım ben bikaç saat buzdolabında saklayıp verebilirsin diye biliyorum bişey olmaz ısıtıp ver nihayetinde gün kalmayacak bikaç saatten bişeycik olmaz

bak bilgili birinden denenmiş bi cevap iyi oldu için rahat eder hiç olmazsa bol sütlü günler hanımlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…