kızlar bana ticker yapalım ben yapdım olmadı nerden yapıyorsunuz?
geceelri 2-3 satte bir uyaniyor canim demek doyuyor tek gogusle bezen 15 dakikayi geciyor cunku tek gogsu emme suresi gunduz ise dedigin gibi dalana kadar emiyor yatiyor tekrar kalkyor tekrar emiyor gunduz 2 gogsu de emzireyim o zaman bir de oyle deneyimzaten gündüz uyandırıp emzireceksin dediğim gibi ki memede uyumasın gece gündüz farkını anlasın
ilk gelen süt uyku yapar ve susuzluğunu giderir tokluk hissi verir de doyurmazmış oyüzden bi saat sonra tekrar emmek istermiş
ama seninki iki saat sonra emmek istiyorsa tek göğse devam
son gelen süt de doyururmuş yağlı ya kilo almasını sağlarmış o yüzden emzirmeye hep son emzirdiğin göğüsten başla ki yağlı sütü alsın 15. er dakika emzir ki iyice doysun sonra göreceksin emme aralıkları da açılacak gazı azalacak kuzunun
cok cok gecmis olsun tekrar canim hic korkma gececek bunlarin hepsi en yakin zamanda saglikla ayrisine kavusacaksin canim yeterki onun sagligi iyi olsunagızdan narkozla girip kanalı açmaya çalışıyorlar.safradan taşlar düşüp kanalı tıkıyormuş pankresım iltihaplanıyormuş riskli bi hastalıkmış.yarın ercpden sonra bikaç gun içindede safra kesesi alıncak.salı çarşamba belki çıkarım.ayriste ii napsın anneannesi bakıyo ona ayrı üzülüyom zaten çok zor böyle..
bizim pasa da kolda sallanarak yada memede emerek uykuya daliyor en azindan bu sekidle kolay uyuyor diye ben salliyorum canim kendi kendine uyumuyor cunku uyku cok onemli buyumesi icin diye inatlasmadim hic yeter ki uyusun da sallayayim ne yapayimkıyamam ona sallamaya baslamıssınız :)) annene dınlemedı mı yoksa senı :))
gecen aksam babannede sallayacakmısız herkes sallıyormus..(!)allamm dedım zorda kalmayınca gerek yok.
off canım fenayım bugun moral sıfır hayalı de benı de telef ettıler de ona kızıp duruyorum..
hayal asılarını oldu bu arada bugun cok agladı yaa..
hadi hayirli olsunc anim mevlutunzu ne guzel atlattin iyi tatiller bol dinlenmeler sana canim benim de cok ihtiyacim var ama esimin is temposu maalesef en az hazirana kadar izin vermeyecek bizim tatil yapmamiza yazin acisini cikartmayi dusunuyorum soyle 1 ay uzun bir tatil programliyorumayy inanılmaz yoğum bir hafta geçirdim ya o yüzden hiç buralara bakamadım valla
dün mevlütümüzüde yaptık bu işte bitti çıktı çok şükür günlerdir uykusuzum gündüz hiç dinlenemedim bitmiş vaziyetteyim resmen:)
amaa yarın 2 günlük ufak bi tatile gidiyoruz çok ihtiyacım var
tabiikide demirde geliyo ama annem ve kardeşimde geliyo 4 kişi gidiyoruz demiri arada anneme satıcam:) zaten oda bana bırakmaz o tutar bende belki azıcık dinlenmiş olurum en azından yol boyunca hiç ağlamıcak bu bile sevindiriyo beni
oh sonunda rahatlamissinzidr tutkucum barismadan sonra hadi gozun aydinay bizde görümcemden geldik yeni..misafirleri gelmiş eşim bizde gidelim dedi..görümcemin bir aylık oğlu var misafirlerinin 2 aylık oğlu var benimkide 3 ayylık..boy boy dizildiler..ama ikiside çok hastaydı öksürüyolar ağlıyolar..utkuda sesi sevmez hiç huzursuzlandı..eve geldik emdi uykuya daldı..
bizde babasıyla barıştık,gazamız mübarek olsun..:dance:
lilypieden yaptım ben canım yardım edeyim sana aç ayrı bi sayfada lilypie ticker diye adım adım yardım edeyim sana ok
ben almadım alıp almamkta sa kararsız kaldım..aslında iş yaparken rahat olur...dışarıda yaza da kullanabiliriz ama artık yaza bebek arabası daha rahat olur baby sling hem bizi hem bebeği terletir sanki...selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
canım bebeğin terleyip teri soğuyorsa ondan tıkanır burnu.terlemeain fazla sarma .ev sobalı olunca anınsa terleyip terleri soğuyabiliyor .dikkat et yanında bi yelek bulundur(penye yelek olursa daha iyi)terleyince çıkartır eli ayağı burnu soğuk olursa giydirirsin...günaydın kızlar biz bu geceyi kazasız belasız atlattık çok şükür.kızlar benim oglumunda çok tıkanıyor burnu.sobanın üzerine su koymamı önerdi hemşire komşum var bi tane.ama çokta işe yaramıyor açıkcası oluyor yinede.otri bebenin aspiratörünü bulamadım.çok bi eczane ilaç zannetti o derece habersizler yane.ohaoldumsmiledelikafadulden
ben az önce eşimi nurse harveys almaya gönderdim pek methettiler bi de onu deneyeceğim..kızlar benim bebiş çok gazlı gazı gelince hiç durmuyor doktora götürdüm sindirim sistemini düzenlemek için şurup verdi zincoyuda kullan dedı cok gerekırse fitil verdi aama en son care dedı hiç biri bir işe yaramadı fitil hariç zincoyu degıstırmeyeı dusunuyorum ne alayım acıl cevap versenız yardımcı olun kızlarr
ecrin çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce olursun ameliyatını da kurtulursun..agızdan narkozla girip kanalı açmaya çalışıyorlar.safradan taşlar düşüp kanalı tıkıyormuş pankresım iltihaplanıyormuş riskli bi hastalıkmış.yarın ercpden sonra bikaç gun içindede safra kesesi alıncak.salı çarşamba belki çıkarım.ayriste ii napsın anneannesi bakıyo ona ayrı üzülüyom zaten çok zor böyle..
valla bana kalırsa at derim çünkü ısıtılıp tekrar soğuyan sütü bi kez daha ısıtıp bebeğe vermen pek mantıklı gelmedi bana çünkü taze sütte daha çabuk bakteri ürer.paket sütlerden değil ki bu...onların içinde koruyucu maddeler var ki onları bile ben tekrar ısıtıp kullanmıyorum kendimize bile...merhaba kızlar
kimse kalmamış ama yinede sorayım
ben bugün ilk defa kızıma biberon verdim
epey bi zorlandı almakta ama sonunda aldı
kendi sütümü sağıp verdim
ama biberonda epey bi süt arttı
o sütü atacakmıyım yoksa
buzdolabında saklayıp
birkaç saat sonra tekrar verebilirmiyim
lütfen cevap yazın
bu konuda hiçbir bilgim yok
sütte ziyan olsun istemiyorum
geçmiş olsun canı kaç tane ve ne aşıları yapıldı bebeğine.?haftaya bizim de var aşımız...sagol ögretmenim .çok huzursuz ateşi yok ama.acıyo aşı yerleri sanırım.pazartesi elime ulaşırsa pazartesi ulaşmazsa salı kesin.
valla bana kalırsa at derim çünkü ısıtılıp tekrar soğuyan sütü bi kez daha ısıtıp bebeğe vermen pek mantıklı gelmedi bana çünkü taze sütte daha çabuk bakteri ürer.paket sütlerden değil ki bu...onların içinde koruyucu maddeler var ki onları bile ben tekrar ısıtıp kullanmıyorum kendimize bile...
canım ya geçmiş olsun..az önce okudum..şimdi nasılsınız?bugün nurun sesi kısıldı hiç ağlayamadı bile ateşi yoktu eşime acile götürelim dedim yok çok ağladı sesi kısılmıştır falan bana aptal yorumlarından yaptı yine en son sinirlendim kalk gidiyoruz yorumlarını kendine sakla dedim neyse gidiyoruz yolda hala yok bişey bak göreceksinabartma dedi
doktora gösterdik nuru kızımda üst slonum yolıu enfeksiyonu olmuş ben nezle olmuştum ona da GEÇMıŞ 2 ilaç verdi burnunu tonimer babyle fısfısla 1 hafta sümüklerini çıkar dedi bol emzir ateşini kontrol et dedi sonra çocuk acil odasında 20 dk soğuk buhara tuttular
eşim ilaçları almauya gitti nöb. eczanenin ssk anlaşması yokmuş alamadık
sabah alacağız iyi ki eşimin aptal yorumlarına inanmamışım
doktor hasta deyince şaşırdı kaldı zaten
ama ilk sağıp vermiiş ıstmamışki bu ilk ısıtacak ve suyun içinde ısıtacak bişey olmazki çogu kızlar öyle yapıyo burda canım
uyuyan çocuk sevmek amacıyla uyandırılımı hiç?o çocuğun uyku düzeni ne olacak ?belli bi uyku düzeninin oluşması gerekiyor bebekken....neyse sıkma canını bi daha izin vermezsin...kızlar cok moralım bozuk..
benım kızda 1. aydan sonra hep gaz var gaz var dıyordum ya
gaz yok bu cocukta..
bız gecenın bır yarısı rahatsız ederek bu cocugu bosuna aglatmısız bosuna morarmıs yavrum son bır aydır..
anneme geldım bır guzel uyuyor meger cocuga saat 9-10 dan sonra ellememek lazımmıs zaten ne zaman annem gıttı kayınvalıdamlekayınpeder o zamandan berı her uyandırdıgında kucaklarına alıp hırpalıyorlar korıdorda gezınıyorlar vs vs.. ve cocuk hıc uyumuyo sabahlıyoruz ben de esım de telef olduk..
gunah yaa anlatamadık gıttı bır ıkı aylık bebek o kadar kucaga alınmaz onu gectım
uyurken uyandırdılar hep cok uzuluyorum sımdı ıcım acıyor
nasıl bır aydır boyle oldu bende cok hata var kırmayeyım etmeyeyım kayınpeder gec gelıyo gorsun dıye bırsey demedım ama sımdı ne kadar yavruma ezıyet ettıgımı anlıyorum ıcım acıyor yaa..
nasıl oderım ben bunun vebalını aglıyorum sabahtan berı cok canım sıkkın..
önceki dr umuzda bize buhar makinesi astım yapar demişti kullanamıyorum o yüzden..utkudada öksürük yok ama dediğin gibi ağzına bişey geliyo kusacak gibi yapıyo sonra o geri gidiyo bi güzel şapur şupur yiyo onu..kakamızdakinide dr balgam deyince o yutkunduğuda balgam diye düşündüm ben..benim gittiğim dr da soğuk nevalenin tekiydi..insan bi güler yüz gösterir..madem çocukları sevmiyosun niye çocuk dr u oldun.sinir oldumtutku cnm ben oğlumunda burnu tıkanıyor. buhar makinemiz var ama astım yapma ihtimali var diye çalıştırmıyorum.öksürük yok bizde . boğazına bişey kaçmış giibi oluyor. ben de son gittiğim doktoru beğenmedim.benim içimi rahatlatacak cevaplar vermiyor. bir de olayı ben abartıyormmuşum gibi ilk çocuğunuz herhalde dedi. sinir oldum.
ben hepsiburadadan sipariş verdim ama 5 gündür elime geçmedi hala..normalde o siteyle ilgili sorun yaşamam ama bu babyslinglerle ilgili sanırım..selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
canım biz ist da bile zor bulduk valla aspiratörü..bi çok eczane bilmiyodu dedi eşimde..hele yedek uçları hiç bulamadık zaten..havalar ısınınca hergün dışarda gezdirmek lazım beişleri..sizin oranın havasıda mis gibidir çıkar temiz hava aldırırsın bebişine..kalmaz tıkanıklık falangünaydın kızlar biz bu geceyi kazasız belasız atlattık çok şükür.kızlar benim oglumunda çok tıkanıyor burnu.sobanın üzerine su koymamı önerdi hemşire komşum var bi tane.ama çokta işe yaramıyor açıkcası oluyor yinede.otri bebenin aspiratörünü bulamadım.çok bi eczane ilaç zannetti o derece habersizler yane.ohaoldumsmiledelikafadulden
oh sonunda rahatlamissinzidr tutkucum barismadan sonra hadi gozun aydin
benim de esim geliyor bugun moskovadan indi simdi ucaktan yolda pazartesi gecesi donecek maaelsef ama ne yapalim buna da sukur bu yogunluk arasinda 2 gunde olsa gorecegim kocisimi cok zor kzilar emin olun esiniz yaninizda yokken bebis buyutmek insan daha bi duygusal oluyor ama kendini guclu tutmaya calisiyorum hep sukredip halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?