2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geceelri 2-3 satte bir uyaniyor canim demek doyuyor tek gogusle bezen 15 dakikayi geciyor cunku tek gogsu emme suresi gunduz ise dedigin gibi dalana kadar emiyor yatiyor tekrar kalkyor tekrar emiyor gunduz 2 gogsu de emzireyim o zaman bir de oyle deneyim
cok cok gecmis olsun tekrar canim hic korkma gececek bunlarin hepsi en yakin zamanda saglikla ayrisine kavusacaksin canim yeterki onun sagligi iyi olsun
bizim pasa da kolda sallanarak yada memede emerek uykuya daliyor en azindan bu sekidle kolay uyuyor diye ben salliyorum canim kendi kendine uyumuyor cunku uyku cok onemli buyumesi icin diye inatlasmadim hic yeter ki uyusun da sallayayim ne yapayim
kiyamam ben hayale bu asilar da pek fena bu arada pnemokoku sormussun canim bizim doktorumzu da pnemokoku 3. ayda yapacagimd edi yazik 2. ayda 3 kere delmeyelim cocugu dedi karma ve verem olacak zaten o yuzden ben 3. ayda yapiyorum dedi tercih emselesi yani

hadi hayirli olsunc anim mevlutunzu ne guzel atlattin iyi tatiller bol dinlenmeler sana canim benim de cok ihtiyacim var ama esimin is temposu maalesef en az hazirana kadar izin vermeyecek bizim tatil yapmamiza yazin acisini cikartmayi dusunuyorum soyle 1 ay uzun bir tatil programliyorum
oh sonunda rahatlamissinzidr tutkucum barismadan sonra hadi gozun aydin
benim de esim geliyor bugun moskovadan indi simdi ucaktan yolda pazartesi gecesi donecek maaelsef ama ne yapalim buna da sukur bu yogunluk arasinda 2 gunde olsa gorecegim kocisimi cok zor kzilar emin olun esiniz yaninizda yokken bebis buyutmek insan daha bi duygusal oluyor ama kendini guclu tutmaya calisiyorum hep sukredip halime

kızlar slm...nasılsınız?gaz olayınız devam mı?ben de demin eşimi nurse harveys aldırmaya gönderdim bi de onu deneyelim bakalım.şu ana kadar tamam şu iyi geldi diyebileceğim pek bişey olmadı kullandıklarım hep 1 gün işe yaradı sonra gene aynı şekilde gaza dvmm.bakalım pek methettiler bu ilacı bi de bunu deneyelim....

selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
ben almadım alıp almamkta sa kararsız kaldım..aslında iş yaparken rahat olur...dışarıda yaza da kullanabiliriz ama artık yaza bebek arabası daha rahat olur baby sling hem bizi hem bebeği terletir sanki...

canım bebeğin terleyip teri soğuyorsa ondan tıkanır burnu.terlemeain fazla sarma .ev sobalı olunca anınsa terleyip terleri soğuyabiliyor .dikkat et yanında bi yelek bulundur(penye yelek olursa daha iyi)terleyince çıkartır eli ayağı burnu soğuk olursa giydirirsin...

ben az önce eşimi nurse harveys almaya gönderdim pek methettiler bi de onu deneyeceğim..

ecrin çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce olursun ameliyatını da kurtulursun..

valla bana kalırsa at derim çünkü ısıtılıp tekrar soğuyan sütü bi kez daha ısıtıp bebeğe vermen pek mantıklı gelmedi bana çünkü taze sütte daha çabuk bakteri ürer.paket sütlerden değil ki bu...onların içinde koruyucu maddeler var ki onları bile ben tekrar ısıtıp kullanmıyorum kendimize bile...

ama ilk sağıp vermiiş ıstmamışki bu ilk ısıtacak ve suyun içinde ısıtacak bişey olmazki çogu kızlar öyle yapıyo burda canım

canım ya geçmiş olsun..az önce okudum..şimdi nasılsınız?

pamuk ticker i yaptım ama nereyi koyyalayıp yapıştıracagım anlamadım yardımcı olurmusun canım

uyuyan çocuk sevmek amacıyla uyandırılımı hiç?o çocuğun uyku düzeni ne olacak ?belli bi uyku düzeninin oluşması gerekiyor bebekken....neyse sıkma canını bi daha izin vermezsin...

önceki dr umuzda bize buhar makinesi astım yapar demişti kullanamıyorum o yüzden..utkudada öksürük yok ama dediğin gibi ağzına bişey geliyo kusacak gibi yapıyo sonra o geri gidiyo bi güzel şapur şupur yiyo onu..kakamızdakinide dr balgam deyince o yutkunduğuda balgam diye düşündüm ben..benim gittiğim dr da soğuk nevalenin tekiydi..insan bi güler yüz gösterir..madem çocukları sevmiyosun niye çocuk dr u oldun.sinir oldum
selam kızlar baby sling alan var mı içinizde? ne alsam karar veremedim, gittigidiyorda var hepsiburadada var bide anna-tr de var. siz hangisini aldınız?
ben hepsiburadadan sipariş verdim ama 5 gündür elime geçmedi hala..normalde o siteyle ilgili sorun yaşamam ama bu babyslinglerle ilgili sanırım..
canım biz ist da bile zor bulduk valla aspiratörü..bi çok eczane bilmiyodu dedi eşimde..hele yedek uçları hiç bulamadık zaten..havalar ısınınca hergün dışarda gezdirmek lazım beişleri..sizin oranın havasıda mis gibidir çıkar temiz hava aldırırsın bebişine..kalmaz tıkanıklık falan

tahmin edebiliyorum canım ya zordur tabi..hele eşin için çok daha zordur.nasıl özlüyodur ikinizide.hadi size iyi kavuşmalar,iyi kırk uçurmalar..tadını çıkarın iki gününsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…