2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk ticker i yaptım ama nereyi koyyalayıp yapıştıracagım anlamadım yardımcı olurmusun canım

ondan sonrada burda giriş yaptığımız yer varya nickinin yazılı olduğu yer sağ üst köşede oraya bas orası açılınca hakkımda yazan yere gir altta çizelge yazan yer var oraya kopyala ama http ile başlayan png ile biten yer haricinde olanların hepsini sileceksin ordan kopyaladıktan sonra ok

pamukçum bidaha denedim bakalım oldumu şimdi?

olmuş canım ama isim falan yazsaydın bebişinin birde küçük olanını almışsın ilk çıkan seçeneği alsan bizimki gibi büyük olurdu nasılsa öğrendin yap şimdi tekrar istersen aynı işlemleri bunu silip tekrar yaptığını yapıştırırsın

:))) canım ben dayanıyorum da cocuk konusu dısında yukarıda Allah var yanı gercekten benı uzecek herhangı bırsey yapmadılar ustelık hamılelıgımde hep uzerıme dustuler..
ıste cok sevıyorlar dusunemıyorlar sureklı uyanık olsun ıstıyorlar ama aksam da konustuk yıne ınsallah bundan sonra ben oncelıkle dıkkat edecegım..erken gelemezlerse once cocugum aglatmayacagım artık ne gunahı var cok sevmek onu rahatsız etmek olamaz..

canım benımkı kendı tayın edıyo zaten ya kucakta ya yerınde ben sadece ayakta sallanmaya karsıyım kucakta arada sallıyoruz ya da anakucagında arabasında..
dusun kı dısarıdasın ayakta sallanmaya alıstı ayagına alamazsın ama kucagında sallarsın onun ıcın ayakta ıstemıyorum hıc gormesın alısmasın dıye..
yaa aksam ates yaptı yapmaz dedı hemsıre ama yaptı benımkıne ama uzerını fılan actım bekledım dustu dusunce ılac vermedım ben de..
keske dun bız de ıkı tane yaptırsaydık soylemek aklıma gelmedı valla.. hemsırenın de yenı bebegı var kendı bebegıne de yapmıs hatta konustuk o da rota yaptırmamıs bız de yaptırmayacagız..

geçmiş olsun canım..dün utkuda ağladı ilk defa aşıda bende korktum ateş falan olcak diye allahtan olmadı.akşam bide görümcemde bütün bebekler hastaydı..ay küçücük bebeciklerin hastalığı çok kötü oluyor ya içim gitti valla

tahmin edebiliyorum canım ya zordur tabi..hele eşin için çok daha zordur.nasıl özlüyodur ikinizide.hadi size iyi kavuşmalar,iyi kırk uçurmalar..tadını çıkarın iki gününsengözlerimebaksanab
ozlemez mi cok zor ama ne yapalim is durumu mecbur katlanacagiz tesekkurelr canim 2 gunun keyfini cikarabiliriz ins.

anladim canim ayakta ben de 1-2 sallamayi denedim cok krize girince ama sevmedi zaten yine kucakta uyutmaya dondum ben de annemelr isirali gerci ayakta cok rahat edermisim ama sevmedi bizim pasa
rotayi niye yaptirmiyosun canim sonucta asinin zarari olmaz ki hem agizdan veriliyor rota

tamam canım tekrar deneyeyimkaydirigubbakcemile5

utku pasa bu hizla kilo almaya devam ederse daha cok agrir annesi :)

ya aslında fazla kucağa almıyorum ama gaz çıkartırken bi kucakta oluyo..emzirirken falan hep kontrollüyüm..arkama yaslanmadan asla emziremem falan..acaba göğüslerde büyüdü ya onlardanda olabilirmiki

valla ben metsil kullanıyoum.ama benim ki çok gazlı bi bebek degil.rüzgarın dedigi şurubu bi dene bence.

benim de oluyor canim sirt agrim gogus buyumesi sebep olabilir tabi ama daha cok benimki oglusu kucagimda tasimaktan benimki genelde kucakta cunku daha da buyuyunceyi dusunemiyorum ben o zaman

merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız
mrb bocuk biz iyiyiz sen nasısın

benim eşime tavsiye etmemiş eczacılar onu.metsil vermişler.çok küçük diye
bu arada şaka maka bebeklerimiz büyüdü şükür bu günleri gösteren Rabbime
evet ya artık gülüyorlar konuşmaya çalışıyorlar.bi gün bile farkediyor
tamam öle yapım bn
geçmiş olsun canı kaç tane ve ne aşıları yapıldı bebeğine.?haftaya bizim de var aşımız...
3 tane .verem 5 li karma pnömokok yapıldı.

benim de oluyor canim sirt agrim gogus buyumesi sebep olabilir tabi ama daha cok benimki oglusu kucagimda tasimaktan benimki genelde kucakta cunku daha da buyuyunceyi dusunemiyorum ben o zaman
bende şimdi aklıma geldi altını değiştirirken yanlış duruyorum sanırım bide utkuyu yatağından alırken ağrıyo..off biz daha 3 aylıkta 8 kiloyuz..büyüyünce düşünemiyorum

oh ne güzel valla.bizim babamız sevmez gezmeyi biz kendimiz gezeriz artık oğlumla..sırt ağrısı çok fena ya..

sagol canım
keske yapmasaydı bıze de
uzerını fılan actım dustu bıraz ben de vermedım ılac fılan vucudu kendı kendıne savasmayı ogrensın dıye..

rota aşısını cevremdekı hıcbır dr onermedı canımkayınpeder basta cocuk drumuz hemsıre aıle drumuz etrafımızdakı hıcbır dr gecırırse su takvıyesı yapılacak dıyorlar baska bırsey yok bılemıyorum devletın yaptıklarının dısında sadece hepatıt a asısını dedı dr ondan baska yok..
su cıcegı asısı da 8 yılda bır tekrar edılmesı gerekıyormus aıleler bunu unutunca mesela ılerıde daha kotu gecırebılırmıs eger kı kendı gecırırse omur boyu koruma oluyormus tekrar gecırse bıle agır olmazmıs..dr bunu ozellıkle soyledı sakın yaptırmayın dıyo..
tabıı bu tartısılır bır konu herkesın gonlunden gecen onemlı ben ıstemıyorum pek yaptırmak..

kızlar benim sırtım çok fena ağrıyor ya..bazen dayanılmaz oluyor

ayy canım agrımaz mı kolay degıl habıre bebeler kucakta..
bezlerı degıstırrken vs dıkkat edemıyorsun ben en cok banyo kuvetınde zorlanıyorum egıl kalk bosalt doldur..
ya aslında fazla kucağa almıyorum ama gaz çıkartırken bi kucakta oluyo..emzirirken falan hep kontrollüyüm..arkama yaslanmadan asla emziremem falan..acaba göğüslerde büyüdü ya onlardanda olabilirmiki
goguste bır etken tabıı onu da unutmamak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…