pamuk ticker i yaptım ama nereyi koyyalayıp yapıştıracagım anlamadım yardımcı olurmusun canım
orda web siteleri için yazan yerde html olana tıkla hemen aşağıda kod parçası yazan yerin içindeki yazıya tıkla kopyalaya bas
pamuk ticker i yaptım ama nereyi koyyalayıp yapıştıracagım anlamadım yardımcı olurmusun canım
pamukçum yaptım ama uygun formatta değil diyor((((((
pamukçum bidaha denedim bakalım oldumu şimdi?
ben takarım herşeyi normalde o yüzden bu yaşta saçımda bi sür5ü beyaz var ama taktığımı belli etmem bi dr meselesini bile ne kadar büyüttüm görüyosun eşimle ilk defa bu kadar uzun süre küs kaldık..
kilosu çok iyi canım utkunun farkındayımda dr düzgün tartmadı ona kızdım.
her çocuk farklı hayalde alıyodur senden yeterli gıdasını merak etme..ben kaynanaya kayınpedere yanımda kaldıkları bi hafta dayanamadım aramız açıldı kaçtılar kızlarına gittiler.sen yine iyi dayanıyosun hep aynı ortamdasınız..sütün en büyük etkeni stres zaten..
bizim pasa da kolda sallanarak yada memede emerek uykuya daliyor en azindan bu sekidle kolay uyuyor diye ben salliyorum canim kendi kendine uyumuyor cunku uyku cok onemli buyumesi icin diye inatlasmadim hic yeter ki uyusun da sallayayim ne yapayim
kiyamam ben hayale bu asilar da pek fena bu arada pnemokoku sormussun canim bizim doktorumzu da pnemokoku 3. ayda yapacagimd edi yazik 2. ayda 3 kere delmeyelim cocugu dedi karma ve verem olacak zaten o yuzden ben 3. ayda yapiyorum dedi tercih emselesi yani
:))) canım ben dayanıyorum da cocuk konusu dısında yukarıda Allah var yanı gercekten benı uzecek herhangı bırsey yapmadılar ustelık hamılelıgımde hep uzerıme dustuler..
ıste cok sevıyorlar dusunemıyorlar sureklı uyanık olsun ıstıyorlar ama aksam da konustuk yıne ınsallah bundan sonra ben oncelıkle dıkkat edecegım..erken gelemezlerse once cocugum aglatmayacagım artık ne gunahı var cok sevmek onu rahatsız etmek olamaz..
canım benımkı kendı tayın edıyo zaten ya kucakta ya yerınde ben sadece ayakta sallanmaya karsıyım kucakta arada sallıyoruz ya da anakucagında arabasında..
dusun kı dısarıdasın ayakta sallanmaya alıstı ayagına alamazsın ama kucagında sallarsın onun ıcın ayakta ıstemıyorum hıc gormesın alısmasın dıye..
yaa aksam ates yaptı yapmaz dedı hemsıre ama yaptı benımkıne ama uzerını fılan actım bekledım dustu dusunce ılac vermedım ben de..
keske dun bız de ıkı tane yaptırsaydık soylemek aklıma gelmedı valla.. hemsırenın de yenı bebegı var kendı bebegıne de yapmıs hatta konustuk o da rota yaptırmamıs bız de yaptırmayacagız..
ozlemez mi cok zor ama ne yapalim is durumu mecbur katlanacagiz tesekkurelr canim 2 gunun keyfini cikarabiliriz ins.tahmin edebiliyorum canım ya zordur tabi..hele eşin için çok daha zordur.nasıl özlüyodur ikinizide.hadi size iyi kavuşmalar,iyi kırk uçurmalar..tadını çıkarın iki gününsengözlerimebaksanab
:)))
canım benımkı kendı tayın edıyo zaten ya kucakta ya yerınde ben sadece ayakta sallanmaya karsıyım kucakta arada sallıyoruz ya da anakucagında arabasında..
dusun kı dısarıdasın ayakta sallanmaya alıstı ayagına alamazsın ama kucagında sallarsın onun ıcın ayakta ıstemıyorum hıc gormesın alısmasın dıye..
yaa aksam ates yaptı yapmaz dedı hemsıre ama yaptı benımkıne ama uzerını fılan actım bekledım dustu dusunce ılac vermedım ben de..
keske dun bız de ıkı tane yaptırsaydık soylemek aklıma gelmedı valla.. hemsırenın de yenı bebegı var kendı bebegıne de yapmıs hatta konustuk o da rota yaptırmamıs bız de yaptırmayacagız..
olmuş canım ama isim falan yazsaydın bebişinin birde küçük olanını almışsın ilk çıkan seçeneği alsan bizimki gibi büyük olurdu nasılsa öğrendin yap şimdi tekrar istersen aynı işlemleri bunu silip tekrar yaptığını yapıştırırsın
kızlar benim sırtım çok fena ağrıyor ya..bazen dayanılmaz oluyor
utku pasa bu hizla kilo almaya devam ederse daha cok agrir annesi :)
valla ben metsil kullanıyoum.ama benim ki çok gazlı bi bebek degil.rüzgarın dedigi şurubu bi dene bence.kızlar benim bebiş çok gazlı gazı gelince hiç durmuyor doktora götürdüm sindirim sistemini düzenlemek için şurup verdi zincoyuda kullan dedı cok gerekırse fitil verdi aama en son care dedı hiç biri bir işe yaramadı fitil hariç zincoyu degıstırmeyeı dusunuyorum ne alayım acıl cevap versenız yardımcı olun kızlarr
canım benim bebişte aynı dertten muzdarip dr bizde gittik gazdan dolayı debridat şurup verdi 20gün sabah öğle akşam kullandım spazmo panalgine diyede bi fitil verdi karın agrısı içinmiş ozamanda gaz sancısı gibi çok ağlıyorlarmış onuda sabah akşam yarım attım kutu bitene kadar sonrada çok aynı ağlarsa durmazsa verirsin dedi çok sıkıntısı olunca atıyorum kakasınıda yaptırıyor çabucak sakinliyor gaz ilacıda başından beri sab sımplex kullanıyorum 8damla 2 yada 3 kez veriyorum düzene girdi gibi allaha şükür ilk zamanlardaki gibi gazdan çok ağlamıyor düzene soktu o ilaçlar tavsiye ederim
mrb bocuk biz iyiyiz sen nasısınmerhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız
benim eşime tavsiye etmemiş eczacılar onu.metsil vermişler.çok küçük diyekızlar slm...nasılsınız?gaz olayınız devam mı?ben de demin eşimi nurse harveys aldırmaya gönderdim bi de onu deneyelim bakalım.şu ana kadar tamam şu iyi geldi diyebileceğim pek bişey olmadı kullandıklarım hep 1 gün işe yaradı sonra gene aynı şekilde gaza dvmm.bakalım pek methettiler bu ilacı bi de bunu deneyelim....
evet ya artık gülüyorlar konuşmaya çalışıyorlar.bi gün bile farkediyorbu arada şaka maka bebeklerimiz büyüdü şükür bu günleri gösteren Rabbime
tamam öle yapım bncanım bebeğin terleyip teri soğuyorsa ondan tıkanır burnu.terlemeain fazla sarma .ev sobalı olunca anınsa terleyip terleri soğuyabiliyor .dikkat et yanında bi yelek bulundur(penye yelek olursa daha iyi)terleyince çıkartır eli ayağı burnu soğuk olursa giydirirsin...
3 tane .verem 5 li karma pnömokok yapıldı.geçmiş olsun canı kaç tane ve ne aşıları yapıldı bebeğine.?haftaya bizim de var aşımız...
..
canım biz ist da bile zor bulduk valla aspiratörü..bi çok eczane bilmiyodu dedi eşimde..hele yedek uçları hiç bulamadık zaten..havalar ısınınca hergün dışarda gezdirmek lazım beişleri..sizin oranın havasıda mis gibidir çıkar temiz hava aldırırsın bebişine..kalmaz tıkanıklık falan
dogru zor bulucaz gibi burdada.biz şimdiden çıkıyoruz .bazı günler yaz havası oluyor çıkıyoruz.babası gezmeye bayılır oglanıda alıştırıyor şimdiden
benimde sırtım ve belim agrıyor.ama gece yataktan kalkerken oluyor
bende şimdi aklıma geldi altını değiştirirken yanlış duruyorum sanırım bide utkuyu yatağından alırken ağrıyo..off biz daha 3 aylıkta 8 kiloyuz..büyüyünce düşünemiyorumbenim de oluyor canim sirt agrim gogus buyumesi sebep olabilir tabi ama daha cok benimki oglusu kucagimda tasimaktan benimki genelde kucakta cunku daha da buyuyunceyi dusunemiyorum ben o zaman
dogru zor bulucaz gibi burdada.biz şimdiden çıkıyoruz .bazı günler yaz havası oluyor çıkıyoruz.babası gezmeye bayılır oglanıda alıştırıyor şimdiden
benimde sırtım ve belim agrıyor.ama gece yataktan kalkerken oluyor
geçmiş olsun canım..dün utkuda ağladı ilk defa aşıda bende korktum ateş falan olcak diye allahtan olmadı.akşam bide görümcemde bütün bebekler hastaydı..ay küçücük bebeciklerin hastalığı çok kötü oluyor ya içim gitti valla
ozlemez mi cok zor ama ne yapalim is durumu mecbur katlanacagiz tesekkurelr canim 2 gunun keyfini cikarabiliriz ins.
anladim canim ayakta ben de 1-2 sallamayi denedim cok krize girince ama sevmedi zaten yine kucakta uyutmaya dondum ben de annemelr isirali gerci ayakta cok rahat edermisim ama sevmedi bizim pasa
rotayi niye yaptirmiyosun canim sonucta asinin zarari olmaz ki hem agizdan veriliyor rota
goguste bır etken tabıı onu da unutmamak lazım..ya aslında fazla kucağa almıyorum ama gaz çıkartırken bi kucakta oluyo..emzirirken falan hep kontrollüyüm..arkama yaslanmadan asla emziremem falan..acaba göğüslerde büyüdü ya onlardanda olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?