benimkininde bacaklarında oluyo..bende pişik kremi sürüyorum..banyoda oralarıda yıkamak sonra çok iyi kurulamak lazım..kat kat olduğu için pişik oluyo hemen
canım az linkli olanlar var illa görim diyosan başta iki link olanlar var onları indirebilirsin..5 mil evet sayfa 3 te tubişin eklediği..ben onu yapıyorum
ya benim oğlum banyoda çok mutllu banyodan çıktıktan sonra basıyor yaygarayı. çııkmak istemiyor sudan. öyle olunca zar zor giydiriyorum. ii kurulayamıyorum. çok kilolu değil benim oğlum ama gıgısı var:)
birde oğluşuna maşşalh. sütün iyi geliyor sanırım. özel bişey yiyp içiyonmu?
benimkide aynı çıkmak istemiyo hiç..o ağlayınca ben ilk ıslaklığını alıyorum sonra sıcak havluya sarıp üstünü giydirmeden kucağımda sakinleştiriyorum.sakin sakin konuuyorum.susuyo hemen..ondan sonra kurulama işleminide masajıda sakin sakin yapıyoruz..o da keyif alıyo bende..
evet çokşükür süt sıkıntısı çekmedim daha..başlarda çok abur cubur yedim iyi gelir süte diye ama alakası yokmuş.tahin helvaları tahin pekmezler abur cuburlar..şimdi çoğunu kestim..az az yiyorum yinede sütüm aynı..psikolojik bu süt olayı..sütüm var oğluma yetiyo diye düşünürsen olıyo..bide benim oğlum üzmüyo beni sakin bi bebek gece uykusu falanda düzenli..bende stres olmuyorum uykumuda alıyorum..bunların hepsi süt yapıyo..
yani süt için en önemlisi pozitif düşünce
dur şu banyo olayını ben de yapayım . ben de ilk suyunu bir bez ile alıpp havluya koyuyorum ama üşümesin diye ağlasada giydirmeye çalışıyordum. oda onada banada işknce gibi.
benim oğlumunda maşşalahı var. benimkide hiç üzmüyor.sütüm var ek gıda vermiyorum ayda 1 kg aldı. ama sorun bende yemek yemeği sevmiyorumannem burada iken zorla tıkıyordu ağzıma çocuk 1500 aldı o gitti 1 e düştük:)
günaydın kızlar
ben indirdiğim sayfanın linkini face'e koydum
ordan hepsini indirmeden de açabiliyorsunuz
winrar olarak değil doğrudan media player olarak bilgisayara kaydadiliyor
bana daha kolay geldi sadece ilk linki 500 adım 5 dk olanı açamadım
diğerleri çalışıyor bir de ordan deneyin isterseniz
pamuk ben poşet ıhlamurun ipini koparıp, poşetini içinde 1 bardak su bulunan cezveye atıp kaynatıyorum sonra çeyrek çay bardağı veriyorum kalanını da kendim içiyorum sütüme geçsin diye..bebeğe verdiğimin içine çok az şeker atıyorum biraz tat versin diye yoksa pek güzel olmuyor tadı...bazen kaynatırken içine çay kaşığının çeyreği kadar da milupanın rezenesini katıyorum..hatta bazen kaynarken içine nane de atıyorım bir tutam kadar nane de kusmasına iyi geliyor...
kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.
benim bugüne kadar iştahla hiç sorunum olmadı..hatta hep kavgalıyım bu boğazımlaÇok üzgünüm çoook şimdi kilo vermek istiyorum bende ama oğlum için yemem gerek yinede..artık sporla falan halledicem bi şekilde..
sende ihmal etme yinede yemeyi,psikolojik falan ama aç kalarakta süt olmaz..utku beni her emişinde içim çekiliyo benim.mesela tıka basa kahvaltı yapıyorum diyorum akşama kadar acıkmam heralde.utku bi emiyoben mutfağa koşturuyorum.öyle acıkıyorum..yemekte şart yani
ben ilk banyosundan itibaren masaj yapıyorum bebeyağıda sürdüm hep..doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası bebeyağını..zararlımıki 3 aydan önce..seker koymamak lazim bence caylara.cunku tatliyi ne kadar erken ogrenirse ek gidaya gectigimizde tatli olmayan seyleri yemek istemezlermiş.her zaman once tadi iyi olmayani vermek lazimmiş(sabiha hanim demişti doktorumda bana da cok mantikli geldi)
ben hic bisey kullanmiyorum ama artık 3 ayi gectik vucut losyonu kullanmayi dusunuyorum.doktorumda zeytinyagği dioy.
tutku oncelikle masallahhhhh canim
su masaj olayina ben hala gecemedim.usutucem diye cocugu apar topar giydiriyoruz.o arada gel de masaj yap.
julliet ,yolladigim linkte 3 mile i indirdim ben calişti.avi uzantili
hadi bakalım anneannesi bakar onada sanada..ben başta kullandım ikisinide ama iştahımı çok açtı gibi geldi sanki doğumdan sonra aldığım kiloların suçlusu onları ilan ettim bıraktım..c.tesi annemin yanına gidiyorum. bakalım değişim olacakmı oğlumun aylık kilo alımında:) elevit ve demir ilacını kullanmaya devam ediyormusun?
yaa kızlar şu 5mil nedir ben çokmu cahilim anlamıyorum hiç bişey
tutku sen 5 mili nasıl yapıyorsun canım ya
ben akşam 1 mil yaptım onda bile yoruldum
bugün 2 mille başlayacağım akşamları fırsat bulursam 1 mil yapacağım
haftaya da 3 mile çıkarırım diye planladım
ben ilk banyosundan itibaren masaj yapıyorum bebeyağıda sürdüm hep..doktora sormakta aklıma gelmedi açıkçası bebeyağını..zararlımıki 3 aydan önce..
korkma canım üşümüyolar ya..utkunun çok hoşuna gidiyo hatta masaj.yanında bi de ninni söylüyorum yumuşak sesle konuşuyorum.değme keyfine valla..
canım benim gibi doğumdan sonra veriği kiloları geri alanlar için spor..dışarı çıkıp yürüyemeyenler için evde yürüyüş videosu..özeti bu
banyodan sonra o kısımların sabunlu kalmamasına dikkat et iyi durula yani bi de tabiki iyi kurulamak lazım.öncelikle buna dikkat etmek gerek.bi de yağlı arko kremi sürebilirsin çok iyi geliyor....benim oğlumda da boynunda oluyordu ve sadece arko kremi geçiriyodu bi dene istersen...kızlar günaydın. ben bişy soracağım. bebeklerinizin boyun ve koltuk altı kızarmasın diye ne kullanıyorsunuz. ben pudra sürüyordum. ama pudranın tozunun solunmasının iyi olmadığını okudum.
ıhlamura şeker atmayınca da acı oluyor.zaten hemen çay kaşığının ucunu şekere değdirip koyuyorum öyle fazla tatlandırmıyorum zaten...seker koymamak lazim bence caylara.cunku tatliyi ne kadar erken ogrenirse ek gidaya gectigimizde tatli olmayan seyleri yemek istemezlermiş.her zaman once tadi iyi olmayani vermek lazimmiş(sabiha hanim demişti doktorumda bana da cok mantikli geldi)
ben hic bisey kullanmiyorum ama artık 3 ayi gectik vucut losyonu kullanmayi dusunuyorum.doktorumda zeytinyagği dioy.
tutku oncelikle masallahhhhh canim
su masaj olayina ben hala gecemedim.usutucem diye cocugu apar topar giydiriyoruz.o arada gel de masaj yap.
julliet ,yolladigim linkte 3 mile i indirdim ben calişti.avi uzantili
kaduş abla mantar kremi olan travazolu günde 2 kere kullanıyorum bephantene ile karıştırmıyorum diğer zmanlarda bephantene sürüyorum işin garip tarafı mantarsa traqvazol geçirmeli ama geçmedi dra perşembe gideceğim o zaman sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?