2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneolmak babysling canım, halkalı olanlardan. gelsin yorum yapıcam kesinlikle, inşallah sever kızım, mahvediyo beni hergün.
kızlar siz kilolardan yakınıyosunuz ama benim kızım beni eritti resmen. 14 kilonun 11i gitti bile. sizin bebikler uslu anlaşılan

valla ben 2 arada 1 derede gene yiyorum ya
gece mama hazırlamaya kalktığımda ile bişi atıveriyom ağzıma:)

ben babasling almayı düşünüyorum inşallah sever rahat eder ya sende rahat edersin bölelikle çok zor ürekli kucak istiyo bunlar ya
offf kucaga alıstırmayı hiç istemiyodum adam kucak kusu oldu yaaaaaaaaaaaaa

ay evet ya gecen gün benimde aklıma geldi
çok zor ya düşünmesi bile çok zor
evet yaa allah sabır versin ona
pamuk oyun halısı dikkatini çekiyomu oynuyomu?
bide ne kadar ağlıyo seninle aramızda 4 gün var aşağı yukarı yaptıkları aynı olmalı

bide ciclerinizi çok beğendim nerden aldınız:)

biraz bakıyo ama daha anlamıyo ellerini falan bi kullanmyaya başlasa bunun için daha bir birbuçuk ayımız var evet aynı gidiyorlar zamanları walla acıkınca ağlıyo verince susuyo uykusu gelince ağlıyo kolumda sallıyorum susuyo devamlı ağlayan uzun uzun bi bebek değil yanii bide canı sıkılınca kucağıma almazsam koparıyo yaygarayı
cicimizi idilbaby den almıştık canım saol

ben babasling almayı düşünüyorum inşallah sever rahat eder ya sende rahat edersin bölelikle çok zor ürekli kucak istiyo bunlar ya

bende alıcam babasling ama gittigidiyordaki daha ii geliyo bana sanki kullanımı daha rahat değişik var orda bide o 2in1 olanı yada balıklı olan salıncağı almayı düşünüyorum bende öğretmenim anlattı özelliklerini baya işe yarar gibime geldi hem şeklide çok güzel

merhaba arkadaslar arada sirada sadece okuyabiliyorum yazdiklarinizi, bugün benim plim bitti bebek hala dinc uyumuyor, acaba diyorum aglamasina izin versem de aglaya aglaya yorulup uyusa diyorum benneyaptımki

Diyorlar ya bir sikintisi yoksa bebekler 15 dakka aglar sonra susar diye hic deneyen var mi aranizda o kadar aglamasina izin veren? ben denedim 3 dakika dayanabildim cok acikli agliyor

Buyrun alternatif bi yaklasim:kaydirigubbakcemile2

Kucağa alınan çocuk hep kucak ister mi?

Dr. Kadir Tuğcu
Bu da eskilerden gelen bir hurafedir. Bebek kucağa tabii ki alınacaktır. Özellikle de ilk aylarda hem gaz sorunu hem bebeğin duygusal gelişimi açısından bebeğin buna ihtiyacı vardır.
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.

mantikli bir yaklasim
benim kaynanam isler ogluna kalmasin diye bebegi kucaga almama izin vermezdi , ben de kimden kimi kaciriyorsun diye inadina aldim bebegi kucagima:1closedeyes:

hic de alismadi hatta yataginda daha rahat ediyor cünkü yatagi sallaniyor kaydirigubbakcemile3
benim kucagimda öyle güzel sallanamiyor

su an yüklemeyi deniyorum insallah olur

bütün gün temizlik yaptım
bide yürüye yürüye 1 mil yürüdüm :roflol:

yarın bütün gün uyumak istiorum
insallah melisa hanımda aynı duygular içindedir :uhm:

juli nbr şekercim görüşemiyoruz hiç yaff
inşallah uyur dinlenirsin güzel güzel ayyy benimde nasıl ihtiyacım var böle deliksiz uyumaya kimse ellemeden 1 gün tembellik yapmak istiyorum tv önünde 1 gün boyunca miskinliik ooooh

iyidir canım
sadece biraz yorgun ve bitkinim
temizlik yordu beni

ahh nerde 1 günlük tammebllkik yapmak
bana 2 saatte yeter

ay bende çok yorulmuşum bugün ya..2 saat spor yaptım.evi süpürdüm sildim yemek yaptım..şimdide utkunun cicilerini ütüledim..birazdanda banyo yaptırcam offfff.sırtım ağrıdı beaa:bbo::bbo:

sonunda yüklemeyi başardım yürüyüşlere başlamalıyım en kısa zamanda tutkucum saol gomplayer yükleyince açıldı valla ohh rahatladım eraktan çatlayacaktım yoksa

ay kızlar nasıl fırsat buluyorsunuz da temizlik yapıyorsunuz yaa ben wc bile gidemiyorum oğluşumun başından ayrılıp :S

bebeğimin kafa yapısı bana garip geliyor anlı sanki çok dar acaba bir anormallikmi var

nasıl yanii??

yoktur bişey yaa, aşılara doktora falan gitmiyomusunuz ölçülmüyomu kafası? orda anormallik olursa söylerlerdi canımm..

resmini atsana merak ettim neden böyle bir kanıya vardığını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…