ben babasling almayı düşünüyorum inşallah sever rahat eder ya sende rahat edersin bölelikle çok zor ürekli kucak istiyo bunlar yaanneolmak babysling canım, halkalı olanlardan. gelsin yorum yapıcam kesinlikle, inşallah sever kızım, mahvediyo beni hergün.
kızlar siz kilolardan yakınıyosunuz ama benim kızım beni eritti resmen. 14 kilonun 11i gitti bile. sizin bebikler uslu anlaşılan
evet yaa allah sabır versin onaay evet ya gecen gün benimde aklıma geldi
çok zor ya düşünmesi bile çok zor
pamuk oyun halısı dikkatini çekiyomu oynuyomu?
bide ne kadar ağlıyo seninle aramızda 4 gün var aşağı yukarı yaptıkları aynı olmalı
bide ciclerinizi çok beğendim nerden aldınız:)
ben babasling almayı düşünüyorum inşallah sever rahat eder ya sende rahat edersin bölelikle çok zor ürekli kucak istiyo bunlar ya
offf kucaga alıstırmayı hiç istemiyodum adam kucak kusu oldu yaaaaaaaaaaaaa
ben babasling almayı düşünüyorum inşallah sever rahat eder ya sende rahat edersin bölelikle çok zor ürekli kucak istiyo bunlar ya
offf kucaga alıstırmayı hiç istemiyodum adam kucak kusu oldu yaaaaaaaaaaaaa
Buyrun alternatif bi yaklasim:kaydirigubbakcemile2
Kucağa alınan çocuk hep kucak ister mi?
Dr. Kadir Tuğcu
Bu da eskilerden gelen bir hurafedir. Bebek kucağa tabii ki alınacaktır. Özellikle de ilk aylarda hem gaz sorunu hem bebeğin duygusal gelişimi açısından bebeğin buna ihtiyacı vardır.
Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti.
kızlar açıklıyorum videolarını açamayanların sorununu..sıkı durun.......az daha bekleyin...
şaka şaka söylüyom sizin için o sitenin ilerleyen sayfalarını okudum..codec eksikmiş sizde.gom player yada bs player yüklerseniz sorununuz hallolcakmış..inşallah faydalı olur bu bilgiler
juli nbr şekercim görüşemiyoruz hiç yaffsu an yüklemeyi deniyorum insallah olur
bütün gün temizlik yaptım
bide yürüye yürüye 1 mil yürüdüm :roflol:
yarın bütün gün uyumak istiorum
insallah melisa hanımda aynı duygular içindedir :uhm:
juli nbr şekercim görüşemiyoruz hiç yaff
inşallah uyur dinlenirsin güzel güzel ayyy benimde nasıl ihtiyacım var böle deliksiz uyumaya kimse ellemeden 1 gün tembellik yapmak istiyorum tv önünde 1 gün boyunca miskinliik ooooh
su an yüklemeyi deniyorum insallah olur
bütün gün temizlik yaptım
bide yürüye yürüye 1 mil yürüdüm :roflol:
yarın bütün gün uyumak istiorum
insallah melisa hanımda aynı duygular içindedir :uhm:
bebeğimin kafa yapısı bana garip geliyor anlı sanki çok dar acaba bir anormallikmi var
kızlar moralim çok bozuk
bebeğimin kafa yapısı bana garip geliyor anlı sanki çok dar acaba bir anormallikmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?