2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canı sıkılanlar internetten 1kadın1erkek dizi var onu izleyin koptum ben gülmekten
bu arada herkeze iyi geceler

kızlar göbüklere baktım şimdi herkes çok tatlı olmuş ya maşallah çok sevimli duruyorlardı.pamukcum seninde göbük hiçte aşağıda gelmedi bana inşallah sorunsuz zamanında doğar bebişlerimiz.

herkes kaçmış bu arada ben göbüklere bakarken bende gidip yatayım tekrardan bari iyi geceler sizlere.

kızlar göbüklere baktım şimdi herkes çok tatlı olmuş ya maşallah çok sevimli duruyorlardı.pamukcum seninde göbük hiçte aşağıda gelmedi bana inşallah sorunsuz zamanında doğar bebişlerimiz.

canım göbek değilde bebek aşağıdaymış 1cm açılmamda var dinleniyorum hep ondan koyem dedim resmini amin inş saol

hiiç
ne yapıyım

bu aralar doğum stresini yaşıyorum
daha öncede söylemiştim
ameliyathaneye gitmek bende büyük bi stres yapıyo
bide şu gaz sancılarını düşünmek

Allahım yardım et

Karnindan dolayi mi?

ben de saga dönünce bebek vuruyor rahat edemiyor kerata, sola dönünce de ben rahat edemiyorum. düz yatinca da nefessiz kaliyorum. benneyaptımki

ben de uyamıyorum yarın okul var yatmam lazım ama ateş basıyor tuvaletim geliyor susuyorum offf
zorgünler
son 1 ayın geçmediğini söylüyorlardı doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…