2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebişine
Sağolun kızlar evet herşey yolundaymı... Kilosuda 2,200 gr olmuş bitanemin..Bugün çok güzel geldi bana gamzeli kızım benım....Profil resmi yapçam ama nasıl yapıcam unuttum...
seninde gamzli kızına maşallah

yok anacım
hala burdayım ayaktayım delikafadulden

ayyy az kaldı kızlar oğluşlar derken bitti okadar hafta walla şaka gibi yaa

julii yalancı romantik erken başladı bugün napıyosun yattınmı yine karşısında uyumak için kıss

ayyy az kaldı kızlar oğluşlar derken bitti okadar hafta walla şaka gibi yaa

julii yalancı romantik erken başladı bugün napıyosun yattınmı yine karşısında uyumak için kıss

kocemde kumanda
maç izliyoo:umursamaz:

off neden erken koydular yaa ben ne izlicem 2 ile 3 arası :sinifsinif:

eeeeeee kızlar anlatın

ben bugün ağdaya gittim
koltukaltı bacak ve sezeryan dikişinin üstünü
geri kalanını ben halledicem

diren canım çıkınca prensesin kocaman olucak walla gelinlik kız olarakopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadas doğum yaptı dün
akşam gittik medipole
cok tatlı bebişti
cok özendim herife didim hazır hastanedeyiz gel kestirelim didim
olmaz didi :umursamaz:

ne güzel bir duygu yaa
darısı bizlere insallah

eeeeeee kızlar anlatın

ben bugün ağdaya gittim
koltukaltı bacak ve sezeryan dikişinin üstünü
geri kalanını ben halledicem
ee daha neresi kaldı zemuszemus zemuszemus
he he bizimle muhabbet edeceksin artık napalımm :jeyyar:dün falanda erken verdi ama değişti saati galiba

annastık kaydirigubbakcemile5

amin ya inşallah bize haber vermeden kestirme hee sonra ben aldım kızı geldim dersin şok oluruz gerçi istesende daha nekadar duracakki senin zilli heran hello diyebilir

amin ya inşallah bize haber vermeden kestirme hee sonra ben aldım kızı geldim dersin şok oluruz gerçi istesende daha nekadar duracakki senin zilli heran hello diyebilir

bugün bi eksiği farkettik
VİDEOOOO
aman bulmadan sakın gelmesin kaydirigubbakcemile3

bugün bi eksiği farkettik
VİDEOOOO
aman bulmadan sakın gelmesin kaydirigubbakcemile3

çok gelme dime gelir walla hee bu arada en çok duran sensin zamanını bekleyen benim gördüğüm maşallah walla çoğunluk patır patır doğuruyo bende çok bekliceni sanmıyorum gerçi ben göbüşün resmini eklesem tahmin eden olurmuki aşağıda yukarıda diyee benim bebiş baya aşağıda ya ondan heran gelicek sankimm

malum bölge kaldı

sadece sezeryan kesisinin olacağı yeri ağda yaptırdım

gerisine utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…