maşallah canım bebişineSlm kızlar bugün dra gittik. Oğluşum 2700gr 47 cm olmuş.opuyorumnanaktan Ama eşek sıpası hala aynı yerinde 15 gün boyunca istifini bile bozmamış,kafa gövde bacaklar hepsi aynen duruyor. Dr dönmeyecek galiba dedi.akannehir Haftaya cumartesi tekrar gel duruma göre doğumu konuşalım dedi. Ama kızlar spinal ya da epidural sezeryanı sordum,ona sen karar vereceksin ben şunu yapalım demem dedi. Ben de bebeğimi doğar doğmaz grmek istiyorum dedim. Genelde de çabuk uyanıyorsun dedi. Offf anlayacağınız kafam allak bullak oldu...kafamçokkarıştı
seninde gamzli kızına maşallahSağolun kızlar evet herşey yolundaymı... Kilosuda 2,200 gr olmuş bitanemin..Bugün çok güzel geldi bana gamzeli kızım benım....Profil resmi yapçam ama nasıl yapıcam unuttum...
selam kuzulaar nasılsınız inş problem yoktur kötü haber falan bu aralar içimden girmek gelmiyor nete midem bulanıyo sanki nette dr gittik bugün oğluşum büyümüş kocaman adam olmuş nst ye bağladı hafif sancıların var güzel dedi hareketler iyi dedi bebişin doğum tarihi 1şubat dedi tabi erken gelmezse bende iyiyim kilo almamışım yine zemuszemus sevindirik oldum bizden haberler böyle julinin belli oldumu tarihi gerilere gitmim şimdi muhabbet edeyim sizle
ayyy az kaldı kızlar oğluşlar derken bitti okadar hafta walla şaka gibi yaa
julii yalancı romantik erken başladı bugün napıyosun yattınmı yine karşısında uyumak için kıss
maşallah canım bebişine
seninde gamzli kızına maşallah
yok anacım
hala burdayım ayaktayım delikafadulden
kocemde kumanda
maç izliyoo:umursamaz:
off neden erken koydular yaa ben ne izlicem 2 ile 3 arası :sinifsinif:
diren canım çıkınca prensesin kocaman olucak walla gelinlik kız olarakopuyorumnanaktan
eeeeeee kızlar anlatın
ben bugün ağdaya gittim
koltukaltı bacak ve sezeryan dikişinin üstünü
geri kalanını ben halledicem
ee daha neresi kaldı zemuszemus zemuszemuseeeeeee kızlar anlatın
ben bugün ağdaya gittim
koltukaltı bacak ve sezeryan dikişinin üstünü
geri kalanını ben halledicem
he he bizimle muhabbet edeceksin artık napalımm :jeyyar:dün falanda erken verdi ama değişti saati galiba
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadas doğum yaptı dün
akşam gittik medipole
cok tatlı bebişti
cok özendim herife didim hazır hastanedeyiz gel kestirelim didim
olmaz didi :umursamaz:
ne güzel bir duygu yaa
darısı bizlere insallah
amin ya inşallah bize haber vermeden kestirme hee sonra ben aldım kızı geldim dersin şok oluruz gerçi istesende daha nekadar duracakki senin zilli heran hello diyebilir
bugün bi eksiği farkettik
VİDEOOOO
aman bulmadan sakın gelmesin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?