koy bakalım yorumlayalım zemuszemusçok gelme dime gelir walla hee bu arada en çok duran sensin zamanını bekleyen benim gördüğüm maşallah walla çoğunluk patır patır doğuruyo bende çok bekliceni sanmıyorum gerçi ben göbüşün resmini eklesem tahmin eden olurmuki aşağıda yukarıda diyee benim bebiş baya aşağıda ya ondan heran gelicek sankimm
malum bölge kaldı
sadece sezeryan kesisinin olacağı yeri ağda yaptırdım
gerisine utandım
malum bölge kaldı
gerisine utandım
tıktık ne kız
ayıp bişimi hııımmmm
koy bakalım yorumlayalım zemuszemus
çekemde gelem 2dk bekleyin anacımm
neden utandın bacım
doktora acmıyon mu
şimdi iş kalmıcaktı sana
hangisi hz isanın doğum tarihi 24 mü 21
benim normal günüm 24 aralıkzemuszemus
teşekkürler canım valla hastalık kötü çekilmiyor hele bide bu haldeyken! sema hanımda epey arada boş kalıyordu ben nst yi çok bekledim bugün o yüzden baya bir gözlemleme şansım oldu...
bu arada arkadaşlar boy hesabı nasıl yapılıyordu FL ile bir rakam çarpılıyordu sankiii???????????:kedi:
valla benim hamilelikte 2 beden büyüdü doğumdan sonrada büyürseee ayyy düşünemiyorum meme olarak dolaşırım ortada artık
Merhaba kislar nasilsiniz?
Hoya'dan haber var mi?
Kotuyum ben... Son 3 gundur cok kasiniyordum, Karacigerle ilgili olabiliyomus diye bugun kasinti sikayetiyle doktora gitmistim. Rutin kontrollerden sonra kan tahlili yaptilar. Eve geldikten sonra hemsire aradi. Sonuclarin bi kismi cikmis ve karacigerle ilgili bi seyler olabilirmis. Yarin yine cagirdilar beni. Sabah NST ve yine kan tahlili yapacaklar...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arkadas doğum yaptı dün
akşam gittik medipole
cok tatlı bebişti
cok özendim herife didim hazır hastanedeyiz gel kestirelim didim
olmaz didi :umursamaz:
ne güzel bir duygu yaa
darısı bizlere insallah
malum bölge kaldı
gerisine utandım
Merhaba kislar nasilsiniz?
Hoya'dan haber var mi?
Kotuyum ben... Son 3 gundur cok kasiniyordum, Karacigerle ilgili olabiliyomus diye bugun kasinti sikayetiyle doktora gitmistim. Rutin kontrollerden sonra kan tahlili yaptilar. Eve geldikten sonra hemsire aradi. Sonuclarin bi kismi cikmis ve karacigerle ilgili bi seyler olabilirmis. Yarin yine cagirdilar beni. Sabah NST ve yine kan tahlili yapacaklar...
nasıl buldun medipol ün odalarını? arkadaşını kim doğurtmuş, sezer mi, normal i? anlatsan izlenimlerini culicik.
e anam insanlar zaten oraları için gidiyor ağdaya:)) neden utanıyosun kiiii
geçmiş olsun canım, umarım çok öenmli birşey değildir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?