2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya evin içi hamam gibi
yarın kapıcıyla konuşcam
delirmiş galiba
bu kadar niye yakıyo bu kalöriferleri gece gece kalkmış kömür atmış galiba
uyuyamıyorum offf

Özgeakkoyun, Hamilelere özellikle sicak basar ya ondandir. Benim esim normalde hic üsümez ben cok üsürüdm simdi bana sicak basiyor ama esim üsüyor, tersine döndü.

Son aylarin iyi gecmesi icin biseyler yapmak lazim,

günaydın kızlar. a.s.
neler olmuş 3 gün gelemedim. yüzlerce sayfa yazmışınız, topik taşınmış.
ben geçmişi okumaya kalksam 2 gün çıkamam evden sanırım. kafamçokkarıştı

2 gece kaldım çapa'da gene kucağım boş çıktım. 3 keredir o hastaneden elim boş tek başıma çıkmak artık sinirilermi çok bozuyor. :gitme:
tabrculuğumuzdan 1 gece önce oğlum fenalaştı kucağımda. detay anlatmayacağım size fazla hepiniz son anlarınızdasınız üzülmeye gelmezseniz.
sadece solunum problemi yaşadık diyelim. hayatımın en kötü anıydı, ömrümden ömür gitti.
şu an birşeyi yok çok şükür ama 7 günlük bir antibiyotik tedavisine başladılar. herhalde salı günü falan çıkarız artık.
bende kalmıyorum hastanede çünkü çok yıprandım artık orda yatıp kalkmaktan. zaten bir lokmacık olan sütüm iyice azalıyor orda. bende sabah 08:00 de evden çıkıp gece 22:30 gibi dönüyorum.

iyi haber ise benimki artık cokur cokur emiyor, memeyi alamıyorum ağzından. zaten bebe benim memeyi bi gördü soluk falan kesildi. :roflol:
doktor zaten demiş 35. haftası bitsin emer diye. gerçektende 35+1 olduğu gün bir anda emmeye başladı.
memelerim sarkacak dye emzirmeyenin aklına şaşarım. bebeğinin gözlerine bakıp emmesi kadar huzurlu birşey olamaz. muhteşem bir duygu.
hiç sütüm olmasa bile yalancı emzik olarak bile verebilirim göğsümü..

hepiniz iyisiniz değil mi? aklım sizde, dualarım sizle.
emin olun çok çok muhteşem duygular yaşayacaksınız, az kaldı.. opuyorumnanaktan

anlaşılan kıslar sabahlamış şimdide horul horul uykudalarzemuszemus
uyananlara günydınyerimseniben

günaydın kızlar.
esmeralda canım geçmiş olsun. umarım tez vakitte bebişinle birlikte evinize geçersiniz rahat rahat emişirsiniz.

herkese günaydın a.s.

julide sesizce kaçmış
baktım ses cıkmıyır
ben de film koydum izledim
son ra uyumusum

merak etmiştik seni
cok cok gecmiş olsun
rabbim bir daha yasatmasın o anı
insallah bir dahakinde ayazıda alır öyle gelirsin esmerim

esmer dün gece günlüğü okuyunca elim ayağım boşaldı anlayamadım kaç kere okudum
şimdi iyi olduğunuza çok sevindim bitanem
ne kalmış salıya
ay annesi evinizde tatlı tatlı kucaklaşın koklaşın emi ayaz la
inşallah bitanem inşallah

maşallah askito
ben 3 saat uyudum akşam :1no2:

kızlar hoyadan ses soluk cıkmadı
cok merak ettim
telefonu olan avr mı

julı benım uykum yokken
eşim goturuyor uyumaya
çok zor dalıyorum uykuya
uykum olsada en az 20dk suruyor uykuya dalmam
sabah da erken kalkamıyorum

çok pışmanım
keşke hoyanın telını alsaydımm

ben 11 de uyumuş olsam 12 - 2 - 3 - 5 - 5:30 - 5:45 -6.... hepsini gördüm.saatte dibimde .hastayım bi uçuğum çıkmıştı o yeni geçerken başka bitane çıktı.offffffffff
neyse neyse yine şükredeyim allah kötüsünden korusun:Saruboceq:

bende 2-3 te anca yatabiliyorum. sonrasıda saat başı wc ye kalkıyorum. yakında yatağımı wc ye taşıyacağım. bıktımmmmm wc den. delikafadulden

bende 2-3 te anca yatabiliyorum. sonrasıda saat başı wc ye kalkıyorum. yakında yatağımı wc ye taşıyacağım. bıktımmmmm wc den. delikafadulden

hiç sorma
benim 15 dk da bir
artık oturma odasında yatıyom yatağıda acmıyom
cünki yataktan kalkması zor oluyo
hemen köşe koltuğa kıvrılıyom
wc ye kalkması kolay oluyo

hiç sorma
benim 15 dk da bir
artık oturma odasında yatıyom yatağıda acmıyom
cünki yataktan kalkması zor oluyo
hemen köşe koltuğa kıvrılıyom
wc ye kalkması kolay oluyo

:roflol: evet valla ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyorum bende sırtüstün yatınca. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…