ndk o zaman ilk doğduklarında bebelere şapka da giydirmemek lazım
benim gariban yavrum nerdeyse iki ay sürekli kafasında şapkayla durdu
ben hic dikkat etmiyorum ama üstünden baglamaya calisiyorum cisini elbisesine tasirmasin diye
ben hic dikkat etmiyorum ama üstünden baglamaya calisiyorum cisini elbisesine tasirmasin diye
şu tickerını nası yaptın yaa
bende istiyorumm
bilmiyorumkismile
bu yusuf delirtti beni
Tickerimi lilypie.com dan yaptim, sen de bak yapamazsan ben sana bi tane yapar gönderirim linkini.
selam kızlar merhaba nasılsınız
yalel allah kurtarsın bacım kaynanan bir an önce gider bu arada mevlüt resimleriniz süper begümde çok şekerdi
hoşgeldin canım
fotolarınızı gördüm çok güzeldiniz
ama sanki begüm daha güzel gibi
hosgeldin yalelcim nasılsın
arkadaşlar, begüm meme emmiyor.. hayli zamandır gelemediğim için, sizlerle paylaşamadım bi türlü. bi çözüm önerisi olan varmı acep?
begüm, rahat isteyen bi bebek. kucakta meme emmek, kıvrışmak, eğrilip büğrülmek istemiyor.
bebek hemşireleri ile çalıştık kaç kere, emme pozisyonları denedik defalarca..
yatakta dümdüz yatacak begüm, kollar bacaklar açık olacak.. memeyi ağzına biberon gibi sokacağım.. o kendi rahatını hiç bozmayacak.. ve ayrıca silikon uç olacak.. koskoca meme uçları kendisine yetmiyor çünkü.. ancak bu şekilde, keyfi yerindeyse emiyor.
aksi halde hiç emmiyor.
sütümü sağıyorum sürekli, o şekilde vermeye çalışıyorum. mama takviyesi de yapıyoruz bu durumda.. çünkü emmediği için, makine de beyne farklı sinyaller gönderdiği için, sütüm azalmaya başladı.. 80-90 cc çıkartıyordum, şimdi 60 falan ancak çıkıyor.
emdiği zaman, 10-15 dakika emiyor en fazla. zaten memeyi uyku mekanı olarak belledi, memede hemen sızıp kalıyor.
ne yapabilirim? ben bu çocuğu nasıl emzirebilirim? bi çözüm önerisi olan var mı?
Allah kolaylık versin sana canım
canım allah yardımcın olsun.bak sen şu begüm hanımın yaptığına.pek karşılaşmadığım bi durum fikrim yok ama mama vermesen çok acıkınca mecbur emmezmi kucağında..biraz inat etsen kucağında emmesi için alışır belki zamanla:uhm:
Yalel Allah yardimcin olsun bilmiyorum ki her bebek farkli oluyor, ins. sorunun cözülür, ama uzman tv de 2. aydan sonra bebeklerin emme sikligi 2 saatten 3 saate cikiyormus, yani daha az emiyorlar diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?