2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ndk o zaman ilk doğduklarında bebelere şapka da giydirmemek lazım
benim gariban yavrum nerdeyse iki ay sürekli kafasında şapkayla durdu

kafadan ısı kaybederler oyüzden örtmek daha iyi diye biliyodum ben ama bugün gelen bi mailde bu yazıyodu, benim oğlan örttürmeyi sevmiyo zaten banyodan baynoya 2 saat takıyodum boshayallersmile

saol ndk
bende yyüz örtmeyi bırak sapkada takmadım
bana daral geliyi o zaman

kıslar bebişlerin eline bişiler veriomusunuz oyuncak tarzıı??
ben dün buzdolabı poşetini şişirdim balon yaptım verdim eline korktu bi kopardı çığlığıı bide sıkı sıkı tutmuşş bıraktıramadım iyice deli oldu :))))))kaydirigubbakcemile3

bişi sorcammm bebekleri bezlerken göbek deliğinin altından bağlıyosunuz dimii????

ben hic dikkat etmiyorum ama üstünden baglamaya calisiyorum cisini elbisesine tasirmasin diye

ben hic dikkat etmiyorum ama üstünden baglamaya calisiyorum cisini elbisesine tasirmasin diye

bende hep altından bağlamaya çalışıyorum
bez paketlerinde, reklamlarda hep alttan bağlamışlar diee kaydirigubbakcemile3
sanki üstte rahatsız edermiş gibi gelio bideeCADIARZU

kafama takıldı şimdi hangisi doğru acaba:bbo:

bu yusuf delirtti beni

Tickerimi lilypie.com dan yaptim, sen de bak yapamazsan ben sana bi tane yapar gönderirim linkini.

neden delirttiii napıyo kerataa :))

dün uğraştım yapamadım yaa, müsait olduğunda yapsan bana

27 . 12. 2009 da doğukk
" Pamuk Oğluşumm Eymen' immm "yasarsan Sefiniris teyzoşş :kedi:

selam kızlar merhaba nasılsınız

yalel allah kurtarsın bacım kaynanan bir an önce gider bu arada mevlüt resimleriniz süper begümde çok şekerdi

tenk yu teyzesi..

hoşgeldin canım
fotolarınızı gördüm çok güzeldiniz
ama sanki begüm daha güzel gibi

selam hoşbuldum canım..

hosgeldin yalelcim nasılsın

canım iyiyim, sen nasılsın.. çok özledim sizi..

arkadaşlar, begüm meme emmiyor.. hayli zamandır gelemediğim için, sizlerle paylaşamadım bi türlü. bi çözüm önerisi olan varmı acep?

begüm, rahat isteyen bi bebek. kucakta meme emmek, kıvrışmak, eğrilip büğrülmek istemiyor.
bebek hemşireleri ile çalıştık kaç kere, emme pozisyonları denedik defalarca..

yatakta dümdüz yatacak begüm, kollar bacaklar açık olacak.. memeyi ağzına biberon gibi sokacağım.. o kendi rahatını hiç bozmayacak.. ve ayrıca silikon uç olacak.. koskoca meme uçları kendisine yetmiyor çünkü.. ancak bu şekilde, keyfi yerindeyse emiyor.
aksi halde hiç emmiyor.
sütümü sağıyorum sürekli, o şekilde vermeye çalışıyorum. mama takviyesi de yapıyoruz bu durumda.. çünkü emmediği için, makine de beyne farklı sinyaller gönderdiği için, sütüm azalmaya başladı.. 80-90 cc çıkartıyordum, şimdi 60 falan ancak çıkıyor.

emdiği zaman, 10-15 dakika emiyor en fazla. zaten memeyi uyku mekanı olarak belledi, memede hemen sızıp kalıyor.

ne yapabilirim? ben bu çocuğu nasıl emzirebilirim? bi çözüm önerisi olan var mı?

ndk, Tickeri hazirlayip linkini sana özelden yolladim ins. begenirsin.

canım allah yardımcın olsun.bak sen şu begüm hanımın yaptığına.pek karşılaşmadığım bi durum fikrim yok ama mama vermesen çok acıkınca mecbur emmezmi kucağında..biraz inat etsen kucağında emmesi için alışır belki zamanla:uhm:

Yalel Allah yardimcin olsun bilmiyorum ki her bebek farkli oluyor, ins. sorunun cözülür, ama uzman tv de 2. aydan sonra bebeklerin emme sikligi 2 saatten 3 saate cikiyormus, yani daha az emiyorlar diyebiliriz

bir de ben geçmişi okuyamıyorum hiç... çok üzgünüm.. eminim sizler bu konuları defalarca gündeme getirip paylaşmışsınızdır ama... rica etsem bi daha konuşsak, olur mu? :)

benim kanamam bitti, ama henüz regl olmadım. sanırım 1 hafta oldu kanamam kesileli...
sizler regl olmak için ne kadar beklediniz?
doğum kontrol yöntemi olarak doktorlarınız ne önerdi?

Allah kolaylık versin sana canım

Yalel Allah yardimcin olsun bilmiyorum ki her bebek farkli oluyor, ins. sorunun cözülür, ama uzman tv de 2. aydan sonra bebeklerin emme sikligi 2 saatten 3 saate cikiyormus, yani daha az emiyorlar diyebiliriz

sağolun kızlar, kolay gelsin valla bana.. :)
acıkınca kendini morartana kadar ağlıyor, ama emmiyor. inatlaşıyor, emmemek için avaz avaz ağlıyor çırpınıyor.. çok denedim çok...
ne yapsam da çözüm olsa... off off..
valla memelerim acıyor sağmaktan artık.

mamayı doktorumuz verdi, mutlaka kullanacakmışız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…