2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insallah bağada alttan bakmaz

hante send ihmal etme canım bian evvel cerhha görün

hante meloşunki ne yapar iyi misempatiksalakcinni

:))) missgibi uykuda büyümeye calısıyor meloşun kiii.. bizim evdede hep muhabbeteı oluyor , babası uyuturken bıle deyyoo uyusunda büyüsün meloşu ıstemeye gıtces dıye:))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

insallah bağada alttan bakmaz

hante send ihmal etme canım bian evvel cerhha görün

yaaa işte bu hafta gıtmek zorundayım, haftay apazartesi okula baslıyorum izin bıttı (( aglıcam valla.. nası dayancam ben oglumdan aryııı :gitme: :gitme:

cidden mi
be de diyom kızına talip var diye adam duymamazlığa vurduruyor kızı çok kıymetli de ondan
alkisalkisalkis

cidden mi
be de diyom kızına talip var diye adam duymamazlığa vurduruyor kızı çok kıymetli de ondan
alkisalkisalkis

kaana kim bakacak sen işe başlayınca

kız babası olmak zor olsa gerek... bilmiyorumkismile

şimdi kendi annem bızımle kalıyor... mayıstada o gıdecek kaygana gelcek :gitme: :gitme:

bu arada culi... meolş ile kaan ın kilo ve boyları aynıymış diğer tablo olan topicte dıkkatımı cektı.. ama meloş 3. ayına mı gırıyor... ?

mayıstan sonra zaten 1buçuk ay kalıyor okulun kapanmasına değil mi
inş. o zaman sorun yaşamazsın canım..

mayıstan sonra zaten 1buçuk ay kalıyor okulun kapanmasına değil mi
inş. o zaman sorun yaşamazsın canım..

amiinn cnm... gecen benım kociş tayını kendı memlketıne ısteyecem dedi... ben ıstemıyorum kastamonuya gıtmek aynı sehırde olmak ıstemıyorum dedım.. ayıp mı ettım kı .. cok üzüldu kıyamam....

bu arada arkadaşımın 1 yaşındai kızı rotavirüsü kapmış devamlı kusuyormuş halsizmiş ve hep yeşil kaka yapıyormuş doktor 3 gün içinde iyileşmezse hastaneye yatıracağım demiş
çocuk kreşe de gitmiyor ama kapmış işte zehirli ishali inş. atlatır
eşim de ben sana kızdıydım o kadar pahalı aşıyı niye yaptırıyorsun diye iyi ki yaptırmışsın dedi ben de dedim ki ne zaman kızdın hiç hatırlamıyorum dedim o da düşündü düşündü hatırlayamadı ne zaman kızdığını anam iyice uzaklaştık heriflen

amaan öle oluyor bazen , benımkıde unutuverıyor bı cok kavgayı ben se ıcımde bırıktırıp duruyorum..
rotavirüsü ne zman nerde ve kaca yaptırdınız? bende dusunuyorumda fırsat yaratamadık bır türlü, oda ateş yaptımı?
bu arada arkadsının kızına acil şifalar dılıyorum...

benımkı tabii aa hayatım kastamon ıstemzsen yazmayalım cnm bnm demedı tabii bana ama dıger seceneklerımızınde oldugunu hatırlattım sımdılık ona. bırde ekledım eger kastamonuya gıdersek ben huzursuz mutsu olucam dolayısıyla senıde huzursuz mutsuz edıcem dolayısıyla kaanda huzursuz mutsuz olacak... bunca lafıma ragemen kastamonuyu yazacak gene, sıralamıyı sen yap dedı ama ben hııc yazmamak ıstıyorum son tercıhte bıle....

yazsa da inş. atanamaz kastamonuya amin.

2. ayda bi de 4. ayda oluyor 142 lira mı ne ağızdan damla şeklinde veriyorlar ateş yapmıyor rota aşısı evde kendin bile verebilirsin demişti ebe

gecmısolsun canım aman erteleme daha dogrusu sunu dıyeyım emzırme bıter bıtmez hemen hallet hepsını bence ben hemoroıdı oyle yapacagım

gecmısolsun canım aman erteleme daha dogrusu sunu dıyeyım emzırme bıter bıtmez hemen hallet hepsını bence ben hemoroıdı oyle yapacagım

yaaa evet cnm özellıkle de emzırıyorum sımdı hangı ılacı kullanırken ıcımız rahat edıyor ki.. bırazda ondan ertelıyorum...
sendede hemoroıd mı var, çok zorrr çoookkk..

iyi geceler hante

ıyı geceler hoyacımm...

bu gece yusufun gazi var galiba uyutmadi beni sallaniyoruz simdi...
iyi geceler herkese

sezaryan olanlar doğumdan sonra kontrole gittiğinizde alttab baktılar
en yarın kadın doğuma cıkıcam muayene için acaba alttan mı bakar...
tırsıyorum

ben doğum sonrası kontrole gittim canım. bana alttan baktı kaydirigubbakcemile2

Ben de ocak annesi oluyorum. Bi oglusum var.
Kislar bu mucizeyi yasadik ya bu sevgiyi duyduk ya Allaha ne kadar sukretsek az.

Bebisler icin hersey feda tabi. Ve fakaat bi sey sorcam:
Aranizda cigara kullanan var miydi ?
Nerdeyse 1 senedir icmiyom ben, zati onceden de asiri icmezdim hatta hamile kalinca hiic zorlanmadan kut diye bitirdim.
Burada da icen yok gibi zati. Sokakta felan goremezsiniz oyle tutturen cok cok nadir.

Emme ve lakin.
Gecen aksam evdeyim, anacim ilk defa eve bi kokusu geldi bi kokusu geldi
Anacim seytan aklina tas dusurdu.

Ay kizmayin bana ama 1 yildan sonra nasi canim istedi sormayin.
O gunden beri aklimdan cikmiyo
Emziriyom ben.
Netsem?
Daha once kullananlar simdi ne ediyonuz akliniza geliyo mu hic?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…