ben doğum sonrası kontrole gittim canım. bana alttan baktı kaydirigubbakcemile2
ben hıçkırığı geçirmek için hiç bişey vermiyorum. ya kusuyor sonunda ya da bir süre sonra geçiyor.
tek kötü yanı uykunun arasında tutarsa uykusunu kaçırıyor
ben de vermiyorum hiç bişey kızlar.yediğini hazmedince hıçkırır derler.çok uzun sürürse hıçkırık o zaman emziriyorum hemen geçiyo...yaa bu hıckırık neden oluyor, tamam gazı olan bebişlerde oluyor ama niçün? bır de hıckırırken bebiş ne hıssedıyo acaba... gecırmessek ne sakıncası olur ? artık lımondan gına geldı valla ogluma, mıdesı berbat oldu. tekrar emzırsem tekrar gaz cıkarma merasimi... uf... pekı ne zaman bıter bu hıckırık, gaz bıtınce bıter mı...? biiitttssiiinnn pls...
geçmiş olsun...belki gene alır memeni sonra...almasa da üzülme..öyle de böyle de büyüyolar...herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
locoidi benim oğlanda koltukaltı pişiği için kullanmöıştık ama baya büyüktü benim oğlan ..6 yaşında filandı.demek konağa da iyi geliyomuş..doktor bize en sonunda locoid die bi krem verdi
3 sürmede bitti konaklar
o da bişey mi canım benimkisi bazen 2 gün uyuyo 2 gün uyuymuyo...hem de geceli gündüzlü..slm kızlar .bebişim cumartesiden beri gündüzleri uyumuyor.çıldırıcam geceleride resmen bayılıyor ya.
geçmiş olsun...merak etme sütün korur onu hasta olmaz bebeğin...bol bol kuru soğan ye c vitamini var içinde süte geçsin korusun bebeği...esra geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir demir.bende bugün çok hastayım bebeğe bulaşmadan bir atlatsam
canım mutlaka dr a git erteleme...söylediklerin önemli şeyler...yaa ben dogum yaptım şu alttan bakmalardan bır kurtulamadım ama... makatımda çatlak var.. utanmasam genel cerrahıye gıdıp göstersem kesın ilaç falan verecek ama erteleye erteleye bırkaldım... birde vajınamın cevresınde bıraz backlarıma dogru bıraz popoma dogru 5-6 tane akrokordon var koterle yakılmayı bekleyen onuda ertelıyorum ama napiiim bıktım yaaa(((
o zaman ,belki de içinden kızmıştır koceciğin belki de hoyacığım,sana söylememiştir bi şey...bu arada arkadaşımın 1 yaşındai kızı rotavirüsü kapmış devamlı kusuyormuş halsizmiş ve hep yeşil kaka yapıyormuş doktor 3 gün içinde iyileşmezse hastaneye yatıracağım demiş
çocuk kreşe de gitmiyor ama kapmış işte zehirli ishali inş. atlatır
eşim de ben sana kızdıydım o kadar pahalı aşıyı niye yaptırıyorsun diye iyi ki yaptırmışsın dedi ben de dedim ki ne zaman kızdın hiç hatırlamıyorum dedim o da düşündü düşündü hatırlayamadı ne zaman kızdığını anam iyice uzaklaştık heriflen
arada aklıma geliyo benim ama tutuyorum kendimi başlamayı da düşünmüyorum..yazık hem kendimize hem de bebeklere...Ben de ocak annesi oluyorum. Bi oglusum var.
Kislar bu mucizeyi yasadik ya bu sevgiyi duyduk ya Allaha ne kadar sukretsek az.
Bebisler icin hersey feda tabi. Ve fakaat bi sey sorcam:
Aranizda cigara kullanan var miydi ?
Nerdeyse 1 senedir icmiyom ben, zati onceden de asiri icmezdim hatta hamile kalinca hiic zorlanmadan kut diye bitirdim.
Burada da icen yok gibi zati. Sokakta felan goremezsiniz oyle tutturen cok cok nadir.
Emme ve lakin.
Gecen aksam evdeyim, anacim ilk defa eve bi kokusu geldi bi kokusu geldi
Anacim seytan aklina tas dusurdu.
Ay kizmayin bana ama 1 yildan sonra nasi canim istedi sormayin.
O gunden beri aklimdan cikmiyo
Emziriyom ben.
Netsem?
Daha once kullananlar simdi ne ediyonuz akliniza geliyo mu hic?
hadi ya...ben de bi keresinde yeğenimin suratına boşalttıydım yanlışlıkla boğuluyodu neredeyse çocuk..valla o gün bugün çok dikkat ederim...geçen benim şaşkın kocm nura su dökerken ağzına boşalttı şarr diye nur da su yuttu :mymeka:
benimki ne zaman köpük yutsa o gün çok sancılanıyor...geçen bende köpük kaçırdım ağzına tam suyla durulayacakken afiyetle yalandı valla seside çıkmadı tadı güzeldi sanırım.
canım dr bize yaptırın muhakkak dedi 1. dozu olduk ikinci 4, aydaKızlar rota aşısı (zehirli ishaller aşısı) yaptırdınızmı?
ben de mustela kullanıyorum ama yine de konak oldu anlamadım bu işi
yaaa işte bu hafta gıtmek zorundayım, haftay apazartesi okula baslıyorum izin bıttı(( aglıcam valla.. nası dayancam ben oglumdan aryııı :gitme: :gitme:
bu arada arkadaşımın 1 yaşındai kızı rotavirüsü kapmış devamlı kusuyormuş halsizmiş ve hep yeşil kaka yapıyormuş doktor 3 gün içinde iyileşmezse hastaneye yatıracağım demiş
çocuk kreşe de gitmiyor ama kapmış işte zehirli ishali inş. atlatır
eşim de ben sana kızdıydım o kadar pahalı aşıyı niye yaptırıyorsun diye iyi ki yaptırmışsın dedi ben de dedim ki ne zaman kızdın hiç hatırlamıyorum dedim o da düşündü düşündü hatırlayamadı ne zaman kızdığını anam iyice uzaklaştık heriflen
bu kocama acayip kılım bugün boğasım var adam çocuk olduğundan beri iyice kazma oldu yaa.rahatsızım ve oğluşum gece uyumuyor hiç durmuyor.adam umrunda bile değil ya horul horul uyuyo poposunu dönüp bide
Ben de ocak annesi oluyorum. Bi oglusum var.
Kislar bu mucizeyi yasadik ya bu sevgiyi duyduk ya Allaha ne kadar sukretsek az.
Bebisler icin hersey feda tabi. Ve fakaat bi sey sorcam:
Aranizda cigara kullanan var miydi ?
Nerdeyse 1 senedir icmiyom ben, zati onceden de asiri icmezdim hatta hamile kalinca hiic zorlanmadan kut diye bitirdim.
Burada da icen yok gibi zati. Sokakta felan goremezsiniz oyle tutturen cok cok nadir.
Emme ve lakin.
Gecen aksam evdeyim, anacim ilk defa eve bi kokusu geldi bi kokusu geldi
Anacim seytan aklina tas dusurdu.
Ay kizmayin bana ama 1 yildan sonra nasi canim istedi sormayin.
O gunden beri aklimdan cikmiyo
Emziriyom ben.
Netsem?
Daha once kullananlar simdi ne ediyonuz akliniza geliyo mu hic?
bu kocama acayip kılım bugün boğasım var adam çocuk olduğundan beri iyice kazma oldu yaa.rahatsızım ve oğluşum gece uyumuyor hiç durmuyor.adam umrunda bile değil ya horul horul uyuyo poposunu dönüp bide
aynen canım aynen hatta bu gece dedimki 2 dak bak bir wc ye gideyim. sen tut ışığı aç çocuk açsın gözleri gece 4 uyut uyutabilirsen dedimki sağol bana yaptığın bu kötülük için nasıl uyutucam ben! beyefendi sabah bir sürü laf etti bana sanki küfrettim ona kalbimi kırarmış ben nasıl konuşuyomuşum o benim kocammışşş ne var yaw bu laftaa sanki ben değil o uykusuz kalıyor Kıymet Bilmezler ne olacak!!!bu kocama acayip kılım bugün boğasım var adam çocuk olduğundan beri iyice kazma oldu yaa.rahatsızım ve oğluşum gece uyumuyor hiç durmuyor.adam umrunda bile değil ya horul horul uyuyo poposunu dönüp bide
canım bana 40 gün demişti 2. ayda kontrole gittiğimde sadece elevit yazdı demire devam ettirmedidemir hapını kaç aya kadar kullanacakmışız kızlar benim dr bişey dememişti ben hala kullanıyorumda
adamı uyandırıp desene ...yorgunum,biraz da sen el at şu olaya diye...onlara bıraksan hiiiiççç anlamayacaklar zaten canım...
Ay sorma canım boğasım var adamı.dürtüorum oralı bile olmuo hıı dio ve horlamaya devam ediyo.sanki bir o çalışıo ben hem işe git hem eve gel yemek yap çocukla ilgilen bide uykusuz kal bide üstüne sezeryan ameliyat yerlerim çok ağrıyor ama nerde anlayış kazma bir kocam oldu ne mutlu banaklava:[/QUOT
ilk çocuğum doğduğunda eşim böyleydi.klava:...o zaman ben de senin gibi çaresiz kalıyordum.:sinifsinif:..ama 4, 5 aydan sonra bıraktım tüm işlere koşmayı..mesela yemek olayı kalıyordu.sempatiksalakcinni...bazen yapmadığım zamanlar oluyordu. ....kendimi besleyeecek kadar yiyordum..çünkü emziriyordum.cokacimcoook....gerisine karışmadım bir süre..baktım laf ediyor..o zaman dur bakalım dedim.:mymeka:.....benden bu kadar..bir işin ucundan da sen tut beraber halledelim o zaman dedim..yetişemiyorum herşeye falan...ondan sonra yavaş yavaş anlamaya başladı beni..alkisalkisalkis..
esmercim sen hangi mamayı kullanıosun ve ne sıklıkla veriosun ayaza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?