2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

He bu arada benim evdeki beyefendiyle bozuguz bi kac gundur.
Ona sinir oldum diye mi kafaya takildi bilmem ki?
Adam kullanmiyo eskiden de bana pek kizardi iciyom diye ya!
Simdi ona kizginim diye onun sevmedigi biseyi yapasim geliyo.

Off ama sinir ediyo beni.
Bizim oglan dogdugundan beri adama bi haller oldu.
Ben kocam bana duskun beni oglandan kiskanir zannederken
Ohooo... Adam bana oglunun bakicisi muamelesi cekiyo.
Deli oluyorum!

Yok emzir cocugu.
Yok sunu yap bunu yapmaa.
Ya hic bana demiyo ki sana da yazik yoruldun...vs

Sizin de basinizi agrittim kusura bakmayin
Emme bi akil verin bana
ne yapayim ben?

Son düzenleme:
günaydın sabah nöbetine geldim
posi sen hem gece hem gündüz mü burdasın yusuf uyumadı mı?

juli bana da dr alttan baktı smear aldı bi de.

hoya arkadaşının kızına geçmiş olsun, ben çok önemsememiştim rota aşısını eşim ille de yaptıralım kreşe gidecek sonuçta dedi benim de sonra aklıma yattı da yaptırdık iyi ki yaptırmışız

ben hıçkırığı geçirmek için hiç bişey vermiyorum. ya kusuyor sonunda ya da bir süre sonra geçiyor.
tek kötü yanı uykunun arasında tutarsa uykusunu kaçırıyor

ben de vermiyorum hiç bişey kızlar.yediğini hazmedince hıçkırır derler.çok uzun sürürse hıçkırık o zaman emziriyorum hemen geçiyo...
herkese selammm...nasılsınız bakalım.ben iyiyim ameliyastımı oldum ailemdeyim.evime nezaman geçerim belli degil.ayris danası artık beni emmiyor biberondan cok cok geliyorya:)))haberler böyle bende hoşçakalın.
geçmiş olsun...belki gene alır memeni sonra...almasa da üzülme..öyle de böyle de büyüyolar...
doktor bize en sonunda locoid die bi krem verdi
3 sürmede bitti konaklar
locoidi benim oğlanda koltukaltı pişiği için kullanmöıştık ama baya büyüktü benim oğlan ..6 yaşında filandı.demek konağa da iyi geliyomuş..
slm kızlar .bebişim cumartesiden beri gündüzleri uyumuyor.çıldırıcam geceleride resmen bayılıyor ya.
o da bişey mi canım benimkisi bazen 2 gün uyuyo 2 gün uyuymuyo...hem de geceli gündüzlü..

anne olmak,
güle güle kullansın demir bebek .ne güzel oyuncaklar da asılı yatağında....benim kız çok korkak yatağının üzerine dönence aldık taktık ..kız korkudan yatağa yatmadı...
esra geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir demir.bende bugün çok hastayım bebeğe bulaşmadan bir atlatsam
geçmiş olsun...merak etme sütün korur onu hasta olmaz bebeğin...bol bol kuru soğan ye c vitamini var içinde süte geçsin korusun bebeği...
canım mutlaka dr a git erteleme...söylediklerin önemli şeyler...
o zaman ,belki de içinden kızmıştır koceciğin belki de hoyacığım,sana söylememiştir bi şey...
arada aklıma geliyo benim ama tutuyorum kendimi başlamayı da düşünmüyorum..yazık hem kendimize hem de bebeklere...

geçen benim şaşkın kocm nura su dökerken ağzına boşalttı şarr diye nur da su yuttu :mymeka:
hadi ya...ben de bi keresinde yeğenimin suratına boşalttıydım yanlışlıkla boğuluyodu neredeyse çocuk..valla o gün bugün çok dikkat ederim...
geçen bende köpük kaçırdım ağzına tam suyla durulayacakken afiyetle yalandı valla seside çıkmadı tadı güzeldi sanırım.
benimki ne zaman köpük yutsa o gün çok sancılanıyor...

günaydınnnn..
esracım çok geçmiş olsun, inşallah demir bir an önce iyileşir.

dün bizim küçük adam çok huysuzdu. eve gittim ağlıyordu, yüzüme döver gibi bakıyordu zaten.
neyse zarzor sakinleştirdim koydum anakucağına yarım saat oturdu. saat 19:30 oldu, kucağıma aldım besliyim diye bastı yaygarayı rahatını bozdum diye. iyi dedim git otur; yok dedi oturmam artık bozdun sen benim rahatımı. ağladı ağladı aç açına uyuyakaldı :dilcikar:
saat 20:00'de. gece 01:00'de saldırdı mamaya sonra.
sabah bi kalktık ki burnu tıkanmış gene, hafiften de öksürük. akannehir
ayy korkuyorum gene zatürre falan olacak, hastaneye yatacak diye. paranoyak oldum valla ya. hastane fobisi oldu galiba bende.:sinifsinif:

yaaa işte bu hafta gıtmek zorundayım, haftay apazartesi okula baslıyorum izin bıttı (( aglıcam valla.. nası dayancam ben oglumdan aryııı :gitme: :gitme:

ooo gel bakalım yanıma.
çalışan anneler dökülüyor yavaş yavaş, sıkıldıydım zaten tek çalışan olmaktan kaydirigubbakcemile3

bu belirtililerin hepsinin olduğu ishal geçirdi Ayaz hastanedeyken.
ben zaten bizimkinin geçirmiş olduğundan şüpheleniyorum.
toplam 53 günlük hastane hayatının 20 günü hep ishaldi çünkü.
hem de azbuz da değil.

bu kocama acayip kılım bugün boğasım var adam çocuk olduğundan beri iyice kazma oldu yaa.rahatsızım ve oğluşum gece uyumuyor hiç durmuyor.adam umrunda bile değil ya horul horul uyuyo poposunu dönüp bide

demir hapını kaç aya kadar kullanacakmışız kızlar benim dr bişey dememişti ben hala kullanıyorumda

bu kocama acayip kılım bugün boğasım var adam çocuk olduğundan beri iyice kazma oldu yaa.rahatsızım ve oğluşum gece uyumuyor hiç durmuyor.adam umrunda bile değil ya horul horul uyuyo poposunu dönüp bide

adamı uyandırıp desene ...yorgunum,biraz da sen el at şu olaya diye...onlara bıraksan hiiiiççç anlamayacaklar zaten canım...

hoşgeldin canım Allah bağışlasın bebişini.
ben emzirmiyorum onun için sigara kullanıyorum.
gebelikte hiç içmedim, ama doğumdan sonra çok sıkıntılar yaşadık o dönem günde 1-2 tane içtim. emziriyordum.
hee doğru mu yaptığım değil ama o kadar çok aklımdaydı ki en sonunda içiyim de düşünmeyeyeim demiştim.

uyurlar anacım uyurlar.
ancak dürtmek gerek onları.
cinslerinin verdiği kalıtımsal bişey sanırsam.
sen kalk diyeceksin ancak.

Günaydınlar...

Julliet ben geçen hafta gittim 20 gün rötarlı alttan baktı ve smear aldılar...

yıkama konusunda konuşulmuş bende de küvet süngeri var daha hiç filede yıkamadım böyle çok kolayıma geldi su dolduruyorum küvete yatırıyorum süngere paşa paşa yatıyor oğlumda yine arada suluyorum tabi üşümesin diye tavsiye ederim

aynen canım aynen hatta bu gece dedimki 2 dak bak bir wc ye gideyim. sen tut ışığı aç çocuk açsın gözleri gece 4 uyut uyutabilirsen dedimki sağol bana yaptığın bu kötülük için nasıl uyutucam ben! beyefendi sabah bir sürü laf etti bana sanki küfrettim ona kalbimi kırarmış ben nasıl konuşuyomuşum o benim kocammışşş ne var yaw bu laftaa sanki ben değil o uykusuz kalıyor Kıymet Bilmezler ne olacak!!!

demir hapını kaç aya kadar kullanacakmışız kızlar benim dr bişey dememişti ben hala kullanıyorumda
canım bana 40 gün demişti 2. ayda kontrole gittiğimde sadece elevit yazdı demire devam ettirmedi

günaydın benim eşimde bu gece beni deli ettialsanaalsanasmile
çocuk 2 gündür geceli gündüzlü uyumuyor bende uykusuzluktan bayılıcam artık gece kalk dedim buna okadar derin uykudaki hiçbişey duymuyo yada rol yaptı anlamadım ama deli oldum :mymeka:çok kötüyüm ben uykuusuzluktanmirmirmirmir

adamı uyandırıp desene ...yorgunum,biraz da sen el at şu olaya diye...onlara bıraksan hiiiiççç anlamayacaklar zaten canım...

Ay sorma canım boğasım var adamı.dürtüorum oralı bile olmuo hıı dio ve horlamaya devam ediyo.sanki bir o çalışıo ben hem işe git hem eve gel yemek yap çocukla ilgilen bide uykusuz kal bide üstüne sezeryan ameliyat yerlerim çok ağrıyor ama nerde anlayış kazma bir kocam oldu ne mutlu banaklava:

desenize kızlar tek benim kocam kazma olmamış çoğumuzun kocası benimki gibi valla uykusuzum ve canım acıyor adamı boğasım var kazmanın önde gideni oldu benim o romantik anlayışlı kocadan bi eser kalmadı.birde sabah kalkmış uykusunu aldı tabi paşa mutlu mutlu işe gidio gel öpeyim seni neden suratın asık dio.sence dedim ama anlayana tabi.

esmercim sen hangi mamayı kullanıosun ve ne sıklıkla veriosun ayaza?

canım bebelac 1 kullanıyorum.
gündüzleri yaklaşık 2 saatte bir acıkıyor 90 cc içiyor. 120 cc versem belki daha uzun gider ama kustuğu için az ama sık vermeyi tercih ediyorum.
geceleri de yaklaşık 4 saatte bir kalkıyor gene 90 cc veriyorum, bazen bitiremeden uyuyakalıyor.

Algorcum hoşgeldin bu arada aramıza. ayy seninki imana gelmiş desene darısıbenim kazmanın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…