eneeeee yandık ben de de regl fılan tık yokk:kedi:kızlar ekim annelerinden biri hamile kalmış geri çekme y. ile korunurken 5 aylık bebesi daha
maşallah hayal kıza
tutku annamadım gitti her zamna yaptığımı gibi yaptım sarkı türki cığırdım
atem tutem ben seni sekere banam ben seni akşama baban gelende oy önüne atam ben seni :roflol:
kibele kesik kusarsa sık sık emzirdiğindendir
selam kızlar 2-3 sayfa okudum yoruldum zaten bitmişim sizinde çeneniz düşmüş maşallah
demir dün gece 2buçukta bir uyandı sabah 6 ya kadar uyumadı ve uyutmadı doğal olarak
saolsun 6 da yattı 8 de gene dikti beni e o gün içinde uyuyarak gecenin acısını çıkardı e beeeen??? tabikide uyuyamadım
biliyosunuz biraz hasta burnu tıkalı ve öksürüyo
bugun doktora gittik daha çok küçük olduğu için ilaç veremedi
nefes açıcı ve nebulizatör verdi birde şurup verdi sekrol
ben makineyi ilk gördüğümde kötü oldum sanki çok kötü bişiyi varmış gibi geldi
ama doktorumuz çok küçük olduğunu aynı ilacın şurubununda olduğunu fakat şurubun demiri çok rahatsız edeceğini hava yoluyla almasının daha iyi olacağını söledi
aldık serseriye eve geldik uyguladık mışıl mışıl uyuyo maşallah
4 saatte bir uygulıcaz
bu arada tabi gene anneme taşındık ve kampa girdik bende biraz dinlenmiş olurum böylece
demirin annemin evnde yatağı yoktu ne zamandır istiyoduk bugun onuda aradan çıkardık
chicconun park yatağını aldık şaşkın demirde bayıldı bilseydim bu kadar seviceğini hiçbişi almaz sadece bunu alırdım :))
hastanede o kadar çok hasta bebek vardıki
doktorumuzda 2-3 gündür salgın var bugun 2 yenidoğanı hastaneye yatırdım dedi
bu yatağımız
buda nebulizatör
esracxım gecmiş olsun
yatağınızıda güle güle kullanın
esra geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir demir.bende bugün çok hastayım bebeğe bulaşmadan bir atlatsam
amin canım inşallahesracım çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşsin inş demir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?