[ilk çocuğum doğduğunda eşim böyleydi.klava:...o zaman ben de senin gibi çaresiz kalıyordum.:sinifsinif:..ama 4, 5 aydan sonra bıraktım tüm işlere koşmayı..mesela yemek olayı kalıyordu.sempatiksalakcinni...bazen yapmadığım zamanlar oluyordu. ....kendimi besleyeecek kadar yiyordum..çünkü emziriyordum.cokacimcoook....gerisine karışmadım bir süre..baktım laf ediyor..o zaman dur bakalım dedim.:mymeka:.....benden bu kadar..bir işin ucundan da sen tut beraber halledelim o zaman dedim..yetişemiyorum herşeye falan...ondan sonra yavaş yavaş anlamaya başladı beni..alkisalkisalkis..
canım bebelac 1 kullanıyorum.
gündüzleri yaklaşık 2 saatte bir acıkıyor 90 cc içiyor. 120 cc versem belki daha uzun gider ama kustuğu için az ama sık vermeyi tercih ediyorum.
geceleri de yaklaşık 4 saatte bir kalkıyor gene 90 cc veriyorum, bazen bitiremeden uyuyakalıyor.
canım ek gıdaya başlayacakmısın peki 4.ay bitmiş ayazın doktorun bişey söyledimi?
yook benimki yardım eder de illa söylemek gerekir. söyleyince yapar ikiletmez ama bende söylemeden kendisi düşünsün istiyorum.
mesela geçen ütüler birikti ve mümkün değil fırsat bulup ütüleyemiyordum. sonra uyuz oldum oturup kendiminkileri ütüledim onunkiler bıraktım :dilcikar:
ne zamanki gömlekleri bitti hani gömlek diyince dedim ütülemedim seninkileri. kendiminkilere ancak fırsat buldum diye.
diyo söyledin de yapmadım mı? olsun ben söyleyince önemi kalmıyor.
çok mu şey istiyorum bende nedir benneyaptımki
evet biz kadın milleti çok şey bekliyoruz.:umursamaz:...ama kendimize ediyoruz sadece.yook benimki yardım eder de illa söylemek gerekir. söyleyince yapar ikiletmez ama bende söylemeden kendisi düşünsün istiyorum.
mesela geçen ütüler birikti ve mümkün değil fırsat bulup ütüleyemiyordum. sonra uyuz oldum oturup kendiminkileri ütüledim onunkiler bıraktım :dilcikar:
ne zamanki gömlekleri bitti hani gömlek diyince dedim ütülemedim seninkileri. kendiminkilere ancak fırsat buldum diye.
ben zaten aranızdaydım bre...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileAlgorcum hoşgeldin bu arada aramıza. ayy seninki imana gelmiş desene darısıbenim kazmanın başına
kızım seninki iyi gene.benim kazma neden benimkini ütülemedin der.adam böyle değildi ya resmen evrim geçirdi. ay sana kıyamam ben ütüleyeyim yada neden söylemedin flnda demez.ya ben bu herifi çok şımarttım yada bu herif benim sabrımı denio
evet canım 3. aya giriyik bugün doktor gidicez bakalım nolmuşbu arada culi... meolş ile kaan ın kilo ve boyları aynıymış diğer tablo olan topicte dıkkatımı cektı.. ama meloş 3. ayına mı gırıyor... ?
kaydirigubbakcemile3hante meloşunki ne yapar iyi misempatiksalakcinni
cok gemiş olsunbu arada arkadaşımın 1 yaşındai kızı rotavirüsü kapmış devamlı kusuyormuş halsizmiş ve hep yeşil kaka yapıyormuş doktor 3 gün içinde iyileşmezse hastaneye yatıracağım demiş
çocuk kreşe de gitmiyor ama kapmış işte zehirli ishali inş. atlatır
eşim de ben sana kızdıydım o kadar pahalı aşıyı niye yaptırıyorsun diye iyi ki yaptırmışsın dedi ben de dedim ki ne zaman kızdın hiç hatırlamıyorum dedim o da düşündü düşündü hatırlayamadı ne zaman kızdığını anam iyice uzaklaştık heriflen
ben doğum sonrası kontrole gittim canım. bana alttan baktı kaydirigubbakcemile2
evet biz kadın milleti çok şey bekliyoruz.:umursamaz:...ama kendimize ediyoruz sadece.lmaz:....erkekler bu konularda maalesef ilkel kalmış...:1no2:..söylemek gerekiyor canım.:mymeka:...ben de ilk zamanlar senin gibi çok beklerdim..ama artık kaşarlandım mı ne?sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben zaten aranızdaydım bre...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
yani insanoğlu hep fazlasını istermiş ya bende fazlasını istiyorum işte kaydirigubbakcemile3
belki çocuklu yaşama alışınca düzelir seninki de.
ceyce...hadi affettim seni...:1hug:
günaydın kızlar a.s.
akşam melisa hanımı halasında büyük küvette yıkadık
ve güle oynaya :uhm:
evde kendi küvetini sevmiyi anlasılan
koca kız oldum bu küveti beğenmiyi demek istiyi galibam ...
günaydın kızlar a.s.
akşam melisa hanımı halasında büyük küvette yıkadık
ve güle oynaya :uhm:
evde kendi küvetini sevmiyi anlasılan
koca kız oldum bu küveti beğenmiyi demek istiyi galibam ...
opuyorumnanaktan
kız juli senin bu kız sana çook çektirecek çok rahatına düşkün vesselam sizde ozaman evinizin banyosuna şekerim kocaman bir küvet yaptıracaksınız.yavrucağa dar geliyor demekki küveti
Ben de ocak annesi oluyorum. Bi oglusum var.
Kislar bu mucizeyi yasadik ya bu sevgiyi duyduk ya Allaha ne kadar sukretsek az.
Bebisler icin hersey feda tabi. Ve fakaat bi sey sorcam:
Aranizda cigara kullanan var miydi ?
Nerdeyse 1 senedir icmiyom ben, zati onceden de asiri icmezdim hatta hamile kalinca hiic zorlanmadan kut diye bitirdim.
Burada da icen yok gibi zati. Sokakta felan goremezsiniz oyle tutturen cok cok nadir.
Emme ve lakin.
Gecen aksam evdeyim, anacim ilk defa eve bi kokusu geldi bi kokusu geldi
Anacim seytan aklina tas dusurdu.
Ay kizmayin bana ama 1 yildan sonra nasi canim istedi sormayin.
O gunden beri aklimdan cikmiyo
Emziriyom ben.
Netsem?
Daha once kullananlar simdi ne ediyonuz akliniza geliyo mu hic?
günaydınnnn..
esracım çok geçmiş olsun, inşallah demir bir an önce iyileşir.
dün bizim küçük adam çok huysuzdu. eve gittim ağlıyordu, yüzüme döver gibi bakıyordu zaten.
neyse zarzor sakinleştirdim koydum anakucağına yarım saat oturdu. saat 19:30 oldu, kucağıma aldım besliyim diye bastı yaygarayı rahatını bozdum diye. iyi dedim git otur; yok dedi oturmam artık bozdun sen benim rahatımı. ağladı ağladı aç açına uyuyakaldı :dilcikar:
saat 20:00'de. gece 01:00'de saldırdı mamaya sonra.
sabah bi kalktık ki burnu tıkanmış gene, hafiften de öksürük. akannehir
ayy korkuyorum gene zatürre falan olacak, hastaneye yatacak diye. paranoyak oldum valla ya. hastane fobisi oldu galiba bende.:sinifsinif:
ooo gel bakalım yanıma.
çalışan anneler dökülüyor yavaş yavaş, sıkıldıydım zaten tek çalışan olmaktan kaydirigubbakcemile3
bu belirtililerin hepsinin olduğu ishal geçirdi Ayaz hastanedeyken.
ben zaten bizimkinin geçirmiş olduğundan şüpheleniyorum.
toplam 53 günlük hastane hayatının 20 günü hep ishaldi çünkü.
hem de azbuz da değil.
yook benimki yardım eder de illa söylemek gerekir. söyleyince yapar ikiletmez ama bende söylemeden kendisi düşünsün istiyorum.
evet canım 3. aya giriyik bugün doktor gidicez bakalım nolmuş
kastamınuda ne işiniz var hante
beem heruf kastamonulu cok sıkıcı bi yer
kaydirigubbakcemile3
cok gemiş olsun
bizde bugün yaptırcaz
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
günaydın
culi çık çatala özlemişindir:bbo:
hee asretiylen yanıp tutusuyom hoyaalsanaalsanasmilegünaydın
culi çık çatala özlemişindir:bbo:
i hadı bakalım dr. amcadan gusel haberlerle gel.. buarada kastamonu deme bağa tansıyonum cıkıyii bayılacak gıbıı oluyiim... aglıcamm yaa.. ya es kaza tayınımız cıkarsa netcem ben((((((((
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?