2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yook benimki yardım eder de illa söylemek gerekir. söyleyince yapar ikiletmez ama bende söylemeden kendisi düşünsün istiyorum.
mesela geçen ütüler birikti ve mümkün değil fırsat bulup ütüleyemiyordum. sonra uyuz oldum oturup kendiminkileri ütüledim onunkiler bıraktım :dilcikar:
ne zamanki gömlekleri bitti hani gömlek diyince dedim ütülemedim seninkileri. kendiminkilere ancak fırsat buldum diye.
diyo söyledin de yapmadım mı? olsun ben söyleyince önemi kalmıyor.
çok mu şey istiyorum bende nedir benneyaptımki

canım ek gıdaya başlayacakmısın peki 4.ay bitmiş ayazın doktorun bişey söyledimi?

kızım seninki iyi gene.benim kazma neden benimkini ütülemedin der.adam böyle değildi ya resmen evrim geçirdi. ay sana kıyamam ben ütüleyeyim yada neden söylemedin flnda demez.ya ben bu herifi çok şımarttım yada bu herif benim sabrımı denio

evet biz kadın milleti çok şey bekliyoruz.:umursamaz:...ama kendimize ediyoruz sadece.lmaz:....erkekler bu konularda maalesef ilkel kalmış...:1no2:..söylemek gerekiyor canım.:mymeka:...ben de ilk zamanlar senin gibi çok beklerdim..ama artık kaşarlandım mı ne?sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Algorcum hoşgeldin bu arada aramıza. ayy seninki imana gelmiş desene darısıbenim kazmanın başına
ben zaten aranızdaydım bre...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yani insanoğlu hep fazlasını istermiş ya bende fazlasını istiyorum işte kaydirigubbakcemile3

belki çocuklu yaşama alışınca düzelir seninki de.

bu arada culi... meolş ile kaan ın kilo ve boyları aynıymış diğer tablo olan topicte dıkkatımı cektı.. ama meloş 3. ayına mı gırıyor... ?
evet canım 3. aya giriyik bugün doktor gidicez bakalım nolmuş

kastamınuda ne işiniz var hante
beem heruf kastamonulu cok sıkıcı bi yer

hante meloşunki ne yapar iyi misempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
cok gemiş olsun
bizde bugün yaptırcaz

ben doğum sonrası kontrole gittim canım. bana alttan baktı kaydirigubbakcemile2

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy canım ben raporluyken fazla giremedim ya ondan seni yeni farkettim.

yani insanoğlu hep fazlasını istermiş ya bende fazlasını istiyorum işte kaydirigubbakcemile3

belki çocuklu yaşama alışınca düzelir seninki de.

yok benim koca kazmanın önde gideni oldu benim kocamı uzaylılar kaçırıp yerine bu klonlanmış kazmayı bıraktılar kesin canım.sempatiksalakcinni

günaydın kızlar a.s.
akşam melisa hanımı halasında büyük küvette yıkadık
ve güle oynaya :uhm:
evde kendi küvetini sevmiyi anlasılan
koca kız oldum bu küveti beğenmiyi demek istiyi galibam ...

ceyce...hadi affettim seni...:1hug:

opuyorumnanaktan

günaydın kızlar a.s.

kız juli senin bu kız sana çook çektirecek çok rahatına düşkün vesselam sizde ozaman evinizin banyosuna şekerim kocaman bir küvet yaptıracaksınız.yavrucağa dar geliyor demekki küveti

günaydın kızlar a.s.

günaydın culi...melisa işini biliyor...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu...

olsa tükkan onun
ama melisanın küeti bile bizim bnyoya sığmaz
küveti büyütme gibi bi sans zira
zira bizim banyoya 2 kişi bile gremez carpısırlar
anlcan döt içi kadan biyet işte sempatiksalakcinni

inş.şeytanı yenersınde ıcmezsın cnm, lakın içersende anlarım daha önceden kullanan bırı oldugum ıçın...

aslında yenı dogum yapanlara sınırsız ızın vermelıler..:)) kıhkıhkıh..

benımkı de yapardı eskıden hemde ben sölemeden benden bıle cok ama bebıse bakmak için annemler geldıgınden berı suyunu bıle almıyor nerdeyse..

hadı bakalım dr. amcadan gusel haberlerle gel.. buarada kastamonu deme bağa tansıyonum cıkıyii bayılacak gıbıı oluyiim... aglıcamm yaa.. ya es kaza tayınımız cıkarsa netcem ben ((((((((

günaydın
culi çık çatala özlemişindir:bbo:

bendende herkese tünaydıınnnnn......a.s.

gunaydın hatta tunaydın. biz erkenden kalktk anneme geldik akşam pipi kontrolumuz varda:))

günaydın
culi çık çatala özlemişindir:bbo:
hee asretiylen yanıp tutusuyom hoyaalsanaalsanasmile
i hadı bakalım dr. amcadan gusel haberlerle gel.. buarada kastamonu deme bağa tansıyonum cıkıyii bayılacak gıbıı oluyiim... aglıcamm yaa.. ya es kaza tayınımız cıkarsa netcem ben ((((((((

.

neden istemiyin bacım
sen nere istiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…