2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecmil olsun güzelim bebişin hemen igleşir inşallah
yataktakı oyuncaklar ilgisini çekmiştir oglunun

merhaba kızlar.. begüm uyuyor, yemek yedik.. sizin yanınıza geldim hemen...
nasılsınız?

iyiyiz yalelcim sen nasilsin begumcugun emme sorunu duzeldi mi canim bu arada facedeki resimelri gorudm gelin olmus kizin prensesler gibi cok tatliydi massallah havalar isinsa da bulustursak su bebisleri

geçmişi okuyamadım valla teyzoşlar, şimdi rastgele 1 sayfa açtım, karşıma bu mesaj geldi :)
çok güldüm...

kızlar ekim annelerinden biri hamile kalmış geri çekme y. ile korunurken 5 aylık bebesi daha

ben de merak ediyorum, bizim grupta kime çıkacak piyango diye :)

iyiyiz yalelcim sen nasilsin begumcugun emme sorunu duzeldi mi canim bu arada facedeki resimelri gorudm gelin olmus kizin prensesler gibi cok tatliydi massallah havalar isinsa da bulustursak su bebisleri

selam jasmincim, malum mu oldu da sordun sen şimdi bu emme meselesini :)
bu akşam, banyodan sonra, çok acıktırdım, ağlamaktayken bekledim bekledim.... zorla verdim ağzına silikon uçla... 10 dakika emdi, sonunda sabrı tükendi begüm hanımın... dayadım mamayı :)
ama bi 10 dakika emdi zilli...

aynen, havalar düzelse, dışarı çıkışlar kolaylaşsa... bebeler azıcık büyüse de ele avuca gelir hale gelse... toplaşsak yine :)

siz nasılsınız? burak nasıl

guzel canim 10 dakika emdiyse benimki de bir emiste en fazla o kadar emiyor zaten 40 gun silikon ucla emzirdim ben de baska turlu kesinlikle emmedi aman yeterki sutumu icsin diye devam ettim sonra bir gunde kendiliginden mememe gecti yani sen de devam et silikonla emzirmeye canim burak pasa da iyi arada gaz sancilarimiz oluyor bugun de onlardan biri ama biraz daha duzene girdik cok sukur simdi halamin kucaginda uykuya gecmeye calisiyor derken acti gozelrini bodul bodul
evet ya toplassak artik ozledim ben disarlarda dolasm,ayi

aynen valla, özledim evin dışarısını :)
hayatım, pompayla süt sağmak, süt yapmak için süt artırıcı çaylar içmek, begümle ilgilenmek, biberonları yıkayıp steril etmek, vb.. şeklinde geçiyor... nefes alacak vakit olmuyor.. uykuya vakit yok. yorgunum...
sıkılmak üzereyim.... hava almak istiyorum...
en kısa zamanda halledelim programı, buluşalım, havamız değişsin..

cok sagol canım yaaa burada bulamazsam netten sıparıs verıp deneyecegım ınsallah ıyı gelır bana da maşallah tekkrar sana..
canım benım bence yas farkı kotu degıl basta bıraz sıkıntı oluyo sonra super..
benım kardesımle aramda 9 yas var hep ıyı anlastık hele kı o orta okula gelınce benım yas bayaaa buyumustu ondan berı arkadas gıbıyız sımdı lıse sonda ıyıce buyuk adam oldu :)) benımle dalga gecıyo artıkk masallahı var..

kibele güzel dimi yeni sloganım :lepi:

size iyi partiler
utku yada gaffur pijaması alsaydınız sempatiksalakcinni

vallaha superrr... bayıldııımmm :))
olumunekankayizsmile

esracım cok gecmıs olsun annene tasınman da cok ıyı olmus :))

kız bılsem ben sana daha once derdım ben de de bu yatak var kırmızı kremı
senle hep aynı seylerı alıyoruz farkında mısın
ben bılerek oda yapmadım kı kendı secsın dıye ve bu yataktan hıc pısman olmadım..

oyun halısı

yatak

park

donence

muzık tıtresım

altacma kı bız altacmayı evde koltuk uzerıne yatmasın dıye hep odada bebegın altına koyduk

daha sonra senden aldıgım akılla anakucagını arabaya taktık ama hala altacmaya yatırdıgım oluyo ozellıkle babanneye gecerken karsı daıreye hem pıs yerlerde gezmıyo hem de kendıne ozel mınık bır besıgı oluyo..
kı gormussundur altacması sungerlı ve demırlerı var duz yerde bız sehpaya koyuyoruz sallanıyo :))))
onu da kullan bosa gıtmesın altacma olarak hıc kullanmadım ben..

bugün balkonda günes vardı
melisayı giydirdim anakuğanda koydum masanın üstüne
güneslend
ama günesi hiç sevmiyo bu kız :uhm:

bu gun gunes gozlugune baktım julıı alalım mı onlarda uv fıltrelı kızceler daha guel guneslensın :))

cok sevındım yalel yaa emmesıne ne guzel dıren bıraz emmesın azıcık ac kalsın..

bu arada 10 dk bayaa uzun benım hayal bır asılıyo mememe 5 dk da temız sut mut kalmıyo bu tabıı nemım sutumun azlıgından da olabılr ((

jasmin77
Canim bence 3 taneyi yaparsin yasin yeter :))) Gecen seferki bebegi kaybetmeseydik bizdede su an 3 bebek olurdu o lafi ben diyim benim yasim artik bitti :)) Neyse ya herseyin hayirlisi.Ne güzel albüm yapmisin.Ben sacimi boyayamadan gittim diye fotograf cekmedik sacim boyaniyor artik ama bi türlü foto cekmek kismet olmadi ben herkesi cekiyorumda beni ceken yok.Burda cok pahali canim ya o bahsettigin albüm poster olayi iyi yapmisin hatirasi güzel olur.

Anneolmakistiyorum
Acil sifalar canim aman dikkat edin salgina.Park yataginizida gülegüle kullanin güzelmis.Demir o oyuncaklara nasil ilgi gösteriyormu? Benimki o sallanan oyuncaklari gördümü korkuyor isaret parmaklarima yapisiyor sariliyor öyle ben elliyorum bak cici filan 2 -3 gün sonra sakinliyor iyiki oyuncak yani.Büyük oglan herseye baliklama dalardi buda ödlegin teki cikti bi ortasini yapamadim su oglanlarda.

selam kızlar a.s.
benimkide 7 den beri uyuyor
ne zaman banyo ettirmeye kalksak uyuyo
hissediyo mu :uhm:

sezaryan olanlar doğumdan sonra kontrole gittiğinizde alttab baktılar
en yarın kadın doğuma cıkıcam muayene için acaba alttan mı bakar...
tırsıyorum

selam kızlar a.s.
kıyamadım anasının turkusunu ıstemıyo garıbım

tırsıyorum

ben de gıtmek ıstıyorum ama hep aksıyo slıngım gelsın tıngır mıngır gıdecem kocamın ıslerı cok goturemıyo bızı cıkınca kayınvalıdemın buroya bırakırım 5 dk hayalı :))

bende gitmek istiyorum juli sen gitte söyle bakalım alttanmı bakıyorlar bende hiç sevmiyorum da.

anaaam bi kendimi ihmalci görüyordum
ben gibi büsürü varmış
hade ben gideyim yarın sonra sıra sizde
yarın melisanında kontrolü var
bakalım akmı karamı görecüüük

selam kızlar a.s.

benımkıde 7 de bır bayıldı, az önce emzırmye zarzor uyandırdım . agzına deptim memeyi .. baygın baygın yalandı yavrucakk:)))

tırsıyorum

ben dogumdan sonra 2 defa gttım kontrole cnm ıkısındede usg ıle baktı alttan bakmadı . bende cok tırsmıstım burada forumlarda alttan bakılanları duydumda...ıns. sizede bakmaz . bılmıyorum gerek var mı usg ıle herseyı gördu işte....:uhm:

yaa ben dogum yaptım şu alttan bakmalardan bır kurtulamadım ama... makatımda çatlak var.. utanmasam genel cerrahıye gıdıp göstersem kesın ilaç falan verecek ama erteleye erteleye bırkaldım... birde vajınamın cevresınde bıraz backlarıma dogru bıraz popoma dogru 5-6 tane akrokordon var koterle yakılmayı bekleyen onuda ertelıyorum ama napiiim bıktım yaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…