selam kızlar 2-3 sayfa okudum yoruldum zaten bitmişim sizinde çeneniz düşmüş maşallah
demir dün gece 2buçukta bir uyandı sabah 6 ya kadar uyumadı ve uyutmadı doğal olarak
saolsun 6 da yattı 8 de gene dikti beni e o gün içinde uyuyarak gecenin acısını çıkardı e beeeen??? tabikide uyuyamadım
biliyosunuz biraz hasta burnu tıkalı ve öksürüyo
bugun doktora gittik daha çok küçük olduğu için ilaç veremedi
nefes açıcı ve nebulizatör verdi birde şurup verdi sekrol
ben makineyi ilk gördüğümde kötü oldum sanki çok kötü bişiyi varmış gibi geldi
ama doktorumuz çok küçük olduğunu aynı ilacın şurubununda olduğunu fakat şurubun demiri çok rahatsız edeceğini hava yoluyla almasının daha iyi olacağını söledi
aldık serseriye eve geldik uyguladık mışıl mışıl uyuyo maşallah
4 saatte bir uygulıcaz
bu arada tabi gene anneme taşındık ve kampa girdik bende biraz dinlenmiş olurum böylece
demirin annemin evnde yatağı yoktu ne zamandır istiyoduk bugun onuda aradan çıkardık
chicconun park yatağını aldık şaşkın demirde bayıldı bilseydim bu kadar seviceğini hiçbişi almaz sadece bunu alırdım :))
hastanede o kadar çok hasta bebek vardıki
doktorumuzda 2-3 gündür salgın var bugun 2 yenidoğanı hastaneye yatırdım dedi
bu yatağımız
buda nebulizatör
kızlar ekim annelerinden biri hamile kalmış geri çekme y. ile korunurken 5 aylık bebesi daha
iyiyiz yalelcim sen nasilsin begumcugun emme sorunu duzeldi mi canim bu arada facedeki resimelri gorudm gelin olmus kizin prensesler gibi cok tatliydi massallah havalar isinsa da bulustursak su bebisleri
selam jasmincim, malum mu oldu da sordun sen şimdi bu emme meselesini :)
bu akşam, banyodan sonra, çok acıktırdım, ağlamaktayken bekledim bekledim.... zorla verdim ağzına silikon uçla... 10 dakika emdi, sonunda sabrı tükendi begüm hanımın... dayadım mamayı :)
ama bi 10 dakika emdi zilli...
aynen, havalar düzelse, dışarı çıkışlar kolaylaşsa... bebeler azıcık büyüse de ele avuca gelir hale gelse... toplaşsak yine :)
siz nasılsınız? burak nasıl
guzel canim 10 dakika emdiyse benimki de bir emiste en fazla o kadar emiyor zaten 40 gun silikon ucla emzirdim ben de baska turlu kesinlikle emmedi aman yeterki sutumu icsin diye devam ettim sonra bir gunde kendiliginden mememe gecti yani sen de devam et silikonla emzirmeye canim burak pasa da iyi arada gaz sancilarimiz oluyor bugun de onlardan biri ama biraz daha duzene girdik cok sukur simdi halamin kucaginda uykuya gecmeye calisiyor derken acti gozelrini bodul bodul
evet ya toplassak artik ozledim ben disarlarda dolasm,ayi
jasmin77
Benim arkadasim spirali cikartir cikartmaz hamile kaldi ama spiral varkende hamile kalanlar var var ama sayisi az daha cok sayi cikarttiktan sonra bekliyorlar bide dedigim gibi kanallari iltihapla tikayabiliyor eger doktorun cok iyi kontrol ediyorsa sorun yok benimki etmiyordu olunca söyleyen cinsten ikinciyi istiyorsaniz mutlaka yapin canim daha tatli oluyor ikincisi.Birde bence birinci 1,5 yasindayken hamile kalinmasi daha iyi gibi geliyor.Anne daha farkli davranabiliyor o zaman 2 yas sendromuna girmez cocuk.Ama tek olunca üstüne düsülecek yas direk simarma basladigi yas .Baska bir bebek gelecek korkusu sardimi hareketlerine dikkat eder :))))))Bizim 6 yas fazla gibi geliyor bana ama kismet öyle oldu bunada sükür birbirleriyle oynama sanslari cok az ancak kücük 14 yasinda olunca büyük 20 olunca bir iletisim yakalayabilriler gibi geliyor.Kücük cok sansli bu durumda oda ayri konu iste artilar eksiler tartmak lazim.
Kibelesr
Canim benim aldigim siseler yarim lt ben ilkinde öyle icmistim sonra su katip ictim toplam 1 lt olmustur su ana kadar ictigim..
tutku
Cok alemsin ya bebek ne olacak onlarda dahilmi partiye
kibele güzel dimi yeni sloganım :lepi:
size iyi partiler
utku yada gaffur pijaması alsaydınız sempatiksalakcinni
selam kızlar 2-3 sayfa okudum yoruldum zaten bitmişim sizinde çeneniz düşmüş maşallah
demir dün gece 2buçukta bir uyandı sabah 6 ya kadar uyumadı ve uyutmadı doğal olarak
saolsun 6 da yattı 8 de gene dikti beni e o gün içinde uyuyarak gecenin acısını çıkardı e beeeen??? tabikide uyuyamadım
biliyosunuz biraz hasta burnu tıkalı ve öksürüyo
bugun doktora gittik daha çok küçük olduğu için ilaç veremedi
nefes açıcı ve nebulizatör verdi birde şurup verdi sekrol
ben makineyi ilk gördüğümde kötü oldum sanki çok kötü bişiyi varmış gibi geldi
ama doktorumuz çok küçük olduğunu aynı ilacın şurubununda olduğunu fakat şurubun demiri çok rahatsız edeceğini hava yoluyla almasının daha iyi olacağını söledi
aldık serseriye eve geldik uyguladık mışıl mışıl uyuyo maşallah
4 saatte bir uygulıcaz
bu arada tabi gene anneme taşındık ve kampa girdik bende biraz dinlenmiş olurum böylece
demirin annemin evnde yatağı yoktu ne zamandır istiyoduk bugun onuda aradan çıkardık
chicconun park yatağını aldık şaşkın demirde bayıldı bilseydim bu kadar seviceğini hiçbişi almaz sadece bunu alırdım :))
hastanede o kadar çok hasta bebek vardıki
doktorumuzda 2-3 gündür salgın var bugun 2 yenidoğanı hastaneye yatırdım dedi
bu yatağımız
http://urlal.com/dqqf
buda nebulizatör
http://urlal.com/dqqf
bugün balkonda günes vardı
melisayı giydirdim anakuğanda koydum masanın üstüne
güneslend
ama günesi hiç sevmiyo bu kız :uhm:
selam jasmincim, malum mu oldu da sordun sen şimdi bu emme meselesini :)
bu akşam, banyodan sonra, çok acıktırdım, ağlamaktayken bekledim bekledim.... zorla verdim ağzına silikon uçla... 10 dakika emdi, sonunda sabrı tükendi begüm hanımın... dayadım mamayı :)
ama bi 10 dakika emdi zilli...
aynen, havalar düzelse, dışarı çıkışlar kolaylaşsa... bebeler azıcık büyüse de ele avuca gelir hale gelse... toplaşsak yine :)
siz nasılsınız? burak nasıl
kıyamadım anasının turkusunu ıstemıyo garıbımselam kızlar a.s.
benimkide 7 den beri uyuyor
ne zaman banyo ettirmeye kalksak uyuyo
hissediyo mu :uhm:
sezaryan olanlar doğumdan sonra kontrole gittiğinizde alttab baktılar
en yarın kadın doğuma cıkıcam muayene için acaba alttan mı bakar...
tırsıyorum
selam kızlar a.s.
benimkide 7 den beri uyuyor
ne zaman banyo ettirmeye kalksak uyuyo
hissediyo mu :uhm:
sezaryan olanlar doğumdan sonra kontrole gittiğinizde alttab baktılar
en yarın kadın doğuma cıkıcam muayene için acaba alttan mı bakar...
tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?