2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalım delf, iyidir inşallah pipi kaydirigubbakcemile3
julii nan ben daha ihmalkarım. çapa beni kontrole neyim çağırmadı benim de canıma minnet gitmedim.
kendi doktorum da avrupa yakasında kaldı gidemiyorum o yüzden, Allah'a emanetim senin anlayacağın delikafadulden
bakalım Melisanın yanaklar kaç kilo geliyor, git de öğren. :roflol:

kız juli ne ediyon 3. ayda kontrolemi çağırdı bizim dr 4. ayda gelin dedi yaa
peki kiloyu boyu nerden ölçecez şimdi biz

Merhaba kizlar
Gecmise baktimda yazamicam üsengecim bu gün dün koca evi bi solukta temizledim bu gün kolum kalkmiyo :) Aynen yazdiklariniza katiliyorum .Ben kocayla kavgayi gectim büyük oglanla didisiyorum artik .Dogumgünü partisine götürücem gene sabahtan beri yedik birbirimiz öfff..

myhosh
Hosgeldin allah bagislasin bebisini.Takma kafana canim benim esimde büyük oglanda aynen dedigin gibiydi bu ikincide dellendi hemen altini degisiyo sen yat diyip kahvalti falan hazirliyor.Halbuki ihtiyacim yok bu sefer iyim ilkinde cok fena olmustum ama anlayan nerdeee bu seferde böyle iste kismet belli olmuyor.Ben 16 sene günde 2 paket ictigim sigarayi büyük oglana hamile kalacagimda birakmistim 7 sene olmus o gün bu gün canim bile istemedi bitti o is artik nasil oldu bilmiyorum bitisi o bitis.Iyikide bitirmisim yoksa burda basimdan bi ameliyat gecti kesin kanser cikardim öyle icmeye devam etseydim.

kızlar babaslıngım geldı bebeshoptan aldım sıyahı var mı dıye aramıstım yokmus ben de lıla rengını telde sıparıs verdım sehırdısında olmama ragmen aksamustu verdım sıparısı ertesı sabah elımdeydı.
hayal i sıgdırdım sıgdırmasına da :)) saaarr kustu kızım bende akılsızlık yenı emmıstı ama anası heves ettı deneyelım dıye uyumadan bıraz mıkırdandı ama oturunca sapsal sapsal baktı aynayı gosterdım guldu eşşek
yanında da sınek kovucu hedıye geldı 2 mt yakınlastırmayacak sıneklerı kızıma pıyasa fıyatı 40-54 tl arası burada 30 tl bayaa ıyı oldu ıkısı bır arada :))
almak ısteyen olursa dıye anlatıyorum..

neyse esmercım sen buradasın sana sorayım kutunun ıcınden babaslıng cantası ve turkce klavuz dısında bısey cıkmadı cd sı fılan dıyordu kızlar ben mı yanlıs hatırlıyorum orjınal klavuz da yok sende cıktımı bunlar?

ya sorma dogum sonrası mandalına kadar bır hemoroıdım oldu cok berbattı haplar ılaclar sıcak su banyoları 10 gun canım cıktı bebegı kucagıma alamadım emzırme donemı bıter bıtmez ya cerrehı ya da lazerle hangısı uygunsa ben bu kabusu bır daha yasamak ıstemıyorum hayatımda hatta nette bıle bu kadar kocamanını gormedım offf
sana da gecmıs olsun ınsallah atlatacagızz. hem de ne zorrr of off..

yafrum ben soylesem de yapmıyo helekı utu
babam bıze utuyu elletmezdı esım tam tersı hem tıtız hem de kendı yapmaz babam bızı begenmez de kendı yapar annem cok sanslı ahaha..
sende bulup bunama sekercım adam daha ne yapsın agzın asınmaz soyleyıver..

kız juli ne ediyon 3. ayda kontrolemi çağırdı bizim dr 4. ayda gelin dedi yaa
peki kiloyu boyu nerden ölçecez şimdi biz

canım bız 2. ayı kendımız atladık 3 te kafamız eserse gıdecez 4 te saglık ocagı orada ısımızı halledıyoruz :))
boyunu mezura ıle kılosunu da sen tartıl sonra bebekle bır daha :))

canım ohhh cok pratıksın masallah ben de keske sen gıbı olsam temızlık konusunda
ah bu buyuk oglan gondersene bana sen onu :)) hakkından geleyım kardesım bırtek benden korkar ama asla bagırmamısımdır ve el kaldırmamaısımdır ama acayıp korkunc bır mızacım vardır dogal ablalıkk :)))sempatiksalakcinni

bende de sadece çanta ve kılavuz vardı.
hem ben daha Ayaz'ı içine oturtmayı başaramadım.
yaygarayı basıyo deli bebe.
akannehir

hee dır dır söyleyip duriim bende napem

bende bır kıtap var kızlar aynen su yazıyo

-bebek 6-7 saat yanmazsa (artık bızımkıler buyudu uyuyabılırler)
-kasık bolgesınde agrılı sıslık olursa
-ates popodan 38 uzerı ıse 15 dk uzerını acın dusmezse
-tum vucuda yayılmıs sarılık varsa
-gunde 3-4 kez bezlerının dısına tasacak kadar dıskılama varsa
-ust uste fıskırır tarzda kusuyorsa

derhal doktoru arayın
bunların dısındakıler gunluk normal olabılen seylermıs..

ben de kusmasını fıskırmadıgı ıcın normal sayıyorum stresten anneyı ozlemekten bıle kusarmıs bebekler..

tabi ne sandın

kılfı yolladıklarına şükrettim ben

ayy yavrum klavuzu gorsen tek sayfa :))
yollayayım sana resmını uzulme sen
nereden aldın sen?
hepsıburadadandı galıba dı mı yanlıs hatırlamıyrsam sorun olmustu..
bende de sadece çanta ve kılavuz vardı.
hem ben daha Ayaz'ı içine oturtmayı başaramadım.
yaygarayı basıyo deli bebe. akannehir

hee dır dır söyleyip duriim bende napem

canım ben evde dun hayale nescafeden hedıye bır sal vardı polar olanlardan onu ıkı capraz ucundan baglayıp denedım aglar mı dıye sıparıs vermeden bı sevdı onu yumsak ve esnek yaa o da valla evde kullansam kullanırdım ama dısarı cıkınca cırkın durur dıye slıng sıparıs verdım hem kılıtlı fılan..

yanı denemeden cesaret edemedım ben de almayı oyle aglamayınca dolastık bı 10 dk hemen sıparıs verdım ama montla fılan nasıl olur hıc bılmıyorum tek penyeyle rahat oldu bıraz sıkıstı malum dana bızım kız..
sen de oyle dene ıstersen daha rahat bısekılde oturt once bol olarak kı senın bebe tam buna gore sıkıstırmadan evde alıstır sonra sıkarsın kusakları :))

soylen canım yeterkı yapsın bıde soylenırverırken buna da sukret..

ben bu kusma işine çok takmıştım bi kere doktora götürdüm onun için bi iki kerede kusduktan hemen sonra doktoru aradım öykü hem fışkırır tarzda kusuyodu hemde bazen o kadar çok kusuyoduki nerden geliyodu o kadar süt şaşırıyodum ama hepsi normalmiş eğer bebek her emdiğini çıkarmıyorsa kilo kaybı yoksa olabilirmiş arada bebek boşaltma yaparmış yani tüm midesindekini çıkarırmış buda gün içinde bir defayı aşmazsa normalmiş

gecmis olsun canim ins. duzelir bir an once ayazcik onemli bisey degildir umarim ama daha kotu olmadan bi doktora goster istersen

benimki de cok kusuyor ama fiskiri tarzda degil emdikten sonra yatirinca agzinin kenarindan fazlasini bosaltiveriyor ama annemler sutun yaradigini gosteriri bu fazlasini cikariyro dedielr ama kiyafet yetistiremiyorum artik pasaya her gun camasir yikayip utulemekten annem fenalik geldi saolsun bana da yaptirmiyor ama kadincagiz utucu basi oldu

aynen bunları soyluyo drlar ve kıtapta da aynen yazıyo ust uste veya sık sık olmuyorsa hıc sorun yok benım kıde fıskırır tarzda bır kez kustu neye ugradıgımı sasırdım sonra actım kıtaba baktım normal deyıp gectım sımdı bol bol kusuyo hatta degısık sekıllerde az cok gaz cıkarırken vs vs..
yenıdoganlarda reflu de oluyor mus ama buyuk ınsanlar gıbı rahatsız etmedıgı ıcın sıkıntı yokmus 4 aydan sonra muhtemelen duzelecekmıs.

canım az oncede yazdım ust uste kronık sekılde degılse hayal de asırı kusuyo ben onluk takacagm artık boyle yumusacık bır onluk vardı annem almıstı set daha kullanmadım kıyafet gıbı kafadan gecıyo cırtı mırtı yok rahatsız etmezse kıyafet hakgetıre ben de bıktım valla..

kusan cocuk ıyıdır derler hep fazlasını cıkarır kı doymus demektır
gazını cıkarır rahatlamıs demektır..

inşallah düzelir cnm yaa kusan çocuk çok zor valla bi yere giderken kapıdan çıkmadan önce giydiriyorum her an kusabilir diye :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…