kızlar bişey soracağım kerem çok kusuyor yaa bu normal bişeymi?
yaaa evet cnm özellıkle de emzırıyorum sımdı hangı ılacı kullanırken ıcımız rahat edıyor ki.. bırazda ondan ertelıyorum...
sendede hemoroıd mı var,çok zorrr çoookkk..
ıyı geceler hoyacımm...
yook benimki yardım eder de illa söylemek gerekir. söyleyince yapar ikiletmez ama bende söylemeden kendisi düşünsün istiyorum.
mesela geçen ütüler birikti ve mümkün değil fırsat bulup ütüleyemiyordum. sonra uyuz oldum oturup kendiminkileri ütüledim onunkiler bıraktım :dilcikar:
ne zamanki gömlekleri bitti hani gömlek diyince dedim ütülemedim seninkileri. kendiminkilere ancak fırsat buldum diye.
diyo söyledin de yapmadım mı? olsun ben söyleyince önemi kalmıyor.
çok mu şey istiyorum bende nedir benneyaptımki
kız juli ne ediyon 3. ayda kontrolemi çağırdı bizim dr 4. ayda gelin dedi yaa
peki kiloyu boyu nerden ölçecez şimdi biz
Merhaba kizlar
Gecmise baktimda yazamicam üsengecim bu gün dün koca evi bi solukta temizledim bu gün kolum kalkmiyo :) Aynen yazdiklariniza katiliyorum .Ben kocayla kavgayi gectim büyük oglanla didisiyorum artik .Dogumgünü partisine götürücem gene sabahtan beri yedik birbirimiz öfff..
myhosh
Hosgeldin allah bagislasin bebisini.Takma kafana canim benim esimde büyük oglanda aynen dedigin gibiydi bu ikincide dellendi hemen altini degisiyo sen yat diyip kahvalti falan hazirliyor.Halbuki ihtiyacim yok bu sefer iyim ilkinde cok fena olmustum ama anlayan nerdeee bu seferde böyle iste kismet belli olmuyor.Ben 16 sene günde 2 paket ictigim sigarayi büyük oglana hamile kalacagimda birakmistim 7 sene olmus o gün bu gün canim bile istemedi bitti o is artik nasil oldu bilmiyorum bitisi o bitis.Iyikide bitirmisim yoksa burda basimdan bi ameliyat gecti kesin kanser cikardim öyle icmeye devam etseydim.
enem hoya sen benden de bahtsızmısın ahahahadelikafaduldenkibele şükret bana kılavuz bile yollamadılar
kızlar babaslıngım geldı bebeshoptan aldım sıyahı var mı dıye aramıstım yokmus ben de lıla rengını telde sıparıs verdım sehırdısında olmama ragmen aksamustu verdım sıparısı ertesı sabah elımdeydı.
hayal i sıgdırdım sıgdırmasına da :)) saaarr kustu kızım bende akılsızlık yenı emmıstı ama anası heves ettı deneyelım dıye uyumadan bıraz mıkırdandı ama oturunca sapsal sapsal baktı aynayı gosterdım guldu eşşek
yanında da sınek kovucu hedıye geldı 2 mt yakınlastırmayacak sıneklerı kızıma pıyasa fıyatı 40-54 tl arası burada 30 tl bayaa ıyı oldu ıkısı bır arada :))
almak ısteyen olursa dıye anlatıyorum..
neyse esmercım sen buradasın sana sorayım kutunun ıcınden babaslıng cantası ve turkce klavuz dısında bısey cıkmadı cd sı fılan dıyordu kızlar ben mı yanlıs hatırlıyorum orjınal klavuz da yok sende cıktımı bunlar?
yafrum ben soylesem de yapmıyo helekı utu
babam bıze utuyu elletmezdı esım tam tersı hem tıtız hem de kendı yapmaz babam bızı begenmez de kendı yapar annem cok sanslı ahaha..
sende bulup bunama sekercım adam daha ne yapsın agzın asınmaz soyleyıver..
tabi ne sandın
kılfı yolladıklarına şükrettim ben
bende de sadece çanta ve kılavuz vardı.
hem ben daha Ayaz'ı içine oturtmayı başaramadım.
yaygarayı basıyo deli bebe. akannehir
hee dır dır söyleyip duriim bende napem
gecmis olsun canim ins. duzelir bir an once ayazcik onemli bisey degildir umarim ama daha kotu olmadan bi doktora goster istersengünaydınnnn..
esracım çok geçmiş olsun, inşallah demir bir an önce iyileşir.
dün bizim küçük adam çok huysuzdu. eve gittim ağlıyordu, yüzüme döver gibi bakıyordu zaten.
neyse zarzor sakinleştirdim koydum anakucağına yarım saat oturdu. saat 19:30 oldu, kucağıma aldım besliyim diye bastı yaygarayı rahatını bozdum diye. iyi dedim git otur; yok dedi oturmam artık bozdun sen benim rahatımı. ağladı ağladı aç açına uyuyakaldı :dilcikar:
saat 20:00'de. gece 01:00'de saldırdı mamaya sonra.
sabah bi kalktık ki burnu tıkanmış gene, hafiften de öksürük. akannehir
ayy korkuyorum gene zatürre falan olacak, hastaneye yatacak diye. paranoyak oldum valla ya. hastane fobisi oldu galiba bende.:sinifsinif:
ooo gel bakalım yanıma.
çalışan anneler dökülüyor yavaş yavaş, sıkıldıydım zaten tek çalışan olmaktan kaydirigubbakcemile3
bu belirtililerin hepsinin olduğu ishal geçirdi Ayaz hastanedeyken.
ben zaten bizimkinin geçirmiş olduğundan şüpheleniyorum.
toplam 53 günlük hastane hayatının 20 günü hep ishaldi çünkü.
hem de azbuz da değil.
bende bır kıtap var kızlar aynen su yazıyo
-bebek 6-7 saat yanmazsa (artık bızımkıler buyudu uyuyabılırler)
-kasık bolgesınde agrılı sıslık olursa
-ates popodan 38 uzerı ıse 15 dk uzerını acın dusmezse
-tum vucuda yayılmıs sarılık varsa
-gunde 3-4 kez bezlerının dısına tasacak kadar dıskılama varsa
-ust uste fıskırır tarzda kusuyorsa
derhal doktoru arayın
bunların dısındakıler gunluk normal olabılen seylermıs..
ben de kusmasını fıskırmadıgı ıcın normal sayıyorum stresten anneyı ozlemekten bıle kusarmıs bebekler..
ben bu kusma işine çok takmıştım bi kere doktora götürdüm onun için bi iki kerede kusduktan hemen sonra doktoru aradım öykü hem fışkırır tarzda kusuyodu hemde bazen o kadar çok kusuyoduki nerden geliyodu o kadar süt şaşırıyodum ama hepsi normalmiş eğer bebek her emdiğini çıkarmıyorsa kilo kaybı yoksa olabilirmiş arada bebek boşaltma yaparmış yani tüm midesindekini çıkarırmış buda gün içinde bir defayı aşmazsa normalmiş
gecmis olsun canim ins. duzelir bir an once ayazcik onemli bisey degildir umarim ama daha kotu olmadan bi doktora goster istersen
benimki de cok kusuyor ama fiskiri tarzda degil emdikten sonra yatirinca agzinin kenarindan fazlasini bosaltiveriyor ama annemler sutun yaradigini gosteriri bu fazlasini cikariyro dedielr ama kiyafet yetistiremiyorum artik pasaya her gun camasir yikayip utulemekten annem fenalik geldi saolsun bana da yaptirmiyor ama kadincagiz utucu basi oldu
aynen bunları soyluyo drlar ve kıtapta da aynen yazıyo ust uste veya sık sık olmuyorsa hıc sorun yok benım kıde fıskırır tarzda bır kez kustu neye ugradıgımı sasırdım sonra actım kıtaba baktım normal deyıp gectım sımdı bol bol kusuyo hatta degısık sekıllerde az cok gaz cıkarırken vs vs..
yenıdoganlarda reflu de oluyor mus ama buyuk ınsanlar gıbı rahatsız etmedıgı ıcın sıkıntı yokmus 4 aydan sonra muhtemelen duzelecekmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?