2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben akşamları eve gittiğimde uyku saati yaklaştığından çok huyusz oluyor.
o yüzden cumartesi sabahını bekleyeceğim denemek için. keyifli anına denk gelsin bi de

gecmis olsun canim ins. duzelir bir an once ayazcik onemli bisey degildir umarim ama daha kotu olmadan bi doktora goster istersen

sağol canım.
dünden beri serum fizyolojik yapıyorum, aspiratörle çekiyorum ama bişey gelmiyor.
korkuyorum jasmin inanır mısın; herhalde bu konuda çok yıprandım.
gene hastaneye alırlar diye korkuyorum, kötü birşey söyler diye korkuyorum.
bakalım 1-2 güne geçmezse arayacağım doktorunu.

kibeleciğim neyapacağımı şaşırdım ya kusuyor,öksürüyor hırıltısı var.

kıslar dün doktora götürdüm kusmasıyla ilgili doktor enine boyuna bi güsel muayene etti kilosunu da ölçünce sen delimisinnn diye gözlerini kocaman açtı bana, ödüm koptu bişi oldu diyee
çocuk gayet sağlıklı kilo alımı da çok güsel fazlalığı çıkarıyor dedi, büyüdükçe eskisi gibi uzuuun uzun emmezmişş, 5 dk yeter dedii emiş gücü artıyomuş çünkü büyüdükçe çok şükür sorun yokmuş
git gözüme görünme çocuğu da zorla emzirip memeden tiksindirtme dedi :))

bu arada bu sabah test yaptımmmmmeyvahedigeldismile

şükür tek çizgiiizemuszemus

esmer geçmiş olsun canım
inşallah önemli bişey yoktur ayaz'ın

sağol canım yaa.
burnu tıkalı bir de öksürüğü arttı biraz.
ne bileyim paranoyak oldum ben hastalık konusunda galiba.

bu arada bu sabah test yaptımmmmmeyvahedigeldismile

şükür tek çizgiiizemuszemus

hadi gözün aydın. her ikisi içinde kaydirigubbakcemile3
darısı culinin başına :lepi:

sağol canım benimm, hayırdır paşa mı hastaa
bi dr götür istersen fazla artmadan bi şurupla atlatırsın inş.

esmer inş.hasta olmaz ayazımız

ndk gözün aydın

kibele bebeshop teminatçıydı benim

sağol canım benimm, hayırdır paşa mı hastaa
bi dr götür istersen fazla artmadan bi şurupla atlatırsın inş.

cumartesi doktora kontrole götürdüğümde biraz burnu tıkalıymış zaten, ama benim farkedeceğim düzeyde değildi; doktoru söyledi.
serum fizyolojik yap demişti.
dünden beri bende farkediyorum demek ki artmış.
2 gün serum fizyolojik-aspiratör-soğuk buhar yapayım geçmezse arayacağım.
korkuyorum doktoru aramaya, gene benden alıp hastaneye yatıracaklar paranoyası var; atamıyorum kafamdan.
sanırım benim de kendime bi doktor bulmam gerek saplantılardan kurtulmak için kaydirigubbakcemile3

oo sizin bebişler büyümüşş, bis daha 3 aylık olamadıkk, kıslar büyüdükçe neler yapıyo bebişlerr?
esmer seninki 4 aylık sanırım eline oyuncak falan verince oynuyomuu? agu bugular çoğaldımıı?
ben buzdolabı poşetini şişirip eline verdim biraz oynuyo sonra korkuyo ağlıyo :))

soğan abisi ayaz sempatiksalakcinni

bak hoya ne dedi, soğan abisi benimki kaydirigubbakcemile3
armut benim oğlum anacım ne oyuncak oynaması, tutsun diye çıngırak verdim kafasına gömdü 15 dk ağladı manyak bebe :roflol:
bakma benimkinin takvim yaşının 4 ay olduğuna, düzeltilmiş yaşı 2 ay onun.
düzeltilmiş yaşına göre gelişim gösterir.
hatta bedensel olarak 1 aylık yeni bitti gibi henüz.
yani gelişim açısında en arkadan gelicek benim oğlum sizlerin içinde.

inşallah düzelir cnm yaa kusan çocuk çok zor valla bi yere giderken kapıdan çıkmadan önce giydiriyorum her an kusabilir diye :sm_confused:

evet aynen oyle kendıme de kıyafet alayım dıyorum bazen o kadara geldık ama gececek onluk takalım bak konusurken aklıma geldı sen de dene ıstersen ben deneyecegım bakalım tutacak mı zıllı

kibeleciğim neyapacağımı şaşırdım ya kusuyor,öksürüyor hırıltısı var.

canım oksuruk ve hırıltı konusunda bırsey dıyemem canım dr a danıstın mı?

canım benım ınsallah gecer yaaa
bana benzemez ınsallah ayazcım kıyamam bılmem mı ben son ıkı seneye kadar dılımı ısrayım kı;
hava degısıklıgı bahar yaz farketmeden yılda en az ıkı kez faranjıt olurdum kronık faranjıttı benımkı
40 gunlukken yakalanmısım soguk rutubetlı evde babamın gorev yaptıgı yerde ahh annem bugu septıl yaparken cırpınmısım hatta bırkesreınde ıkı ayagıma da haslak su dokulmus benden ne cekmısler annem hep ıcım acıyo hastalık duymak ıstemıyorum der hep o yanık yuzunden cok buyuk amelıyat gecırdım derı tamamen ölmüş oldugundan..
ama bu sefer ayaz ıyılesecek annesı ınsallah hastaneye gıtmeyeceksınız..
bız kızımla dua edıyoruz sıze..
sen de sıkma canını..

anam masallah cok sevdım ben bu dru :))

esmer inş.hasta olmaz ayazımız

ndk gözün aydın

kibele bebeshop teminatçıydı benim

valla benım aksamustu verdım ertesı gun sabah elımdeydı ıstanbul ıcı aynı gun gonderıyorlar senın aldıgın yere temın edılmıstır aynı gunde..

aman canım ıyı olsun da arkadan gelsın ırı kıyım olacak ta ne olacak benım sırtım catlayacak agrıdan bak slınglerden medet umar oldumkafamçokkarıştı

esmer canım canını sıkma bişeycik olmaz ayazımıza Allahın izniyle

ndk gözün aydın canım sen regli olmuşmuydun demek oğlana poşet veriyon tutuyomu bari ben baştan beri eldiven kullanmadığım halde elini emmekten başka bişey yapmıyo eliyle

ay ay topiklerde geziniyorum ek gıdaya başlayanlara baktım
ardından göbekli hallere nasıl duygulandım özledim ben koca göbekli olmayı hissetmeyi zaten aşkla sevdiğim şey bu olmuştu

uff ben berbat haldeyim hiç kendime bakamıyorum hele saçlarım boyatmayalı tam 1 yıl oldu giyecek derseniz anca eşofmanla takılıyorum pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…