canım ben evde dun hayale nescafeden hedıye bır sal vardı polar olanlardan onu ıkı capraz ucundan baglayıp denedım aglar mı dıye sıparıs vermeden bı sevdı onu yumsak ve esnek yaa o da valla evde kullansam kullanırdım ama dısarı cıkınca cırkın durur dıye slıng sıparıs verdım hem kılıtlı fılan..
yanı denemeden cesaret edemedım ben de almayı oyle aglamayınca dolastık bı 10 dk hemen sıparıs verdım ama montla fılan nasıl olur hıc bılmıyorum tek penyeyle rahat oldu bıraz sıkıstı malum dana bızım kız..
sen de oyle dene ıstersen daha rahat bısekılde oturt once bol olarak kı senın bebe tam buna gore sıkıstırmadan evde alıstır sonra sıkarsın kusakları :))
soylen canım yeterkı yapsın bıde soylenırverırken buna da sukret..
gecmis olsun canim ins. duzelir bir an once ayazcik onemli bisey degildir umarim ama daha kotu olmadan bi doktora goster istersen
bende bır kıtap var kızlar aynen su yazıyo
-bebek 6-7 saat yanmazsa (artık bızımkıler buyudu uyuyabılırler)
-kasık bolgesınde agrılı sıslık olursa
-ates popodan 38 uzerı ıse 15 dk uzerını acın dusmezse
-tum vucuda yayılmıs sarılık varsa
-gunde 3-4 kez bezlerının dısına tasacak kadar dıskılama varsa
-ust uste fıskırır tarzda kusuyorsa
derhal doktoru arayın
bunların dısındakıler gunluk normal olabılen seylermıs..
ben de kusmasını fıskırmadıgı ıcın normal sayıyorum stresten anneyı ozlemekten bıle kusarmıs bebekler..
esmer geçmiş olsun canım
inşallah önemli bişey yoktur ayaz'ın
kıslar dün doktora götürdüm kusmasıyla ilgili doktor enine boyuna bi güsel muayene etti kilosunu da ölçünce sen delimisinnn diye gözlerini kocaman açtı bana, ödüm koptu bişi oldu diyee
çocuk gayet sağlıklı kilo alımı da çok güsel fazlalığı çıkarıyor dedi, büyüdükçe eskisi gibi uzuuun uzun emmezmişş, 5 dk yeter dedii emiş gücü artıyomuş çünkü büyüdükçe çok şükür sorun yokmuş
git gözüme görünme çocuğu da zorla emzirip memeden tiksindirtme dedi :))
bu arada bu sabah test yaptımmmmmeyvahedigeldismile
şükür tek çizgiiizemuszemus
sağol canım yaa.
burnu tıkalı bir de öksürüğü arttı biraz.
ne bileyim paranoyak oldum ben hastalık konusunda galiba.
hadi gözün aydın. her ikisi içinde kaydirigubbakcemile3
darısı culinin başına :lepi:
sağol canım benimm, hayırdır paşa mı hastaa
bi dr götür istersen fazla artmadan bi şurupla atlatırsın inş.
anaaa ayaz tam b i ay büyük nurdan abi de kız ayazakaydirigubbakcemile3
soğan abisi ayaz sempatiksalakcinni
oo sizin bebişler büyümüşş, bis daha 3 aylık olamadıkk, kıslar büyüdükçe neler yapıyo bebişlerr?
esmer seninki 4 aylık sanırım eline oyuncak falan verince oynuyomuu? agu bugular çoğaldımıı?
ben buzdolabı poşetini şişirip eline verdim biraz oynuyo sonra korkuyo ağlıyo :))
inşallah düzelir cnm yaa kusan çocuk çok zor valla bi yere giderken kapıdan çıkmadan önce giydiriyorum her an kusabilir diye :sm_confused:
kibeleciğim neyapacağımı şaşırdım ya kusuyor,öksürüyor hırıltısı var.
ben akşamları eve gittiğimde uyku saati yaklaştığından çok huyusz oluyor.
o yüzden cumartesi sabahını bekleyeceğim denemek için. keyifli anına denk gelsin bi de
sağol canım.
dünden beri serum fizyolojik yapıyorum, aspiratörle çekiyorum ama bişey gelmiyor.
korkuyorum jasmin inanır mısın; herhalde bu konuda çok yıprandım.
gene hastaneye alırlar diye korkuyorum, kötü birşey söyler diye korkuyorum.
bakalım 1-2 güne geçmezse arayacağım doktorunu.
kıslar dün doktora götürdüm kusmasıyla ilgili doktor enine boyuna bi güsel muayene etti kilosunu da ölçünce sen delimisinnn diye gözlerini kocaman açtı bana, ödüm koptu bişi oldu diyee
çocuk gayet sağlıklı kilo alımı da çok güsel fazlalığı çıkarıyor dedi, büyüdükçe eskisi gibi uzuuun uzun emmezmişş, 5 dk yeter dedii emiş gücü artıyomuş çünkü büyüdükçe çok şükür sorun yokmuş
git gözüme görünme çocuğu da zorla emzirip memeden tiksindirtme dedi :))
esmer inş.hasta olmaz ayazımız
ndk gözün aydın
kibele bebeshop teminatçıydı benim
bak hoya ne dedi, soğan abisi benimki kaydirigubbakcemile3
armut benim oğlum anacım ne oyuncak oynaması, tutsun diye çıngırak verdim kafasına gömdü 15 dk ağladı manyak bebe :roflol:
bakma benimkinin takvim yaşının 4 ay olduğuna, düzeltilmiş yaşı 2 ay onun.
düzeltilmiş yaşına göre gelişim gösterir.
hatta bedensel olarak 1 aylık yeni bitti gibi henüz.
yani gelişim açısında en arkadan gelicek benim oğlum sizlerin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?