2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer unutmadan ben sana betişi sorucam sorucam unutuyorum
nasıllar selam söyle

canım yaa kıyamamm,boşver sağlıklı olsunlar da küçük olsunlarr yerim onlarııı
sağol canımmm, poşeti sende dene tutar belki tutuyo ağzına götürüyo eymen ama 5 dk sonra sinirlenio ağlıyoo :))
uff ben berbat haldeyim hiç kendime bakamıyorum hele saçlarım boyatmayalı tam 1 yıl oldu giyecek derseniz anca eşofmanla takılıyorum pufff

aynennnn, evin içinde çok dağınığım yaaakaydirigubbakcemile5

esmerim canım Ayazıma hiçbişii olmaz sen hiçç merak etme. basit bir burun tıkanıklığıdır o

inşallah canım.
çok sağol yaa moral verdin.
anneciğinde ne çekmiş valla.
geçmiş olsun sana da.

aman canım ıyı olsun da arkadan gelsın ırı kıyım olacak ta ne olacak benım sırtım catlayacak agrıdan bak slınglerden medet umar oldumkafamçokkarıştı

yok ben seviim minimini olmasını zaten

inşallah canım.

esmer unutmadan ben sana betişi sorucam sorucam unutuyorum
nasıllar selam söyle

şimdi onla konuşuyodum çok selamı var herkese.
okuyor zaten sürekli misafir olarak, 1 ay sonra falan da gelecek sanırım.

esmerim canım Ayazıma hiçbişii olmaz sen hiçç merak etme. basit bir burun tıkanıklığıdır o

inşallah öyledir canım.
paranoya yapıyorum biliyorum ama elimde değil işte.
sütten ağzım yandı ya bi kere kaydirigubbakcemile3

ayy esmer pek bır moral olmamıs yazdıklarım aslında sımdı tekrar okuyunca dank ettı yanı olmaz ıcın rahat etsın dıye yazdım sozde sacmalamısım bıraz kusura bakma..
demek ıstedıgım suydu kı her cocugun gecmısınde bır serı hastalık olur oyle buyuyorlar azıcık ıcın ferah olsun ayaz da toparlayacak kendını..

ayy bence de mınık daha guzel sımdı kızı yatar pozısyonda dısarı cıkarmak vardı mesela amaayagı bası dısarda kalacak garıbımguclubacismiletabıı benım yaptıgım kaslar bana kar kalacak ahahah

kızım ayaz tosbaa gibi sondan geliyi ama yarışı o kazancek:lepi:
uff ben berbat haldeyim hiç kendime bakamıyorum hele saçlarım boyatmayalı tam 1 yıl oldu giyecek derseniz anca eşofmanla takılıyorum pufff

ben kendimi waikiki eşofman güzeli ilan ettim:lepi:

şu oğlan bi rahat verse cevap vercemdeee offf

ne ofluyon bebeyi yaparkene of demiyodun emmekafamçokkarıştı

kibele mothercareden kızıma önlük almıştım ben zaten ordan bi pamuklu bez bi de önlük alabildim param ona yettiydi:bbo: cırt cırtlı 2 aydır kullanıyom çok iyi oldu ağzının kenarından sızsa da önlüğe geliyi habire üstünü değiştirmerkten kurtuldum

aşkolsun olur mu hiç öyle şey. ben anladım senin niye yazdığını zaten.
niye saçmalayasın, olur mu hiç..

ben de diyorum hep böyle minicik kalsın kafasını avuçlarımda tutayım; sonra vazgeçiyorum bu ne biçim temenni, cidden minik kalır falan mazallah, büyü oğlum büyü diyorum :roflol:

hee tospaa benim oğlum

anasını satiim siz gene iyi eşofman giyiyonuz.
iki tane eteğim var totomun sığdığı bıktım hep onarı giymekten.
kumaş pantolondan sezaryen göbeği iğrenç bişekilde fırtılıyor.
offf pantolon-ceket takımı giymeyi özledim iyi mi mafoldumben

hoyaa mothercare takılıyoruz vayyyyy
sırnaşem mi sana.
sen bana hediye alıyodun karışıklık olmasın sakın :roflol:

sağlık ocağına gittim aşı oldum tetnoz 3. dozu bitti diye seviniyodum meğersem 5 dozmuş 1 sene sonra 4. doz olcakmış çok üzüldüm

nur da 5400 gr. geldi 100gr. at 5300 yani 1 haftada 300 gr. almış boyu da 55ti şimdi 59 olmuş ebe boyuna gidiyor zayıf olcak bu dedi

demir ilacı verdi ferro sanol 9 damla günlük
nur da tadını pek sevdi az önce verdim

bizden haberler böyle

ne takılması yav bi heves gittik eşimle benn hamileykene anam fiyatlaRI görünce gözlerim pörtledi inan baktım en ucuz önlük var onu aldım bi de pamuklu bez vardı ucuz onu aldım totoma baka baka geri geldim
isteyosan alem saa da önlük takar işe gelirsinsempatiksalakcinni

ayy aynen sana bısıy dıyeyım mı seker benım annemın kuaforu var hala da devam edıyo hem de cok yakın bana onu gectım ben kendım de dıplomalı kuaforum ahahaha.. yanı senden beterler var kendı kendıme bıle sacımı toplamaktan acız oldum bu ara...

ayy benım de bugun konu acılınca aklıma dank ettı evde olmasa bıle dısarıda takacam artık :))
benım cırtlı da var ama cırtsız kazak gıbı gıyıen var annem almıs yumusacık sankı kendı kıyafetı gıbı neden aklıma gelmedı kı daha once pofff..

sen ıstemesende kocaman olacak oglun benım kardesım mınnacık dogdu sımdı benım ıkı katım ama ben onun ıkı katı dogmusum sımdı boydan enden fakır gezıyorum yanıı yıllar sonra kısmet olsun da sana hatırlatayım ayaz buyuyunce..

slm kızlara.s. nihayet ben gelebildim..nasılsınız. ben bugün kızımı banyo yaptırdım hemde tek başıma:lepi: ben bi geçmişe bakıp geleyimzemuszemus

slm kızlara.s. nihayet ben gelebildim..nasılsınız. ben bugün kızımı banyo yaptırdım hemde tek başıma:lepi: ben bi geçmişe bakıp geleyimzemuszemus
hosgeldııın
ohh ne guzel
ben uzun zamandır kendım yıkıyorum hem hayal 3 gunde bır enseye kadar mıcıyo evde yalnızım sılmekle temızlenmıyo
hem de ne zaman banyo yapsam gece ben yıkarım kavgası oluyo sınır oluyorum ben en ıyısı cocuk sapsal olmasın dıye gunduzden ısı halledıyorum

tek başınıza nasıl yıkıyosunuz yaaa
ben annemle yaptırıyorum

kızlar siz önlük kullanmıyormusunuz?ben doğduğundan beri önlük kullanıyorum belki 20 tane var ucuz ucuz aldımdı hiç çıkarmıyorum sürekli değiştiriyorum çünkü emdikten sonra mutlaka biraz çıkartıyor.

bu arada biz şimdi geldik pipi doktorundan herşey güzel yolunda banyoya izin verdi dr 5 gün aradn sonra bugun bıcı bıcı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…