canım yaa kıyamamm,boşver sağlıklı olsunlar da küçük olsunlarr yerim onlarıııbak hoya ne dedi, soğan abisi benimki kaydirigubbakcemile3
armut benim oğlum anacım ne oyuncak oynaması, tutsun diye çıngırak verdim kafasına gömdü 15 dk ağladı manyak bebe :roflol:
bakma benimkinin takvim yaşının 4 ay olduğuna, düzeltilmiş yaşı 2 ay onun.
düzeltilmiş yaşına göre gelişim gösterir.
hatta bedensel olarak 1 aylık yeni bitti gibi henüz.
yani gelişim açısında en arkadan gelicek benim oğlum sizlerin içinde.
sağol canımmm, poşeti sende dene tutar belki tutuyo ağzına götürüyo eymen ama 5 dk sonra sinirlenio ağlıyoo :))esmer canım canını sıkma bişeycik olmaz ayazımıza Allahın izniyle
ndk gözün aydın canım sen regli olmuşmuydun demek oğlana poşet veriyon tutuyomu bari ben baştan beri eldiven kullanmadığım halde elini emmekten başka bişey yapmıyo eliyle
uff ben berbat haldeyim hiç kendime bakamıyorum hele saçlarım boyatmayalı tam 1 yıl oldu giyecek derseniz anca eşofmanla takılıyorum pufff
canım benım ınsallah gecer yaaa
bana benzemez ınsallah ayazcım kıyamam bılmem mı ben son ıkı seneye kadar dılımı ısrayım kı;
hava degısıklıgı bahar yaz farketmeden yılda en az ıkı kez faranjıt olurdum kronık faranjıttı benımkı
40 gunlukken yakalanmısım soguk rutubetlı evde babamın gorev yaptıgı yerde ahh annem bugu septıl yaparken cırpınmısım hatta bırkesreınde ıkı ayagıma da haslak su dokulmus benden ne cekmısler annem hep ıcım acıyo hastalık duymak ıstemıyorum der hep o yanık yuzunden cok buyuk amelıyat gecırdım derı tamamen ölmüş oldugundan..
ama bu sefer ayaz ıyılesecek annesı ınsallah hastaneye gıtmeyeceksınız..
bız kızımla dua edıyoruz sıze..
sen de sıkma canını..
aman canım ıyı olsun da arkadan gelsın ırı kıyım olacak ta ne olacak benım sırtım catlayacak agrıdan bak slınglerden medet umar oldumkafamçokkarıştı
esmer canım canını sıkma bişeycik olmaz ayazımıza Allahın izniyle
ndk gözün aydın canım sen regli olmuşmuydun demek oğlana poşet veriyon tutuyomu bari ben baştan beri eldiven kullanmadığım halde elini emmekten başka bişey yapmıyo eliyle
esmer unutmadan ben sana betişi sorucam sorucam unutuyorum
nasıllar selam söyle
esmerim canım Ayazıma hiçbişii olmaz sen hiçç merak etme. basit bir burun tıkanıklığıdır o
bak hoya ne dedi, soğan abisi benimki kaydirigubbakcemile3
armut benim oğlum anacım ne oyuncak oynaması, tutsun diye çıngırak verdim kafasına gömdü 15 dk ağladı manyak bebe :roflol:
bakma benimkinin takvim yaşının 4 ay olduğuna, düzeltilmiş yaşı 2 ay onun.
düzeltilmiş yaşına göre gelişim gösterir.
hatta bedensel olarak 1 aylık yeni bitti gibi henüz.
yani gelişim açısında en arkadan gelicek benim oğlum sizlerin içinde.
uff ben berbat haldeyim hiç kendime bakamıyorum hele saçlarım boyatmayalı tam 1 yıl oldu giyecek derseniz anca eşofmanla takılıyorum pufff
şu oğlan bi rahat verse cevap vercemdeee offf
ayy esmer pek bır moral olmamıs yazdıklarım aslında sımdı tekrar okuyunca dank ettı yanı olmaz ıcın rahat etsın dıye yazdım sozde sacmalamısım bıraz kusura bakma..
demek ıstedıgım suydu kı her cocugun gecmısınde bır serı hastalık olur oyle buyuyorlar azıcık ıcın ferah olsun ayaz da toparlayacak kendını..
ayy bence de mınık daha guzel sımdı kızı yatar pozısyonda dısarı cıkarmak vardı mesela amaayagı bası dısarda kalacak garıbımguclubacismiletabıı benım yaptıgım kaslar bana kar kalacak ahahah
kızım ayaz tosbaa gibi sondan geliyi ama yarışı o kazancek:lepi:
ben kendimi waikiki eşofman güzeli ilan ettim:lepi:
ne ofluyon bebeyi yaparkene of demiyodun emmekafamçokkarıştı
kibele mothercareden kızıma önlük almıştım ben zaten ordan bi pamuklu bez bi de önlük alabildim param ona yettiydi:bbo: cırt cırtlı 2 aydır kullanıyom çok iyi oldu ağzının kenarından sızsa da önlüğe geliyi habire üstünü değiştirmerkten kurtuldum
hee tospaa benim oğlum
anasını satiim siz gene iyi eşofman giyiyonuz.
iki tane eteğim var totomun sığdığı bıktım hep onarı giymekten.
kumaş pantolondan sezaryen göbeği iğrenç bişekilde fırtılıyor.
offf pantolon-ceket takımı giymeyi özledim iyi mi mafoldumben
hoyaa mothercare takılıyoruz vayyyyy
sırnaşem mi sana.
sen bana hediye alıyodun karışıklık olmasın sakın :roflol:
kızım ayaz tosbaa gibi sondan geliyi ama yarışı o kazancek:lepi:
ben kendimi waikiki eşofman güzeli ilan ettim:lepi:
ne ofluyon bebeyi yaparkene of demiyodun emmekafamçokkarıştı
kibele mothercareden kızıma önlük almıştım ben zaten ordan bi pamuklu bez bi de önlük alabildim param ona yettiydi:bbo: cırt cırtlı 2 aydır kullanıyom çok iyi oldu ağzının kenarından sızsa da önlüğe geliyi habire üstünü değiştirmerkten kurtuldum
aşkolsun olur mu hiç öyle şey. ben anladım senin niye yazdığını zaten.
niye saçmalayasın, olur mu hiç..
ben de diyorum hep böyle minicik kalsın kafasını avuçlarımda tutayım; sonra vazgeçiyorum bu ne biçim temenni, cidden minik kalır falan mazallah, büyü oğlum büyü diyorum :roflol:
hosgeldııınslm kızlara.s. nihayet ben gelebildim..nasılsınız. ben bugün kızımı banyo yaptırdım hemde tek başıma:lepi: ben bi geçmişe bakıp geleyimzemuszemus
kolum çok ağriyiii...
kimse tetenoz aşısının3. dozunu olmadı mı yaaa
sanırım önce birinci dozunu olmam gerekirdi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?