hocaya gidip diyem bari yapsın bi kıyak :roflol:
ceyce sakin ve loş bi odada kucağında sallanarak dene birde
ben emmeyince öle yapıyom
kandırıyom laelaelaelaelae
süt içinde herkesin bünye farklı galiba
ben dört dörtlük kahvaltı yaparsam güzel süt oliyiii
ayva receli tahinli pekmez falan
sonra koş juli koşşdelikafadulden
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileculi çarpılcen Allah davul etmesin senü
nan kızın anılarını deprestirmealsanaalsanasmileskız esmer bureyi okuyosen cerrahpaşa yarı açık cezaevi maceralarını anlatcektin biz hamileyken anlatmam doğurun anlatayım demiştin hadi başla bakem
aynen bende tahin pekmez yağ bal ve sarelle.standart kahvaltı.sonra banada leslie bağırıyo.walk walk walk.
off herkesin soorunları aynı valla emme ve uyku
beniim zilli akşam beri yeni huy edindi sağ göğse gelince basıyı cığlıyı
sola geliyo cok cok emiyo
böyle giderse sol göğüs bitecek
ayakta kucağımda emziriyorum zorlan
şu veletlerin düzeni otursa artık
şimdi uyuyo evi po kgötürüyo hiç bi iş yapamıyom hemen acıyo gözleri
aparmanda asansör calısınca bile uyanıyo akannehir
bugün zorla uyuttum hoca allahu ekber dedi cığlıklan uyandı
hoca ye desem mi acaba yavas oku deyii :uhm:
julı sol gogsum harita gıbı oldu catlaklardan bır onu emmek ıstıyo zaten sagdakının yarası yenı gectı sayılır sag bıt kadar sol kafam kadar ve sarkıyo bos olunca catlaklar da cabası ne yapcez bız yaa alıstıramadım sag gogse ne yaptıysam sadece cok ac olunca verebılıyorum kı 3 soldan 1 sagdan emınce arada acayıp fark oldu..
ceyce mama verdin mi hiç
bazı bebekler mamadan sonra anne sütünü beğenmez miş
canım bırde tattın mı sutu benım bır ara sagdan tuzlu sut gelıyordu bebek tıksınıyordu resmen tuzluyu sevmez bebeler
verdim canım yaa acıkınca mecburiyetten verdim
sütümü sağıp verince cok cokk içiyor memeye tutunca çekmemek için çıldırıo.ama emmediği içinde süt üretimim olmuoki mondofon ineği gibiyim maşallah ama alsanaalsanasmileinek süt vermio off off
daha kucuk delıklı bır bıberon kullan kı senın kı cazıp gelsın senın memeden ugrasmak zor gelıyor..
biberona alıştığı içindir o zaman canım..biberon ucunu nasıl kullanıyosun..çok açıksa ucu hızlı akar memeden çekmekle uğraşmaz onun için
kız esmer bureyi okuyosen cerrahpaşa yarı açık cezaevi maceralarını anlatcektin biz hamileyken anlatmam doğurun anlatayım demiştin hadi başla bakem
yoo dün gece aklıma geldi yatakta
malum yapacak bişey yoksempatiksalakcinni
julı sol gogsum harita gıbı oldu catlaklardan bır onu emmek ıstıyo zaten sagdakının yarası yenı gectı sayılır sag bıt kadar sol kafam kadar ve sarkıyo bos olunca catlaklar da cabası ne yapcez bız yaa alıstıramadım sag gogse ne yaptıysam sadece cok ac olunca verebılıyorum kı 3 soldan 1 sagdan emınce arada acayıp fark oldu..
hayır boş şeyler geliyi sapık karu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?