2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende tahin pekmez yağ bal ve sarelle.standart kahvaltı.sonra banada leslie bağırıyo.walk walk walk.

culi çarpılcen Allah davul etmesin senü
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kız esmer bureyi okuyosen cerrahpaşa yarı açık cezaevi maceralarını anlatcektin biz hamileyken anlatmam doğurun anlatayım demiştin hadi başla bakem
nan kızın anılarını deprestirmealsanaalsanasmiles
aynen bende tahin pekmez yağ bal ve sarelle.standart kahvaltı.sonra banada leslie bağırıyo.walk walk walk.

afiyetet seker olsun bol bol süt olsun hacızemuszemus

Son düzenleme:
valla kızlar açta bıraktım çıldırdı gene tutmadı ağlamaktan katılıo memeyi tutmuo,yemediğim şeyler kalmadı sütüm artsın diye yok yok.çok üzülüyorum bu durumda çocuğumu kendi sütümle beslemek istiorum mamaya ağırlık vermek istemiyorum böyle giderse mamaya ağırlık vereceğiz gibi gözüküyor.

julı sol gogsum harita gıbı oldu catlaklardan bır onu emmek ıstıyo zaten sagdakının yarası yenı gectı sayılır sag bıt kadar sol kafam kadar ve sarkıyo bos olunca catlaklar da cabası ne yapcez bız yaa alıstıramadım sag gogse ne yaptıysam sadece cok ac olunca verebılıyorum kı 3 soldan 1 sagdan emınce arada acayıp fark oldu..

ceyce mama verdin mi hiç
bazı bebekler mamadan sonra anne sütünü beğenmez miş

canım bırde tattın mı sutu benım bır ara sagdan tuzlu sut gelıyordu bebek tıksınıyordu resmen tuzluyu sevmez bebeler

selam kıslarrr 1 mile sporunu yaptım şimdi ilk defaa, pilim bittiiiii
şimdi benim oğlanı nasıl kaldırcam yerinden yaaa dermanım kalmadııı kafamçokkarıştı

bu arada ocak annelerinin zayıflama topicinin linkini atabilirmi birriii kaydirigubbakcemile2

kibele canım ananem de bebek emzirirken mastit olmuş hasta olan göğsünü emzirememiş sonra o göğsünün sütü gitmiş şimdi bi göğsü diğerinden çok büyük

ceyce mama verdin mi hiç
bazı bebekler mamadan sonra anne sütünü beğenmez miş

verdim canım yaa acıkınca mecburiyetten verdim

canım bırde tattın mı sutu benım bır ara sagdan tuzlu sut gelıyordu bebek tıksınıyordu resmen tuzluyu sevmez bebeler

sütümü sağıp verince cok cokk içiyor memeye tutunca çekmemek için çıldırıo.ama emmediği içinde süt üretimim olmuoki mondofon ineği gibiyim maşallah ama alsanaalsanasmileinek süt vermio off off

daha kucuk delıklı bır bıberon kullan kı senın kı cazıp gelsın senın memeden ugrasmak zor gelıyor..

biberona alıştığı içindir o zaman canım..biberon ucunu nasıl kullanıyosun..çok açıksa ucu hızlı akar memeden çekmekle uğraşmaz onun için

daha kucuk delıklı bır bıberon kullan kı senın kı cazıp gelsın senın memeden ugrasmak zor gelıyor..

biberona alıştığı içindir o zaman canım..biberon ucunu nasıl kullanıyosun..çok açıksa ucu hızlı akar memeden çekmekle uğraşmaz onun için

sağolun kızlar yaa az damlatan biberon ucu kullanıorum ama bizim oğlan uğraşmak istemio

kız esmer bureyi okuyosen cerrahpaşa yarı açık cezaevi maceralarını anlatcektin biz hamileyken anlatmam doğurun anlatayım demiştin hadi başla bakem

nan olm ne cerrahpaşası çapaydı yarı açık cezaevi alsanaalsanasmile
ama kartal devlet'e gidince gördüm ki çapa suitmiş meğer.
kıymetini bilememişim o zamanlar.

benim bloğu mu okudun sen bugün nerden aklına geldi hastane macerası :jeyyar:

Ya kizlar dogumdan sonra benimde gögüslerim cok catladi patladi yokmu bu ise bi cözüm sütten kesince bebeleri halimi dusunmek bile istemiyorum:çok üzgünüm:

hayır boş şeyler geliyi sapık karu:umursamaz:

:mymeka:
sensin boş iş olm..

verem sana bi örnek çapa yarı açık cezaevinden.
bi kadın vardı 40.haftası normal doğum için yatmıştı. 2 gün boyunca sancı çekti, suni sancı falan verdiler.
kadın her gelen doktora yalvardı beni sezaryene alın diye. yok dediler sen normal doğurursun, problem yok o yüzden alamayız diye.
en sonunda bölüm başkanını buldu ona dedi kesin beni diye; o da yok dedi kesmem.
kağıt imzalayayım ben kendi isteğimle sezaryen oluyorum diye dedi. ona da yok dediler.
imzalayacağın tek kağıt tedavi red tutanağıdır. imzalar ve çıkarsın bu hastaneden dediler.
kadın imzaladı çıktı ve karşıdaki özel çapa hastanesine gibip sezaryen oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…