aynennnn mafoldumbenmafoldumbenYa kizlar dogumdan sonra benimde gögüslerim cok catladi patladi yokmu bu ise bi cözüm sütten kesince bebeleri halimi dusunmek bile istemiyorum:çok üzgünüm:
julı sol gogsum harita gıbı oldu catlaklardan bır onu emmek ıstıyo zaten sagdakının yarası yenı gectı sayılır sag bıt kadar sol kafam kadar ve sarkıyo bos olunca catlaklar da cabası ne yapcez bız yaa alıstıramadım sag gogse ne yaptıysam sadece cok ac olunca verebılıyorum kı 3 soldan 1 sagdan emınce arada acayıp fark oldu..
:mymeka:
sensin boş iş olm..
verem sana bi örnek çapa yarı açık cezaevinden.
bi kadın vardı 40.haftası normal doğum için yatmıştı. 2 gün boyunca sancı çekti, suni sancı falan verdiler.
kadın her gelen doktora yalvardı beni sezaryene alın diye. yok dediler sen normal doğurursun, problem yok o yüzden alamayız diye.
en sonunda bölüm başkanını buldu ona dedi kesin beni diye; o da yok dedi kesmem.
kağıt imzalayayım ben kendi isteğimle sezaryen oluyorum diye dedi. ona da yok dediler.
imzalayacağın tek kağıt tedavi red tutanağıdır. imzalar ve çıkarsın bu hastaneden dediler.
kadın imzaladı çıktı ve karşıdaki özel çapa hastanesine gibip sezaryen oldu.
canım şöyle birşey yapıyorlar.
mesela sol göğsü emzirdin ya bebeği çevirme öbür tarafa, sol göğsü emzirir pozisyonda sağ göğsü ver.
yani bebeğin ayakları senin koltuk altından dışarı çıkacak şekilde tut; bilmem anlatabildim mi..
bazen bebekler o şekilde emince göğsün değiştiğinin farkına varmıyorlarmış.
canım şöyle birşey yapıyorlar.
mesela sol göğsü emzirdin ya bebeği çevirme öbür tarafa, sol göğsü emzirir pozisyonda sağ göğsü ver.
yani bebeğin ayakları senin koltuk altından dışarı çıkacak şekilde tut; bilmem anlatabildim mi..
bazen bebekler o şekilde emince göğsün değiştiğinin farkına varmıyorlarmış.
maalesef benım de ustelık sezeyan kesım de yamuk gobegım oradan yamuk katlanıyo asıl depresyonu sen gel bende gor mafoldumbenmafoldumbenya benim ne guzel gögüslerim vardi:dilcikar:övünmek gibi olmasin ama simdi resmen depresyona giriyorum baktikca:1no2:
aynennnn mafoldumbenmafoldumben
ya benim ne guzel gögüslerim vardi:dilcikar:övünmek gibi olmasin ama simdi resmen depresyona giriyorum baktikca:1no2:
benım bu konuda hatam var aslında cok yara olmustu sag gogsum tedavı edebılmek ıcın hep soldakını verdım sagdakını sgıp atttım ılaclı dıye ve coook uzun sure gecmedı yara acıdan ne verebıldım ne de yarık gectı oyle oyle soldakı buyudu sımdı tabıı kızım onun hem ucunu hem sutunu daha cok sevıyo.aynen bende öyle yapıyodum bi haftalıkken sol göğsümü almamaya başlamıştı bende öyle kandırıyodum sıpayı sonra sonra almaya başladı
kıyamam acı cekmıs cok benı de zorla sezeryana aldılar sankım ben normal ıstıyorum dedıkce..
aslında dogru olan normal olan belkı de haklılar esmer..o kadar cok sezeyan dogum oluyor kı normal yok desen yalan olmuyor
ama acı cekmesı konusunda bırsy dıyemem..
yaaa dur deneyeyım bakeeem cok ıyı oldu bu soyledıgın ben bıraz cogaltabılsem su gogsu kendınden gelecek sonra ama yetmıyo dıgerınden de verıyorum sureklı soldakı calısıyo aktıf olarakkk
aynen bende öyle yapıyodum bi haftalıkken sol göğsümü almamaya başlamıştı bende öyle kandırıyodum sıpayı sonra sonra almaya başladı
benım bu konuda hatam var aslında cok yara olmustu sag gogsum tedavı edebılmek ıcın hep soldakını verdım sagdakını sgıp atttım ılaclı dıye ve coook uzun sure gecmedı yara acıdan ne verebıldım ne de yarık gectı oyle oyle soldakı buyudu sımdı tabıı kızım onun hem ucunu hem sutunu daha cok sevıyo.
dıgerının ucunu kopardıgı ıcın yarım kaldı pofffffffffff
artık ıstesem de ıkı gogsum bır olmaz ne ucu ne kendısı
kizceler bana cvp veren olmicekmi acep:uhm:yani benide araniza alirsaniz sevinirimbende kk uyesiyim bende ocak anasiyimbayanssulusmile
kizceler bana cvp veren olmicekmi acep:uhm:yani benide araniza alirsaniz sevinirimbende kk uyesiyim bende ocak anasiyimbayanssulusmile
ay esmer tüylerim diken diken oldu..normal olacak diye öldüreceklermiş anneyide bebeğide..vicdansızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?