2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım şöyle birşey yapıyorlar.
mesela sol göğsü emzirdin ya bebeği çevirme öbür tarafa, sol göğsü emzirir pozisyonda sağ göğsü ver.
yani bebeğin ayakları senin koltuk altından dışarı çıkacak şekilde tut; bilmem anlatabildim mi..
bazen bebekler o şekilde emince göğsün değiştiğinin farkına varmıyorlarmış.

ya benim ne guzel gögüslerim vardi:dilcikar:övünmek gibi olmasin ama simdi resmen depresyona giriyorum baktikca:1no2:

kıyamam acı cekmıs cok benı de zorla sezeryana aldılar sankım ben normal ıstıyorum dedıkce..
aslında dogru olan normal olan belkı de haklılar esmer..o kadar cok sezeyan dogum oluyor kı normal yok desen yalan olmuyor
ama acı cekmesı konusunda bırsy dıyemem..

yaaa dur deneyeyım bakeeem cok ıyı oldu bu soyledıgın ben bıraz cogaltabılsem su gogsu kendınden gelecek sonra ama yetmıyo dıgerınden de verıyorum sureklı soldakı calısıyo aktıf olarakkk

aynen bende öyle yapıyodum bi haftalıkken sol göğsümü almamaya başlamıştı bende öyle kandırıyodum sıpayı sonra sonra almaya başladı

ya benim ne guzel gögüslerim vardi:dilcikar:övünmek gibi olmasin ama simdi resmen depresyona giriyorum baktikca:1no2:
maalesef benım de ustelık sezeyan kesım de yamuk gobegım oradan yamuk katlanıyo asıl depresyonu sen gel bende gor mafoldumbenmafoldumben

kizlar bu yürüyüsü yapanlar nerden indiriyosunuz verdiginiz adresten ben bi video indirdim 500 adim deyin ama digerlerini satin almam gerektigini soylüyo:bbo:benide zayiflatin ya yoksa kocam birakcak beni sisman catlamis bi karisempatiksalakcinni

esmere dedim haa

sallamanın da zararı yokmuş posi kadir tuğcuda okudum

bazıları bebeği sallamakla silkelemeyi karıştırıyor diyor

aynen bende öyle yapıyodum bi haftalıkken sol göğsümü almamaya başlamıştı bende öyle kandırıyodum sıpayı sonra sonra almaya başladı
benım bu konuda hatam var aslında cok yara olmustu sag gogsum tedavı edebılmek ıcın hep soldakını verdım sagdakını sgıp atttım ılaclı dıye ve coook uzun sure gecmedı yara acıdan ne verebıldım ne de yarık gectı oyle oyle soldakı buyudu sımdı tabıı kızım onun hem ucunu hem sutunu daha cok sevıyo.
dıgerının ucunu kopardıgı ıcın yarım kaldı pofffffffffff
artık ıstesem de ıkı gogsum bır olmaz ne ucu ne kendısı

çapa'da asla keyfi sezaryen yok. hayati tehlike olana kadar normal doğumda ısrar ediyorlar.

bir örnek daha ama kötü bir örnek bu;
bi kadın vardı, bebeği 4050 gr. tutturmuşlar bu bebek doğar diye. kadını normal doğuma hazırlamışlar. kadını da görseniz, ufacık tefecik birşey yani.
neyse kadın saatlerce sancı çekmiş bebek çıkmamış, forspetle- yani vakumla- bebeği almaya kalkmışlar. bayağı hırpalamışlar bebeği, gene olmamış. anne kan kaybından fenalaşmışi bebek doğum şokuna girip hareketsizleşmiş. sonunda sezaryene almışlar kadını.
ama bebecik bi geldi yenidoğan ünitesine şok oldum.
kafası mosmor olmuş, yara bere içinde kalmış. çocuk ağlamıyor taş gibi olmuş.
dediğim gibi hem zorlanmaktan hem de zor doğumdan doğum şokuna girmiş. yok yere 10 gün yattı bebek.
hee anne de yoğun bakıma alındı 4 gün yoğun bakımda kaldı.
bizim servisin çocuk doktoru soruşturma istemişti doğumcular için, nasıl bunu yaparlar diye.

yaaa dur deneyeyım bakeeem cok ıyı oldu bu soyledıgın ben bıraz cogaltabılsem su gogsu kendınden gelecek sonra ama yetmıyo dıgerınden de verıyorum sureklı soldakı calısıyo aktıf olarakkk

bak Rylai'nin bebeği de o şekilde almış.
çok duydum ben bu şekilde pasif olan göğsü emzirenleri.
bir dene bakalım inşallah işe yarar.

olsun cnm sen dene yinede sol göğsünü emerken aynı şekilde sağa geçir bakalım nolcak

kizceler bana cvp veren olmicekmi acep:uhm:yani benide araniza alirsaniz sevinirimbende kk uyesiyim bende ocak anasiyimbayanssulusmile

kizceler bana cvp veren olmicekmi acep:uhm:yani benide araniza alirsaniz sevinirimbende kk uyesiyim bende ocak anasiyimbayanssulusmile

gel bacım gel, senin de memişler harita olmuş geçmiş ola. kaydirigubbakcemile3

hatunlar dondu benim hikayelerden ondan cevap yazamamışlardır.
bebeğin kız mı erkek mi, allah bağışlasın şimdiden.

ay esmer tüylerim diken diken oldu..normal olacak diye öldüreceklermiş anneyide bebeğide..vicdansızlar

aynen öyle canım.
valla bana da acil doğum çabuk giyin dediklerinde tamam dedim basacaklar bunlar bana da suni sancıyı. akannehir
ama benim durumumda normal doğum imkansızmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…