slm annişler nasılsınız? bizim aşımız vardı bugün aşımızı olduk ama bebegimin kilosu canımı sıktı bu ay sadece 750 gr alabilmiş 1 kg bile değil( 5 kg olmuşuz ancak . besleyemiyorum heralde kızımı zaten tek gögsümü emiyo bu kadar oluyo ancak. mama desteğimi yapsam acaba...
demek kilolar artık azalmaya baslicak zaten ilk aylardaki hızla ilerleseler kucaga alinmaz bu bıdıklar 7-8 aylikken
peki delf nasıl iyileştimi ?zor oldu mu altini falan degştirmek?
ay maşallah yaa 1 saatmi bana bi 1 saat verse ooomerhaba kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum ablama gittm can sıkıntısndan kalıyım biraz dedim ordada gelen giden bitmedi hep misafir ne gittiğimi anladım ne bişey bugün geldim nasılsınız ne var ne yok
bu arada salıncağımız gelmiş dün eşim teslim almış buğlem 1 saat sesini çıkarmadan durdu çok hoşuna gitti işe yarayacak galiba
öğretmenim sen benimkini görsen geçen bi hapşurdum çocuğun ödü kaptu susturamadım çok feci korktu bende çok üzüldüm şimdi uykuya dalarken falan korkmasın diye hapşuruğumu tutmaya geçirmeye çalışıyorum
esmer benım ıcın bır onerıde bulundu oku ıstersen tek gogus ıcın ben deneyecegım
canım bebeğin açlık belirtileri vermiyorsa ya da doktorun önermediyse bence kendiliğinden mama verme.
750 gr çok çok az değil.
alt sınıra takın sadece
fatmazehra doktor demedikce baslama bence.belki yeterelidir 750 gr
fatmazehra 750 az değil canım
mama gerekseydi doktorun söylerdi zaten
sakın kendi bildiğine mama verme
doktor ne zaman derse
ay maşallah yaa 1 saatmi bana bi 1 saat verse ooo
bizimki dondimizde yarım saat sallanarak kalırsa rekor kırmış oluyoruz
nasıl salıncak canım
hapşurmak öksürmek bunlar en favori korktuğu şeyler canım hele gece uyanmasın korkmsın diye hapşurup öksüreceksek yorgana bastırıp hapşurup öksürüyoruz sorma canım sorma
canım iyileşti . hiç zor olmadı inan. bugun 6. gün geçti bitti bile
smh cim cok sukur yeni hayatimiza alişmaya calişiyoruz işte.duzen kuramadiik hala.cok dısari cıktım sanirim ondan. neyse tracy hogg u mu okuyorsun bebek sorunlairna mucizevi cozumler:)))
sen nasıl tek misin?yardim eden biri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?