2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğin açlık belirtileri vermiyorsa ya da doktorun önermediyse bence kendiliğinden mama verme.
750 gr çok çok az değil.
alt sınıra takın sadece

kibelecim saol canim, konusuyorum bende sakinleştirmeye calişiyourm.biraz daha dikkat edip atlamicam cı-ocugun onune oyle:)))

esmer amannn masallahhhh masallah:))

fatmazehra 750 az değil canım
mama gerekseydi doktorun söylerdi zaten
sakın kendi bildiğine mama verme
doktor ne zaman derse

merhaba kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum ablama gittm can sıkıntısndan kalıyım biraz dedim ordada gelen giden bitmedi hep misafir ne gittiğimi anladım ne bişey bugün geldim nasılsınız ne var ne yok

bu arada salıncağımız gelmiş dün eşim teslim almış buğlem 1 saat sesini çıkarmadan durdu çok hoşuna gitti işe yarayacak galiba

öğretmenim sen benimkini görsen geçen bi hapşurdum çocuğun ödü kaptu susturamadım çok feci korktu bende çok üzüldüm şimdi uykuya dalarken falan korkmasın diye hapşuruğumu tutmaya geçirmeye çalışıyorum

demek kilolar artık azalmaya baslicak zaten ilk aylardaki hızla ilerleseler kucaga alinmaz bu bıdıklar 7-8 aylikken
peki delf nasıl iyileştimi ?zor oldu mu altini falan degştirmek?

hadi feyzae gule gule kullan da ha dogrusu kullansin:))

ilayda valla okurken guluyorum ama yasarken korkuyoruz işte:)))neyse korkamlari cok sukur anormal degilmiş en azindan onu ogrendik

öğretmenim selam canım nasılsın
bizim olan bi ara ellerini havaya kaldırıp korkarak bağırdı onun gecesi her an bunu yapıp beni uyutmadı bende araştırmalarıma ve okuduğum kitaba göre geceleri kundak yapmaya başladım
ama yinede arada yaptığı oluyo özllikle çıplak olduğundada korkuyo

fatmazehra dr bana 750gr çok normal demişti çocuk aç falan değilse mamaya geçme canını sıkma

demek kilolar artık azalmaya baslicak zaten ilk aylardaki hızla ilerleseler kucaga alinmaz bu bıdıklar 7-8 aylikken
peki delf nasıl iyileştimi ?zor oldu mu altini falan degştirmek?

canım iyileşti . hiç zor olmadı inan. bugun 6. gün geçti bitti bile

ay maşallah yaa 1 saatmi bana bi 1 saat verse ooo
bizimki dondimizde yarım saat sallanarak kalırsa rekor kırmış oluyoruz
nasıl salıncak canım

hapşurmak öksürmek bunlar en favori korktuğu şeyler canım hele gece uyanmasın korkmsın diye hapşurup öksüreceksek yorgana bastırıp hapşurup öksürüyoruz sorma canım sorma

teşekkür ederim öğretmenim .korkma konusuna gelince buğlemde babası öksürünce korkuyor hep kızıyorum dışarı çık öksür diye dalıyor unutyor sinir oluyorum bi kaç gündür dikkat ediyor

gece bnde kundak yaptım yapalı hiç uyanmadan sıçramdan uyuyor sizde deneyin arkdaşlar buğlem 10bucukda emiyor altını değişiyorum kundak yapıyorum 11de uyuyor gece 1 defa uyanıyor emiyor uyuyor artık düzene girdi ada çayı içirdkten sonra maşallh kızıma

esmer benım ıcın bır onerıde bulundu oku ıstersen tek gogus ıcın ben deneyecegım

canım bebeğin açlık belirtileri vermiyorsa ya da doktorun önermediyse bence kendiliğinden mama verme.
750 gr çok çok az değil.
alt sınıra takın sadece

fatmazehra doktor demedikce baslama bence.belki yeterelidir 750 gr

fatmazehra 750 az değil canım
mama gerekseydi doktorun söylerdi zaten
sakın kendi bildiğine mama verme
doktor ne zaman derse

kızlar çok saolun ıyıkı varsınız valla sızınle dertleşince moralım düzeliyo aslında hemşire 500 gr ma kadar normal sayıyoruz kılo alımını 750 az degıl dedı ama benım yınede moralım bozuldu tek meme verınce sankı beslenemıyor gıbı düşünüyorum.. esmer senın dedıgın gıbı vermeyı deneyecegım gögsümü ınşallah alır..

smh cim cok sukur yeni hayatimiza alişmaya calişiyoruz işte.duzen kuramadiik hala.cok dısari cıktım sanirim ondan. neyse tracy hogg u mu okuyorsun bebek sorunlairna mucizevi cozumler:)))

sen nasıl tek misin?yardim eden biri var mi?

delf eşime yaptıralım dedim daha erken 1 yaşına gelsin küçük dedi yaaa

kendiliğinden sallanıyor canım müzikli önünde oyuncaklar var ön tarafında onlara bakıyor gülüyor ilk günde başarılı olduk 1 saat sesi çıkmadan müzik eşliğinde sallandı bnde işimi yaptım yoksa hep kucakta işimi yapamıyordum

ooo ben gezmelerden hiç zevk almıyorum hiç durmuyo yaaa hep mızmız ağlıyo
annemlerde kaldım bi 40 gün işte şimdi haftasonundan beri evdeyim yuvarlanıp gidiyoruz işte mecburen tek başına bakmaya alışmam lazım
zaman bulursam okuyorum o olay olunca araştırmıştım ordaki rutine uydurmak biraz zor ama malesef mucize olurdu yani

size maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…