2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

semıha sende burdasın nasılsın canım uzun süredir yoktun.senı gördüğüme memnun oldum.

smh benim gezmem de cogunlukla anneme gitmek zaten:)) bir sokak var aramizda.benim yukum epey hafifliyor annemdeyken o yuzden fırsat buldukca gidiyorum.bana da iyi oluyor.acik havaya cıkartmak iyi oluyor firsat bulunca dene.daha iyi uyuyorlar gece.havalar duzelmeye baslar artık

kızlar yaa resim yüklemeyi sormuştum imagshack ve hızlı resim hata veriyo sizdede öylemi

delf eşime yaptıralım dedim daha erken 1 yaşına gelsin küçük dedi yaaa

canım dr um kesinlikle 9. aydan yapılan sünnetlerin problemli geçtiğini söylüyor.istersen tekrar konuş eşinle. bence beklemeyin o zamana kadar olsun bitsin.

ay cok sevindim masallah masallah...eeee o zamn ne diyoruz "oldu da bitti masallahhhh"

sağol canımmm

benim bebek evde misafir istemiyo galiba
sabah arkadaşım geldi kahvaltıya
bağıra bağıra ağladı tabi bende aç kaldım kız tekbaşına yaptı kahvaltısını
o gittiğinden beride uyuyor dışarıya gidelim ama evimize kimse gelmesin diyo galiba

rylai googleden yazıp başka site bul arkadalar nerden yüklüyo bilmiyorum ben

merhaba kızlar, kim var kim yok bakamadım şimdi... hepinize selam.
geçmişi okumam da imkansız... vakit yok hiç.
nasılsınız.. inşallah iyidir bebeler de annişler de..

valla biz dün gittik, ikinci ay aşılarımızı olduk. begüm çok huysuz bugün. düzeni şaştı yavrumun, uyku kalmadı. sabahtan beri uykusuz. kucakta, omuzumda uyuyor.. en fazla 15-20 dakika. uyanıyor, aç gibi oluyor, azıcık yiyor, gaz-maz-kaka derken... zaman geçti sabahtan beri.
yavrum çok yorgun ama uyuyamıyor, tuhaf bi huzursuzluğu var.
fitilleri zamanına göre uyguladık, ateşi de yok, bi eksiği de yok. her şeyi tamam, rahatsızlığı olmaması lazım...

var mı bi önerisi olan teyzoşlar? napayım ben bu begüm'ü.. artık yoruldum sabah 5ten beri kucaktayız vık vık vık..

yalel karma aşı bebişlerin kolunu acıtıyo..bi kaç gün huzursuzluğu normal..bu ay bizimde karmanın 2. dozu yapılcak.bakalım utku bey nasıl karşılıcak bu durumu..
rylai canım ben yukleresim.com u kullanıyorum.onu bi dene istersen

oldu cnm koydum kızımın resmini çok sağol kaydirigubbakcemile3 yanlız boyut seçebiliyomuyduk onu göremedim

kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?

kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?

canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…