2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?

kabuk tutması şart diyil cnm ama o aşının izi olması lazım o yüzden koldan yapılıyo

selam kızlar bu arada bildigim bir soruyla karsilasinca hememn cevaplamısım selami vermeyi unutarak:))

misafirlerimizi bekliyoruz.bugunku 2. turum...

Son düzenleme:
kabuk tutması şart diyil cnm ama o aşının izi olması lazım o yüzden koldan yapılıyo

evet hante,bizimkinde kabuk tutmadi ama iz var.

sagolun kızlar.. ben kabuk tutmadı dıye ize de pek dıkkat etmemısım, şimdi uyuyor uyanınca bakayım bari.. peki ne kadar sonra izi olmalı hemen mi?

ögretmenım bide bizede pasta yollasana canım cektı da...:))

hadi yaaaaa.ay kusuruma bakma dusunemedim valla.ben aciöm 7 de gelecekler diye aksam yemegide yemedik.nbugun cok kotu beslendim

canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.

sagol cnm.. bizim saglık ocagında kabuk tutacak mutlaka demıstı.. uff burdakılere hıc guwenmıyorum nıyeyse , ben saglık ocagımı degıstırmek ıstıorummm...

hadi yaaaaa.ay kusuruma bakma dusunemedim valla.ben aciöm 7 de gelecekler diye aksam yemegide yemedik.nbugun cok kotu beslendim

kusur olur mu cnm est. bende kötü beslenıyorum bugunlerde kahvaltıya bayılıyorum ama gunde 2-3 kere kahvaltıylad gun gecırmeye kalkınca olmuyo tabii..

pasta neyli bu arada, kalkıp yaptırcan sımdı banada :)):icecream:

ben de kahvalti cok severim...hatta bayılırım:)))

pastayi demim yaa zor simdi.yok mu soyle guzel bir browni falan??

ben de kahvalti cok severim...hatta bayılırım:)))

pastayi demim yaa zor simdi.yok mu soyle guzel bir browni falan??

ewdekı malzemelerle yapabılecegım pratık pudıngli büsküvili bir pasta olabılıır ancak.. yada markette gıdıp brownı alacak bır kociş gerek :))))):roflol: :roflol:

kızlar hakıketen hamıleyken prensesler gibiydik :))) elimi sıcak sudan soguk suya sokmadım uzunca bır dönem... mutfagın kapısıdan ıcerı gırmedım hele ılk 4-5 ay özellıkle kokulardan mıdem bulanıyor dıye .. tüm işler kocişime kalmıştı.. ne saltanatmışş bee :)))

aşı yerleri acıyordur canım oralara dokunmamaya çalış istersen

dokunmamaya gayret ediyorum zzaten, ama dokoru acımaz artık dedi.sadece aşı olurken acırmış, sonrasında acımazmış.. öyle dedi.

ama yine de tedbir için dokunmuyorum zaten.
yatmak istemiyor, hep kucak istiyor sıpa. çok uykusuz, artık uykusu başına vurdu.

canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.

bize de doktorumuz, kabuk tutacak diye bişey demedi. kızaracak, izi olacak.. dedi sadece.

ya valla... hamişken ne güzeldi di mi :)
herkes bizim üzerimize titriyordu.
şimdi tüm ilgi alaka bebişlerde :) bi de memişlerde.. süt var mı? yedi mi? emdi mi? gibi sorular bol.. :)

gerçi ben kocişimin hakkını yemiyim.. allah razı olsun. halen süper ilgi alaka gösteriyor. hala protein ihtiyacımı düşünüyor, günlük tüketmem gerekenleri düşünüyor... (tabi beni mi begümü mü düşünüyor.. belli değil ) :))
annem sağolsun, allah razı olsun.. hala bizde. yoksa yetişemem her şeye... begüm başlı başına bi iş bizim evde. ev işleri ayrı ...

ada çayını nasıl ve ne kadar veriyosun?bu poşet olanlardan mı yoksa diğerinden mi?ben de vereyim bari uyku yapıyorsa..
benimki de az almış bu ay.ben işe başladığım için mecburen günde 1-2 kez hazır mama yiyor...

sagol cnm.. bizim saglık ocagında kabuk tutacak mutlaka demıstı.. uff burdakılere hıc guwenmıyorum nıyeyse , ben saglık ocagımı degıstırmek ıstıorummm...
bana da kabuklanacak dediler...

aklıma takıldı ne zamandır soracağım unutuyorum hamileliği sırasında gebelik şekeri olan arkadaşlar sonradan şekerlerinize baktırdınızmı ben baktırmadım çokmu ihmalkarım acaba.

oferta,ben baktiridm aclik selerime.ama sanirim yukleme yapmak gerekiyormus(3 saatte nasıl dayanililir yaa hem de cocuk var artık

oyy sonunda girebildim hee
kayganalar bendeydi
anca gittiler
ama kimsecikler kalmamış:1no2:

julicim bende ikinci turumu tamamladim ama berbatimmmm.dizim de agriyor.yatmaya gidemiyorum ki hala kaldirilacak seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…