kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?
kabuk tutması şart diyil cnm ama o aşının izi olması lazım o yüzden koldan yapılıyo
evet hante,bizimkinde kabuk tutmadi ama iz var.
canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.
hadi yaaaaa.ay kusuruma bakma dusunemedim valla.ben aciöm 7 de gelecekler diye aksam yemegide yemedik.nbugun cok kotu beslendim
ben de kahvalti cok severim...hatta bayılırım:)))
pastayi demim yaa zor simdi.yok mu soyle guzel bir browni falan??
aşı yerleri acıyordur canım oralara dokunmamaya çalış istersen
canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.
kızlar hakıketen hamıleyken prensesler gibiydik :))) elimi sıcak sudan soguk suya sokmadım uzunca bır dönem... mutfagın kapısıdan ıcerı gırmedım hele ılk 4-5 ay özellıkle kokulardan mıdem bulanıyor dıye .. tüm işler kocişime kalmıştı.. ne saltanatmışş bee :)))
ada çayını nasıl ve ne kadar veriyosun?bu poşet olanlardan mı yoksa diğerinden mi?ben de vereyim bari uyku yapıyorsa..teşekkür ederim öğretmenim .korkma konusuna gelince buğlemde babası öksürünce korkuyor hep kızıyorum dışarı çık öksür diye dalıyor unutyor sinir oluyorum bi kaç gündür dikkat ediyor
gece bnde kundak yaptım yapalı hiç uyanmadan sıçramdan uyuyor sizde deneyin arkdaşlar buğlem 10bucukda emiyor altını değişiyorum kundak yapıyorum 11de uyuyor gece 1 defa uyanıyor emiyor uyuyor artık düzene girdi ada çayı içirdkten sonra maşallh kızıma
benimki de az almış bu ay.ben işe başladığım için mecburen günde 1-2 kez hazır mama yiyor...kızlar çok saolun ıyıkı varsınız valla sızınle dertleşince moralım düzeliyo aslında hemşire 500 gr ma kadar normal sayıyoruz kılo alımını 750 az degıl dedı ama benım yınede moralım bozuldu tek meme verınce sankı beslenemıyor gıbı düşünüyorum.. esmer senın dedıgın gıbı vermeyı deneyecegım gögsümü ınşallah alır..
bana da kabuklanacak dediler...sagol cnm.. bizim saglık ocagında kabuk tutacak mutlaka demıstı.. uff burdakılere hıc guwenmıyorum nıyeyse , ben saglık ocagımı degıstırmek ıstıorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?