hoşbulduk cnm, aynen bende 10 da emzırıp uyuttum sımdı uyansa bırdaha emzırsemde yatsam dıye beklıyorum.. memişlerde şişti agrı yapiyiii..kurtar annecıgını kaan...:)
hadı yaa.. bizim ki dudaklarını sımsıkı kapıyo uyuyorsa derın dalmıssa yanı.. emmiyor...birde bir gögusumden emerken dığerı mutlaka sızdırıyor, senınde öylemı ?
valla yaa 1 kiloyu çıkarmak için ıkınmaya bile gerek yok.
hapşırsam düşecekmiş meğer :roflol:
kibelecim saol canim, konusuyorum bende sakinleştirmeye calişiyourm.biraz daha dikkat edip atlamicam cı-ocugun onune oyle:)))
esmer amannn masallahhhh masallah:))
hadı yaa.. bizim ki dudaklarını sımsıkı kapıyo uyuyorsa derın dalmıssa yanı.. emmiyor...birde bir gögusumden emerken dığerı mutlaka sızdırıyor, senınde öylemı ?
nasıl hacı ya hem sarıl sarıl akıyı hemde yetmiyi nasıl oluyo anlamadım
benim de yüksekti ama baktırmadım henüz...zaten çekiniyorum gene yüksek çıkcak diye....aklıma takıldı ne zamandır soracağım unutuyorum hamileliği
sırasında gebelik şekeri olan arkadaşlar sonradan şekerlerinize baktırdınızmı ben baktırmadım çokmu ihmalkarım acaba.
iki buçuk saati geçtimi uyandırıp meme veriyorum ben artık bebeğe...ilk zamanlarda öyle yapıyodum hatta 2 saati geçirmiyodum ve bebeğim çok güzel kilo almıştı 2. ay öyle yapmadım uyandırmadım bebeği ve pek kilo alamadı...bi de yavaş emdiği zaman heralde fazla aç değil deyip çekiyodum memeyi ağzından ..artık onu da yapmıyorum sabredip bekliyorum bakalım inş.daha iyi olur bu ay kilo alımımız...benim de bazen diğer meme sızdırıyo...ben hemen göğüs pedimi koyuyorum ve biraz da bastırıyorum akması duruyo...hadı yaa.. bizim ki dudaklarını sımsıkı kapıyo uyuyorsa derın dalmıssa yanı.. emmiyor...birde bir gögusumden emerken dığerı mutlaka sızdırıyor, senınde öylemı ?
uyurken emmiyomu
ben şimdi dayasam baslar emmeye
bi 15 dk daha bekliyeyeim bakem
yok almıyor cnm cok denedım. bazen agzının en ıcıne bıle soktugum oldu ama emme refleksı göstermdı ilgınctır ... sütün akmaması cok güsel bısey ya kıyafetlerım sırılsıklam oluyor... degıstırmekten gına gelıyor bazen... heele emerken kesın sızıntı var bı relımde bezle dıgerını tutuyorum. bıde benım sütüm bu cocuga yetmıyor da mama takvıyesı yapıorum, birde yetse ne olurum bılemedım bak sımdı :)))
benimkide sızdırıyor hep ağzının kenarından..bol buluyo sütlerialsanaalsanasmile emzirirken yanağının altına hep mendil koyuyorumyok almıyor cnm cok denedım. bazen agzının en ıcıne bıle soktugum oldu ama emme refleksı göstermdı ilgınctır ... sütün akmaması cok güsel bısey ya kıyafetlerım sırılsıklam oluyor... degıstırmekten gına gelıyor bazen... heele emerken kesın sızıntı var bı relımde bezle dıgerını tutuyorum. bıde benım sütüm bu cocuga yetmıyor da mama takvıyesı yapıorum, birde yetse ne olurum bılemedım bak sımdı :)))
bazen utkuda korkuyo benden..demek sebep buymuşkaydirigubbakcemile3hahahaha cok ııı :))
atlama canım benım gecende benım kız degel esım korktu benden bu kadar bakımsız gezersem evde normal..
geçmiş olsun canım..bu ara fazla misafirin geldi sanırım zorladıysan ağrımıştırbenimkilerde sabahi beklicek yiyecekleri atsam yeter dolaba.aslşnda hemen uyusam iyi olur yoksa sabahta yapmam olacak....
dzimden ameliaytliyim ben.sanirim bugun yanliş bir sye yaptim.insallah gecer
uyurken emmiyomu
ben şimdi dayasam baslar emmeye
bi 15 dk daha bekliyeyeim bakem
günaydın
dün internetim kesildi öğleden sonra hiç bakamadım
geçmişe gideyim neler konuşmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?