2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün hiç toto üstüne oturamadım iş güç derken akşam
yemek bulasık derken misafir,
şimdi mutfak boydan boyaaaaaa
hiç halim sabahı beklicekler artık

dizin neden ağriyii yorgunluktan mı...

benimkilerde sabahi beklicek yiyecekleri atsam yeter dolaba.aslşnda hemen uyusam iyi olur yoksa sabahta yapmam olacak....

dzimden ameliaytliyim ben.sanirim bugun yanliş bir sye yaptim.insallah gecer

hoşbulduk cnm, aynen bende 10 da emzırıp uyuttum sımdı uyansa bırdaha emzırsemde yatsam dıye beklıyorum.. memişlerde şişti agrı yapiyiii..kurtar annecıgını kaan...:)

hoşbulduk cnm, aynen bende 10 da emzırıp uyuttum sımdı uyansa bırdaha emzırsemde yatsam dıye beklıyorum.. memişlerde şişti agrı yapiyiii..kurtar annecıgını kaan...:)

uyurken emmiyomu
ben şimdi dayasam baslar emmeye
bi 15 dk daha bekliyeyeim bakem

hadı yaa.. bizim ki dudaklarını sımsıkı kapıyo uyuyorsa derın dalmıssa yanı.. emmiyor...birde bir gögusumden emerken dığerı mutlaka sızdırıyor, senınde öylemı ?

hadı yaa.. bizim ki dudaklarını sımsıkı kapıyo uyuyorsa derın dalmıssa yanı.. emmiyor...birde bir gögusumden emerken dığerı mutlaka sızdırıyor, senınde öylemı ?

benden hiç durup duruken süt akmaz
tas gibi şişer ama gene akmaz :uhm:

yanına meme ucunu değdirsen almıyormu

yok almıyor cnm cok denedım. bazen agzının en ıcıne bıle soktugum oldu ama emme refleksı göstermdı ilgınctır ... sütün akmaması cok güsel bısey ya kıyafetlerım sırılsıklam oluyor... degıstırmekten gına gelıyor bazen... heele emerken kesın sızıntı var bı relımde bezle dıgerını tutuyorum. bıde benım sütüm bu cocuga yetmıyor da mama takvıyesı yapıorum, birde yetse ne olurum bılemedım bak sımdı :)))

nasıl hacı ya hem sarıl sarıl akıyı hemde yetmiyi nasıl oluyo anlamadım

valla yaa 1 kiloyu çıkarmak için ıkınmaya bile gerek yok.
hapşırsam düşecekmiş meğer :roflol:

hahahaha cok ııı :))

kibelecim saol canim, konusuyorum bende sakinleştirmeye calişiyourm.biraz daha dikkat edip atlamicam cı-ocugun onune oyle:)))

esmer amannn masallahhhh masallah:))

atlama canım benım gecende benım kız degel esım korktu benden bu kadar bakımsız gezersem evde normal..

ahhh keske benım de ole olsa.. aksa aksa masallh..
benım sadce uzunu yedıgıgogsumden akmıstı bırkere zaten o oldu sımdı hıc tas gıbı olmuyooo (

nasıl hacı ya hem sarıl sarıl akıyı hemde yetmiyi nasıl oluyo anlamadım

onsut mu fazla gelıyo acep sut arttırıcı bazı seyler sadece onsut yapıyııı benım hep bos hepp bos ama cekıyo cekıyo garıbım gelıyo herhal.. az sısınce dıkkat edıyorum sulu sulu depo yaptıgım bazı sutler bembeyaz bazıları seffaf.. kof cokluk yanı onsut coklugu oluyo galıba..

[COLOR="Red"]günaydın kızlar...açılışı ben yapıyım dedim...[/COLOR]

aklıma takıldı ne zamandır soracağım unutuyorum hamileliği
sırasında gebelik şekeri olan arkadaşlar sonradan şekerlerinize baktırdınızmı ben baktırmadım çokmu ihmalkarım acaba.
benim de yüksekti ama baktırmadım henüz...zaten çekiniyorum gene yüksek çıkcak diye....
iki buçuk saati geçtimi uyandırıp meme veriyorum ben artık bebeğe...ilk zamanlarda öyle yapıyodum hatta 2 saati geçirmiyodum ve bebeğim çok güzel kilo almıştı 2. ay öyle yapmadım uyandırmadım bebeği ve pek kilo alamadı...bi de yavaş emdiği zaman heralde fazla aç değil deyip çekiyodum memeyi ağzından ..artık onu da yapmıyorum sabredip bekliyorum bakalım inş.daha iyi olur bu ay kilo alımımız...benim de bazen diğer meme sızdırıyo...ben hemen göğüs pedimi koyuyorum ve biraz da bastırıyorum akması duruyo...

günaydınnnn.
cuma bugün, yarın tatil hihoyyyt
bir an bitse bugün de

uyurken emmiyomu

benimki de hayatta yemez uyurken. ölsün açlıktan gene de uyuyorsa uyanmaz.
geçen yediğinin hepsini kustu sonra da uyudu. 4 saat oldu hala kalkmadı, dedim bayıldı açlıkta tıkiim ağzına biberonu.
zorla tıktım elimle de sıktım ağzına yok yutmuyor. ağzının kenarından sızıyor mamalar.

benim sütüm zaten azdı ya en başta da.
bir sağmada iki memeden toplam 70cc gördüm en fazla.
Ayaz daha kuvözdeyken bir gece bi uyandım geceliğin önü falan süt, göğüslerim olmuş taş gibi dokunamıyorum. heh tamam dedim şarıl şarıl gelecek herhalde. :lepi:
20 dk sağdım 20 cc geldi. yuhh dedim yani bu kadar da kuru kalabalık olmaz :dilcikar:

günaydın
dün internetim kesildi öğleden sonra hiç bakamadım
geçmişe gideyim neler konuşmuşsunuz

günaydın kızlar..bu sabah erkenciyiz oğlumla..ben uzun zamandır utkunn gazını çıkarmıyorum emziriyorum kaldırıyorum hop geğiriyo yada emerken pırtlatıyo..dedim artık yediklerimede dikkat etmeme gerek yok.dün uzun zamandan beri ilk defa bulgur pilavı yedim.akşam karın ağrısından duramadım gazdan uçucaktım nerdeyse..dedim utkuya geçmez inşallah sabah 6 da yavrum sancıyla uyandı..hiç böyle acı acı ağlamamıştı..8 e kadar uyudu uyandı 10 dk falan ama hep ağlayarak uyandı.8 de babasını kaka sesleri seronomisi eşliğinde uğurladı işe..bi daha yemem ya off ne bulgurmuş
benimkide sızdırıyor hep ağzının kenarından..bol buluyo sütlerialsanaalsanasmile emzirirken yanağının altına hep mendil koyuyorum
hahahaha cok ııı :))

atlama canım benım gecende benım kız degel esım korktu benden bu kadar bakımsız gezersem evde normal..
bazen utkuda korkuyo benden..demek sebep buymuşkaydirigubbakcemile3
benimkilerde sabahi beklicek yiyecekleri atsam yeter dolaba.aslşnda hemen uyusam iyi olur yoksa sabahta yapmam olacak....

dzimden ameliaytliyim ben.sanirim bugun yanliş bir sye yaptim.insallah gecer
geçmiş olsun canım..bu ara fazla misafirin geldi sanırım zorladıysan ağrımıştır
uyurken emmiyomu

utkuda uyurken hayatta emmez ya,derin uyuduysa uyanmaz zatenki ağzını açsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…