2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..bu sabah erkenciyiz oğlumla..ben uzun zamandır utkunn utkuda uyurken hayatta emmez ya,derin uyuduysa uyanmaz zatenki ağzını açsın.

eferim o zaman kızıma
en güzel uyurken emiyi zaten
sonra memişlen hep bir kavga
artık eliylede oynamaya basladı yarın öbürgün cekip kopartmazsa iyidir

bizde erkenciyiz akşam erken uyudu haliylen erkenkalktı
yanıma aldım oynadık ettik gene gittii

yaa kızlar benim oğlumun saçları döküldü. mafoldumben
kafanın tepesi açıldı kabak gibi kaldı.
yanlardan tarayıp ortanın üzerini kapasam olar mı ki acaba. kaydirigubbakcemile3
sizinkilerde dökülüyor mu, basbayağı kel oldu benimki.
şimdi sling topiğine koyduğum fotoğrafa baktım da kaymak gibi çıkmış ortaya kelle akannehir

kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?

canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.

kabuk tutması şart diyil cnm ama o aşının izi olması lazım o yüzden koldan yapılıyo

evet hante,bizimkinde kabuk tutmadi ama iz var.
bende korkutum tutmasımı gerekti diye bizimkide kırmızı demek sizdede öyle sevindim
aklıma takıldı ne zamandır soracağım unutuyorum hamileliği sırasında gebelik şekeri olan arkadaşlar sonradan şekerlerinize baktırdınızmı ben baktırmadım çokmu ihmalkarım acaba.
hayır şekerim baktırmadım bi ara evde kendim baktım gene yüksekti sallamadım inanki
bi sen değilsin üzülme
75 gr lık yükleme yapılması lazım

oferta,ben baktiridm aclik selerime.ama sanirim yukleme yapmak gerekiyormus(3 saatte nasıl dayanililir yaa hem de cocuk var artık
aynen bebekim aynen sempatiksalakcinni
hosgeldi hante
benimkide saat 10dan beri uyuyo kalkmasını bekliyom
maşallah maşallah şekerim

gunaydinnnn

esmer benimkinin de yanlar gitti tepede kaldi uzun uzun.yatak surekli sac--tuy desem daha dogru:))

smh
ya cocugu hastaneye goturmek istemiyorum.bu yukleme sirasinda hastanede beklemek sart mi?pek hareket ettirmemişlerdi beni yuklemede.oturttular bekleme odasinda oyle

bizimde saclar dkülüyo hacı
yer gök sac
gecen pokundan bile cıktı
ahh ahh sırma gibim saclarımız gidiyimi
üzüldüm şimdi :gitme:

kimsecikler kalmamış..bugün kızımın bcg aşısı var...ateş ya da ağrı olmaması için önceden önlem aldınız mı?

ay bizimde yer gök saç oldu..şaşırdığımda bu çocukta ne kadar çok saç varmış dökül dökül bitmedi yaa:umursamaz:

julii pokundan nasıl çıktı ya..ben göremiyom hiç..bizimde geçen gün renkli battaniyesine yatırdım önce,sonrada dur birazda yüzüstü yat dedim bi iki debelendi bi baktım kuş yutmuş kedi gibi ağzının kenarlarından kıl tüy sarkıyo..nasıl temzilediğimi bilemedimbilmiyorumkismile

selam herkese nasıl herkes
ben çok uykucu bişey oldum kafayı kaldıramıyorum yataktan ya
bizimde az az dökülüyo saçlarımız

annelerden saçları dökülen varmı 4. ayda annedede ökülürmüş diye bişey duydum
verem aşısı 5. ayda falan kabuk tutuyo

dün akşam arkadaşşlara gittik oğlu 2.5 ay büyük bizden ay bi güzeldi herşeyi bilinçli yapıyo emekliyo az az yemeklere başlamışlar nidanın o hallerini düşüemişyorum şimdi bile bu kadar güzelken insan büyüdükçe hiç doyamaz heralde

algor istersen şurup içirip git ama ateş eskisi kadar çıkmıyor zaten ama gün içindeki haline bakıp ağrısı olursa yada 37.5 38 i geçincede verebilirsin

sen ortayı uzatıp yanları gizlersin kaydirigubbakcemile3

bizimde saclar dkülüyo hacı
yer gök sac
gecen pokundan bile cıktı
ahh ahh sırma gibim saclarımız gidiyimi
üzüldüm şimdi :gitme:

o zaman senin kız dökülen saçları yemiş anacım. akannehir
başka türlü tıçında kılın ne işi var

kuş yutmuş kedi gibi mi :roflol: :roflol:

rüzgar ben kel kalacağım sanırım. mafoldumben
dökülen saça inanamazsın. akannehir
evde saçım açık gezmiyorum hala çocuğun ağzından saçlarımı topluyorum.
banyodan sonra bildiğin bir yumak saç dökülüyor.
kafayı yiycem artık. yerlerde saç toplamaktan helak oldum.
geçen gün patronun masasından bile saçım çıktı, ceketime yapışacak senin yüzünden karı beni boşayacak diyo adam :roflol:

kimsecikler kalmamış..bugün kızımın bcg aşısı var...ateş ya da ağrı olmaması için önceden önlem aldınız mı?

ben almadım canım önlem falan.
ateşi 38,6'ya çıktı gene de vermedim ilaç. üzerindeki kalın şeyleri falan çıkardım öyle düşürdüm.
aşının ateşi sonuçta, hastalık falan değil diye ilaç vermek istemedim.

algor
ben aslında ateşi çıkmadan içirmeyecektim ama aşıdan 3-4 saat sonra kol bacak oynadıkça çok ağladı ağrısı oldu sanırım öyle içirdim2-3 kere
ateşi çıkınca telaş yapmam diyorsan içir zaten aşı ateşi olduğundan çabuk düşüyor

essmer benimdde öyle çanakkaleye gittim su değişikliğinden oldu diyordum ama arkadaşım dün söyledi benimde o dönemde çok dökülmüştü diye
hergün ev süpürüyorum herryer saç ya 6. ayda durmuş kel kalcaz galiba
bu arada 4. ya girmişsiniz hayırlı ola
ayaz hasta diye okumuştum sanki çok bakamadım bikaç gündür şimdi nasıl

anlıyorum...espirili ve aynı zamanda mantıklı gacısın vesselam...kaydirigubbakcemile3..

selam kızlar nasılsınız benimki ayağımda yine sabah koltukta yatıyodu iki dakka ellerimi yıkamaya gittim geldiğimde bir kusmuşki üst baş koltuk batmış yavrum yatarken nası çıkarttı o kadar eğer başı dümdüz olsaydı napıcaktı bilmiyorum nası toparlıycaktı alllah gerçekten koruyo meleklerimizi o kadar korktumki onu öyle görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…