benimki de hayatta yemez uyurken. ölsün açlıktan gene de uyuyorsa uyanmaz.
geçen yediğinin hepsini kustu sonra da uyudu. 4 saat oldu hala kalkmadı, dedim bayıldı açlıkta tıkiim ağzına biberonu.
zorla tıktım elimle de sıktım ağzına yok yutmuyor. ağzının kenarından sızıyor mamalar.
günaydın kızlar..bu sabah erkenciyiz oğlumla..ben uzun zamandır utkunn utkuda uyurken hayatta emmez ya,derin uyuduysa uyanmaz zatenki ağzını açsın.
kızlar bu 2. ayda kola yapılan verem asısının illa kabuk tutması gerekıyor mu? kabuk tutmadıysa aşı tutmamıstır gibi bi durum söz konusu olabılır mı? sizlerde kabuk tutmayan oldu mu?
canım Kuzeyinde aşısı kabuk tutmadı sadece minik bir kızarıklık var orada.illaki kabuk bağlayacak diye bişey demediler bize sağlık ocağından.
kabuk tutması şart diyil cnm ama o aşının izi olması lazım o yüzden koldan yapılıyo
bende korkutum tutmasımı gerekti diye bizimkide kırmızı demek sizdede öyle sevindimevet hante,bizimkinde kabuk tutmadi ama iz var.
hayır şekerim baktırmadım bi ara evde kendim baktım gene yüksekti sallamadım inankiaklıma takıldı ne zamandır soracağım unutuyorum hamileliği sırasında gebelik şekeri olan arkadaşlar sonradan şekerlerinize baktırdınızmı ben baktırmadım çokmu ihmalkarım acaba.
aynen bebekim aynen sempatiksalakcinnioferta,ben baktiridm aclik selerime.ama sanirim yukleme yapmak gerekiyormus(3 saatte nasıl dayanililir yaa hem de cocuk var artık
maşallah maşallah şekerimhosgeldi hante
benimkide saat 10dan beri uyuyo kalkmasını bekliyom
esmer bizimkininde saçları dökülüyo gülüm
yaa kızlar benim oğlumun saçları döküldü. mafoldumben
kafanın tepesi açıldı kabak gibi kaldı.
yanlardan tarayıp ortanın üzerini kapasam olar mı ki acaba. kaydirigubbakcemile3
sizinkilerde dökülüyor mu, basbayağı kel oldu benimki.
şimdi sling topiğine koyduğum fotoğrafa baktım da kaymak gibi çıkmış ortaya kelle akannehir
yaa kızlar benim oğlumun saçları döküldü. mafoldumben
kafanın tepesi açıldı kabak gibi kaldı.
yanlardan tarayıp ortanın üzerini kapasam olar mı ki acaba. kaydirigubbakcemile3
sizinkilerde dökülüyor mu, basbayağı kel oldu benimki.
şimdi sling topiğine koyduğum fotoğrafa baktım da kaymak gibi çıkmış ortaya kelle akannehir
kimsecikler kalmamış..bugün kızımın bcg aşısı var...ateş ya da ağrı olmaması için önceden önlem aldınız mı?
bcg aşısı hangisiydi canım:uhm:
gunaydinnnn
esmer benimkinin de yanlar gitti tepede kaldi uzun uzun.yatak surekli sac--tuy desem daha dogru:))
smh ya cocugu hastaneye goturmek istemiyorum.bu yukleme sirasinda hastanede beklemek sart mi?pek hareket ettirmemişlerdi beni yuklemede.oturttular bekleme odasinda oyle
bizimde saclar dkülüyo hacı
yer gök sac
gecen pokundan bile cıktı
ahh ahh sırma gibim saclarımız gidiyimi
üzüldüm şimdi :gitme:
ay bizimde yer gök saç oldu..şaşırdığımda bu çocukta ne kadar çok saç varmış dökül dökül bitmedi yaa:umursamaz:
julii pokundan nasıl çıktı ya..ben göremiyom hiç..bizimde geçen gün renkli battaniyesine yatırdım önce,sonrada dur birazda yüzüstü yat dedim bi iki debelendi bi baktım kuş yutmuş kedi gibi ağzının kenarlarından kıl tüy sarkıyo..nasıl temzilediğimi bilemedimbilmiyorumkismile
selam herkese nasıl herkes
ben çok uykucu bişey oldum kafayı kaldıramıyorum yataktan ya
bizimde az az dökülüyo saçlarımız
annelerden saçları dökülen varmı 4. ayda annedede ökülürmüş diye bişey duydum
verem aşısı 5. ayda falan kabuk tutuyo
dün akşam arkadaşşlara gittik oğlu 2.5 ay büyük bizden ay bi güzeldi herşeyi bilinçli yapıyo emekliyo az az yemeklere başlamışlar nidanın o hallerini düşüemişyorum şimdi bile bu kadar güzelken insan büyüdükçe hiç doyamaz heralde
algor istersen şurup içirip git ama ateş eskisi kadar çıkmıyor zaten ama gün içindeki haline bakıp ağrısı olursa yada 37.5 38 i geçincede verebilirsin
kimsecikler kalmamış..bugün kızımın bcg aşısı var...ateş ya da ağrı olmaması için önceden önlem aldınız mı?
ben almadım canım önlem falan.
ateşi 38,6'ya çıktı gene de vermedim ilaç. üzerindeki kalın şeyleri falan çıkardım öyle düşürdüm.
aşının ateşi sonuçta, hastalık falan değil diye ilaç vermek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?