2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gunaydın erken kalktık yıne uyudu benımkı aglaya aglaya uyuyamayacak dıye aklı cıkıyo sankı uyumasın dıye basında beklıyorum yarebbimmm yaaa

tamam canım...teşekkürler...opuyorumnanaktan..

gebelikte dökülmeyen saçlarmış bunlar.
benim gebelikte 4.aydan sonra hiç ama hiç dökülmemişti, şimdi acısı çıkıyor galiba.
sen bir de kapalıydın sanırım, dökülme daha fazla olabilir kafa derin havasız kaldığı için.
bu arada evet 4 aylık olduk. 2 aylık gösteren 4 aylık modeliyiz biz kaydirigubbakcemile3
burnu tıkalıydı öksürüğü de biraz artmıştı. hala aynı ama artış yok.
yani geçmedi ama artmaması beni rahatlattı biraz. herhalde hafif bir soğuk algınlığı sadece

anlıyorum...espirili ve aynı zamanda mantıklı gacısın vesselam...kaydirigubbakcemile3..

teveccühünüz bacım :kedi:

ucuz atlatmışınız canım.
bebişlerin başı sırtüstü yattıklarında bile mutlaka sağa ya da sola yatık olsun.
ben belinden itibaren yüksekte yatırıyorum Ayaz'ı her ihtimale karşı.
basbayağı bizim yattığımız kocaman yastıkta yatıyor herif.
sende belinden yükselti yap istersen canım. 45 derecelik falan bir açı.

öyle yapıyorum cnm çok dikkat ediyorum çünkü en korktuğum şey ama bizimki öyle hareketliki her durumda kafayı düzlemeyi başarıyo nası yapıyosa

rylai...bununla geçmiş olsun canım...bu dönemlerde dikkat etmemiz gerekiyor yatışlarına...

sağol cnm zaten yan yatıyodu o yüzdende koluna ve koltuğa çıkarmış ama ben ya tersi olsaydı diye düşündüm o yüzden çok ürperdim allaha emanet meleklerimiz yaa

verem aşısı canım
bizde yapmadı ateş..gerçi şimdiye kadar hiç bi alı yapmadı.
senin patron tam kafa dengiymişaklinialirimsmilebayıldımkaydirigubbakcemile3

ay onla geçmiş olsun canım..allah korusun meleklerimizi

Günaydin herkese biz yeni geldik doktordan bugün ilk hastaneden ciktiktan sonra evde ilk defa sütümü sagdim sol gögsümüm almiyor yusuf ben de süt iyice gitmesin diye sagdim 50 ml süt ckti biberonla iciridim.
mama veren arkadaslar 50 ml iyi mi bir meme icin, sagdigim sütü verdim bir de sag gögsümü emdi yatti ac kalmamistir ins.

günaydınn

ben bugün nuru doktora götürdüm

aslında haftaya gidecektik kilo kontrolü için sonra düşündüm ha 1 hafta ha 2 hafta ne farkeder bi de götürdüğüm doktora 10 gün içinde tekrar götürürsem muayene ücreti olan 9 lirayı ödüyorum

neyse randevuyu aldık doktor kızımı tarttı 5300 gr. boyu da 57.5 geldi 1 haftada 300 gr. 2.5 cm uzamış çok iyi dedi doktor

kalbini dinlerken nur doktorun suratına güldü durdu doktor çok sevimli bu çok güzel bi bebek maşallah sevildiğini anlıyo artık dedi

geçen hafta yaptırdığımız idrar tahlillerinin ikisi de temiz çıktı kaydirigubbakcemile2

geçen ay hastalandığı için kilo almamış şimdi çok iyi alıyor dedi
:ecrin_bebek:

canım dün kibeleye de söyledim sen de bir dene belki işe yarar.
sağ göğsünü emzirdiken sonra bebeği ters çevirme hiç.
aynı şekilde sol göğsünü ver. bebeğin ayakları senin koltukaltından sarkacak şekilde tut.
bu şekilde bebekler aynı göğsü emdiklerini sanıyorlarmış.
50 cc çok değil ama çok da az değil.
50 cc ondan alsa minimum 50-60 da öbüründen alsa yetmiştir ona bence.
aç kalsa huysuzlanırdı zaten.

ohh maşallah nur'a hoya.
bir haftada 300 gr 2,5 cm.
naptınız olm siz bebeye, lastik pompasıyla neyim mi şişrdiniz :roflol:

maşallah cnm bebişine

okudum dün yazdigini esmeralda ama benimki meme takintisinda degil sol gögsümden az süt geliyor o yüzden almiyor 2 emiyor bakiyorki öteki gögüs gibi saril saril degil agliyor sonra tekrar aliyor bakyoryine süt cok gelmiyor yine aglzini cekip agliyor. sag gögsüm cok büyüdü süt cok geliyor yusuf da alisti galiba sütün cok gelmesine.

cok iyi Hoyacim maasallah
bizimki 1 ayda yaklasik 900 gram almis, ilk aya nazaran kilo alimi düstü. belki de sol gögsümde süt azaldigi icin olabilir.

Hoya
Masallah Nur a güzel büyümüs böyle devam etsin.

Esmeralda
Aaa cok iyi fikir valla ben yazacaktim dün huy cikartti benimki sag memeyi almiyor halbuki solda az süt olurdu onu istemezdi simdi solu emiyor azda gelmiyor süt sadece solu 20 dak empi birakiyor sag meme fena oldu ya 2 kez zorlayarak verdim ama böyle zorla nereye kadar diye düsünyordum verdigin fikri deneyeceim benim oglan hoslanmiyor döndürülmekten illaki bitecek memedeki süt.

hoya maşallah nura
posicim anne süyüle mama bir değil
ane sütü daha doyurucudur
900 gramda cok iyi canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…