algor
ben aslında ateşi çıkmadan içirmeyecektim ama aşıdan 3-4 saat sonra kol bacak oynadıkça çok ağladı ağrısı oldu sanırım öyle içirdim2-3 kere
ateşi çıkınca telaş yapmam diyorsan içir zaten aşı ateşi olduğundan çabuk düşüyor
essmer benimdde öyle çanakkaleye gittim su değişikliğinden oldu diyordum ama arkadaşım dün söyledi benimde o dönemde çok dökülmüştü diye
hergün ev süpürüyorum herryer saç ya 6. ayda durmuş kel kalcaz galiba
bu arada 4. ya girmişsiniz hayırlı ola
ayaz hasta diye okumuştum sanki çok bakamadım bikaç gündür şimdi nasıl
algor
ben aslında ateşi çıkmadan içirmeyecektim ama aşıdan 3-4 saat sonra kol bacak oynadıkça çok ağladı ağrısı oldu sanırım öyle içirdim2-3 kere
ateşi çıkınca telaş yapmam diyorsan içir zaten aşı ateşi olduğundan çabuk düşüyor
essmer benimdde öyle çanakkaleye gittim su değişikliğinden oldu diyordum ama arkadaşım dün söyledi benimde o dönemde çok dökülmüştü diye
hergün ev süpürüyorum herryer saç ya 6. ayda durmuş kel kalcaz galiba
bu arada 4. ya girmişsiniz hayırlı ola
ayaz hasta diye okumuştum sanki çok bakamadım bikaç gündür şimdi nasıl
anlıyorum...espirili ve aynı zamanda mantıklı gacısın vesselam...kaydirigubbakcemile3..
selam kızlar nasılsınız benimki ayağımda yine sabah koltukta yatıyodu iki dakka ellerimi yıkamaya gittim geldiğimde bir kusmuşki üst baş koltuk batmış yavrum yatarken nası çıkarttı o kadar eğer başı dümdüz olsaydı napıcaktı bilmiyorum nası toparlıycaktı alllah gerçekten koruyo meleklerimizi o kadar korktumki onu öyle görünce
ucuz atlatmışınız canım.
bebişlerin başı sırtüstü yattıklarında bile mutlaka sağa ya da sola yatık olsun.
ben belinden itibaren yüksekte yatırıyorum Ayaz'ı her ihtimale karşı.
basbayağı bizim yattığımız kocaman yastıkta yatıyor herif.
sende belinden yükselti yap istersen canım. 45 derecelik falan bir açı.
rylai...bununla geçmiş olsun canım...bu dönemlerde dikkat etmemiz gerekiyor yatışlarına...
bizde yapmadı ateş..gerçi şimdiye kadar hiç bi alı yapmadı.verem aşısı canım
senin patron tam kafa dengiymişaklinialirimsmilebayıldımkaydirigubbakcemile3sen ortayı uzatıp yanları gizlersin kaydirigubbakcemile3
o zaman senin kız dökülen saçları yemiş anacım. akannehir
başka türlü tıçında kılın ne işi var
kuş yutmuş kedi gibi mi :roflol: :roflol:
rüzgar ben kel kalacağım sanırım. mafoldumben
dökülen saça inanamazsın. akannehir
evde saçım açık gezmiyorum hala çocuğun ağzından saçlarımı topluyorum.
banyodan sonra bildiğin bir yumak saç dökülüyor.
kafayı yiycem artık. yerlerde saç toplamaktan helak oldum.
geçen gün patronun masasından bile saçım çıktı, ceketime yapışacak senin yüzünden karı beni boşayacak diyo adam :roflol:
selam kızlar nasılsınız benimki ayağımda yine sabah koltukta yatıyodu iki dakka ellerimi yıkamaya gittim geldiğimde bir kusmuşki üst baş koltuk batmış yavrum yatarken nası çıkarttı o kadar eğer başı dümdüz olsaydı napıcaktı bilmiyorum nası toparlıycaktı alllah gerçekten koruyo meleklerimizi o kadar korktumki onu öyle görünce
Günaydin herkese biz yeni geldik doktordan bugün ilk hastaneden ciktiktan sonra evde ilk defa sütümü sagdim sol gögsümüm almiyor yusuf ben de süt iyice gitmesin diye sagdim 50 ml süt ckti biberonla iciridim.
mama veren arkadaslar 50 ml iyi mi bir meme icin, sagdigim sütü verdim bir de sag gögsümü emdi yatti ac kalmamistir ins.
günaydınn
ben bugün nuru doktora götürdüm
aslında haftaya gidecektik kilo kontrolü için sonra düşündüm ha 1 hafta ha 2 hafta ne farkeder bi de götürdüğüm doktora 10 gün içinde tekrar götürürsem muayene ücreti olan 9 lirayı ödüyorum
neyse randevuyu aldık doktor kızımı tarttı 5300 gr. boyu da 57.5 geldi 1 haftada 300 gr. 2.5 cm uzamış çok iyi dedi doktor
kalbini dinlerken nur doktorun suratına güldü durdu doktor çok sevimli bu çok güzel bi bebek maşallah sevildiğini anlıyo artık dedi
geçen hafta yaptırdığımız idrar tahlillerinin ikisi de temiz çıktı kaydirigubbakcemile2
geçen ay hastalandığı için kilo almamış şimdi çok iyi alıyor dedi
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?