ohh maşallah nur'a hoya.
bir haftada 300 gr 2,5 cm.
naptınız olm siz bebeye, lastik pompasıyla neyim mi şişrdiniz :roflol:
maşallah cnm bebişine
hoya maşallah Nura ne güzel büyümüş bir haftada.
cok iyi Hoyacim maasallah
bizimki 1 ayda yaklasik 900 gram almis, ilk aya nazaran kilo alimi düstü. belki de sol gögsümde süt azaldigi icin olabilir.
Hoya
Masallah Nur a güzel büyümüs böyle devam etsin.
Esmeralda
Aaa cok iyi fikir valla ben yazacaktim dün huy cikartti benimki sag memeyi almiyor halbuki solda az süt olurdu onu istemezdi simdi solu emiyor azda gelmiyor süt sadece solu 20 dak empi birakiyor sag meme fena oldu ya 2 kez zorlayarak verdim ama böyle zorla nereye kadar diye düsünyordum verdigin fikri deneyeceim benim oglan hoslanmiyor döndürülmekten illaki bitecek memedeki süt.
hoya maşallah nura
posicim anne süyüle mama bir değil
ane sütü daha doyurucudur
900 gramda cok iyi canım maşallah
Emzirirken saclari dökülen varsa benim büyük oglanda kafamda sac kalmamisti zaten ince telli bu sefer akillandim sac icin cinko haplari var ordada eczaneye sorsaniz yada cildiyeye gitsenizde verir doktor bu sefer bi tel yok yerlerde.Sac süpürmekten gina gelmisti bana gecen sefer.Birde mümkünse sürekli yikamayin bu dönem saclari hormonlar degisiyor ya her gün yikamayin mesela .
Birde sorum var size cok önceden duydugum bir sey ama nerden duydum hatirlamiyorum.Emzirirken anne sütü yetmiyorsa regl olunuyormus.Büyük oglanda hatirlamiyorum 6 aydan sonra olmustum sanirim ek gidaya gecmistik ama bu sefer hapa erken basladim iki gündür kücük kücük leke var dün gecede migrenim tuttu.Hamilelik boyunca olmayan migren gece berbat etti beni kesin regl olacagim bu günlerde.Sütüm faydali olmazmi gene ya( Bu sefer haplarin becerisi bu ama prospektüsü okuyorum hapin sütün verimini bozmuyor diyor adamlarda yalan yazacak halleri yok ya oraya .Kafaya taktim sabah sabah ya baslamasamiydim ben bu haplara acaba (((
selam kızlar
benimde sizlere bir kaç sorum olcak,fikirlerinize ihtiyacım var
1- bebeğim memede hep uyuyup kalıyor,ikincisi hep kalıyor.sizlerdede aynı mı?
2-tek göğsümü 20 dak.veriyorum hoş 10.dakikada uyuyupkalıyor,süresi nasıl sizce?
3-bebeğim 3960 doğdu, şuan 50 günlüğüz ve kilosu 4350 falan.çok az değilmiacaba benim sütüm yetmiyormu?
4-ve bebeğimin buroşları doluymuş,yani balgam var.evdende hiç çıkmıyoruz,bu balgam sadece üşütmeklemi ortaya çıkar.dr.balgam sökücü verdi,ama bi açıklama yapmadı.bebeğim sürekli öksürüyor onu öyle gördükçe içim acıyor.varmı aranızda bebeğnin böyle bir sorunu olan?
ocak ayının son bebeği benim galiba.sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.şimdiden çok sağolun..:1rolleyes:
Sevcan35
Masallah güzel kiloyla dogmus ama ilk 2 hafta ne kadar kilo kaybetti?
selam kızlar
benimde sizlere bir kaç sorum olcak,fikirlerinize ihtiyacım var
1- bebeğim memede hep uyuyup kalıyor,ikincisi hep kalıyor.sizlerdede aynı mı?
2-tek göğsümü 20 dak.veriyorum hoş 10.dakikada uyuyupkalıyor,süresi nasıl sizce?
3-bebeğim 3960 doğdu, şuan 50 günlüğüz ve kilosu 4350 falan.çok az değilmiacaba benim sütüm yetmiyormu?
4-ve bebeğimin buroşları doluymuş,yani balgam var.evdende hiç çıkmıyoruz,bu balgam sadece üşütmeklemi ortaya çıkar.dr.balgam sökücü verdi,ama bi açıklama yapmadı.bebeğim sürekli öksürüyor onu öyle gördükçe içim acıyor.varmı aranızda bebeğnin böyle bir sorunu olan?
ocak ayının son bebeği benim galiba.sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.şimdiden çok sağolun..:1rolleyes:
dr un ne dedi kilo alımına canım.memede uyuması normal..o istedikçe sen ver memeyi.
balgam bizdede var ama öksürmüyo..kakasından çıkıyo hep..bizim kakalar sümüksü.ama burun tıkanıklığı ve balgam üşüdüğü için olmazmış ev çok sıcak olduğu için olurmuş..
bizim ev çok sıcak oluyo şu anda hiç bişey yanmıyo 25 derece yazın napcaz bilmem
CANIM benim oğlumdada bronşit başlangıcı var aynen senin dediğin belirtiler ondada var ilaç ve şurup veriyorum şuanda ve bu salgın gibi bişeymiş çok ufak bebekte varmış.neyapacağımı bende bilemedim bir de paşam yüzüme bakıyor yardım et anne der gibi içim gidiyor bende evden dışarıya çıkarmadım ama nasıl oldu böyle bilemiyorum
kızlar sizin bebişler uyanıkken ne yapıo benimki ille kucak isiyo öyle oturmakta yok kucakta dolaşcaz yeni yeni odası ilgisini çekmeye başladı yatağına yatırıyorum 15 dakka etrafı seyrediyo sonra başlıyo mızmızlanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?