- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
teyzoşlar biz geldik aşılarımızı olduk ateş henüz çıkmadı inş.çıkmaz şimdi uyuyo arada uyanıp mızlanıyo geri uyuyo kıyamam aşı yerleri acıyo sanırım
2.ay kilomuz 6800 olmuş ama kıyafetle tartıldık üstümüz çok kalın değildi kaç gr gelir kıyafetler ve bez acaba
boyumuzda 59 cm olmuş maşallah tosuncuğuma
evet ya üşütmesi imkansız evden çıkardığım yok.ama ev 26 derecenin altına inmiyor,sanırım evet sıcaktan galiba.ahh bunu bi ev halkına anlatamadım ki.benim evim klimalı kayınvalidem senin evde üşür çocuk diye kendi evinde yatıyo bebem ben emzirmeye iniyom geceleri.offffff
bir sürü alıntı yapmıştım elektrikler kesildi hepsi gitti sinir oldum
son okuduklarımdan aklımda kalanlar
hoya maşallah nur çok güzel kilo almış işin formülü nedir bana bi deyiver
sevcan kilo konusunda dr normal dediyse endişelenme canım
kızlar sizin bebişler uyanıkken ne yapıo benimki ille kucak isiyo öyle oturmakta yok kucakta dolaşcaz yeni yeni odası ilgisini çekmeye başladı yatağına yatırıyorum 15 dakka etrafı seyrediyo sonra başlıyo mızmızlanmaya
evet insanın içi parçalanıyor yaa.Allahım şöyle sağlıkla bi büyüseler:Saruboceq:
Aynen benimki de biraz tepesinde duran oyuncaklara bakiniyor mirildaniyor aglayinca aliyorum artik kucagima zaten düne kadar uyumuyordu cok ugrastiriyordu beni
aynen canım uyanıkken sürekli mızırdanıyo kucak istiyoobilmiyorumkismile
bana doktor kulak dısına cıkanları al dedikızlar bebelerin kulak temizliğini ıslak mendille yapın çok rahat oliyi kadir tuğcudan duydum
sakın canım yaaevet ya üşütmesi imkansız evden çıkardığım yok.ama ev 26 derecenin altına inmiyor,sanırım evet sıcaktan galiba.ahh bunu bi ev halkına anlatamadım ki.benim evim klimalı kayınvalidem senin evde üşür çocuk diye kendi evinde yatıyo bebem ben emzirmeye iniyom geceleri.offffff
ben bebek arabasına koyuyom öyle bakınıyo etrafa akşamları baba gelince bana kalmıyo zatenkızlar sizin bebişler uyanıkken ne yapıo benimki ille kucak isiyo öyle oturmakta yok kucakta dolaşcaz yeni yeni odası ilgisini çekmeye başladı yatağına yatırıyorum 15 dakka etrafı seyrediyo sonra başlıyo mızmızlanmaya
maşallah demireteyzoşlar biz geldik aşılarımızı olduk ateş henüz çıkmadı inş.çıkmaz şimdi uyuyo arada uyanıp mızlanıyo geri uyuyo kıyamam aşı yerleri acıyo sanırım
2.ay kilomuz 6800 olmuş ama kıyafetle tartıldık üstümüz çok kalın değildi kaç gr gelir kıyafetler ve bez acaba
boyumuzda 59 cm olmuş maşallah tosuncuğuma
neden moralin bozuldu canım anlayamadımkızlar bende dünoğlumu doktora götürdüm. tokattaki doktor kıyafetleri ile tarttıyordu 17 gün önce 5500 gelmişti. burada sadece bezi ile tarttı e 5600 geldi boyumuz 62 cm olmuş. doktor bişey demedi.ağlaması yok. doymasa ağlar herhalde.moralim bozuldu
bizimde hep burunlar tıkalı idi doktor sinomarin verdi kıs bebeği ondan dedi vede sıcaktanselam kızlar
benimde sizlere bir kaç sorum olcak,fikirlerinize ihtiyacım var
1- bebeğim memede hep uyuyup kalıyor,ikincisi hep kalıyor.sizlerdede aynı mı?
2-tek göğsümü 20 dak.veriyorum hoş 10.dakikada uyuyupkalıyor,süresi nasıl sizce?
3-bebeğim 3960 doğdu, şuan 50 günlüğüz ve kilosu 4350 falan.çok az değilmiacaba benim sütüm yetmiyormu?
4-ve bebeğimin buroşları doluymuş,yani balgam var.evdende hiç çıkmıyoruz,bu balgam sadece üşütmeklemi ortaya çıkar.dr.balgam sökücü verdi,ama bi açıklama yapmadı.bebeğim sürekli öksürüyor onu öyle gördükçe içim acıyor.varmı aranızda bebeğnin böyle bir sorunu olan?
ocak ayının son bebeği benim galiba.sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.şimdiden çok sağolun..:1rolleyes:
Emzirirken saclari dökülen varsa benim büyük oglanda kafamda sac kalmamisti zaten ince telli bu sefer akillandim sac icin cinko haplari var ordada eczaneye sorsaniz yada cildiyeye gitsenizde verir doktor bu sefer bi tel yok yerlerde.Sac süpürmekten gina gelmisti bana gecen sefer.Birde mümkünse sürekli yikamayin bu dönem saclari hormonlar degisiyor ya her gün yikamayin mesela .
Birde sorum var size cok önceden duydugum bir sey ama nerden duydum hatirlamiyorum.Emzirirken anne sütü yetmiyorsa regl olunuyormus.Büyük oglanda hatirlamiyorum 6 aydan sonra olmustum sanirim ek gidaya gecmistik ama bu sefer hapa erken basladim iki gündür kücük kücük leke var dün gecede migrenim tuttu.Hamilelik boyunca olmayan migren gece berbat etti beni kesin regl olacagim bu günlerde.Sütüm faydali olmazmi gene ya( Bu sefer haplarin becerisi bu ama prospektüsü okuyorum hapin sütün verimini bozmuyor diyor adamlarda yalan yazacak halleri yok ya oraya .Kafaya taktim sabah sabah ya baslamasamiydim ben bu haplara acaba (((
bi aşkitımun kine sinir oluyorum bide şimdi sevcanın kine sinir oldum
ben okurken orda kalıyosunuz sandım şimdi anladım bebek yukarda sen evinde
ya canım niye bırakıyosun al yavrunu yanına bırak kötümü olcaksınız ne olursa olsun onun çocuğumu senin çocuğunmu
bana ihtiyacı var de hatta hiç biey demene gerek yok açıklama yapman gerekmiyo senin yavrun ve senin yanında olmalı
başa belamı bunlar
ben haftada 2 kere görüyorum dayanamıyorum bazı şeylerine sürekli nasıl tahammül ediyorsunuz Allah yrdımcınız olsun
dün akşam bi yerdeydik uğrayaoım dedik uyuyan çocuğmu uyandırdı bide 40 kere dedim çok uykusuzdu arabada uyuyakaldı diye
huysuzlanıncada yazık ya çok uykusu var diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?