2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maasallah esra kilonuz da boyunuzda cok iyiymis
Bizim asilarimiz 4. ayda baslicakmis daha asi olmadik

canım geçmiş olsunama çok saçma NEDEN EVİNDE YATIRMIYORSUN
yazın da sizin ev sıcak der götürür
hem sen evinde üşümüyosan beben hiç üşümez

zati kaç gündür bişeyler oliyi sen yazamiyin sced zoru var kknin senle

sırrı mı ne söyleyem mi çok hasta etçen sonra da iyiloeşçek

kızlar bebelerin kulak temizliğini ıslak mendille yapın çok rahat oliyi kadir tuğcudan duydum

aynen canım uyanıkken sürekli mızırdanıyo kucak istiyoobilmiyorumkismile

sevcan bebeğini yanında yatır sana ihtiyacı var neden kaynanana gönderiyosun yaa ben çocuğumun kıpırdanmasına bile zıplıyorum gidiyorum başına üstünü düzeltiyorum terledimi üşüdümü kontrol ediyorum allah zorunluluk vermesin de asla başkasının evine bırakıp rahat uyuyamam doğrusu...

Son düzenleme:
esra maşallah bebişine. kıyafetleri ben 100 gr hesaplıyorum hep.
sevcan gönderme bebeğini yaa olur mu öyle şey.

uyuyakalmışım ben demin, neyse yakalanmadan uyandım. bilmiyorumkismile
gözlerim kapanıyor bitsin şu gün artık

kızlar bebelerin kulak temizliğini ıslak mendille yapın çok rahat oliyi kadir tuğcudan duydum
bana doktor kulak dısına cıkanları al dedi
top top cıkıyı
kulak deliğine asla yaklasma didi

sakın canım yaa
ne işi var orda sen yukarda bebek kaynanada
yok canım cok yanlıs bebeğin senin kokuna ihtiyacı var

ben bebek arabasına koyuyom öyle bakınıyo etrafa akşamları baba gelince bana kalmıyo zaten
maşallah demire
neden moralin bozuldu canım anlayamadım
bu arada maşallah bebişine

bizimde hep burunlar tıkalı idi doktor sinomarin verdi kıs bebeği ondan dedi vede sıcaktan
sütünün yetip yetmediğini ancak doktorun söyler

meltem bence sen bu hapı bırak bacım

sevcan bencede bebeğin kesinlikle anne yanında olması gerek ben kayınvaldemle kötü olma pahasına bile kabul etmem böyle bişeyi neden üşüsünki 26 derece çok bile sen al bebişini yanına

bi aşkitımun kine sinir oluyorum bide şimdi sevcanın kine sinir oldum
ben okurken orda kalıyosunuz sandım şimdi anladım bebek yukarda sen evinde
ya canım niye bırakıyosun al yavrunu yanına bırak kötümü olcaksınız ne olursa olsun onun çocuğumu senin çocuğunmu
bana ihtiyacı var de hatta hiç biey demene gerek yok açıklama yapman gerekmiyo senin yavrun ve senin yanında olmalı

başa belamı bunlar
ben haftada 2 kere görüyorum dayanamıyorum bazı şeylerine sürekli nasıl tahammül ediyorsunuz Allah yrdımcınız olsun
dün akşam bi yerdeydik uğrayaoım dedik uyuyan çocuğmu uyandırdı bide 40 kere dedim çok uykusuzdu arabada uyuyakaldı diye
huysuzlanıncada yazık ya çok uykusu var diyo

Son düzenleme:

bu uyandırma huyu herkeste var cnm benimkiler çok iyidir ama bebek söz konusu olunca bi değişik oluyolar geçen gün kayınpederim kayınvaldemle beni bi yere götürüyo öykü durmuyo arabada çok ağlıyo biraz emzirdim uyuya kaldı ben gözünün içine bakıyorum uynamasın die kayınpederim uyandırmak için elinden geleni yaptı :umursamaz:

mrblar bende ocakta doğum yaptım sanırım herkes aynı dertten müzdarip söz konusu bebeklerimiz olunca herkesi silip atabilirz bence bende oğlumun eline eldiven giydirdikce kaynanam çıkarıo bi dahada çok zor giydirorum elini merak ediomuş sanki çocugun eli 2 saat içinde büyücek

Tutku
Masallah Utku ya canim ya tombik tombik ne güzel icim rahatladi valla bu haplar kötü ama su anda tek secenegim o yani kötünün iyisi durumundayim.Feci sinir yapiyor sorma kimseylede kapismadigim icin bu sefer migren olarak geri dönüyor bana

Sevcancim
Ben bilmiyordum cok gecmis olsun o zaman hic karisma bi ay kadar memende yatsin bebisin ihtiyaci var demekki. Düzen takintisi yapma nasil olsa cocuklarda aksam yaptigin düzen sabaha kadar dayaniyor :)) Kilo icin ben eve digital terazi aldim haftada bi kez sabahlari ikizde soyunuyoruz önce ben tartiliyorum sonra bebisi aliyorum kucagima aradaki farkli alinca kilosunu buluyorum.Özelliklede sabah tuvaletimizi yaptiktan sonra tartiliyorum hem ben zayiflamis görünüyorum hemde onun gercek kilosunu bulmaya calisiyorum.

kıslar bebeklerin burnu tıkanıksa ilaç yerine anne sütü damlatın bikaç damla sonra aspratörle çekin tertemiz oluyor ben hep öyle yapıyorum

şimdilik obez, 2011 de lopez
Allah seni ne etmeye kız Juli delikafadulden
çatladım gülmekten
delüüülaelaelaelaelae

dilekcim
Hosgeldin aramiza.Burdada eldiven vermiyor doktorlar ilk oglumda giydirmistim bunda giydirmiyorum canim.Daha arada iyi kötü hic bi fark göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…