mrblar bende ocakta doğum yaptım sanırım herkes aynı dertten müzdarip söz konusu bebeklerimiz olunca herkesi silip atabilirz bence bende oğlumun eline eldiven giydirdikce kaynanam çıkarıo bi dahada çok zor giydirorum elini merak ediomuş sanki çocugun eli 2 saat içinde büyücek
kıslar bebeklerin burnu tıkanıksa ilaç yerine anne sütü damlatın bikaç damla sonra aspratörle çekin tertemiz oluyor ben hep öyle yapıyorum
yaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
canım ben chicco falan almadım arkadaşım getirmişti hepsi aynı hemen hemen zaten bebkler burunlarına dokunulmasından pek hoşlanmıyorlar ağızdan nefes alamadıkları için korkuyorlar sanırım.. dediğim gibi anne sütünden yarım çay kaşığı damlat deliğe sonra aspratörle 2 saniyeni almaz pisliği çıkarman yerimsenibenyaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
eymende ateş yapmadı şükür doktor yarım ölçek calpol ver eve gidince demişti, ben vermedim ateşi çıkmadan ilacı dayamak istemedim, sürekli ölçtüm popodan gece 2 gibi 37.9 oldu ozaman yarım çay kaşığı verdim yarım saate 36.7 ye düştükaydirigubbakcemile5kızlar bugün aşılarımız vardı
çok ağladı yavrum
3 tane aşı yaptılar
inşallah ateşlenmez
sizinkiler ateşlendi mi
fitil mi koydunuz
bide sağlık ocağındaki hemşirelerin hepsi tepeme üşüştü
Eren'i emzirdik
göğsümden süt gelmeye başladı tekrar
canım bence yanlışş çünkü o çubuklar ister istemez tüy bırakır içerde bide zeytinyağı kolay giden bişey değil yapış yapış olur kaşındırır burnunu, dediğim gibi sütü deneyin yerimsenibenben burun aspiratörüyle yapamadım
kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp öyle temizliyorum oğlum uyurken
acaba yanlış mı yapıyorum
slm kızlar. kaynana işgalinin önünü kestim çok şükür. 1 haftadır bizdeler de ev buldular. 2 hafta daha bizde olacaklar sonra yaşasın özgürlük. ama bende ne sinir kaldı ne bişi temelli kalmalarını düşünemiyorum. cinnet geçirip gece hepsini kesebilirim :)
birde size birşey sorcam doğumdan sonra 20 gün regli oldum sonra 25 gün sonra tekrar oldum 4-5 gün sürdü. 15 gün sonra yine regli oldum ve 2 haftadır devam ediyor him bitecek gibide değil sanki. böyle uzun regli olanınız varmı acaba?
aramıza hoşgeldin taze annee :)
aslında kaynanan iyi yapıyor elleri açık kalsa iyi olur artık yavaş yavaş dokunmaya ağzına götürmeye başlamalı bişeyleri, bence çıkar canımm
benim doğumdan sonra 42 gün sürdü bidaha da regl olmadım olsam da rahatlasam yaa testte yaptım ama yinede korkuyorummmeyvahedigeldismile
benim doğumdan sonra 42 gün sürdü bidaha da regl olmadım olsam da rahatlasam yaa testte yaptım ama yinede korkuyorummmeyvahedigeldismile
sevcan hoşgeldin canım
neden emzirmeyi bırakmıştınki
ıyosben burun aspiratörüyle yapamadım
canım ben chicco falan almadım arkadaşım getirmişti hepsi aynı hemen hemen zaten bebkler burunlarına dokunulmasından pek hoşlanmıyorlar ağızdan nefes alamadıkları için korkuyorlar sanırım.. dediğim gibi anne sütünden yarım çay kaşığı damlat deliğe sonra aspratörle 2 saniyeni almaz pisliği çıkarman yerimseniben
hımm bide öyle deniyim cnm
mrblar bende ocakta doğum yaptım sanırım herkes aynı dertten müzdarip söz konusu bebeklerimiz olunca herkesi silip atabilirz bence bende oğlumun eline eldiven giydirdikce kaynanam çıkarıo bi dahada çok zor giydirorum elini merak ediomuş sanki çocugun eli 2 saat içinde büyücek
aşitom iyi sizleri çok özlüyo haber veriyorum sürekli
2. ay aşılrını oldular ömerin uykuları biraz biraz düzene girmeye başladı
süğrekli emmek istiyodu huzuesuzdu 1-2 öğün mama veriyo şimdi daha iyiler
ama kayınvalidesi bi acayip sürekli onda ve hiç biş yapmıyo aşktom yapıyo yıkıyo ediyo o oturuyo eğer eşi evdeyse o zzaman yardım ediyo kıza
bide gece onlarda kalıyo ev zateb sobalı aynı odada yatıyolar eşi evde olduğu sürece kaynanada orda
bİde evi üst kat ama gitmiyo
yaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
kızlar bugün aşılarımız vardı
çok ağladı yavrum
3 tane aşı yaptılar
inşallah ateşlenmez
sizinkiler ateşlendi mi
fitil mi koydunuz
Eren'i emzirdik
ben otri bebe kullanıyom cok rahat kendin cekiyorsun ayarlıyorsun nefesinleyaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
ne güzel bir haber tekrar emzirmeye basladın he cok sevindim canımkızlar bugün aşılarımız vardı
çok ağladı yavrum
3 tane aşı yaptılar
inşallah ateşlenmez
sizinkiler ateşlendi mi
fitil mi koydunuz
Eren'i emzirdik
bnce yapma canımben burun aspiratörüyle yapamadım
en doğrusuda cıkartmak canımmrblar bende ocakta doğum yaptım sanırım herkes aynı dertten müzdarip söz konusu bebeklerimiz olunca herkesi silip atabilirz bence bende oğlumun eline eldiven giydirdikce kaynanam çıkarıo bi dahada çok zor giydirorum elini merak ediomuş sanki çocugun eli 2 saat içinde büyücek
şimdilik obez, 2011 de lopez
Allah seni ne etmeye kız Juli delikafadulden
çatladım gülmekten
delüüülaelaelaelaelae
bende otri bebe kullanıyorum..utku seviyo valla gülüyo ben burnunu temizlerkenzemuszemusyaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
slm kızlar. kaynana işgalinin önünü kestim çok şükür. 1 haftadır bizdeler de ev buldular. 2 hafta daha bizde olacaklar sonra yaşasın özgürlük. ama bende ne sinir kaldı ne bişi temelli kalmalarını düşünemiyorum. cinnet geçirip gece hepsini kesebilirim :)
birde size birşey sorcam doğumdan sonra 20 gün regli oldum sonra 25 gün sonra tekrar oldum 4-5 gün sürdü. 15 gün sonra yine regli oldum ve 2 haftadır devam ediyor him bitecek gibide değil sanki. böyle uzun regli olanınız varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?