Kızlar benim oğlumun çoğu giysisi artık küçük geliyo
hele bazı giysilerini hiç giydiremedim, dün çıkardık giydirelim diye
minnacık kalmışlarfisfisfis
kızlar bugün aşılarımız vardı
çok ağladı yavrum
3 tane aşı yaptılar
inşallah ateşlenmez
sizinkiler ateşlendi mi
fitil mi koydunuz
bide sağlık ocağındaki hemşirelerin hepsi tepeme üşüştü
Eren'i emzirdik
göğsümden süt gelmeye başladı tekrar
ben burun aspiratörüyle yapamadım
kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp öyle temizliyorum oğlum uyurken
acaba yanlış mı yapıyorum
slm kızlar. kaynana işgalinin önünü kestim çok şükür. 1 haftadır bizdeler de ev buldular. 2 hafta daha bizde olacaklar sonra yaşasın özgürlük. ama bende ne sinir kaldı ne bişi temelli kalmalarını düşünemiyorum. cinnet geçirip gece hepsini kesebilirim :)
birde size birşey sorcam doğumdan sonra 20 gün regli oldum sonra 25 gün sonra tekrar oldum 4-5 gün sürdü. 15 gün sonra yine regli oldum ve 2 haftadır devam ediyor him bitecek gibide değil sanki. böyle uzun regli olanınız varmı acaba?
burnuna serum fizyolojik aldım ben adı fizyoljik gifrer bi gün kullanın yazıyor ama doktor iyi muhafaza edersen 3 4 gün kullanırsın dedi nası muhafaza etçem ki ben
Kızlar doğum paranızı aldınız mı
ben 15-20 gün sonra alıcam
sorma ben doğumdan sonra kaç posta alışveriş yaptım bi daha..çok çabuk küçülüyolar.
hele benimki şu anda 9-12 ay kıyafetleri giyiyo..akannehirakannehirakannehir
sütüm çok az geliyodu
doymadığı için ağlıyodu çok
bizde mama vermeye başlamıştık
mama verince de sütümü hiç sağmadım
sütümü sağmadığım için de babanemle kaynanam artık sadece mama ver, sütün durgun dediler
ama bugün sağlık ocağındaki hemşireler zorla emzirttiler
az geliyo ama olsun
sen emziriyo musun
bende bugün gittim raporlarımı götürmeye erken doğum yaptığım için bir kısmını kemsişler zaten 10 gün sonra alabilirmişim inşallah tabi
otribebe nası kullanılıyo aspiratörü sıkıp burnun içine sokunca bırakıyosun içine çekiyo havayla pisliği bendeki öyle ama bi kerede çekmiyo işte bazen
canım afedersin ama senin babaannemn de kayınvaliden de çok cahiller
ne demek sütün duru deyip emzirtmemek her annenin sütü bir olmaz bebeye göre üretilir
sen dinleme onları yaa çok kızdım şimdi size
2 sene emzirmemiz lazım bebeklerin hakkı yoksa ahirette hakkını nasıl ödeyeceksin bebeğinin
valla ben tıpasını kafasına takıp bebeğin çekmecesine koyuyorum.
süper muhafaza oluyorlar :lepi:
seninki zaten şahsına münhasır.
benimki de new baby giymeye başladı artık.
56 cm'e terfi ettik.
nan sakın utkuyu ayazın yanına koyma, ezer minik adamımı allaaaama akannehir
benimki de erken doğum canım.
onun için sadece 8 haftalık ücretten yararlanabiliyoruz.
oh valla ben rahatladım şu kaynananların sende kalmamasına:lepi:
benim doğumdan sonra 20 gün sürdü kanama..bi ay sonra adet oldum.20 gün sonra yine oldum.ama eski düzene döndü benimki 2 3 gün sürüyo benim.seninde düzene girer heralde.girmezse sorarsın doktoruna
süper çok sevindim senin adına.
başına çöreklenmediler iyi olmuş.[/B]
oyyy, anladım canımmm.. tak ozaman kıyamammm, nie erken doğduuhoşbuldukcanım benim oğlum prematüre yani ne giydirsem büyük gelio ellerine eldiven takmazsam eğer kollarını içine çekio ve daha sonrada ağlıo çıkaramayınca mecburen takıorum yani
valla nolur nolmaz die korkiombenimde doğumdan sonra 50 gün sürdü kanamam 10 geçmişti bugün yine başladı sanırım bu kez regl oldum birde doğumdan sonra regl olana kadar hamile kalınmaz die biliorum ben
olmak daha iyi yaa rahatlıyo insanolmakmı iyi olmamakmı bilemedim. ama oğlumda olmayan pişikler bende oldu malesef artık yeteeerrrrrr mafoldumben
bende daha alamadım, haftaya alırım belkiKızlar doğum paranızı aldınız mı
aynen hiçbişeyi kalmadısorma ben doğumdan sonra kaç posta alışveriş yaptım bi daha..çok çabuk küçülüyolar.
hele benimki şu anda 9-12 ay kıyafetleri giyiyo..akannehirakannehirakannehir
ben 34 haftalıkken doğum yaptım doğum iznide 32den başlaıdığı için ordaki 2 haftayıda alıcamhihoyyyt
sağol valla ama neler yaşandı ikna olana kadar onuda gel bana sor. belkide stresten bitmiyo reglim bilemiyorum.
ben aldım canım 2 gün önce
çörekleneceklerdi zor atlattım valla. işte o bakarmış çocuğa bende işe rahat gidermişim. eşime dedim bakamaz bakmaz kabiliyetsizdir benim kaynanam. eşimde daha neler dedi iki tane çocuk büyütmüş neden bakamasın hem sende dinlenirsin bi düşün istersen dedi. peki deneyelim dedim. doğum paramı almaya giderken kaynanama bıraktım çocuğu. 20 dk sonra arıyo çabuk gelin çok ağlıyo bu susmuyo. telefondan ses nasıl geliyodu varya aşı olurken o kadar ağlamıyo çocuk. eşim delirdi tabi 20 dk bakamıyosun bütün gün nasıl bakacaksın diye :))) neyse uzatmayayım sonuçta ben kazandım onlarda ev buldular sadece 1-2 hafta daha dişimi sıkmam lazım zemuszemus
tabi sütü olmayanlar alınmasın yaa olup da emzirmeyenlere diyom kırılırım bk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?