canım otribebenin borusunun ucunda bi aparat var.
onu ağzına alıp yaradana sığınıp içine çekiyorsun.
senin nefesinin kuvvetiyle oranda bebenin burnundakileri çekiyor.
ama merak etme ağzına dolmazlar arada sünger var :roflol:
yaa blueness iyi olmuş inş. taşınsınlar hemen sen de kurtul
canım afedersin ama senin babaannemn de kayınvaliden de çok cahiller
ne demek sütün duru deyip emzirtmemek her annenin sütü bir olmaz bebeye göre üretilir
sen dinleme onları yaa çok kızdım şimdi size
2 sene emzirmemiz lazım bebeklerin hakkı yoksa ahirette hakkını nasıl ödeyeceksin bebeğinin
canım otribebenin borusunun ucunda bi aparat var.
onu ağzına alıp yaradana sığınıp içine çekiyorsun.
senin nefesinin kuvvetiyle oranda bebenin burnundakileri çekiyor.
ama merak etme ağzına dolmazlar arada sünger var :roflol:
slm kızlar bıraz geçmişe bakıp geldim..
hoya maşallah canım kızına nasıl almış iki haftada o kadar kilo bizede söyle formülünü
sevcan35 ben gece yanımda yatarken bile kaç defa kontrol ediyorum ağzına yorganmı geldi kustumu bişey oldumu diye neden bebegini başka evde yatırıyorsun hem kendi evinin yatagının kokusuna alışsın eger çok gerekiyorsa sende beben nerdeyse orda yat ama asla bebeginden ayrı kalma derim ben..
kilo konusundada doktor bana ayda 500gr ve 1 kg arası normal dedı 500 gr ın altına düşerse az besleniyo demektir dedi..
esra maşallah bebegine biz o kadar kiloyu 6. ayımızda filan görürüz heralde.
aman aman inşallah. yok otursunlar oturmasınlar demem de. hem hiç bi işe yaramıyo hem tepeme dikilyo sinir kalmadı artık. terslemekte istemiyorum ama bakalım pekte sabrım kalmadı
canım ne yapıyosun. seni ne zaman görmüyordum sevindim denk gelmemize. bebişin nasıl sen nasılsın. doğum için aramak istedim seni ama jimere yapmamışsın ulaşamadım çok üzüldüm. bu arada faceten yazdım ama giriyomusun bilmiyorum. geçmiş doğum gününde kutlu olsun. Şeniz
[
blue hoşgeldin canım benımde kaynanam yanımdaydı 40 gündür gitti artık. bana yardımı oldu inkar edemem ama yınede ınsan kendi evinde eşi ve çocuguyla sakin kafada olmak istiyo..
valla yardımı olsa git demem allah biliyo. anlatayım bi günümüz nasıl geçiyo. bu arada kaynanam 44 yaşında. sabah saat 11 de kalkıyo biz oğlumla 8 de kalkıyoruz. kahvaltı hazırlıyorum eşim çocuğa bakarken. neyse hanım kalkınca kahvaltısını ediyo sofrayı kaldırıyo çünkü ulaş o sırada ağlıyo oluyo. ama bulaşıkları yıkamıyo tezgahın üstüne bırakıyo. sonra akşama kadar oturuyo yemek yapmıyo. ulaş ağlayınca askımmm ne oldu gazın mı acaba diyo başka bişi yapmıyo. eşim ben geliyom bişi lazımmı diye aradığında kalkıp makarna suyu koyuyo ve makarna yiyoruz bir haftadır kabız oldum inanki. akşamda saat 9 da yatıyo. he bu arada otururkende boş durmuyo ya tırnaklarını törpülüyo yada örgü örüyo.
anaaam kaynanaya bak benim eltiyle yaşıt akannehir
abla bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı dünya modunda yani alsanaalsanasmile
valla yardımı olsa git demem allah biliyo. anlatayım bi günümüz nasıl geçiyo. bu arada kaynanam 44 yaşında. sabah saat 11 de kalkıyo biz oğlumla 8 de kalkıyoruz. kahvaltı hazırlıyorum eşim çocuğa bakarken. neyse hanım kalkınca kahvaltısını ediyo sofrayı kaldırıyo çünkü ulaş o sırada ağlıyo oluyo. ama bulaşıkları yıkamıyo tezgahın üstüne bırakıyo. sonra akşama kadar oturuyo yemek yapmıyo. ulaş ağlayınca askımmm ne oldu gazın mı acaba diyo başka bişi yapmıyo. eşim ben geliyom bişi lazımmı diye aradığında kalkıp makarna suyu koyuyo ve makarna yiyoruz bir haftadır kabız oldum inanki. akşamda saat 9 da yatıyo. he bu arada otururkende boş durmuyo ya tırnaklarını törpülüyo yada örgü örüyo.
aynen canım aynen. tek işe yaradığı alan saç boyasın tırnak törpülesin oje sürsün başkada bi halttan anladığı yok. he bide askıııımmmm ama aşkım değil askıımmm gazın mı var deliriyorum deliriyorum. kadın sabahtan akşama bi iş yapmıyo az önce annem geldi 2 saat durdu çamaşılarımı yıkadı astı iki çeşit yemek çorba yaptı beni doyurdu ortalığı topladı oğlumu yıkadı ve gitti hepsi iki saat annemde 60 yaşında nasıl ama
Allah sabıer versin blunesss pek de kokoş desene
neyse gitmişler de kalmamış başına çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?