canım bende anlatayım.)) valla ben yatıyordum kalkmıyordum zaten gazlıyız gece uyumuyoruz madem bana yardıma geldi yapsın dedim.. 40 gün boyunca kahvaltıyı kaynanam hazırladı. bebek uyuyorsa yıkıyordum bulaşıgı uyumuyorsa ben yıkarım sen bebege bak diyordu bende canıma mınnet gidiyordum. akşam yemeğinide oğlun özledi enın yemeklerını diyordum yapıyordu valla evleride iki günde bir makınaya tutup silip süpürüyordu misafirlerim çok geldi en azından ben onlara bakarken o bebege bakıyordu yanı bu gelişinde baya bişey yaptı:))
canım bende anlatayım.)) valla ben yatıyordum kalkmıyordum zaten gazlıyız gece uyumuyoruz madem bana yardıma geldi yapsın dedim.. 40 gün boyunca kahvaltıyı kaynanam hazırladı. bebek uyuyorsa yıkıyordum bulaşıgı uyumuyorsa ben yıkarım sen bebege bak diyordu bende canıma mınnet gidiyordum. akşam yemeğinide oğlun özledi enın yemeklerını diyordum yapıyordu valla evleride iki günde bir makınaya tutup silip süpürüyordu misafirlerim çok geldi en azından ben onlara bakarken o bebege bakıyordu yanı bu gelişinde baya bişey yaptı:))
merhabalar ben geldim
hoşgeldin böcük.selam
merhaba bocuk.
bakma aşağısının kalabalıklığına kimsecikler yok..
hoş geldinn
selam bocuk a.s. naber
ecrin senide göriyim aşşaada napıyon bakem
bocuk pipili neler yapıyo seferim ben onu
kızlar şu süt nasıl saklanıyodu bide bana anlatıverin ya..göğsümün biri çok dolmuştu sağimde sonrası için buzluğa atim dedim.125 cc çıktı tek göğsümden üstüne bide utku doydu..anam bu çocuk normalde tek göğsü sünger gibi çekiyo mide kapasitesi ne kadar acaba:1shok:
canım geçmiş olsunama çok saçma NEDEN EVİNDE YATIRMIYORSUN
yazın da sizin ev sıcak der götürür
hem sen evinde üşümüyosan beben hiç üşümez
zati kaç gündür bişeyler oliyi sen yazamiyin sced zoru var kknin senle
sırrı mı ne söyleyem mi çok hasta etçen sonra da iyiloeşçek
yaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?