2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bundan iyisi şamda kayısı. iyiymiş valla

Merhaba kizlar yazdiklarinizi okumaya firsat bulamiyorum hakkinizi helal edin

sütünü sagana arkadaslar, sütü sagdiktan ´bir süre sonra gögüs ucu kurak cöl gibi kuruyor onn icin ne yapyiorsunuz. ben sagdiktan sonra bebege vermeye calistim gögsümü tükürügüyle islatsin diye ama almadi

ohh ne güzel

lansinoh kremini sürdüm simdi. emzirdim daha süt oldugu halde almadi doydu dedim kalanini da sagdim. mememden almadigi sütü biberondan löpür löpür emdi, ben simdiye kadar doydu diye birakiyordum daha olsa icicek demek ki

hoşgeldin böcük.selam

merhaba bocuk.
bakma aşağısının kalabalıklığına kimsecikler yok..

selam bocuk a.s. naber

ecrin senide göriyim aşşaada napıyon bakem

bocuk pipili neler yapıyo seferim ben onu

selam kızlar nasılsınız neler olup bitiyor anlatın bakalım ben herşeyden uzak kaldım mikilim çok iyi annanesiyle muhabet ediyor

kızlar şu süt nasıl saklanıyodu bide bana anlatıverin ya..göğsümün biri çok dolmuştu sağimde sonrası için buzluğa atim dedim.125 cc çıktı tek göğsümden üstüne bide utku doydu..anam bu çocuk normalde tek göğsü sünger gibi çekiyo mide kapasitesi ne kadar acaba:1shok:

Maasallah ne güzel iste ins. hep böyle devam eder. darisi basimiza

ayy hoya aynen dediğin gibi
internet geldi işlerimi bitirdim tam oturayım dedim
arkadaşım aradı müsaitsen uğrucam dedi
neyse iyi oldu
iki laf ettik içim açıldı
o gidince hemen buraya geldim

yaa ben chicco nun aspiratörünü kullanıyorum öyle can acıtan bişey diyil ama kıyameti kopartıyo benimki temizlerken siz ne kullanıyosunuz nası temizliyosunuz

bize dr o aspiratörleri kullanmayın dedi kılcal damarlara zarar verebiliyormuş
otri bebe nazal aspiratör kullanın dedi
ezcanelerde satılıyor canım bebeğin burnuna fazla sokman gerekmiyor
ben bunu daha rahat kullanıyorum ve diğerine göre çoook daha etkili

benim de bugun arkadaslarim geldi.artık bu haftayi kaaprim herhalde.cumaretsi biz bebek ziyaretine gidicez hatta:))

tutkucum masallah masallah canim ya sana da utkuyada ben de anlamadim kac cc iciyor seninki:)))ben de bi sagsam kac cc cikiyor ama canim aciyor diye kıyamıyorum kendime:))bir de az maz cıkar kafama takmakta istemem

merhaba kızlar...
yoktum bir kaç gün...
çarşamba günü doktora gittik ece 61 cm 6.100gr olmuş
bende biraz rahatsızdım yeni yeni toparladım...
bizden haberler böyle...sizlerden ne var ne yok bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…