2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayca sana gecmiş olsun kızına da masallah.o kadar surdu demek rahatsizligin...

tutku hemen derin dondurucuya atabilirsin eger uzerine sut eklemiyeceksen.eklerim dersen buzdolabinda beklet,uzerine eklemeden once suna dikkat etmeliymişsin ayni ısıda olmaliymiş sutler.yani son sagdigin sutude dolapta ayri olarak beklet sonra uzerine ekle

blue senin kaynanatöre benim tırnakları da versek törpüler mi çok ihtiyacım var walla

selam ecrin, tam yazmaya firsat buluyorum herkesler gidiyor,

hmm türkiyede dizi saati ondan kimsecikler kalmadi galiba yerimseniben

benimki gün boyunca uyudu korkuyorum birseyi mi var acaba. Normalde gün boyunca uyumaz gece uyurdu dünden beri gece gündüz uyuyor..

yok maalesef. benim bebik de uyumak icin KK dan herkeslerin gitmesini bekliyor, herkesler burdayken de anne benle ilgilen diyor hihs

ben varım kızz
hamileyken görüşüyorduk
bebişler gelince ayran içtik ayrı düştük

valla bebekler oldu ben okuyorum bazen yazilanlari ama cevap yazamiyorum.
simdi hazir vakit var esimde gec gelicekmis bugün yusufun disfircasiyla fotosunu eklicem facebooka ocak annelerine

Bocuk bebikin besigine sarj aletinin kablosunu bagladim. önümde bilgisayar bir elim kabloda besigi salliyorum ancak böyle okuyabiliyorum kaydirigubbakcemile3

Hiç kimsenin yağmurun bile
Böyle küçük elleri yoktu...

ben bunu gorunce koptum esmer Allah senı ne etmesın yamuldum resmenmafoldumben
ben bu sarkıyı hem cok severım hemde ıcım cız ederek dınlerım hep..

blue var ya bırgun usenmeyıp gelecem oraya sacından tutup evıre cevıre dovecem senın kaynanayı nedır bu yaa cektıgın hamılelıgınden berı b ır yasatmadı sana huzurla bebegını yaaa cok sınır oldum.
canım makarna suyu yerıne kayısı suyu koysun sana posalı posalı ye bu ara kıyamadım cok dıkkat et hemoroıd olursun Allah korusun ben oldum hıc tavsıye etmem soyle acıkca cok kotuyum anne sen bana kayısı kaynatabılır mısın de cekınme bu kadar soylemezsen hıc yapmaz.. ya da yapıstır kucagına ulası aglarken yemek yapmam lazım sutum cok azaldı dıye blof yapp ona bırsey dıyemez bence..

öpmeye geldim sizi kaçıyorum.
çoookkk uykum var.

kibele yeni mi gördün imzayı, 1 aydır var o.
bende çok etkilenirim o şarkıdan oldum olası.
şimdi de oğlumun doğduğundaki kibrit çöpünden ince olan ellerini getiriyor aklıma..

öldüm esmer :gitme:gormemısım yaa

kızlar iyi geceler öncelikle.canım sıkıldı bebeğim eskisi gibi emmiyor az önce 3 saat aradan sonra emzireyim dedim ki bu arada uyumuştu hep aç uyandı ağlayarak 3-4 dk emdi sonrada memede bağıra bağıra ağlamaya başladı birde gözyaşlarıyla ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım kaldırdım gazını çıkardım altını açtım havalansın diye temizledim yok susmadı babası kucağında gezdirip sakinleştirdi biraz tekrar emzireyim dedim doymamıştır diye yine basbas bağırmaya başladı anlamadım gitti memeden kaldırdım yine sustu babasının kucağında oturuyor asmış suratını.şimdi bu çocuk doydumu açmı hala bilemedim.niye emmedi sütte var memişlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…