valla yardımı olsa git demem allah biliyo. anlatayım bi günümüz nasıl geçiyo. bu arada kaynanam 44 yaşında. sabah saat 11 de kalkıyo biz oğlumla 8 de kalkıyoruz. kahvaltı hazırlıyorum eşim çocuğa bakarken. neyse hanım kalkınca kahvaltısını ediyo sofrayı kaldırıyo çünkü ulaş o sırada ağlıyo oluyo. ama bulaşıkları yıkamıyo tezgahın üstüne bırakıyo. sonra akşama kadar oturuyo yemek yapmıyo. ulaş ağlayınca askımmm ne oldu gazın mı acaba diyo başka bişi yapmıyo. eşim ben geliyom bişi lazımmı diye aradığında kalkıp makarna suyu koyuyo ve makarna yiyoruz bir haftadır kabız oldum inanki. akşamda saat 9 da yatıyo. he bu arada otururkende boş durmuyo ya tırnaklarını törpülüyo yada örgü örüyo.
iiidır canım yaa sız nasılsınız gecmıse bakamıyorum annemdeyım son sayfadayım sadece.. mısafır var..kibelesr nasılsın canım uzun süredir karşılaşamadık nasılsın
posı Allah ne etmesın senı ahahaha :)))alsanaalsanasmileBocuk bebikin besigine sarj aletinin kablosunu bagladim. önümde bilgisayar bir elim kabloda besigi salliyorum ancak böyle okuyabiliyorum kaydirigubbakcemile3
öldüm esmer :gitme:gormemısım yaaöpmeye geldim sizi kaçıyorum.
çoookkk uykum var.
kibele yeni mi gördün imzayı, 1 aydır var o.
bende çok etkilenirim o şarkıdan oldum olası.
şimdi de oğlumun doğduğundaki kibrit çöpünden ince olan ellerini getiriyor aklıma..
olsun canım ıyı olun dabende gecmişe hiç bakmıyorum selam verip cıkıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?