Kimse kalmamis kizlar nerdesiniz
Bu aksam üstü oglana alisverise ciktik ptesi okul aciliyor allaha sükür 2 haftada beni perisan etti evin icinde.Esimde dalga gecti kiyafet al kendine diye kot almam lazim ama hem mevsim degisiyor kilomda ne oldu bilemiyorum bi denedim 38 beden oldu üstüme :)))) Doguma giderken 78 kiloydum bide sismistim esim mümkün degil artik böyle kalirsin diyordu artik dalga gecemiyor benimle :)) Darisi kilo verenlerin basina.
:heyytt maşallahKimse kalmamis kizlar nerdesiniz
Bu aksam üstü oglana alisverise ciktik ptesi okul aciliyor allaha sükür 2 haftada beni perisan etti evin icinde.Esimde dalga gecti kiyafet al kendine diye kot almam lazim ama hem mevsim degisiyor kilomda ne oldu bilemiyorum bi denedim 38 beden oldu üstüme :)))) Doguma giderken 78 kiloydum bide sismistim esim mümkün degil artik böyle kalirsin diyordu artik dalga gecemiyor benimle :)) Darisi kilo verenlerin basina.
normal canım takma kafanaKuzey son zamanlarda göz yaşlarıyla ağlıyor çok üzücü bişey önceden kuru kuru ağlıyordu şimdi bu yaşları görünce çok üzülüyorum.normalmi şimdi böyle yapması.
:gitme: :gitme:öpmeye geldim sizi kaçıyorum.
çoookkk uykum var.
kibele yeni mi gördün imzayı, 1 aydır var o.
bende çok etkilenirim o şarkıdan oldum olası.
şimdi de oğlumun doğduğundaki kibrit çöpünden ince olan ellerini getiriyor aklıma..
her zamanmı aynısını yapıyor belki ondan önce cok emdiyse karnı tokturkızlar iyi geceler öncelikle.canım sıkıldı bebeğim eskisi gibi emmiyor az önce 3 saat aradan sonra emzireyim dedim ki bu arada uyumuştu hep aç uyandı ağlayarak 3-4 dk emdi sonrada memede bağıra bağıra ağlamaya başladı birde gözyaşlarıyla ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım kaldırdım gazını çıkardım altını açtım havalansın diye temizledim yok susmadı babası kucağında gezdirip sakinleştirdi biraz tekrar emzireyim dedim doymamıştır diye yine basbas bağırmaya başladı anlamadım gitti memeden kaldırdım yine sustu babasının kucağında oturuyor asmış suratını.şimdi bu çocuk doydumu açmı hala bilemedim.niye emmedi sütte var memişlerde.
merhaba kızlar...
yoktum bir kaç gün...
çarşamba günü doktora gittik ece 61 cm 6.100gr olmuş
bende biraz rahatsızdım yeni yeni toparladım...
bizden haberler böyle...sizlerden ne var ne yok bakalım?
selam kimler var bakayım dedim hihoyyyt
ayy geçmişe gittim ben şöyşle bi :CüvCüv:bu halimi özledim sırnaşık şey
günaydınnnn. opuyorumnanaktan
gene 05:30 kalkışşş
nasıl tatil günü bu yaa.mafoldumben
ayaz uyandı, yedirdim yatırayım dedim; yok dedi benim uykum bitti hadi sevişelim acık. yüz vermedim ağlamaya başladı. :dilcikar:
dayanamadım yanıma aldım suratımı yaladı, yaladı,yaladı uykum açıldı. :roflol:
sonra da beni uykum geldi yeter uyuyacağım dedi vurdu kafayı yattı.akannehir
ben kaldım böyle sap gibi ayakta; gidip bende onu yalayıp uyandırsam mı neaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?