2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oferta merak etme ac olsaydi icerdi.artik bebekler cok daha cabuk doyuyor.benimkide aynisini yapiyor sakinleşince deniyorum yok almıyorsa hic zorlamiyorum bir sure sonra uyuyor.belki seninkisininde uykusu vardir.benimki uyku oncesei yapiyor boyle

3-4 dk çok az değilmi bu kadar az sürede doymuşmudur almıyor tekrardan deniyorum açıkınca ağlar sanırım.ayy bu çocuklar daha neler öğretecek bakalım bize.hergünmü yeni bir huy çıkar

Kimse kalmamis kizlar nerdesiniz

Bu aksam üstü oglana alisverise ciktik ptesi okul aciliyor allaha sükür 2 haftada beni perisan etti evin icinde.Esimde dalga gecti kiyafet al kendine diye kot almam lazim ama hem mevsim degisiyor kilomda ne oldu bilemiyorum bi denedim 38 beden oldu üstüme :)))) Doguma giderken 78 kiloydum bide sismistim esim mümkün degil artik böyle kalirsin diyordu artik dalga gecemiyor benimle :)) Darisi kilo verenlerin basina.

meltem maşallah diyeyim 38 beden içine girdiysen çok güzel ben acaba eski elbiselerime ne zaman gireceğim diye kara kara düşünüyorum ya hani emzirirken kilo veriliyordu ben takıldım aynı kiloda ne aşağı ne yukarı yani.

Oferta
Bizimkiler ayni gün dogumlular bizdede durum ayni.Ben bide bira mayasi buldum iciyorum memeler doldu bi bebek daha emzirebilirim sütüm gidecek diye korkarken bu seferde oglan emmiyor.Bide zorladim benimki gözyaslariyla aliyor aglayinca fena oldum cocuk daha kötü olur diye biraktim kendi haline gece yatmadan cok emdi simdi 4 saati gecti yatali giki cikmiyor bakalim ne zaman acikacak.Aman büyük oglum öyle güzel emerdi yerdi 2 yasina evi degistirdik bi kesti yemeyi sonra 3 yasinda yuvaya baslayinca yeniden yemeye basladi 1 sene kafayi yemistim elimde kasik dolaniyordum pesinde herkes cocuk normal yapma etme daha kötü olur diyorlardi simdi o günkü fotolara bakiyorum öyle zayifki oglum ben hakliymisim ((( Bide kendi haline biraksam ne olurdu allah bilir.Simdide yemek seciyor daha kötü bi huy oldu evde herkes bende dahil yemek seciyoruz varya her gün kime ne yapayim sasiriyorum en güzeli bebek em gitsin :)))Su andada memeler dolu ama adam uyuyor umru degil etraf ilgisini cekmeye baslayinca yemekten kesiliyorlar.Emmeden önce oyun oynatirsan emmeyi kesiyor oyun bekliyor gene.

Oferta
Bana uykusuzluk kilo verdiriyor canim ya .Bak adam uyuyor git yat dimi yok uyku gelmiyor gelincede izin verilmiyor kilo gidiyor ama gözlerimde ses bes bakiyor

meltem dinlensene iki çocukla zordur canım senin dinlenmeye ihtiyacın vardır beni tek çocuk alt üst ediyor ama haklısın uyku çok etkiliyor şükür bizimki iyi uyuyor bende onunla gece gündüz ne zaman fırsat bulsam uyuyorum birde bizim babamız evde bana çok yardımcı oluyor 4 aydır işsiz allahım birde bu dert var başımızda.ama ben bu kadar sorun arasında hala puff böreği gibiyim maşallah.

Kuzey son zamanlarda göz yaşlarıyla ağlıyor çok üzücü bişey önceden kuru kuru ağlıyordu şimdi bu yaşları görünce çok üzülüyorum.normalmi şimdi böyle yapması.

selam kimler var bakayım dedim hihoyyyt

ayy geçmişe gittim ben şöyşle bi :CüvCüv:bu halimi özledim sırnaşık şey

:heyytt maşallah
ben 38 görsem 38 kere takla atarım ama nerdeeeee
Kuzey son zamanlarda göz yaşlarıyla ağlıyor çok üzücü bişey önceden kuru kuru ağlıyordu şimdi bu yaşları görünce çok üzülüyorum.normalmi şimdi böyle yapması.
normal canım takma kafana
göz yaşı bezleride gelişiyor bebişlerin

:gitme: :gitme:
her zamanmı aynısını yapıyor belki ondan önce cok emdiyse karnı toktur
eğer arada yapıyora normal bazen benimkide öle oluyor bi bakıyon 5 dk emmiş bi bakıyon 50 da olmus bırakmıyo,bi saati bi saatine uymuyo

merhaba kızlar...
yoktum bir kaç gün...
çarşamba günü doktora gittik ece 61 cm 6.100gr olmuş
bende biraz rahatsızdım yeni yeni toparladım...
bizden haberler böyle...sizlerden ne var ne yok bakalım?

: maşallah canım eceye

yazıyorum yazıyorum kimse yok ben çıkıyıme n iyisi iyi gecelr kızlar

Günaydin herkese, bebikler daha uyandirmadi mi sizi... Benimki biraz kendi kendine takiliyor simdi birazdan huysuzlanir. canim hic kahvalti etmek istemiyor ama acim kafamçokkarıştı

günaydınnnn. opuyorumnanaktan
gene 05:30 kalkışşş
nasıl tatil günü bu yaa.mafoldumben
ayaz uyandı, yedirdim yatırayım dedim; yok dedi benim uykum bitti hadi sevişelim acık. yüz vermedim ağlamaya başladı. :dilcikar:
dayanamadım yanıma aldım suratımı yaladı, yaladı,yaladı uykum açıldı. :roflol:
sonra da beni uykum geldi yeter uyuyacağım dedi vurdu kafayı yattı.akannehir
ben kaldım böyle sap gibi ayakta; gidip bende onu yalayıp uyandırsam mı ne
aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3
Yala valla o da huylana huylana uyansin

günaydın kızlar sular yok bi sürü işim var kayınvalidem yanına birilerini takıp gelicek yemeksiz olmaz puff
arıza varmış bulaŞIK makinada dolu puff yaa

günaydın kızlar bızde geldık kızım 5 gundur buyuk çişini yapamıyor zeytınyağ içirdim yazık yavrum nasıl zorlanıyo. sizlerde ne var ne yok...

fatmacığım neden çişini yapamadıki
dr a falan sorsan
iyi yapmışsın bizde bi kere içirmiştik hatta saf zeytinyağı olursa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…