2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smh cok zor geliyor bana artık misafir agirlamak yemekli

onceden hamilelik oncesi yani cok gelen gidenim olurdu.ben de giderdim.hamilelikte genelde gittim ama simdi coook zor.hic bitmiyor işle.evde oturmak gercekte4n cok zormus

fatmazehra cişini mi yapmiyor??

evde olmak sıkıcı baya cidden
artık zora gelemiyorum ya nedense

eee farkli seyler yasıyoruz tabi alişmamiz biraz zaman alacak.
duzeni oturutrsak daha kolay olacak.ust uste misafir almamaliyiz mesela:))
camasır icin belirli gunler yıkım dedim olmadi:.))

smh ben cok daraldigimda hep cok sansli oldugumuzu dusunuyorum.cok guzel bir sebeple evdeyiz daha guzel ne olabilir diye.işe yariyor bende:))

aslında gocunduğum yok canım yaa
şanslıyız tabi ne çok bekledim ben bu bebeği istedim
düşününce eski yaşantıyı sıkıcı ama olsun büyüynce inşallah sıkılmadan takılırız bizde oğlanlarla demi

mutfağa koyduk dondy i sallanarak uyuyakalmıştı bizimki şimdi gözlerini açmış
buzdolabının stündeki sslere hayran onlara bakıp gülümsüyo bazen sesler çıkarıyo
şimdi baktımki bakıp bakıp gülüyo
birazdan huysuzlanmaya başlar
puff sularda gelmedi yaa
eşimde alışverişe gitti markete

seninki ellerini kullanmaya başladımı canım yaa
bizimkinin bi baktığı buzdolabı süsü bide dönencesi
oyun halısından falan anlamıyo
ellerini ise sadece ağzına sokuyo emiyo
ellerini kullanmaya çalıştığı falan yok erkenmi daha acaba ,

:))) ohh masallahh ya cok guzel oluyor onlari oyle seyretmek
ben de gocunmadigini tahmin ediyorum canim zaten.ayni seyleri hepimiz yasıyoruz...

senin işinde zor ya bu susuzlukta.kolay gelsin simdiden

smh cim benimki 3.5 aylik yok hala oyle seyler.aynen bakiyor heyecanlaniyor ama eliyle tutma kavrama yok.arada korkuyorum ama cokta takilmamak lazim ya ki seniniki daha 3 aylik bile olmadi.

ben oyle kıyas yapmamaya calişiyorum ama dedigim gibi ben de neden yapmiyor diye dusunmeden edemiyorum.sonra kızıyorum kendime daha bebekken basladik kıyaslamaya diye....gercekten doktor tanidigimiz soyledi gec konusma yurume zeka gostergesi degil her copcuk dfarkli kimi 11 aylıkken yurur kimi 15 ikiside anormal degil diye..

merhaba kızlar.
yerlerimi sildim süpürdüm, akşam için yemek yaptım, biraz da ütü yaptım.
sabahın 05:30'unda kalkmanın iyi tarafı galiba bu. ayaz yeter artık tek kaldığım yanımda otur dedi banyoya giremedim. annem geldin yıkanayım da sahile inelim diye bekliyorum. hava alsın kuzum biraz.

evde oturmak gerçekten zor oluyor çlışan insana.
bakmayın çalışıyorum diye söyleniyorum amabir yerde iyi geliyor işe gidip gelmek.
burada işe başlayan herkese aynısı olacak. ilk nalar bebekleri bırakmak çok zor alacak ama düzen oturunca iyi gelecek hergün dışarı çıkıp gelmek.

evet esmer erken kalkmak gercekten cok iyi oluyor.sadece aptallar 8 saat uyur adli klitabi okumustum.cok etkilendim denemeye calişmistim hamilelik oncesiydi tabi ....ama işte ebn o aptallar grubuna giriyorum. maalesef:))gece bolununce ıuykum 8 saat uysamda yetmiyor....
ben de dısari cokmak istiyorum ama her yer kqalabaliktir

yaa bu herif bıraksa aptallığın alasını yapacağım da bırakmıyor işte kaydirigubbakcemile3
evet kalabalıktır. ben zaten kapalı yere sokmayacağız. arabasıyla çıkaracağım.
süreyyaplajından inerim sahile, bostancıya kadar yürümeyi düşünüyorum eğer çok zorlanmazsam.

ayni guzergah ters yonden biz kucukyalidan baslarız cıkarsak.ama maltepe yaparsak nasıl doneriz bilemem:))hele bir de acıkırsa...

ayni guzergah ters yonden biz kucukyalidan baslarız cıkarsak.ama maltepe yaparsak nasıl doneriz bilemem:))hele bir de acıkırsa...

süt sağıp yanına biberonla süt alsan.
ya da yanına şal gibi birşey alıp banklarda oturup emzirebilirsin.
aklıma bunlar geldi birden. kaydirigubbakcemile3

haftaya falan ayarlasak aslında hava güzel olursa senle sahilde orta noktada falan bir yerde buluşsak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…