2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
bende sahilde yürüdüm ama sabah erkendi
1.5 saat akannehir

ohh süper yapmışsın juli.
bende 2-2,5 saat falan yürürüm diye düşünüyorum.
500 adım atmıyorsun dyordunuz ya; 5000 adım atcem işte :dilcikar:

canım tutma ıcın cok erken daha hem senınkının normal zamanına cok var hayal de yenı yenı acılıyo ama oyle elıyle hıcbırsey yakalayamıyo parmak dısında ee o da zaten ben tutuyorum elını de ondan oyuncagı elıne yapıstırıyorum hemen bırakıyo yakalayamıyo

ohh süper yapmışsın juli.
bende 2-2,5 saat falan yürürüm diye düşünüyorum.
500 adım atmıyorsun dyordunuz ya; 5000 adım atcem işte :dilcikar:
ben tempolu yürüdüm emme :dilcikar:
bi aletlerde hareket yaptım :lepi:

ohhh harika juli o zamn sen de sahilde hafyata bize katil.tabi hangi sahilde yuuruyorsun bilmiyorum ama:))
kartal sahilde yürüdüm canım
bana yarin misafir geliyorumus.esimin arkadaslari....

yinemi yawww
bitmedi gitti su misafirler

kibelecim canim benim:)))

zaten dedigim gibi en buyuk kotuluk cocugad a banada baska bebklerle kıyasalmak olur.erkekler biraz daha gec geliyour.benimki 7 gun kuvozde kaldi ayni durumdaki kızlar birkac saatte cıkıyormus.erkeklerde 3 gunde benimkine 7 gun gerekti:))rahat adam:))

doktorum demişti bu erkekler besikten mezara gec gelişim gosterirler diye:)))ben epey erken yapmişim yurume,bezden kurtulma nolduuu tembelim işte bak hala utuler duruyor:)))

juli ya evet cok guzel hani sevenlerin olması ama zor da oluyor yani:))helede benim gibi hamur işi konusunda pekte ebcerikli degilsen:))

biz kucukyali maltepe arasi bir yerde bulusucaz insallah esmerle cumartesi

slm kızlar nasılsınız
haftasonu olunca kurmaya çalıştığım düzen alt üst oldu
geç kalktım geç kahvaltı yaptım
spor yapamadım
offff yapmam lazım ama hiç canım istemiyor

ogretmenim ne kadar çok misafir geliyo sana
maşallah desem mi yoksa demeyip nazar değdirsem de rahat mı etsen bilemedim şimdi

semiha senin kayınvalidenin yemeğe gelmesine de sinir oluyorum
geliyorsa da yemeklerini yapıp getirsin
bebeğin var senin ne düşüncesizlik

evet canım benım erkekler hem aynı mesela kocam geldı hayalle uyuyo acaba o neyı tamamlayacak uyuyarak buyuyecek mı ahahahhaah..sempatiksalakcinni

gittim geldim öğretmenim sen daha burdasın ayolsempatiksalakcinni
sular ne zaman gelecekmiş diye sitesine bakıyım diye neti açtım aa bide bakmışım yine k.k ya girmişim ne fenayım aklinialirimsmile
eşim bişey demeden kaçam :)) olumunekankayizsmile

haftaya falan ayarlasak aslında hava güzel olursa senle sahilde orta noktada falan bir yerde buluşsak ne güzel olur

aaa olabilir tabi :))
yani salla emzirebilirim ve senle haftaya bulusabiliriz:))

ben de haftaya Istanbula gelmeyi düsünüyorum ben de Kücükyalida sahilde oturuyorum

birlikte bir program yapalim hep birlikte bebiklerle foto cektiririz.

kız posi senin oğlanın saçları kızıl mı baa mı öyle geldi
ayy ne güzel memlekete geliyon

kız posi senin oğlanın saçları kızıl mı baa mı öyle geldi
ayy ne güzel memlekete geliyon

saclari sari, ama önden kel gibi biraz ins. büyüyünce kel olmaz.

tasinmadan önce bir annemleri göriyim diyorum belki tasindiktan sonra firsat bulamayabilirim, annem cok özlüyor yusufu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…