canım tutma ıcın cok erken daha hem senınkının normal zamanına cok var hayal de yenı yenı acılıyo ama oyle elıyle hıcbırsey yakalayamıyo parmak dısında ee o da zaten ben tutuyorum elını de ondan oyuncagı elıne yapıstırıyorum hemen bırakıyo yakalayamıyoben oyle kıyas yapmamaya calişiyorum ama dedigim gibi ben de neden yapmiyor diye dusunmeden edemiyorum.sonra kızıyorum kendime daha bebekken basladik kıyaslamaya diye....gercekten doktor tanidigimiz soyledi gec konusma yurume zeka gostergesi degil her copcuk dfarkli kimi 11 aylıkken yurur kimi 15 ikiside anormal degil diye..
ben tempolu yürüdüm emme :dilcikar:ohh süper yapmışsın juli.
bende 2-2,5 saat falan yürürüm diye düşünüyorum.
500 adım atmıyorsun dyordunuz ya; 5000 adım atcem işte :dilcikar:
kartal sahilde yürüdüm canımohhh harika juli o zamn sen de sahilde hafyata bize katil.tabi hangi sahilde yuuruyorsun bilmiyorum ama:))
bana yarin misafir geliyorumus.esimin arkadaslari....
mıkrodalgan varsa sana tarıf vereyım pratık julıye verdım normal fırında da yapılıyosced bosver ya uykunu aldin hic olmazsa.kacamak yapmak iyidir:))
evet canım benım erkekler hem aynı mesela kocam geldı hayalle uyuyo acaba o neyı tamamlayacak uyuyarak buyuyecek mı ahahahhaah..sempatiksalakcinnikibelecim canim benim:)))
zaten dedigim gibi en buyuk kotuluk cocugad a banada baska bebklerle kıyasalmak olur.erkekler biraz daha gec geliyour.benimki 7 gun kuvozde kaldi ayni durumdaki kızlar birkac saatte cıkıyormus.erkeklerde 3 gunde benimkine 7 gun gerekti:))rahat adam:))
doktorum demişti bu erkekler besikten mezara gec gelişim gosterirler diye:)))ben epey erken yapmişim yurume,bezden kurtulma nolduuu tembelim işte bak hala utuler duruyor:)))
haftaya falan ayarlasak aslında hava güzel olursa senle sahilde orta noktada falan bir yerde buluşsak ne güzel olur
aaa olabilir tabi :))
yani salla emzirebilirim ve senle haftaya bulusabiliriz:))
kız posi senin oğlanın saçları kızıl mı baa mı öyle geldi
ayy ne güzel memlekete geliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?