2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

olsun olsun sağlık olsun doğurursun
hem bu sayede takımlarda bitiyo

hayır olsun
bende az önce rüyamda hastaneye gidiyodum
eşimede diyodum hastane cantalarını aş bugün doğurcam :roflol:

aman dur bi kızım yaa adamı hasta etme
uyudun demek ohh sefan olsun

merhaba arkadaşlar,
bugün hastaneye gittim çalışamaz raporumu aldım,
doğum iznimi başlattım,bugün son işgünüm,
yarından itibaren ben de ev hanımı oluyorumsositososito
nst ye de girdik,normal çok şükür..
hastaneye erken gittiğim için nst odası açılmamıştı,doğumhanede girdim nst ye,
kadının biri yan odada sancı çekiyordu,inleyip duruyordu,üzüldüm..
Allah'ım o kadına ve tüm hamilelere kolay ve normal doğum nasib etsin:Saruboceq:
hastaneye aç gitmiştim erkenden işlerimi halledip işime döneyim diye,
dr çok geç geldi,8:30 dan 10:30'a kadar 2 drun gelmesini bekledim,
sıkıntıdan patlamak üzereyken geldi neyseki,
orada beklemenin yorgunluğundan ve açlıktan olsa gerek,dönüşte yanlış otobüse binmişim..
tekrar in tekrar bin..velhasılıkelam bugün çok yoruldum:çok üzgünüm:

aman dur bi kızım yaa adamı hasta etme
uyudun demek ohh sefan olsun
kanka senin elinde olsa kaanı hiç çıkarmıcan galiba :roflol:
ben sıkıldım artık
gelsin kızım :sinifsinif:

ev hanımlığın hayırlı olsun canım
bol bol dinlen bebiş gelene kadar opuyorumnanaktan

Julı hosgeldın cnmmm

mehlıkasu
ızne cıkmana cok sevındım hadı bakalım hayırlısıı

e geçen gün bizim doğuran arkadaşlardan biri söyledi, doğumda sadece 6 kilo gitti diye...demek bu kadın aldığı tüm kiloları zaten doğumda verdi, bir başarı değil ki podyuma çıkması bi de sıkı diyet yapmış akıllı...bunlar da var ya angelinaya, heidiye özenip çocuk yapıyorlar, şimdiki trend çocuk, aşkitomun hala kızı gibiler de bunlara özeniyo...bir sürü mutsuz çocuk sonra...yazık.normalde ilgilenmem bu tip şeylerle, ama bunlar bizim zavallı toplumun rol modelleri. ebru şallı da son ay karın aşağıya düştüğü için deformasyon oluyormuş diye 8 aylıkkken aldırmıştı çocuğu, yok kocamı çocuğumdan daha çok seviyorum falan gibi kazma açıklamalar yapan da oydu galiba...hiç beklemezdim ama bunların içinde en aklı başında olanı demet şener çıktıi kadın aslanlar gibi 20 kilosunu aldı ve verdi sonra, e hadi onu yapaydınız daa çıkaydınız podyuma, toplumu yönlendirdikleri için çok kızıyorum...önüne gelen bakabilir miyim, istiyor muyum demeden insan dünyaya getiriyor, bencil hevesleri ve özentileri için açıklamaya bak olacak mı diye denedik...

en sık yaptığım şeydir, bayılıyorum ona ama ben mayonez koymuyorum, çoğu zaman kaşık kaşık pnu yiyorum yemek yerien.

kulaklarım cınlayınca annadım zaten
girem dedim toipğe
beni doğurdu sanmasınlar :roflol:
zira tık yokk kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE

bi ümit işte culi.

olur arada böyle karışıklıklar amma niye aç kalıyosun be güzelim yavrucağıda aç bırakıyosun
demek izne ayrılıyosun hadi bakalım herşey gönlünce olsun
dediğin gibi Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah

kanka senin elinde olsa kaanı hiç çıkarmıcan galiba :roflol:
ben sıkıldım artık
gelsin kızım :sinifsinif:

yok ben tam ayarladığımız tarihte olsun istiyorum akciğerleri tam gelişsin biliyosun gebelik şekeri malesef
ama senin yerinde olsam bende sabırsızlanırdın sıkılırdım belki
ama 40 haftan dolmadı daha telaşta etme be gülm

ohhh ne güzel canım dinlenirsin artık evinde
niye aç kaldın be güzelim yazık sana da bebişe de

işte ben o inlemelri (gerçi inleme değildi benim duyduklarım yalvarış bağırma vs vs)duyduktan sonra kesin karar verdim normal doğuramamm:sinifsinif:

albümlerime kızımın bi fotosunu yükledim

oY OY OYYY ne tatlı gülmüş cimcime yaaa yerim ben onun o dudaklarını burnunu yanaklarınııııı Allah bağışlasın hep gülsün yüzü inşallah.....

hadi hayırlı olsun sanaaaaa benimde haftaya son! günler hiç geçmiyor sankiiiiimmm:kedi:

kızlar hani bebişler bizden besleniyor diye yamemize içmemize hamileilikte çok dikkat ediyoruz ya doğduktan sonra 10 misli fazla dikkat ediliyormuş tecrübeyle sabittir.
benim aşırı kilo takıntım var 16 kilo aldım doğumdan hemen sonra diyete başlarım diyordum yok mümkün değil yemem lazım ki süt olsun yoksa başka türlü meleğimin beslenmesi mümkün değil.

yani sizler de hemen diyete başlarım diye hayal kuruyorsanız boşuna ümitlenmeyin. yemeye devammm

merhaba biz geldik dr gittik nst ye girdik..herşey yolunda dedi çok halsizim dr sanırım grip oluyorsun dikkat et dedi.bizim kızın keyfi yerinde..arada olan sancılar normalmış...

son günler hiç çekilmiyor
herkes doğruyo
aynı haftada olan arkadasım vardı o da doğurdu :umursamaz:
9 ay bitti 10 gün dolmasada olur kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederiz teyzesi, inşallah siz de yakında göreceksiniz o meleklere gülen yüzlerini öyle güzel ki izlemesi Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

hangı sıteen dınlıyorsun canım??a.s.

Ewet emzirecegimiz icin yemeden icmeden kesemeyiz benneyaptımki

O yüzden yürüyüs bandi aliyim eve hergün spor yapiyim diyorum. bebekli hergün disari cikip spor da yapilmaz ki.

slm kızlar nasılsınız.bugün doktora gittim kan testi yaptırdım nst ye girdim .şükür güzel çıktı hepsi.kaşıntım vardı sivilcelenme varmı dedi yok dedim.hap verdi.yaglı şeyler yeme dedi.10 gün sonra özeline gitcez.sizlerden ne var ne yok hoya dogurdumu haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…