hakoperi seninle haftalarımız aynı bende yürüyemiyorum bişey düşecek gibi bacaklarımı yakınlaştırarak yürüyorum ve çok zorlanıyorum, halsizlik de var ayrıca bu haftalarda iyice zorlanmaya başladım
gece uyanıyorum ağzımın içi kupkuru su içiyorum onuda korkuyla çünkü bu kezde midem başlıyor :gitme:
hula canım ben tartıla tartıla tartıyı bozdum klodan olsa gerek ama en az 15 klo almışımdır diye düşünüyorum bugün tartıyı yaptırıcam bi tartılim uzun zaman oldu tartılmayalı
ben ne zaman temizlikçi gelse ben de bişeyler yapiim boş durmiim diyorum işte o zaman sizin dediğiniz gibi oluyorum. bide dümdüz sert biyere yatınca oluyo mesela usg çekilirken yatıyorum dümdüz allah sonra kalk kalkabilirsen belim ikiye ayrılacak gibi oluyor.:bbo:aşkitom benimkide aynı beni cezalandırıyo gündüz uyutmuyo gece tuvalete kalkıyom hemen gözlerini açıyo noldu nereye diye adam benim yüzümden panik oldu ice bazen onu kaldırıyom beni tuvalete götürsün diye yürüyemiyorum çünkü
ayyy bu arada gıttım tartıldım
16 kılo almısım
80 kıloyum
dahada 18 gunum varrr
dusundukce moralım bozuluyor
ben de 47 le başladım 63 olmuşum tartı öle diyo yni ama ben çok yemedim valla billa yemedim yesem demek ne olacakmışım.ama kesin dışarda bi tartılacam bizim tartı kafayı yemiştir umarımkaydirigubbakcemile3 .daha 33. hafta yaf insan 4 haftad 4 kilo alırmı yuuuhhhh.hula ben 48 le başladım en son tartıldığımda 60 kloydum eve gidince tartıya bi bakimda tartılim bende merek ediyorum ama ben çok yedim canım bide maşallah bebeyim benden 1 ay önde gidiyo işallah ilerleyişi devam ediyodur çocuğun haftasına kalsam ben bu hafta doğurucam ama kendi haftam19 ocak canım
dün çağla şikel i gördüm programa çıkmış incecik podyuma çıkmış kızlar bebeyide 46 günlükmüş hemen klolarını vermiş
bırakın allah aşkınamanyak onlar yaf ben bebeğim dergisi alıyorum eylül sayısında 6 aylık hamile diyordu. ekim sonunda doğurdu o .bu mayaklar son ay çok kilo alınıyo diye erkenden sezeryan oluyo inanılır gibi dil yanidün çağla şikel i gördüm programa çıkmış incecik podyuma çıkmış kızlar bebeyide 46 günlükmüş hemen klolarını vermiş
bırakın allah aşkınamanyak onlar yaf ben bebeğim dergisi alıyorum eylül sayısında 6 aylık hamile diyordu. ekim sonunda doğurdu o .bu mayaklar son ay çok kilo alınıyo diye erkenden sezeryan oluyo inanılır gibi dil yani
evet veriyo.yok canım onunki erken doğum oldu bide bildiğim kadarıyla dr gözetiminde yatıyodu hep ayağa kalkamıyomuş düşük tehlikesi varmış bide kadın ilk bebeyini düşürdü 1 ay sonra hemen bitane daha yaptı arkasından dr lar süre vermiyomo düşüklerde ben öyle biliyorum ama
kızlar gider yak günlüğe bi bakıyım dedim
esmeraldanın yazısına gözüm çarptı başta çok afalladım korktum bi kaç kere okudum bakarsanız
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...7745-kadinlar-kulubu-gunluk.html#post10531136
günaydın kızlar. a.s.
neler olmuş 3 gün gelemedim. yüzlerce sayfa yazmışınız, topik taşınmış.
ben geçmişi okumaya kalksam 2 gün çıkamam evden sanırım. kafamçokkarıştı
2 gece kaldım çapa'da gene kucağım boş çıktım. 3 keredir o hastaneden elim boş tek başıma çıkmak artık sinirilermi çok bozuyor. :gitme:
tabrculuğumuzdan 1 gece önce oğlum fenalaştı kucağımda. detay anlatmayacağım size fazla hepiniz son anlarınızdasınız üzülmeye gelmezseniz.
sadece solunum problemi yaşadık diyelim. hayatımın en kötü anıydı, ömrümden ömür gitti.
şu an birşeyi yok çok şükür ama 7 günlük bir antibiyotik tedavisine başladılar. herhalde salı günü falan çıkarız artık.
bende kalmıyorum hastanede çünkü çok yıprandım artık orda yatıp kalkmaktan. zaten bir lokmacık olan sütüm iyice azalıyor orda. bende sabah 08:00 de evden çıkıp gece 22:30 gibi dönüyorum.
iyi haber ise benimki artık cokur cokur emiyor, memeyi alamıyorum ağzından. zaten bebe benim memeyi bi gördü soluk falan kesildi. :roflol:
doktor zaten demiş 35. haftası bitsin emer diye. gerçektende 35+1 olduğu gün bir anda emmeye başladı.
memelerim sarkacak dye emzirmeyenin aklına şaşarım. bebeğinin gözlerine bakıp emmesi kadar huzurlu birşey olamaz. muhteşem bir duygu.
hiç sütüm olmasa bile yalancı emzik olarak bile verebilirim göğsümü..
hepiniz iyisiniz değil mi? aklım sizde, dualarım sizle.
emin olun çok çok muhteşem duygular yaşayacaksınız, az kaldı.. opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar,
Ben bugun kayıt oldum. Ocak 2010 da bekliyorum bebisimi 10 -20 ocak arası gozukuyor. İzmir de oturan ,gorusen bir grup varmı onu merak ediyorum. istiyorum ki bebisim dogduktan sonra yasıtlarıyla sık sık gorusebılsın, walla yazıyorum ama biri beni duyuyodur herhalde. ilk kez boyle bi siteye uye oldum deseeem :)
Ben co kheyecanlıyım dogum konusunda, bakalım bebislerimizi allah saglıocakla kucagımıza almayı nasip eder insalalh. Hepinize sevgiler, cevaplarınızı bekloorum.
Tesekkurleeer,
slmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım
birinin daha sancısı vardı dün abah ecrin miydi haberi olan varm .
dün çağla şikel i gördüm programa çıkmış incecik podyuma çıkmış kızlar bebeyide 46 günlükmüş hemen klolarını vermiş
gerizekalı dicem kusura bakma akraban sayılır. o ne demek ya 'denedik olacak mı diye oldu'.Allah'ım sen büyüksün.Dediğin gibi artık bişey olsa ağrı sızı hasta osam kendim hiç aklıma bile gelmiyorum küçük zuzuma bişey olacak diye ödüm kopuyo.Rabbim akıl versin ne diim yaaa:umursamaz:hula dedıgın cok dogru
eşimin halasının kızı var
durumu çok ıyı bırıyle evlendı
bır kasıntı oldukı sorma
o eskı tanıdıgım kızdan eser yok
sımdı hamıle
aramızda 1 ay falan var
zor gectı ılk donemlerı
hastane hastane dolastı serum yedı
bebegı aldırmayı bıle dusundu
kac dr degıstırdı,unıversıte hastanesıne bıle geldı
6 ayı dolduktan sonra sezeryan olup bebegı aldırmayı dusundu
sımdı dogumu beklıyor
sırf vucudu bozulmasın dıye
allah bılır o bebek nasıl olacak
psıkologa da gıttı,sanırım bebegı kabullenemıyordu
nasıl oldu hamılelık dıye sormus bırı yakınlarından
denedık olacakmı dıye
oldu demış
şok oldum
annelık bu demek degıl
allah korusun bıyerım agrısa
allahım ne olur bebegıme bısey olmasın dıye dua eder aglarım
kızla ıkımız aynı yastayız
kımı ıster olmaz kımı de olanı ıstemez
ınsanlar boyle acayıp ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?