2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynı bende öyleyim işte canım uzun süre oturunca eşim olmadan kalkamıyom yerimden o kaldırıyo beni biraz yürütüyo sonra açılıyo biraz bacaklarım bide kalçalarım çok kasılıyo

ayyy bu arada gıttım tartıldım
16 kılo almısım
80 kıloyum
dahada 18 gunum varrr
dusundukce moralım bozuluyor

aşkitom benimkide aynı beni cezalandırıyo gündüz uyutmuyo gece tuvalete kalkıyom hemen gözlerini açıyo noldu nereye diye adam benim yüzümden panik oldu ice bazen onu kaldırıyom beni tuvalete götürsün diye yürüyemiyorum çünkü

ben ne zaman temizlikçi gelse ben de bişeyler yapiim boş durmiim diyorum işte o zaman sizin dediğiniz gibi oluyorum. bide dümdüz sert biyere yatınca oluyo mesela usg çekilirken yatıyorum dümdüz allah sonra kalk kalkabilirsen belim ikiye ayrılacak gibi oluyor.:bbo:

hula ben 48 le başladım en son tartıldığımda 60 kloydum eve gidince tartıya bi bakimda tartılim bende merek ediyorum ama ben çok yedim canım bide maşallah bebeyim benden 1 ay önde gidiyo işallah ilerleyişi devam ediyodur çocuğun haftasına kalsam ben bu hafta doğurucam ama kendi haftam19 ocak canım

ben de 47 le başladım 63 olmuşum tartı öle diyo yni ama ben çok yemedim valla billa yemedim yesem demek ne olacakmışım.ama kesin dışarda bi tartılacam bizim tartı kafayı yemiştir umarımkaydirigubbakcemile3 .daha 33. hafta yaf insan 4 haftad 4 kilo alırmı yuuuhhhh.

dün çağla şikel i gördüm programa çıkmış incecik podyuma çıkmış kızlar bebeyide 46 günlükmüş hemen klolarını vermiş

dün çağla şikel i gördüm programa çıkmış incecik podyuma çıkmış kızlar bebeyide 46 günlükmüş hemen klolarını vermiş
bırakın allah aşkınamanyak onlar yaf ben bebeğim dergisi alıyorum eylül sayısında 6 aylık hamile diyordu. ekim sonunda doğurdu o .bu mayaklar son ay çok kilo alınıyo diye erkenden sezeryan oluyo inanılır gibi dil yani

ben hep meyve yedim klo klo anlatamam yani yemek yiyemiyodum bide benim aş ermem vardı kocam kafayı ysiydi adam isteklerim yüzünde n et görmeyi geçtim adını bile duysam istifra ediyodum sonradan yedikçe yemeye başldım şimdide kendimi durduramıyorum adam beni yemek yerken ağzı açık izliyo

ayyy bu kılo işini çok taktım bı ara
hatta o kadarkı
eşimi bile bunalttım
evde daha kılo konusunu açmıyorum
öle anlaştık
çunku adama tabı ben şişmanım
benı begenmıyorsun zayıf kızlar daha guzel dıye etmedıgımı bırakmadım
en son buyuk tartıstık
adam bana senınkı kılo degıl bebek askım dıyor
bende gıt yanımdan şişmanım ben dıye hem onu hem kendımı uzuyordum
ama artık açmıyoruz bu konuyu
yoksa yıne bunaltacam onu
hem bu halıme cok alıstım
duz yere yatınca bende kalkamıyorum
kanepeye falan
eşim kaldırıyor

yok canım onunki erken doğum oldu bide bildiğim kadarıyla dr gözetiminde yatıyodu hep ayağa kalkamıyomuş düşük tehlikesi varmış bide kadın ilk bebeyini düşürdü 1 ay sonra hemen bitane daha yaptı arkasından dr lar süre vermiyomo düşüklerde ben öyle biliyorum ama

evet veriyo.
bilmiyorum detayını çağla şıkelin ama mankenlerin öle yaptığını biliyorum.mankenleri bırak bizim hocaya manken olmayanlar bile geliyomuş o teklifle.valla şaşıyorum bu millete allah veriyo bunlara onlarda kıymetini bilmiyo. vermicekki peşinden olsun diye koştursunlar.:umursamaz:

kilo için çocuğunu aldıran
manyağın hatta ne kadar kötü söz varsa hepsinin önde gidenidir

ya kızlar bu doğum kasılmaları nası oluyo acaba
dr eğer kasılmaların başlarsa mahvoluruz demişti (yani bebiş gelir) demişti

bana arada bişiler oluyo kasıklarımda
nefesim kesiliyo
ama ne olduğunu adlandıramıyorum

hiç sancıyla doğum yapmadığım için bilemiyorum

semihanın verdiği linkte yazdıklarını okuyunca aklım başımdan gitti esmerim ayaz'a bişey oldu sandım Allahım korusun bitanem, şimdi iyi olmanıza çok sevindim çok az kaldı eve birlikte gitmenize

merhaba canım hoşgeldin, bu topikte izmirden seninle birlikte 5 kişi olduk görüşmeyi çok istiyorduk ama malesef olmadı ben ve delf erken doğum yaptık 3 hafta erken geldi bizim miniklerimiz. hangi hastaneye-doktora gidiyorsun?

slmn kızlar son günlerimiz ,iyisinizdir umarım
bizimde bugun randevumuz var sezeryan tarihi isteyecegim bakalım

uzun zamandır nete girmiyordun sanırım nasılsın canım prenses nasıl? kendi isteğinle mi sezerya olacaksın?

birinin daha sancısı vardı dün abah ecrin miydi haberi olan varm .

ecrinin vardı ama sonra geçti demişti hoya ne yaptı acaba?

kilo almamak için erken doğum yaptı toplam 6-7 kilo almıştı onları da versin bi zahmet

hula dedıgın cok dogru
eşimin halasının kızı var
durumu çok ıyı bırıyle evlendı
bır kasıntı oldukı sorma
o eskı tanıdıgım kızdan eser yok
sımdı hamıle
aramızda 1 ay falan var
zor gectı ılk donemlerı
hastane hastane dolastı serum yedı
bebegı aldırmayı bıle dusundu
kac dr degıstırdı,unıversıte hastanesıne bıle geldı
6 ayı dolduktan sonra sezeryan olup bebegı aldırmayı dusundu
sımdı dogumu beklıyor
sırf vucudu bozulmasın dıye
allah bılır o bebek nasıl olacak
psıkologa da gıttı,sanırım bebegı kabullenemıyordu
nasıl oldu hamılelık dıye sormus bırı yakınlarından
denedık olacakmı dıye
oldu demış
şok oldum
annelık bu demek degıl
allah korusun bıyerım agrısa
allahım ne olur bebegıme bısey olmasın dıye dua eder aglarım
kızla ıkımız aynı yastayız
kımı ıster olmaz kımı de olanı ıstemez
ınsanlar boyle acayıp ıste

gerizekalı dicem kusura bakma akraban sayılır. o ne demek ya 'denedik olacak mı diye oldu'.Allah'ım sen büyüksün.Dediğin gibi artık bişey olsa ağrı sızı hasta osam kendim hiç aklıma bile gelmiyorum küçük zuzuma bişey olacak diye ödüm kopuyo.Rabbim akıl versin ne diim yaaa:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…