nassıyız gızlar=)iş yok yemeğimi akşamdan yaptım...iş bulamayınca dedim hem tv seyredyim bir taraftanda buzdolabının içini temizliyim bu hafataçok pazarlık gördü eşim düzenledim baktım bir dünya kereviz olmuş çorbaya kullanıyorum kızım başka türlü yemez =(sonrada dedim ziyan olucak bari bize yapim komşuya momşuya dağırıım birer tabak çürümesinde=)zeytinyağlı kereviz tarifine baktım benim yaptığım gibiymiş...hiçte sevmem o yemeği ama napim=)akşamda mendil yaptım ellerim nasıl şiş anlatamam ....kenarlarını çevirdim oyaladım güsel oldu kıs teyzeleri=)hadi benden bu kadar bitiriyim yimeğimi gelir bakarım yine size...öpüldüyüz..=)
oraya yazamadım scedcedu ama resmi gordüm. maşallah minik kuzuma.. yerim onun ben gamzesiniiiiopuyorumnanaktan....albümlerime kızımın bi fotosunu yükledim
kızlar okuyabılıyorsanız
bu aralar bolbol &MERYEM SURESINI OKUYUN&
eşimin teyzesı hafız
bol bol oku dıye tembıhledı
daha okumadım ama okuyacagım
suan netten dınlıyorum
ınsana acyıp bır huzur verıyor
oglum bıle harekete basladı
şimdiden herkesınkını rabbım kabul etsınn
ben mii :roflol: zemuszemuskızlar juli bugün
girdimi
belkide doğmuştur hııı
:roflol:kizlarr ben daha dogurmadimmm haftaya carsamba guya 40 haftam ama bende simdiden yalanci sanciymis kasilmaymis tikkkkkk yokk örgu isliyom gecen hafat bebek bolerosu basladim bolero bitince dogurum dedim bitti tik yokkk simdi onun eteginide yapacam bakalim ondada tik olmassa hafatyada sapkasinii yapicammm:roflol:
sizede hayırlı doğumlar canı mkızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyoruzza.s. kalbimiz sizinleopuyorumnanaktan
,
yaaaaa juliii
kızım seni rüyamda gördüm hayrolsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?