2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smh cim hem yazdim hem yemegimi yapip camasirlari hallettim utu bile yaptim kk da laf yetiştirirken.simdi oturuyourm artık esim geldi bebek onda.aksam arkadasa gidicez bebegi oldu diye.

anaam komşunu evi buz gibi anlamıyom hiç yakmadığı halde doğalgaz nasıl 90 lira geliyo
biz 2 odayı gece gündüz yakıyoz 91 lira geldi

evet örtmenim onun evi güneş almıyo bi, de pencereleri ahşap bizimki ikindi güneşini güzel alıyo iki oda karanlık iki oda aydınlık
hoşgeldin fatmazehra nassın

kibele sizinki gercekten pahaliymiş.

fatmazehra 4 gune kadar normal diye duydum.annesutunden pek kabız olmazlarmıs.sıcak su banyosu falan belki işe yarar

kızlar merhaba ne yapıyosunuz ben çok yorgunum anlatamam yarın misafir geliyor bugün cam sildim çok kirliydi oturma odasının tülden gözükmese onu silmiycemde evleri silip süpürdüm banyo yıka felan filan derken geberdim eşimide aradım evde yemek yok gelirken yiyecek bişeyler al yoksa dayanamıycam didimakannehir çok yorulmuşum halim kalmadı

nee 300e razı mısın

kızım nettiniz siz müstakil falan mı
bızım burada dogal gaz yok genellıkle kat kalorıferı var kendı annemlerde mesela kat kalorıferı var ev ve dukkan hesaplayınca 500 bıle oluyo kalorıfercı vs vs kac ton komur yanıyo 250 daıre bası ıkı daıre gıbı dusunursen..

bızım ev apartman ama yıne aıle apartmanı gıbı kalorıferler cayır cayır yanıyo bebek te var sımdı 8 daıreyız 6 sı dolu o ıkısınınkıde bıze yuklenıyo mecbur en ust katta odalarımız var eskı esya vs koymaya oralarda kalorıferlııı ee komur mu yeter kıs boyu boleee ama sıcak su vs sınırsız kullanıyoruz..

yanı su dogal gaz gelse gece gunduz yansa kı komur sonuyo adam gelmezse sen bakarsın vs.. dogalgaza 300 bıle versen temız temız son gaz yakarsın onu dıyorummm...

merhaba arkadaşlar ben 2010 şubat annesiyim ve gazlı bi bebeğim var malesef (
3. ayda biter diyolar sizlerinde çoğu 3. ayda yada yaklaşık o civarda
acaba gaz sorunlarınız azaldımı yada bittimi durum nedir...??

oooo feyzae iyi yorulmussun,
afiyet olsun simdiden iyi yapmişssin tabi disardan soyleyerek

çok yoruldum vallaha buğlemide aynı anda bakmak zor oldu allahtan şu salıncak çok işe yarıyor işimi rahatça yapıyorum şimdi onun üstünde geldimki uyumuş yerine yatrdım bnde az dinleniyim bari

camdankalp benım kızım gazdan aglıyo sanıyorduk meger uykusu kacınca cok aglamaktan gaz yapıyormus uyku sorununu cozunce gaz yutması da azaldı daha rahatladık arada yıne oluyo ama eskısı kadar degıl neden aladıgını ıyı cozmek lazım gazlı olduguna emın ol sana tavsıye benden..

hımm anladım
bizde idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendik ama çıkmadı bişey
bağırsakları gurul gurul ediyo yavrumun
çok tşk ederim bilgi için

merhaba arkadaşlar ben 2010 şubat annesiyim ve gazlı bi bebeğim var malesef (
3. ayda biter diyolar sizlerinde çoğu 3. ayda yada yaklaşık o civarda
acaba gaz sorunlarınız azaldımı yada bittimi durum nedir...??

merhaba
gazı biraz azaldı ilk zamnlar ki gibi değil zinco ve debribat şurup kullandım halada devam ediyorum dene istersen işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…