bızım burada dogal gaz yok genellıkle kat kalorıferı var kendı annemlerde mesela kat kalorıferı var ev ve dukkan hesaplayınca 500 bıle oluyo kalorıfercı vs vs kac ton komur yanıyo 250 daıre bası ıkı daıre gıbı dusunursen..
bızım ev apartman ama yıne aıle apartmanı gıbı kalorıferler cayır cayır yanıyo bebek te var sımdı 8 daıreyız 6 sı dolu o ıkısınınkıde bıze yuklenıyo mecbur en ust katta odalarımız var eskı esya vs koymaya oralarda kalorıferlııı ee komur mu yeter kıs boyu boleee ama sıcak su vs sınırsız kullanıyoruz..
yanı su dogal gaz gelse gece gunduz yansa kı komur sonuyo adam gelmezse sen bakarsın vs.. dogalgaza 300 bıle versen temız temız son gaz yakarsın onu dıyorummm...
merhaba
gazı biraz azaldı ilk zamnlar ki gibi değil zinco ve debribat şurup kullandım halada devam ediyorum dene istersen işe yarıyor
ben geldimm geçmişide okudum bitirdim nasılsınız keyifler nasıl
evet feyza zinco kullanıyorum bende ama sanki çok işe yaramıyo azmı veriyorum acaba sancısı olnca 3-4 damla veriyorum tabi bunun yanı sıra içmediği şey kalmadı rezene,anason..vs.
iyiidir canım bugün yıkadım Kuzeyi 3-4 saatir aralıksız uyuyor sadece arada emmek için mıkırdadı doyurdum tekrar uyudu çok şaşırdım ilk defa bu kadar uzun uyudu gündüzz hep böyle uyusa keşke.yarın ilk defa şehirlerarası gezmeye çıkıyoruz kırklareline dayıya ziyarete gideceğiz bakalım nasıl geçecek.
bende günde 3 defa 4 er damla demişti çok gazı var diye sonraki doktor kontrolümde artırdı günde 6 kez ver dedi ben verdim bayağı düzeldi
birde benim kız uyumuyordu gece 4-5 uyku düzeni için her akşam 7gibi yarımçaybardağının yarısı kadr ada çayı içiriyorum çok kolay gaz çıkarıyor artık karnının şişliğide yok bi dene 1 hafta sonra düzene giryor 11 gb uyumaya başlıyor ve sabaha kadr 1defa kalkıyor dene istersen çok rahat edersin
iyiidir canım bugün yıkadım Kuzeyi 3-4 saatir aralıksız uyuyor sadece arada emmek için mıkırdadı doyurdum tekrar uyudu çok şaşırdım ilk defa bu kadar uzun uyudu gündüzz hep böyle uyusa keşke.yarın ilk defa şehirlerarası gezmeye çıkıyoruz kırklareline dayıya ziyarete gideceğiz bakalım nasıl geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?