2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim bu kış çok yaktığım halde en çok gelen faturam 156 tl oldu kuzey cephe ama ara kat ısınıyor

senin dediğin gb annemlerin tokattaki evide öyle oturmadıları halde para gönderiyolar yazları gidyorlar sadece ama ödemk zorundalr apartmana uymaları gerek onlarad çok ağır geliyor boş yere para ödemek .merkezi sistem bu yönden kötü en iyisi doğlagaz

merhaba
gazı biraz azaldı ilk zamnlar ki gibi değil zinco ve debribat şurup kullandım halada devam ediyorum dene istersen işe yarıyor

evet feyza zinco kullanıyorum bende ama sanki çok işe yaramıyo azmı veriyorum acaba sancısı olnca 3-4 damla veriyorum tabi bunun yanı sıra içmediği şey kalmadı rezene,anason..vs.

evet feyza zinco kullanıyorum bende ama sanki çok işe yaramıyo azmı veriyorum acaba sancısı olnca 3-4 damla veriyorum tabi bunun yanı sıra içmediği şey kalmadı rezene,anason..vs.

bende günde 3 defa 4 er damla demişti çok gazı var diye sonraki doktor kontrolümde artırdı günde 6 kez ver dedi ben verdim bayağı düzeldi
birde benim kız uyumuyordu gece 4-5 uyku düzeni için her akşam 7gibi yarımçaybardağının yarısı kadr ada çayı içiriyorum çok kolay gaz çıkarıyor artık karnının şişliğide yok bi dene 1 hafta sonra düzene giryor 11 gb uyumaya başlıyor ve sabaha kadr 1defa kalkıyor dene istersen çok rahat edersin

iyiidir canım bugün yıkadım Kuzeyi 3-4 saatir aralıksız uyuyor sadece arada emmek için mıkırdadı doyurdum tekrar uyudu çok şaşırdım ilk defa bu kadar uzun uyudu gündüzz hep böyle uyusa keşke.yarın ilk defa şehirlerarası gezmeye çıkıyoruz kırklareline dayıya ziyarete gideceğiz bakalım nasıl geçecek.

aman maşallah uyusun kuzey gece ya uyumazsa şimdi gündüz uyudu
bende hiç uzun yola çıkmadım özel araçla gidersen sorun olmaz istediğin yerde durursun rahat rahat emzirirsin

çok tşk ederim allah evlatlarınızı size bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inş
iyi akşamlar

Selam annişler

oferta bende bugün yıkadım ve şaşılası bişey Uras ta bir kaç saattir uyuyor herhalde 2,5 saat olmuştur ama acıkma sinyali vermedi hala....

ben oğlumun göz rengi ne olacak çok merak ediyorum kesin renkli göz olacak bebişlerin şu anda gözleri nasıl acaba? bizimkinin ortaları kahvelenmeye başladı kenarları mavi-gri karışımı bişey renkli gözlerde kahvelenme olurmu ki?

kahretsin ya eşim aradıki misafir geliyomuş çıkmışlar yola kadıöyden geliyolar üff ne yapcam ben ya yarında miasifr var ona hazırlık yapcaktım çokta yorgunum pizza söylesem ayıp olurmu birde sütlü tatlı yapıyım çayla hazır kurabiye felan üffff ben çıkıyorum kızlar

arkadaşlar yardımmm

bu saatte kimse yoktur biliyorum ama
eymen geceden beri kuru kuru öksürüyor ve hırıltı varr napcağımı şaşırdım yarım ölçek calpol verdim, şimdi uyudu ne yapmam lazımmm bi akıl verinnn hastaneyi aradım çocuk doktoru yokmuş çok acilse okmeydanına falan götürün dedi, şimdi okmeydanına götürsek o kalabalıkta heba olacak çocuğummm
yarına kadar yapabileceğim bişiler yokmu yaa çok üzüldümmmmm (((

Günaydin millet..

ndk, benimki daha öksürmedi
ama bebek uyuduysa yarini bekle bence
demek ki o kadar cok rahatsiz degil
simdi hastane yollarinda cile cekersiniz
Allah sifa versin

kıslar eymen hala öksürüyor sanki balgam var gibi, calpol işe yararmı sizce yaa acil cevapppp lütfennn
zaten zor giriyorumm kucağımdan bırakamadım sabahtan beri bacaklarımı hissetmemeye başladım resmen :s

ndk oksuruk surubu kullanma,oksurerek balgami atar eger varsa.calpol agri kesici ates dusurucu degil mi? julinin dedigi gibi ihlamur belki raahtlatir

biz bugün kırklareline dayısına gittik oğlumun. 2 saatlik yolda hep uyudu Kuzey gidip gelirken çok rahat geçti yolculuk.sonra eve geldik orada hiç ağlamayan çocuk başladı ağlamaya gezecekmiş beyfendi ancak sakinleşti şimdi uyudu biraz ben bu çocuğu dışardan içeri alamayacağım galiba anladım gezinti olacak anası gibi.havalarda düzeliyor gezeriz artık bol bolllll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…