anam ndk nettin sen o da insan sen üşürsen o da üşür senin gibi sen nası giyinirsen öyle giydir ben çıtçıtlı badinin üstüne ince üst giydiriyorum altına kilotlu çorap üstüne de içi havlu bi takım var kışlık onu giydiriyorum ayağına patikleri var kalın onu giydiriyorum başına da hava sıcaksa ince bi şapka
arabasında üstüne battaniye örtmüyorum eğer kapalı yerde çok kalacaksak hemen soyuyorum üstüne battaniye örtüyorum
selam kıslar nabersinis dr götürdüm eymeni serum fizyolojikle balgam sökücü verdi, şimdi biraz daha iyi
bide dün ben ne halt yedim
alışveriş merkezine gittik terlettim çocuğu sucuk ettim geldik eve daha beter hasta olcak diye ödüm koptu yaa
sizler nasıl giydiriyosunuz yaa bana örnek verin ben giydirdiklerimi yazayım :S
atlet
ince uzun kollu çıtçıtlı badi
kalın üst penye
ayaklı alt
ayaksız alt
çorap
astranot mont
penye şapka
astranotun şapkası
arabasının içine de battaniye
sonuçç sucuk bir oğlan
kıslar bu arada zinco 3 aydan so nra verilmiomuşş bilgisi olan varmıı neden verilmioo??
simdi baktim netten 15 dereceymis burasiposı orası kac derece bızım burası yenı 8-10 derece oldu
bukadarmı gerçekten ben nerdeyse bunun 2 katı giydiriyorum hemde avm deeyvahedigeldismile ben çok abartıyorum yaa(
poseidon siizin oralar kac derece bu aralar?helal valla ben oyle cıkarsam bir ton laf isitirim burda:))
ben su zamana kadar
kısa kollu citcitli bady
uzerine tulum
disari cikarken astronot mont ve polarimsi sapka
artik ben de mınt yerine daha ince biseyler giydiricem insallah tabi...
anam demirim iyileş guzum kıyamam saa aslanım
anne olmak demirimize gecmiş olsun.
oksuruk olunca odada buhar olmasi iyi oluyormus.rahatlatiyor herhalde
bizz geldikk
nasılsınız kızlar ne ettiniz ay 3gün girmedim 55sayfa birikmiş yarısını dün gece okudum yarısınıda şimdi
öldümm yaww
ben cumartesi günü öğlende oğluşumu anneme postaladım arkadaşlarla akşam kumkapıya gittik ohh
bi dağıttım eğlendimkii ilaç gibi geldi walla o gecede sabaha karşı döndük eve almadım oğluşumu pazar günü öğlende gittim aldım kuzumu üzmemiş ananesini walla çok iyi geldi artık ayda bikere yapalım diyoruz yaşamayı giyinip kuşanmayı özlemişim yahuu
canım bacaklar tek kat mı oluyo benım heryanı ıkı kat penye oluyo uzun kollu cıtcıtlı body tulum ve ıcıne patıklı alt heryanı ıkılemıs oluyorumposeidon siizin oralar kac derece bu aralar?helal valla ben oyle cıkarsam bir ton laf isitirim burda:))
ben su zamana kadar
kısa kollu citcitli bady
uzerine tulum
disari cikarken astronot mont ve polarimsi sapka
artik ben de mınt yerine daha ince biseyler giydiricem insallah tabi...
saolun kızlar gecicek inşallah ya:)
ohh çok ii yapmışsınız valla bizde dün sabah demiri anneme bırakıp karı koca kahvaltıya gittik özlemişim valla bende giyinmeyi özlemişim pazar günü için biraz abartmadımda diil hani
olsun kocişimin bile gözleri parladı:)
face e resim koyucam şimdi:)
sagolun kızlar ıkısını de deneyeyım kırecı ovalayarak cıkardım mecbur kullanmak ıcın bu sefer de cızıldı neyse olan oldu bundan sonrakılere daha dıkkat edecegım..
mıkrodalgada ozel posetlerle yapılıyormus suyla buhardan sterılıze oluyo hem mıkrodalgada bayaa mıkrobu kendı yokedıyormus
Ben mikrodalgada sterilize ediyorum canim.
Dedigin gibi ozel posetleri var satin aldim. Bi poset 20 kez kullaniliyor ve kutuda 6 poset var. Biberonlari felan posete koyuyorsun biraz da su ekleyip mikrodalgaya 1,5 dakika koyuyorsun. Cok pratik ve kirec kalintisi olmuyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
sorma canım yaa ben de bır kere okumustum arada aklıma gelıyo hep dua edıyorum onlar ıcın Allah en kısa zamanda onlara da saglıklı bır bebek nasıp etsın..kızlar ben dün bebeğimi kaybettim bölümünde ipek kızımı kaybettim olarak açılan sayfayı okurken kimin başsağlığı dileğini gördüm biliyormusunuz sweetbaby kesin o çünkü 32haftalık bebeğimi kaybeytmiştim bende diyor görüşeniniz varmı yaa ben onu unutamıyorum bi türlü çok üzülüp etkilenmiştim hala yokmuş bebei allah meleklerimizin kardeşlerini göndersin bize diyor canım yaa burayada gelmedi dimi hiç neti kapatmıştı ya görünce şaşırdım
canım bende bi ara cocugu sırılsıklam yapıyordumselam kıslar nabersinis dr götürdüm eymeni serum fizyolojikle balgam sökücü verdi, şimdi biraz daha iyi
bide dün ben ne halt yedim
alışveriş merkezine gittik terlettim çocuğu sucuk ettim geldik eve daha beter hasta olcak diye ödüm koptu yaa
sizler nasıl giydiriyosunuz yaa bana örnek verin ben giydirdiklerimi yazayım :S
atlet
ince uzun kollu çıtçıtlı badi
kalın üst penye
ayaklı alt
ayaksız alt
çorap
astranot mont
penye şapka
astranotun şapkası
arabasının içine de battaniye
sonuçç sucuk bir oğlan
evet canım amin ya allah kalbine göre versin meleğini çok zorrayy cok sagol ben de alayım yaa bılen var mı dıye sordum chıcconun kapları var ama gerek yok ona poset gordum ben de 20 lı hemn sıparıs vereyım ..
aslına bakarsan normak mıkrodalga posetı de olmaz mı bende var ozel mıkrodalga posetı yemek pısırmek ıcın su koysam buhar lazım zaten
bu arada senın gosgusler nasıl kullanabıldın mı soyledıgım kremı ozelden yazmıstım sana ama gormedın sanırım..
sorma canım yaa ben de bır kere okumustum arada aklıma gelıyo hep dua edıyorum onlar ıcın Allah en kısa zamanda onlara da saglıklı bır bebek nasıp etsın..
canım üşütünce yeşil oluyo benim bildiğim benim ufaklıkta üşütür gibi olmuştu karnı ağrıyodu 1 2 gün yeşilimsi yapmıştı inşallah iyileşir en kısa zamanda allah sağlık versin yavruna canım çokta üzülme allah beterinden korusun böyle böyle büyücekler ama bi kaç güne geçmezse başka dr git bencekızlar moralimçok bozuk oğlum öksürüyor p.be doktora gittik bişey yok dedi. öksürüyoruz ama. biraz önce de eee si yeşildi.sizde böyle olan ar mı?
kıslar bu arada zinco 3 aydan so nra verilmiomuşş bilgisi olan varmıı neden verilmioo??
bizz geldikk
nasılsınız kızlar ne ettiniz ay 3gün girmedim 55sayfa birikmiş yarısını dün gece okudum yarısınıda şimdi
öldümm yaww
ben cumartesi günü öğlende oğluşumu anneme postaladım arkadaşlarla akşam kumkapıya gittik ohh
bi dağıttım eğlendimkii ilaç gibi geldi walla o gecede sabaha karşı döndük eve almadım oğluşumu pazar günü öğlende gittim aldım kuzumu üzmemiş ananesini walla çok iyi geldi artık ayda bikere yapalım diyoruz yaşamayı giyinip kuşanmayı özlemişim yahuu
anneolmak ve ndk geçmiş olsun bebişlere.
ndk'cım lahana etmişin bebeciği yaa. akannehir
ben bile normal bebeklerden bir kat fazla giydirmem gerekirken o kadar kalın yapmıyorum.
kolsuz atlet, yarım kollu badi, üzerine de ya tişört ya da tulum.
altına ya kadife patikli alt altına kısa çorap; ya da 2 kat ince eşofman ve çorap-patik giydiriyorum.
bizim maalesef montumuz yok. boyutumuza göre bulamadık. :sinifsinif:
onun için dışarı çıkarken eğer hava çok soğuksa merserize battaniye üzerine polar battniye atıyorum. hava iyise içine merserize battaniyei sarmıyorum.
kafaya da penye şşapka sarıyorum.
ben hala veriyorum canım, doktor verme demedi.
belki artık etki etmiyordur ondan verilmiyor denir ama zarar vereceğini sanmam, sonuçta bitsel yağ var içinde hep.
oo süper yaa. biz de bu hafta içi çiçek pasajı yapmayı düşünüyoruz ayarlayabilirsek.
bolcana alkol alasım var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?