yürü be juli kim tutar seni valla haklısın arkadaşım benimde normalde bugün iş başı yapmam gerekiyodu ama ben istifa verdim kıyamadım meleğime özel sektör için değmez memur olsam bırakmazdım ama
bende istifamı veridm gecen ay
işim iyidi maasım iyidi
ama napiyim bebişimi bırakamadım
bakıcı tutsam aynı aynı tas aynı hamam
bende istifamı veridm gecen ay
işim iyidi maasım iyidi
ama napiyim bebişimi bırakamadım
bakıcı tutsam aynı aynı tas aynı hamam
benim işi bırakma gibi bi lüksüm yok araba aldık kredi borcum var 5 ay kaldı gerçi ayrıca ben kiradayım işten ayrılamam ve işim çok rahat bırakmak istemyorum anlık duygulara kapılıp geleceğini karartamam en azından bu yaz ev alcaz bi kaç sene krediye yardım edip sonra işi bırakmayı düşünüyorum hemde prim günüm doluyor o süre içinde
esmercim banada çok alışkın ne yapcam bilmyorum .kilo alımı iyi sütüm yarıyor işe başlayacağım için mamaya alıştrcam bebelac alıyımda yarın deniyim bi yandan alıştryım diyorum
walla canım çok ii oldu ertesi gün anneme egeyi almaya gittik ay bi dinginlikle baktımki yavruşuma 1günde bile bukadar dinlenebilmek müthüşti walla artık arada yapıcam bu kafaların şarj olması lazım yoksa sabırlar tükeniyorpamukum ohh sefanız olsun,
ne iyi etmişsin
işyeinde sürekli sağ sütünü canım. mama öğününü en minimumda tutmaya çalış.
Rylai, imkanın varsa iyi yapmışın canım.
benim maalesef hiç öyle bir şansım yok. eşimin maaşı tek başına bize yetecek kadar yüksek değil.
belki 2-3 ay idare ederdik ama kısacık zaman içinde iş değiştirmek istemedim.
çünkü haftasonu çalışmıyorum, akşam 17:30 paydosum; izin istdiğimde rahatça alıyorum, içerden her türlü para çekebiliyorum maaş harici.
patron kafa dengi, hiçbirşeyime karışmaz.
bu şartlarla başka iş bulamazdım.
delf bişey sorabilirmiyim
ben bu hafta tosunu sünnet ettircem inşallah siz lokal anestezimi oldunuz birde sünnet sırasında yanındamıydınız bebek acı hissettimi naptınız?
Canım nasıl oğlun iyileştimi?yaa bende istiyorum sünnet ettirmek eşim bugün doktorla görüşmüş yarın getirin bakayım çocuğa demiş ayy korku sardı üzerimi hemen iyileşiyormu yaa kıyamam ben ona
erken sunnet yapanlar sonra sunnet duğunu yapacak misiniz:))yani ben yaptirmam gibime geliyorda...
işin rahatsa bırakma tabi cnm her özel sektör bir diyil işte ayrıca eve destek oluyosan tabiki çalışmak güzel benimki anlık bi duygu diyil ama çalışma saatleri çok fazla o kadar bekledim şimdi çalışırsam doğrudüzgün göremiycem bile
ayy cok sagol ben de alayım yaa bılen var mı dıye sordum chıcconun kapları var ama gerek yok ona poset gordum ben de 20 lı hemn sıparıs vereyım ..
aslına bakarsan normak mıkrodalga posetı de olmaz mı bende var ozel mıkrodalga posetı yemek pısırmek ıcın su koysam buhar lazım zaten
bu arada senın gosgusler nasıl kullanabıldın mı soyledıgım kremı ozelden yazmıstım sana ama gormedın sanırım..
sorma canım yaa ben de bır kere okumustum arada aklıma gelıyo hep dua edıyorum onlar ıcın Allah en kısa zamanda onlara da saglıklı bır bebek nasıp etsın..
benim maalesef hiç öyle bir şansım yok. eşimin maaşı tek başına bize yetecek kadar yüksek değil.
çünkü haftasonu çalışmıyorum, akşam 17:30 paydosum; izin istdiğimde rahatça alıyorum, içerden her türlü para çekebiliyorum maaş harici.
işim rahat hafta içi 09.00-18:00 hafta sonu cumartesi 09:00-12:30 bakalım canım hakkımızdan hayırlıısı yanlış anlama anlık duygu derken kendi şahsım için söyledim canım .senin o kadr bekledim derken geç mi oldu pardon
feyza mamaya neden baslıyon işe baslıcan için mi
su devlete yine sinir oldum
elin gevur memleketlerinde doğum izni 2 sene
cocuk doğurdun diye verilen paralar cabası
hem 6 ay kesintisiz anne sütü diyorlar hemde 2 ay sonra iş
ee bu kadınlar işte nasıl verimli süt üretecek
Benim de aklima gelmisti. Mikrodalga pisirme poseti bende de var,sebze pisiriyorum ben hem cok seviyorum :) Ama emin olamadim o yuzden aldim ben 7 dolara. 120 kez de kullanacagimi dusununce. Bu posetler kalin canim.
Dedigin kremi bi ton paraya getirttim canim:) Ama kullanmadim. Memisler yerine yuzume suruyorum. Hamilelikte sivilceler cosmustu bende onlarin izlerine cok cok iyi geldi walla. Supermis:)
Benim memislerde enfeksiyon cikti yazmistim buraya canim. doktora gittik krem verdi. Bebelerin agzinda pamukcuk olur ya, annede de meme ucunda enfeksiyon yapiyormus. Simdi daha iyiyiz emziriyorum cok sukur ama tamamen bitirmedi ilaclar. Bugun baska bi ilaca gectik daha etkiliymis. Isallah kokten bitirir sorunumuzu.
Cok zor bisi arkadaslar. Kimse de bilmiyormus herkes normal yara sandi ama degilmis. 2,5 ay oldu ve ben hala emzirme savasi veriyorumPompayla cok sagdim verdim. Ama inatla ugrasinca cok sukur ki oglum anne sutuyle buyuyor sutum de azalmadi.
cindiralcanım gecmiş olsun
insan yeterki emzirmek istesin
azmin elinden hiç bişi kurtulmuyor
senin adına cok sevindim
insallah tamamem gecer de acısız ağrısız emzirmeye baslarsın
canım cok gecmıs olsun gormedım canım en azından bulmussunuz sorunu ve
krem en azından baska seye yaramıs :))
catlakların varsa onlara da sur canım..
bu koroplastın posetlerı var onlarda cok kalın canım ozel yapmıslar hatta odul almıslar
bulamazsam ya da netten alana kadar onu kullanacagım ne kadar su koyuyorsun canım ve hangı derecede kac dk bekletıyorsun?
nette lındam dıye var 14 tl 3 poset 20 ser kullnımlık ondan alayım ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?