2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim işi bırakma gibi bi lüksüm yok araba aldık kredi borcum var 5 ay kaldı gerçi ayrıca ben kiradayım işten ayrılamam ve işim çok rahat bırakmak istemyorum anlık duygulara kapılıp geleceğini karartamam en azından bu yaz ev alcaz bi kaç sene krediye yardım edip sonra işi bırakmayı düşünüyorum hemde prim günüm doluyor o süre içinde

bende istifamı veridm gecen ay
işim iyidi maasım iyidi
ama napiyim bebişimi bırakamadım
bakıcı tutsam aynı aynı tas aynı hamam

benimde iyiydi cnm ama sonuçta özel sektör çalışma saatleri fazla haftasonuda çalışıyosun bu topikteki herkes aynı şekildemi bilmiyorum ama ben çok uğraştım çok bekledim bu bebişi şimdi bırakıp gidemiyorum oturup bakıcam valla

Son düzenleme:

işin rahatsa bırakma tabi cnm her özel sektör bir diyil işte ayrıca eve destek oluyosan tabiki çalışmak güzel benimki anlık bi duygu diyil ama çalışma saatleri çok fazla o kadar bekledim şimdi çalışırsam doğrudüzgün göremiycem bile

esmercim banada çok alışkın ne yapcam bilmyorum .kilo alımı iyi sütüm yarıyor işe başlayacağım için mamaya alıştrcam bebelac alıyımda yarın deniyim bi yandan alıştryım diyorum

işyeinde sürekli sağ sütünü canım. mama öğününü en minimumda tutmaya çalış.

Rylai, imkanın varsa iyi yapmışın canım.
benim maalesef hiç öyle bir şansım yok. eşimin maaşı tek başına bize yetecek kadar yüksek değil.
belki 2-3 ay idare ederdik ama kısacık zaman içinde iş değiştirmek istemedim.
çünkü haftasonu çalışmıyorum, akşam 17:30 paydosum; izin istdiğimde rahatça alıyorum, içerden her türlü para çekebiliyorum maaş harici.
patron kafa dengi, hiçbirşeyime karışmaz.
bu şartlarla başka iş bulamazdım.

pamukum ohh sefanız olsun,
ne iyi etmişsin
walla canım çok ii oldu ertesi gün anneme egeyi almaya gittik ay bi dinginlikle baktımki yavruşuma 1günde bile bukadar dinlenebilmek müthüşti walla artık arada yapıcam bu kafaların şarj olması lazım yoksa sabırlar tükeniyor

kızlar ülker maltana yı yenıden cıkarmıs kıpadan aldım vıta malt bayaa pahalı sevcan deyınce aklıma geldı aldım ıcıyorum suan hatta

ama benım sutum gıttıkce azalıyo ne yaptıysam olmuyo ve hayal bugun sut emmek ıstemedı kafasını tuta tuta zorla emzırdım neden boyle yapıyo acaba..

oo sen memur gibi çalışıyomuşsun zaten cnm hele haftasonun varsa hiç bırakma çok şükür imkanım var bende değerlendirmek istedim ama çalışmak güzel yinede bu şartlarda olsa işim bende devam etmek isterdim

delf bişey sorabilirmiyim
ben bu hafta tosunu sünnet ettircem inşallah siz lokal anestezimi oldunuz birde sünnet sırasında yanındamıydınız bebek acı hissettimi naptınız?

evt canım lokal olduk.olurken yanındaydık. önüne ışıklı sesli bir oyuncak çektiler, önünde örtü ben onun yanında konuştum oynadım dr da işini halletti babası kamerya çekti. bebk hiç acı hissetmedi canım. önce bir pomat sürüp oayı uyuşturdular. 20 dak bekledik. sonra iğne yaptılar iğnede ağlamadı bile yani hiçç birey hisstemedi canım. şimdiden geçmişolsun

iyileşti canım bitti şükür. inan 5. gün iyileşip banyomuzu bile yaptık .

erken sunnet yapanlar sonra sunnet duğunu yapacak misiniz:))yani ben yaptirmam gibime geliyorda...

biz düşünmüyoruz canım

kızlar ben kaçar. pilim bitti gözler kapanıyor.
hazır benim böcük uyurken ben de devriliyim.
haydin iyi nöbetler herkeseee kaydirigubbakcemile3

işim rahat hafta içi 09.00-18:00 hafta sonu cumartesi 09:00-12:30 bakalım canım hakkımızdan hayırlıısı yanlış anlama anlık duygu derken kendi şahsım için söyledim canım .senin o kadr bekledim derken geç mi oldu pardon

Benim de aklima gelmisti. Mikrodalga pisirme poseti bende de var,sebze pisiriyorum ben hem cok seviyorum :) Ama emin olamadim o yuzden aldim ben 7 dolara. 120 kez de kullanacagimi dusununce. Bu posetler kalin canim.

Dedigin kremi bi ton paraya getirttim canim:) Ama kullanmadim. Memisler yerine yuzume suruyorum. Hamilelikte sivilceler cosmustu bende onlarin izlerine cok cok iyi geldi walla. Supermis:)

Benim memislerde enfeksiyon cikti yazmistim buraya canim. doktora gittik krem verdi. Bebelerin agzinda pamukcuk olur ya, annede de meme ucunda enfeksiyon yapiyormus. Simdi daha iyiyiz emziriyorum cok sukur ama tamamen bitirmedi ilaclar. Bugun baska bi ilaca gectik daha etkiliymis. Isallah kokten bitirir sorunumuzu.

Cok zor bisi arkadaslar. Kimse de bilmiyormus herkes normal yara sandi ama degilmis. 2,5 ay oldu ve ben hala emzirme savasi veriyorum Pompayla cok sagdim verdim. Ama inatla ugrasinca cok sukur ki oglum anne sutuyle buyuyor sutum de azalmadi.

öyle yaparım canım büyük bi ihtimal eşim öğel paydosunda iş yerine getrcek sonra işe geri döncek 6 ay bitene kadr bi şeklde idare etecez bakalım .senin işin rahatmış esmercim

yok cnm yanlış anlamadım evt biraz uğraştık ,zaten ben erkek infertilitesi topiğinden transfer oldum buraya çok şükür allahım nasip etti sonunda

cindiralcanım gecmiş olsun
insan yeterki emzirmek istesin
azmin elinden hiç bişi kurtulmuyor
senin adına cok sevindim
insallah tamamem gecer de acısız ağrısız emzirmeye baslarsın

Yok be gulum oyle izin nerdee:) Buradaki doktorum sasirmisti 8 hafta once 8 hafta sonra ucretli izni duyunca.
Doktor da Turk haa delikafadulden

Ohhh ne ala. birakilir mi boyle is?
Ben devletteyim anacim yok boyle sefamiz.
Memurun adi cikmis walla. Yoksa mesai disinda aksamlari haftasonlari cook calistim. 1 kurus fazla da alamazsin ha. Maasin neyse o. Bi de amirler vardi ki... Onunde ceket dugmele dur. Dedikocu gacilari heec saymiyom bile :umursamaz:

canım cok gecmıs olsun gormedım canım en azından bulmussunuz sorunu ve
krem en azından baska seye yaramıs :))
catlakların varsa onlara da sur canım..
bu koroplastın posetlerı var onlarda cok kalın canım ozel yapmıslar hatta odul almıslar
bulamazsam ya da netten alana kadar onu kullanacagım ne kadar su koyuyorsun canım ve hangı derecede kac dk bekletıyorsun?
nette lındam dıye var 14 tl 3 poset 20 ser kullnımlık ondan alayım ben de..

cindiralcanım gecmiş olsun
insan yeterki emzirmek istesin
azmin elinden hiç bişi kurtulmuyor
senin adına cok sevindim
insallah tamamem gecer de acısız ağrısız emzirmeye baslarsın

Sagol canim.
Juli senin de sivilcen ciktiydi gebeyken izi mizi kaldi mi seker?
cok iyi bi krem buldum bak.

Canim markasi Munchkin ama orada var mi bilmiyim.
En az 60 ml su koyun diyor
Mikrodalga 1100 w ise 90 saniye
800-1100 w ise 3 dakika

Ben 100 ml kadar su koyup daha uzun sure 120 saniyeye ayaliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…