2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bişey sorcam
kocam vitamaltı kola sanıp içtisempatiksalakcinni
yan etkisi olur mu dersiniz:1shok:

meraba teyzoşlar nasılsınız biz haftasonu bursaya ananemize gittik geldik öykü arabada durmuyo nası başetcem diye çok korkmuştum ama göğsümde uyur uyumaz ayağıma aldım gidene kadar uyudu yavum ama dönüşte kustu çok kötü baştan ayağa soyunduk babası takılıyo arabayı sen temizliyceksin diye :roflol: geçmişi okuyamadım sizde ne var ne yok herkes iyimi

ben hala mamaya başlamdım kızlar mulipayı istemyor 2 kez denedim tüküryor ne yedirsem acaba bu arada işe haftaya başlayabilirm ordan bi arkadaş çıkıyor ben nisan 21derken erken giderm tüm hayallerim yıkıldı bi koştur temizliğe başlarım kışlıkları kaldırıyım diyorum sonra elim değmez bi kadın tutuyum kapı cam kıyı köşe halılar üfff yaaa şu işe gitemyi hiç istemiyorum nasıl bırakcam meleğimi ağlarım ilk günler

feyza mamaya neden baslıyon işe baslıcan için mi

su devlete yine sinir oldum
elin gevur memleketlerinde doğum izni 2 sene
cocuk doğurdun diye verilen paralar cabası

hem 6 ay kesintisiz anne sütü diyorlar hemde 2 ay sonra iş
ee bu kadınlar işte nasıl verimli süt üretecek

ilk günler ağlarsın canım gerçekten ama sonra alışırsın. alışınca hergün dışarı çıkıp gelmek iyi geliyor aslında bir bakıma.
mamayı doktor mu önerdi canım, kendin mi kullanmak istiyorsun?
ben hiç milupa kullanmadım, hazmı daha zormuş diye biliyorum; tabi her bebekte farklı etki gösterir.
ben bebelac kullandım hep, memnunum da.

yürü be juli kim tutar seni valla haklısın arkadaşım benimde normalde bugün iş başı yapmam gerekiyodu ama ben istifa verdim kıyamadım meleğime özel sektör için değmez memur olsam bırakmazdım ama

ndk
Cidden abartmisin ya ben burasi -10 dereceyken bile seninki kadar giydirmedim cocugu. Su andada kolsuz citcitli atlet var icinde üstünde tulum pijamasi üstünde battaniye öyle uyuyor.Gündüzde tulumu cikartip tshirt ve askili tulum giydiriyorum ayaklarinada patik okadar.Disari cikarkende astronotu ve kafasina beresi bu ün sicakti bereyi takmadim sadece astronotun sapkasi vardi.

canımcım işe başlayacağım için kullancam yoksa sütüm yarıyor fazlasıyla kilo alımı iyi

bende sinir oluyorum ben buğlemin doğumuna 4 gün kala izne ayrıldım düşün 14nde yasal iznim başladı doğum önesi izin 18nde buğlem doğdu o halde bile nisan 21de başlayacktım ama iş yeri çağırıyor geçici birini bulurlarsa başlamam ama bulamazlarsa sürekli kalıcı birini alcaklar o zmanda benim işime son verirler ne yapcağımı bilmyorum julii canım çok sıkıldı bugün

süt izninide daha konuşmadım bakalım ne olcak verceklermi

juli
Canim burdada o eski haklar yok artik.Kadinlar is kaybetme korkusundan hemen ise geri dönüyorlar dogum parasi ise 1 seneye indirildi.Sonra ayda verilen cocuk parasi bezinin parasina yetmez mümkün degil.

esmercim banada çok alışkın ne yapcam bilmyorum .kilo alımı iyi sütüm yarıyor işe başlayacağım için mamaya alıştrcam bebelac alıyımda yarın deniyim bi yandan alıştryım diyorum

bende istifamı veridm gecen ay
işim iyidi maasım iyidi
ama napiyim bebişimi bırakamadım
bakıcı tutsam aynı aynı tas aynı hamam

juli
Canim burdada o eski haklar yok artik.Kadinlar is kaybetme korkusundan hemen ise geri dönüyorlar dogum parasi ise 1 seneye indirildi.Sonra ayda verilen cocuk parasi bezinin parasina yetmez mümkün degil.

1 sene azmı meltemcim
biizm yarısının yarısı oliyi
burda doğum parası 50 tl veriyo devlet
alcaksın onu burup .... neyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…